Tulevat keikat

Jazz Jkl Live: Antonio Flinta QuartetJazz Jkl Live -konserttisarjan kevätkausi käynnistyy lämpimällä eurooppalaisella tuulahduksella, kun Popparissa konsertoi italialainen Antonio Flinta Quartet. Huippuvierailu on osa yhtyeen kahdeksalle paikkakunnalle ulottuvaa Suomen-kiertuetta. Konsertti toteutetaan yhteistyössä Joensuun Jazzkerho -76:n kanssa, jonka järjestämillä keikoilla yhtye vieraili Suomessa muutama vuosi sitten.

Chilessä syntynyt ja vuodesta 1993 Italiassa asunut pianisti-säveltäjä Antonia Flinta on tehnyt pitkää kansainvälistä uraa omien yhtyeidensä kanssa. Flintan johtama trio laajeni kvartetiksi vuonna 2008, ja tällä kokoonpanolla levytyksiä on tehty kolme.

Kvartetin ohjelmisto koostuu Flintan puhuttelevista sävellyksistä. Monipolvisten sävellysten ohella kvartettikokoonpanon yhteissoiton intensiivinen vuorovaikutus ovat yhtyeenjohtajalle keskeisiä välineitä musiikin tekstuurien ja värien tutkimiseen. Flintan musiikissa vahva groove ja lyyrinen vapaan tilan käyttö ovat molemmat läsnä. Tuloksena on hienoa eurooppalaista jazzia mukavasti yllättävinkin maustein.

Antonio Flinta – piano
Luciano Orologi – tenori- ja sopraanosaksofoni
Roberto Bucci – kontrabasso
Claudio Gioannini – rummut

”Flinta is certainly one of those rare performers who are able to balance musical skills with heartfelt performances, going for a modern jazz twist that has a wide variety of new ideas.” –JazzCorner.comhttps://www.antonioflinta.com/

Läskit Lokit & KonstaogLäskit Lokit

Jyväskyläläislähtöinen Läskit Lokit julkaisi uuden ”Maailman Kovin” -EP:n marraskuussa. EP:n tuotannosta vastaa Pielmann ja kappaleilla vierailee Isse-Pappa, Rekami ja Suomen paras DJ Yollu. Koko kansan haittalinnut saapuvat julkaisukiertueellaan kotikulmille Jyväskylän Poppariin perjantaina 25.1.

https://www.facebook.com/laskitlokit

Konstaog

”Mulle musiikki ja räppääminen on terapiaa. Se on tapa käsitellä asioita ja samalla ylittää itsensä heittämällä teknisiä riimejä ja flow-kikkailuja. Nykyään mun käsitys siitä, miksi mä räppään on muuttunut paljon.

Mä haluan kertoa ihmisille elämästä, sen hyvistä ja huonoista puolista ja siitä mikä mulle on tärkeetä. Jos ees yks ihminen löytää samaistuttavia asioita mun biiseistä ja alkaa mahdollisesti ajattelemaan/kyseenalaistamaan omaa toimintaansa ja maailmaa ylipäätään, mun tehtävä ”räppärinä” on suoritettu. Mulla on ollut aina tarve vaikuttaa ja musiikki on selvästi se kanava, minkä avulla mä pystyn siihen parhaiten.”
-Konstaog

https://www.facebook.com/konstaog

Victoriani & Entäs PeltonenKeski- ja Etelä-Suomen parhaat indiebändit, Victorian ja Entäs Peltonen?, luovat täydellisen illan klo 22.30 Jyväskylän Popparissa!

Vuonna 2013 perustettu Entäs Peltonen? sekoittaa suomenkieliseen kitarapoppiinsa aimo annoksen funkfiilistelyä sekä rockvaikutteita.

https://www.facebook.com/entaspeltonen/
https://www.instagram.com/entaspeltonen/
https://open.spotify.com/artist/5yZcaFctThsrvk6uPOtZ8U

Victorian on päräyttävää englanninkielistä indierockia, joka tarjoaa vivahteita menneiltä vuosikymmeniltä aina diskosta ja popista hard rockiin asti. Vauhtia tai tunnelmaa ei tule puuttumaan.

https://www.facebook.com/victorianjkl/
https://www.instagram.com/victorianjkl/
https://open.spotify.com/artist/6u3kqjjpfsNL8BSKc6tAKw?si=CUxSueevTMKElQ1TdlScag

Lassi Friman QuartetLassi Friman Quartet perustettiin alkuvuodesta 2018, alun perin tutkintokonserttia varten. Nyt yhtye tekee paluun Popparissa 31.1. Illan ohjelmisto sisältää Lassi Frimanin sävellyksiä sekä monipuolisen kattauksen jazz-standardeja.

