Tulevat keikat

Jo’ Buddy’s Trio Riot -albumin & Jo’ Buddyn Laulumaat-kirjan julkaisubileetIllan aloittaa klo 19 kirjan julkaisija, Aviador-kustanuksen Vesa Tompuri jututtaen kirjan kirjoittanutta toimittaja Maija Joutjärveä sekä sen päähenkilöä Jo’ Buddyä.

www.aviador.fi/kirjat/jo-buddyn-laulumaat.htm

Illan livemusiikki alkaa klo 19:30 ja siitä vastaa ”Rhythm ’N’ Roll Rumble”-albumin julkaissut Jo’ Buddy’s Trio Riot -kokoonpano.

Ensimmäistä kertaa neljään vuoteen, laulaja-lauluntekijä-kitaristi Jo’ Buddy palaa uudella levyllään ensirakkautensa suoraviivaisen Rock & Rollin pariin tuoreen Trio Riot – bändinsä kanssa, vieläpä kokonaisen albumin voimalla.

”Tajuntani räjähti,kun 13-vuotiaana kuulin äänilevyltä Little Richardin huutavan Long Tall Sallyä. Se oli eräänlainen musiikillinen alkuräjähdys, joka antoi suunnan (musiikilliselle) elämälleni. Paljon on ehtinyt vettä virrata Mississippi-joessa ja maileja kertynyt kokemusmittariin sillä välin. Siis jo lähes 40-vuotta olen unelmoinut levyttäväni albumillinen rock & rollia, mutta vasta nyt oli tarpeeksi omia täsmäbiisejä, mitä ikuistaa. Albumi on samalla kokoonpanon näkemys tässä ajassa siitä traditiosta, mitä kutsuttiin rhythm & bluesiksi – myöhemmin rock & rolliksi. Se aloitti vallankumouksellisen rytmimusiikki-jatkumon, joka inspiroi ja sykkii kaikilla bändin jäsenillä syvällä sisällään.”

Jo’ Buddy – laulu, kitara
Mitja Tuurala – kontrabasso
Down Home King III – rummut

Summer Jazz Club: Grind 3 & Henriika Steidel GroupYksinkertaisia melodioita ja tarttuvia poljentoja yhdistettynä hienovaraiseen, kollektiiviseen sekä solistiseen improvisointiin ja kontrasteja, jotka tarjoavat kuuntelijoille tunnelmia kauniista herkistelystä aina röyhkeään, riehakkaaksi yltyvään soiton iloon – parhaimmillaan yhden kappaleen aikana – niistä on Grind 3:n musiikki tehty. Näillä lähtökohdilla ryhmä tavoittaa kohti nuorta kuulijakuntaa, joka ei edes ehkä vielä tiedä pitävänsä jazzista.

Bändi tarjoaa tuttua tarttumapintaa, ja samalla uudelle jazzyleisölle linkin tämän päivän soundien ja improvisoidun musiikin välillä. Raja-aitoja ei lähtökohtaisestikaan ole kaadettavaksi eikä virtuositeettia vältellä jäsenten haastaessa toisiaan seikkailuihin, joihin yleisö tempaistaan mukaan. ​

Antti Lähdesmäki – koskettimet
Ilkka Oksanen – rummut
Ari-Pekka Kauppinen – basso


https://www.youtube.com/watch?v=VPDczi-mUl8 ​

https://www.facebook.com/Grind-3-238664016838151/Henriika Steidel on suomalais-saksalainen laulaja-pasunisti ja Summer Jazz Clubin toinen tuottaja. Toukokuussa 2019 kuultiin ensimmäistä kertaa hänen säveltämäänsä ja sovittamaansa musiikkia laululle ja big bandille. Nyt heinäkuun klubia varten ovat kappaleet saaneet uuden muodon, kun big bandin puhallinsektioiden sijaan ne on sovitettu vain kolmelle puhaltajalle. ​

Steidelin musiikkiin on vaikuttanut paljon hänen monikulttuurinen taustansa ja opiskelut ulkomailla. Steidelin kuulas ja ilmaisuvoimainen ääni liikkuu sulavasti sanallisen kerronnan ja sanattoman instrumentaalilaulun välillä. ​

”Steidelin kaikkea tekemistä, niin laulamista kuin tuota muutakin, leimaa musiikaalisuus, luonnollisuus ja luontevuus. Henriika on lavalla kuin olohuoneessaan, laulaminen on rentoa, levollista ja läsnäolevaa. Erityisen kiitoksen ansaitsee ylärekisterin helppous, korkeuksissakaan ääneen ei ilmesty minkäänlaista kireyttä. Samalla tavalla sävellykset etenevät kevyesti ja ilmavasti kuin puron virtaus”
-Pentti Ronkanen, suomijazz.com ​

Henriika Steidel – laulu
Matias Luoto – kitara
Aaro Laitinen – piano
Hanna Turunen – basso
Markus Snellman – rummut
Giovanna La Mela – trumpetti
Kalle Keränen – saksofoni
Heikki Sillanpää – pasuuna ​

https://www.facebook.com/JyvaskylaBigBand/videos/2158162764232414/

Kunnianosoitus Leevi and the LeavingsilleIlta on omistettu upean, niin kovin rakkaan suomalaisyhtyeen musiikille. Luvassa todella monipuolinen kattaus Leevi-lauluja, ja joka ikinen laulu esitetään suurella sydämellä, puoliakustisella meiningillä, mitä ihanimmalla porukalla.

Kunnianosoitus Leevi and the Leavingsille:

Hanna Turunen, basso
Iina Penttilä, laulu
Lauri Sintonen, kitara & laulu
Jere Mäntykangas, kitara
Vili Kallonen, perkussiot

SISTER DISASTER (JKL) + MÖRKT MOLN (SWE) + NIGHTMÄRR (SWE)SISTER DISASTER (JKL)
Postpunkia, joka välillä riipii sydäntä ja välillä tanssittaa.

MÖRKT MOLN (SWE)
80-luvun extreme-metallista, örkeistä ja painajaisista inspiraationsa saanutta metallipunkia.

NIGHTMÄRR (SWE)
Laukkaavaa hevimetallia toinen käsi ratilla ja keskisormi ulkona ikkunasta!

Masters of the Scene plays ABBATervetuloa kesän kuumimpiin juhliin Poppariin! Luvassa on legendaarinen, klassikkobängerien täyteinen ABBA-tribuuttibängershow!

Kultaisia hittejä tarjoilee ja tanssilattian tulikuumaksi lämmittää Masters of the Scene -yhtye eli:

Vilmagnetha Kivimäki
Salli-Frid Lehtomäki
Konsta-Björn Veijonen
Aleksi Bennyfolk
Lassi-Frid Takanen
Annagnetha Voutilainen
Friida Nättinen
Juho Seppabbanen

Railroad Men

Trion setit sisältävät rock-klassikoita sekä rautateihin/juniin liittyviä covereita ja omia biisejä.

Kokoonpano:
Pekka Suoniemi (kitara, laulu)
Olli Ranttila (rummut)
Ilkka Eskola (basso)

JOPLIN

Jyväskyläläinen Joplin lappaa energiaa 70- ja 80-luvun rockista ja virittelee meneviä biisejä mm. sellaisilta bändeiltä kuin Free, Led Zeppelin, Queen, Thin Lizzy ja Whitesnake. Ei muuta kuin keikalle rokkaamaan!

Jouni Sahiluoto – laulu, kitara, huuliharppu
Arto Hautanen – kitara, laulu
Mikko Hämäläinen – rummut, laulu
Juha Tolvanen – basso

JOPLIN

Jyväskyläläinen Joplin lappaa energiaa 70- ja 80-luvun rockista ja virittelee meneviä biisejä mm. sellaisilta bändeiltä kuin Free, Led Zeppelin, Queen, Thin Lizzy ja Whitesnake. Ei muuta kuin keikalle rokkaamaan!

Jouni Sahiluoto – laulu, kitara, huuliharppu
Arto Hautanen – kitara, laulu
Mikko Hämäläinen – rummut, laulu
Juha Tolvanen – basso

Perjantain jazzklubi

Live The VincentsRokkia ja rautalankaa, salin puolelle tietenkin luvassa täysi laidallinen tunnelmaa.