Kokoonpano luottaa perinteiselle jazzille tyypilliseen akustiseen äänimaailmaan, jättäen paljon tilaa improvisaatiolle, omalle näkemykselle ja yhtyeen jäsenten väliselle kommunikaatiolle.

Lassi Friman – Kitara
Juho Leppänen – Piano
Hanna Turunen – Kontrabasso
Markus Snellman – Rummut

Melodisen popin MUSAKLUBIMusaklubin teemana tänä iltana on 50-luvun rock ja 60-luvun alun pop-musiikki. Se on aika jolloin nykymuotoinen pop-henkinen rytmimusiikki alkoi kehittyä ja vallata maailman nuorison. Siltä ajalta löytyy monia helmiä jotka on levytetty uudestaan monia kertoja ja niitä esitetään jälleen tänä iltana. Lokakuussa alkanut bändin jäsenten omat valinnat jatkuvat helmikuussa Veksan valinnoilla.

Popparibändi
Pepe Hämäläinen
Veksa Nyberg
Juha Ahtilinna
Arska Vesterinen
Ari Oinonen.

Klo 19.00-21.00, liput 10€.

APPA Music Show

Suomen paras Abba-tribuuttibändi APPA Music Show nousee jälleen Popparin estradille! Tanssijalan vipatuksen takaa niin vanhat tutut hitit kuin myös vähemmän tunnetut Abban mestariteokset. Glitterit niskaan, teryleenit jalkaan ja sinistä luomiväriä naamaan. Näistä aineksista muodostuu viihdyttävä ilta, koska you can dance, you can jive, having the time of your life!<br<
Agnetha: Heidi Luck Frida: Anne-Mari Hakala Björn / kitara: Esko Turpeinen Benny / koskettimet: Mikko Pellinen Rutger / basso: Tapani Vaahervaara Per / rummut: Jani Lahtinen

APPA show for family

la 2.2.2019 18.30 8/6/4 alaikaiset
Suomen paras Abba-tribuuttibändi APPA Music Show nousee jälleen Popparin estradille! Tanssijalan vipatuksen takaa niin vanhat tutut hitit kuin myös vähemmän tunnetut Abban mestariteokset. Glitterit niskaan, teryleenit jalkaan ja sinistä luomiväriä naamaan. Näistä aineksista muodostuu viihdyttävä ilta, koska you can dance, you can jive, having the time of your life!

Agnetha: Heidi Luck Frida: Anne-Mari Hakala Björn / kitara: Esko Turpeinen Benny / koskettimet: Mikko Pellinen Rutger / basso: Tapani Vaahervaara Per / rummut: Jani Lahtinen

APPA Music Show

Suomen paras Abba-tribuuttibändi APPA Music Show nousee jälleen Popparin estradille! Tanssijalan vipatuksen takaa niin vanhat tutut hitit kuin myös vähemmän tunnetut Abban mestariteokset. Glitterit niskaan, teryleenit jalkaan ja sinistä luomiväriä naamaan. Näistä aineksista muodostuu viihdyttävä ilta, koska you can dance, you can jive, having the time of your life!

Agnetha: Heidi Luck Frida: Anne-Mari Hakala Björn / kitara: Esko Turpeinen Benny / koskettimet: Mikko Pellinen Rutger / basso: Tapani Vaahervaara Per / rummut: Jani Lahtinen

House Band avaa JAMIT@ JYVÄSKYLÄN TALVI

House Band avaa Jazzjamit. Ei pääsymaksua.

Jazzillassa Sini Pajunen& Petrescu Brothers@ JYVÄSKYLÄN TALVI

Biilie Holydayn tunnelmissa

Jyväskylän Talvi & MAURISEN AKAN POIKA

Niin hentoinen runous, kuin myös maaninen humppajyrääminen kietoutuu yhdeksi kokonaisuudeksi Maurisen Akan Pojan esityksessä. Karjalaista murhevalssia, balkanilaista räkähumppaa ja pehmeää keinumisjatsia, tämä on tanssiorkesteri laskuhumalaisesta unesta. Ja sitä paitsi, bändi missä on puhaltimia ja viulu, sellainen on aina hyvä.