Seita & Friends: Espanjalainen iltaVuosi sitten Popparissa suuren suosion saanut Seita ja Friends -yhtye tekee jälleen ainoan Suomen keikkansa Jyväskylässä. Yhtyeen kotipaikka on Espanjan Andaluciassa, Fuengirolan kaupungissa, jossa yhtye on soittanut jo kymmenen vuoden ajan.

Soittajat ovat pääsääntöisesti Espanjassa talviajan vakituisesti asuvia muusikoita, mutta joukkoon mahtuu myös runsaasti rannikolla vierailevia ystäviä. Keikalla tullaan kuulemaan runsaasti espanjankielistä musiikkia mutta myös muutakin melodista poppia bändin suosikkilistoilta. Bändin keulakuva Seita on monipuolinen taiteilija niin musiikin kuin kuvataiteenkin saralla ja äidinkielen opettajana myös tekstitys vahvaa osaamista. Yhtyeessä soittaa kaksi soittajaa Jyväskylästä ja bändin viikottainen esiintymispaikka Fuengirolassa on jyväskyläläisen Pizza-Pekkarisen Kukko ravintola.

Illassa esiintyvät:
Seita Van Den Eeden
Erkki Kaikkonen
Hese Viinamäki
Tapi Leppä
Jorma Ettanen
Veksa Nyberg.

Bändin tyylin mukaisesti vierailijoitakin tulee musisoimaan. Bienvenido y vamos!!!

KELLARIKLUBI: KONSTAOG / TOMO

Lähteenmäki-Turunen-Friman-Lankinen

Jazz-musiikkia ja suuria tunteita tiistai-iltaan tarjoilevat:
Ville Lähteenmäki – Sax

Melik Turunen – Bass

Lassi Friman – Gtr

Aapo Lankinen – Drs

Linkopii ja Bad Sauna

Drink Floyd Wish You Were Beer

Ohjelmassa mm. Dark Side of the Moonin, Wish you where Here ja The Wallin parhaat.

Bryn Jones: laulu, kitara Ben Granfelt: kitara, laulu Jukka Jylli: basso Altti Uhlenius: keys, akustinen kitara ja laulu Nicke Lindholm: rummut, laulu

Drink Floyd Wish You Were Beer

ohjelmassa mm. Dark Side of the Moonin, Wish you where Here ja The Wallin parhaat.

Bryn Jones: laulu, kitara Ben Granfelt: kitara, laulu Jukka Jylli: basso Altti Uhlenius: keys, akustinen kitara ja laulu Nicke Lindholm: rummut, laulu

Summer Jazz Club: KAMA Kollektiv & Musta NasaLumi narskuu jalkojen alla, sudenkorennon siivet värähtelevät ilmassa, talven autioittama hiekkaranta kuiskaa kesän muistojaan tuuleen.
Tätä on KAMA – Suomen kielen sana tavaralle, asioille, jutuille. KAMA on arjen pieniä asioita, luonnon pieniä ihmeitä, jotka välillä jäävät meiltä kaikilta huomaamatta.

Kansainvälisten muusikoiden kollektiivi yhdistelee laulettua ja instrumentaalia, Pohjoismaalaista jazzia ja populäärejä melodioita maalaillen lumoavia maisemia yli erilaisten tunteiden ja tunnelmien.

Yhtyeen esikoisalbumi, ”KOTI”, julkaistiin 29.3.2019. Se on äänitetty ja miksattu Fattoria Musica- studiolla Osnabrückissa, Saksassa. Levyn julkaisukiertueet vuonna 2019 sijoittuvat mm. Alankomaihin, Saksaan sekä Suomeen.

Kirsi-Marja Harju – trumpetti, laulu, mbira, sävellys
Aurora Hentunen – piano
Jonathan Nagel – kontrabasso, sävellys
Yoad Korach – rummut

​ https://open.spotify.com/album/0F162QlUJRaIY5wSljK6Na?si=qitfz7RNT5q1FFdSVTbCygMusta Nasa on kollektiivi, jonka ytimenä toimii Panu Korhosen, Veli-Matti Silanterän ja Markus Snellmanin muodostama trio. Vahvoihin sovituksiin perustuva ohjelmisto sisältää jazzstandardeja, populaarimusiikin klassikoita, Chopinin pianotaidetta sekä originaalimateriaalia suoraan Korhosen sävellyskynästä.

​ Panu Korhonen on klassisen pohjan omaava pop/jazz-koulutuksen saanut 25-vuotias jyväskyläläinen pianisti ja musiikkipedagogi. Jazz-musiikki on lähimpänä hänen sydäntään, sillä genre tarjoaa selvästi vapaimmat kädet sovittamis- ja säveltämistyöhön. Mustan Nasan kokeilevat sovitukset tutuista klassikoista ovat alusta alkaen Panu Korhosen omaa käsialaa.

​ ​ Panu Korhonen – piano
Veli-Matti Silanterä – basso
Markus Snellman – basso

Wine Garden: Viralliset jatkojamit!

pe 30.8.2019 22.30 Festarirannekkeella vapaa pääsy/ ilman ranneketta 5 €

Wine Garden: Viralliset jatkojamit!

UNYA (levynjulkkari) + MaagineUNYA on Hilkka Louhivuoren sävellysten ja pitkäaikaisten ystävysten ympärille muotoutunut vuonna 2017 perustettu yhtye, jonka jäsenet kuvailevat musiikkiaan indie-elektro-hopiksi, ja hakevat musiikkiinsa taitavasti kansainvälistä soundia, pitäen kuitenkin laulukielenään suomen. Juuri suomenkieliset lyriikat tekevät yhtyeestä poikkeuksellisen, sillä vastaavanlaista musiikkia suomeksi tekeviä yhtyeitä ei löydy kuin korkeintaan kourallinen. Unyan persoonallista ja elokuvallista äänimaailmaa on verrattu mm. Yonaan, Karinaan sekä Vestaan. Ulkomaisista artisteista vaikutteita on kuultavissa mm. James Blakelta, Bon Iveriltä sekä Bonobolta.

7.6. julkaistu albumi on äänitetty helmikuussa 2018 Kiikalan puukirkossa, mikä antoi koko albumille poikkeuksellisen pehmeän ja kuitenkin ytimekkään soundin.

UNYA-yhtyeen omaa nimeä kantava esikoisalbumi on trip-hopin, jazzin ja modernin pop-laulun rajapinnalla vaivattomasti seikkaileva kokonaisuus. Avarat äänimaisemat, moderni studiotuotanto luovat jäntevän rungon Hilkka Louhivuoren maailmanluokan laulumelodioille.

”Sekoituksessa on hyvä määrä trip hopin eläväisempää laitaa, ripaus orgaanista maailmanmusiikkia ja ehkä hiven vaikeasti määriteltävää modernia jazziakin.”
– desibeli.net (30.4.2019)

Spotify: https://spoti.fi/2QSJnpU
Youtube:https://bit.ly/2vi54FR
Facebook: https://www.facebook.com/unyamusic/
Instagram: https://www.instagram.com/unyamusic/

Hilkka Louhivuori – laulu, koskettimet & elektroniikka
Lauri Kallio – kitara & elektroniikka
Ilkka Oksanen – rummut & samplet
Pekka Löhönen – basso & bassosyntetisaattori
Maagine on Jyväskylässä vuonna 2017 perustettu Suomisoul-yhtye. Nuorten huippumuusikoiden virtuositeetti ja yhteenhitsautunut rytmi, yhdistettynä laulaja Matti Halosen sekä kitaristi Tatu Lehdon nokkelasti kirjoitettuihin biiseihin, luovat yhtyeelle persoonallisen ja raikkaan soundin, jossa kaikuvat jokaisen muusikon omat vaikutteet, kuitenkin yhdistävänä tekijänään syvälle juurtunut groove.

Matti Halonen – laulu
Tatu Lehto – kitara
Panu Korhonen – koskettimet
Hanna Turunen – basso
Aapo Lankinen – rummut
Aku Tervakangas – perkussiot
Laura Helander – saksofoni
Heikki Sillanpää – pasuuna
Antti Kuusela – trumpetti


Spotify: https://open.spotify.com/artist/3yWG1c5aFgMGs1iSHRT9NK
Facebook: https://www.facebook.com/maagineband
Instagram: https://www.instagram.com/maagineband

Aurora Hentunen Quartet

Melodisen popin MUSAKLUBIHuippusuosittu Melodisen popin Musaklubi aloittaa viidennen kautensa useasti toivotulla teema-illalla eli Beatles-musiikilla. Musaklubi on osoittautunut ennen kaikkea suurten ikäluokkien kohtaamispaikaksi muisteluineen, jälleen näkemisineen ja iloisine rupatteluineen suosikkimusiikin merkeissä. Myös nuoremmat ovat löytäneet Musaklubin omakseen alkuillan nautintona.

Tulevalla kaudella tullaan pitämään erilaisia teemailtoja joista ensimmäisenä tämä Beatles. Hehän aloittivat tämän nuorisomusiikin vallankumouksen musiikillaan, vaatetuksellaan ja pitkillä hiuksillaan, omilla hienoilla sävellyksillään, huumorillaan jne.

Popparibändissä soittavat.
Ari Oinonen
Pepe Hämäläinen
Arska Vesterinen
Veksa Nyberg
Juha Ahtilinna

ja eiköhän Inkkukin lavalla käy.

varattu juha

Nirvana Tribute UnpluggedKurt Cobainin kuolemasta tulee tänä vuonna kuluneeksi 25 vuotta, minkä vuoksi Nirvana Tribute aktivoituu akustisesti tulkitsemaan MTV Unplugged In New York -albumin kokonaisuudessaan.

Kiitelty on äänenpainetta, millä live -soitantaa toteutetaan ja sitä kestää herkempikin korvapari. Kynttilän loisteessa ja viinin viipyilessä, voi rauhaisasti istuen nauttia kuulemastaan.

Sami Saari ja JazzpojatSami Saari saapuu Jazzpoikien kanssa Popparin lavalle tuplakeikan merkeissä la 14.9.! Ensimmäinen keikka klo 19 ja toinen klo 22.30.

Sami Saari ja Jazzpojat -yhtyeen musiikki on korvia hivelevää ja tanssittavan svengaavaa jazzia ja soulia meiltä ja muualta.

Suomalaisen soulmusiikin pienviljelijänä ja suurkuluttajana tunnettu Saari on aina ollut sielultaan jazzmies ja on siitä syystä koonnut yhtyeen, jossa vahva solismi sekä pettämätön svengi yhdistävät voimansa karismaattisen solistin kanssa. Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2018 ja keikkailee ahkerasti ympäri Suomea.

Sami Saari – laulu ja kitara
Mikael Myrskog – piano
Eero Seppä – basso
Ville Pynssi – rummut

Sami Saari ja JazzpojatSami Saari saapuu Jazzpoikien kanssa Popparin lavalle tuplakeikan merkeissä la 14.9.! Ensimmäinen keikka klo 19 ja toinen klo 22.30.

Sami Saari ja Jazzpojat -yhtyeen musiikki on korvia hivelevää ja tanssittavan svengaavaa jazzia ja soulia meiltä ja muualta.

Suomalaisen soulmusiikin pienviljelijänä ja suurkuluttajana tunnettu Saari on aina ollut sielultaan jazzmies ja on siitä syystä koonnut yhtyeen, jossa vahva solismi sekä pettämätön svengi yhdistävät voimansa karismaattisen solistin kanssa. Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2018 ja keikkailee ahkerasti ympäri Suomea.

Sami Saari – laulu ja kitara
Mikael Myrskog – piano
Eero Seppä – basso
Ville Pynssi – rummut

Jazz Jkl Live: Mikko ”Gunu” Karjalainen Italian Quartet

White Cloud FireWhite Cloud Fire is an Italian-Finnish rock band formed in 2017 after lead singer Andrea Brosio’s participation to the TV-show ”The Voice Of Finland”. In 2019 White Cloud Fire accomplish a successful tour in the UK supporting their debut album ”So Far So Good on Planet Earth” featuring the legendary Hanoi Rocks founder Michael Monroe as backing vocalist and producer on their first single release ”Libertà”.

Andrea Brosio – Vocals
Ilkka Kainulainen – Guitars
Jaakko Pellotsalo – Bass
Paulo Poverini – Drums


www.whitecloudfire.com

femme balba ja Hanhisalo

KELLARIKLUBI

Melodisen popin MUSAKLUBI

Jazz Jkl Live: Herd

Teranga-ilta @ Poppari

Jore Marjaranta

Hide & Cover

2000-luvun jälkipuoliskolla Jyvässeudulla vaikuttanut rockmusiikin tribuuttibändi Hide & Cover soittaa 10 vuoden tauon jälkeen comeback-keikan ravintola Popparissa lauantaina 19.10.2019

Luvassa tiukkaa rock-asennetta ja paljon oman aikakautensa ikimuistoisimpia biisejä jämäkästi tulkittuna. Bändi coveroi muun muassa Europea, Bon Jovia, Dioa, Ozzya, Iron Maidenia, Rainbowta ja monia muita kasarin ja ysärin klassikoita.

Kokoonpano: Janne Oksanen, laulu
Matti Kärävä, kitara
Jaakko Kaski, kitara
Hannu Holopainen, basso
Hannu Ahokas, koskettimet
Reijo Mustakorpi, rummut


Lipputuloilla lennätetään laulaja paikalle Keski-Euroopasta ja maksetaan miksaajalle.KELLARIKLUBI

Kauko Röyhkä soolo

la 26.10.2019 19.00 Tiketistä 13,50 / Ovelta 15


Kauko Röyhkä on pitkän linjan kirjailija ja rockmuusikko, joka on vuodesta 1980 lähtien ärsyttänyt, järkyttänyt ja ihastuttanut Suomen kansaa lauluillaan ja romaaneillaan.

Kauko Röyhkän ensimmäinen albumi Steppaillen (1980) on suomalainen rock-klassikko, ja romaani Kaksi aurinkoa oli Finlandia-palkintoehdokkaana vuonna 1996.

Röyhkä on kirjoittanut myös muun muassa elokuvakäsikirjoituksia, tv-draamaa, kolumneja ja levyarvosteluita. Vuonna 1995 Röyhkä sai Suomi-palkinnon ja vuonna 2009 valtion taidepalkinnon. Tämä monipuolinen lahjakkuus ei osoita hyytymisen merkkejä.

Kauko Röyhkä: Facebook // Spotify

Ennakkoliput Tiketistä: https://www.tiketti.fi/kauko-royhka-poppari-jyvaskyla-lippuja/61701

Jazz Jkl Live: Jussi Lehtonen Quartet

Kaija Kärkinen & Ile Kallio

pe 1.11.2019 19.00 Ennakko Tiketistä 13,50 / Ovelta 15


Kaija Kärkinen ja Ile Kallio aloittivat yhteisen musiikillisen matkansa Hullusta yöstä vuonna 1991. Siitä lähtien pari on keikkaillut ahkerasti sekä bändin kanssa että duona. Kaija Kärkinen ja Ile Kallio ovat julkaisseet yhdessä kymmenen studioalbumia sekä yhden kokoelman. Vuonna 1995 julkaistun ensilevyn hitti Sade toikin kaksikon kerralla koko kansan tietoisuuteen. Siitä lähtien jokainen julkaistu albumi on tuonut lisää nimikkeitä Kaijan ja Ilen meriittilistaan, muun muassa Täysikuu, Aurinko nousee taas, Valkoiset valheet, Jan ja Kuka saa kyyneleet.

Uusin albumi, Köyhän naisen paratiisi, julkaistiin maaliskuussa 2012. Levyllä on omien kappaleiden lisäksi covereita, jotka ovat vuosien varrella kulkeneet mukana, sydämessä ja keikoilla. Suomenkieliset tekstit ovat yhtä lukuunottamatta Kaijan käsialaa.

Ennakkoliput Tiketistä: https://www.tiketti.fi/kaija-karkinen-ile-kallio-poppari-jyvaskyla-lippuja/61700

Melodisen popin MUSAKLUBI

Katri Ylander

la 9.11.2019 19.00 Ennakko Tiketistä 13,50 / Ovelta 15


Katri Ylander tuli koko kansan tuntemaksi vuonna 2005 sijoittuen Idolsin toisella tuotantokauden kilpailussa toiseksi. Kilpailun jälkeen Katri solmi levytyssopimuksen Sony BMG:n kanssa ja kesäkuussa 2006 ilmestyi hänen omaa nimeään kantava esikoisalbumi, jonka ensimmäinen singlejulkaisu oli ”Onko vielä aikaa?”. Seuraavan ”Kaikki nämä sanat” -levyn vuoro oli lokakuussa 2007. Kolmas albumi ”Valvojat” ilmestyi vuonna 2009. Radioissa soivat edelleen hitit ”Mansikkamäki”, ”Aamuaurinkoon”, ”Välitunnilla” ja ”Valehdellaan”.

Katri palasi uudella musiikilla pitkän tauon jälkeen Suomen Musiikin Kari Hynnisen yhteydenoton kautta marraskuussa 2018 singlellä ”Sinä pärjäät” (säv.: Sami Kurppa, san.: Johanna Viksten, Lotta Salonen). Toukokuussa 2019 oli toisen singlen vuoro ja Antti Kleemolan ja Inka Nousiaisen tekemä ”Sano mulle jotain kaunista” -kappale nousi hienosti soittoon monelle radiokanavalle.

Katri tunnetaan luonnonkauniista ja vahvasta äänestään ja tunteisiin vetoavasta tulkinnastaan. Kuulijat ovat monta vuotta kaivanneet tätä upeaa laulajaa takaisin ja näin päätös paluusta sai alkunsa!

Ennakkoliput Tiketistä: https://www.tiketti.fi/katri-ylander-duo-poppari-jyvaskyla-lippuja/61705

Jazz Jkl Live: Mariana Swarg Sexteto Universal

JUJU

QUEEN TRIBUTE by The Voice of Finland finalist Andrea Brosio & Band

A night of celebrating one of the most famous Rock band of all time with all their hit songs. Performed by The Voice of Finland 6 finalist Andrea Brosio, together with his band.

Andrea Brosio – vocals
Eero Nurmela – guitars, backing vocals
Lauri Leno – bass, backing vocals
Juha Hämäläinen – drums
Iida Häkli – keyboards, backing vocals

Jazz Jkl Live: Joona Toivanen Trio + Olli Hirvonen New Helsinki

Varattu keikka. Esiintyjä ilmoitetaan myöhemmin.

KELLARIKLUBI

U. PASANEN BAND & FRIENDS

Keskisuomalaisen rytmimusiikin höyryjuna U. Pasanen Band ystävineen saapuu ja täyttää kirjaimellisesti Popparin lavan 8-henkisen blues/soul/funk/rock -ryhmittymän voimin. Luvassa taas niitä bändin tuttuja taattuja omia hengentuotteita maustettuna ripauksella klassikkoteoksia.

U. Pasanen Band:
Seppo ”U.” Pasanen – kitara
Joonas Pasanen – kitara
Juha-Antti Helama – basso
Asko Vikki – rummut
Harri Häkkinen – laulu


Friends:
Kalle Keränen – saksofoni
Antti Kettunen – saksofoni
Jyrki Lindlöf – koskettimet

Jazz Jkl Live: Oddarrang

Melodisen popin MUSAKLUBI

KELLARIKLUBI

Jyväskylän Talviklubi

Jyväskylän Talviklubi

Jyväskylän Talviklubi

Jyväskylän Talviklubi

Jyväskylän Talviklubi

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Aukioloajat:

Ma-to 16-03 (05)
Pe 16-4.30 (05)
La 19-04.30 (05)
Su lepopäivä

Keikat alkavat viikolla klo 21.00 ja pe – la 22.30, ellei sivuillamme muuta mainita.

Monday Club alk. 21.00.

Liput ovelta viikolla klo 20.30, viikonloppuisin klo 22.00. Ennakot baarista.

Uudet talon viinit nyt täällä!

Hinnat 20 € / plo tai 4,40 € / 12cl. Tervetuloa maistelemaan!

Vuoden 2016 palkitut

Popparin VIP-pikkujouluissa suoritettiin perinteiset Vuoden valinnat.

Vuoden muusikko:
Lassi Friman (kitara)

Vuoden tulokas:
Aapo Lankinen (rummut, basso)

Palkitut kautta aikojen