Linkkejä: https://www.facebook.com/MaurisenAkanPoika/ https://www.youtube.com/watch?v=pxkEja0J1Ko https://open.spotify.com/album/26TsxzzKfv6Dq1voQIE1SC?si=sW0-Ze_9Qu6suQangpt-fA&fbclid=IwAR1bXvUEea_b5uUGA4r9NFd_XTD0E7nv4DWWSEpHce6g4vtBXNuX6DU4ho0

Jyväskylän Talvi & Paleface ja Laulava Unioni sekä MC Kajo ja Vicci

The Breed plays PEKKA POHJOLA@ JYVÄSKYLÄN TALVIThe Breed on esittänyt Pekka Pohjolan musiikkia menestyksekkäästi kotimaamme festivaaleilla, konserttisaleissa ja klubeilla. The Breedin jäsenet ovat Emma-palkittuja ja -ehdokkaita, mm. Steve Vain, Mike Keneallyn, Absoluuttisen Nollapisteen, maailmanmusiikin ja sinfonisen musiikiin virtuoosimuusikoita. He esittävät Pekka Pohjolan musiikkia tuomalla oman persoonallisen lisänsä Pohjolan ikuisiin säveliin.

Kokoonpanossa ovat kotimaamme eturivin monipuoliset, tyylien muutoksien taitavat virtuoosimuusikot, jotka esiintyvät niin kotimaassa kuin muualla Pohjoismaissa ja Euroopassa.

Jaan Wessmann, basso
Aki Lääkkölä, kosketinsoittimet
Niko Ronimus, lyömäsoittimet
Ville Ojanen, viulu
Jukka Iisakkila, kitara, piano

Jukka Iisakkila on monipuolinen muusikko-kitaristi-instrumentalisti, kansainvälisesti tunnettu kapellimestari ja mm. Steve Vain arvostettu yhteistyökumppani.

Jaan Wessman on laaja-alainen multi-instrumentalisti, jonka lukuisiin kansainvälisiin yhteistyökumppaneihin lukeutuvat niin Mike Keneally (Frank Zappa) kuin Marco Minnemann, Paleface ja Jonne Aaron sekä lukuisat muut.

Aki Lääkkölä on tunnettu Absoluuttisesta Nollapisteestä, Niko Ronimuksen taidot ovat kysyttyjä kotimaamme orkesteissa ja yhtyeissä. Ville Ojanen on rokkaavan maailmanmusiikin kansainvälisellä huipulla toimiva viulisti-säveltäjä.

JYVÄSKYLÄN TALVI 50V

la 9.2.2019 20.00 20 tiketistä
Kello 20:00 Poppari Talven juhlakonsertti. Liput 20€ Ennakkomyynti: www.tiketti.fi JTY:n soittokunta Kajastuksen seitsikko, Suomen luonto, Agit Propista tutut Sinikka Sokka, Monna Kamu ja Eero Ojanen, Muuan Mies -yhtye, Risto (soolo). Jamit

Pop/rock -workshop

Jazz perjantai Marian Petrescu& Seppo Muhonen

Hyvät Ihmiset + Herra Pietiläinen & Lempeät keinot

Hyvät Ihmiset on Helsinkiläinen 5-henkinen, jossain Mars Voltan ja Tuula Amberlan välimaastossa seilaava suomenkielinen laatuyhtye. ”Hyvikset” on tänä vuonna äänittänyt nimeään kantavan LP:n, joka julkaistaan joulukuussa 2018.

https://www.facebook.com/hyvatihmisetofficialHerra Pietiläinen & Lempeät keinot -yhtyeessä soittavat Herra Pietiläinen, Petrus Piironen, Esa Starck ja Jyrki Virta. Viimeisin julkaisu on levy ”Miljoonien muistojen taideteos”, joka julkaistiin alkuvuodesta 2018. Rokki soi myös vuonna 2019. Mukana uusia, kovia biisejä.

Miljoonien muistojen taideteos https://open.spotify.com/album/3J64s7nFcCP6OzOMfX4A0m

Vesa Aaltonen progeband

Vesa Aaltonen progeband

Moonshine Gold

Moonshine Gold on brittiläis-suomalainen kokoonpano, joka soittaa tunnettuja rock- ja popklassikoita alkaen 60-luvulta aina näihin päiviin saakka.

Gary Reakes (Voc)
Miika Tarvainen (Gtr & voc)
Juha-Antti Helama (bass)
Jyrki Lindlöf (keyboards)
Pasi Pekkarinen (drums)

Hess (DK) Winter (FIN) Huntley (USA) Trio

WINTER HESS HUNTLEY TRIO

Trion perusvire on maalailevan lyyrinen mutta jämäkkyyttäkin löytyy tarvittaessa. Yllättävyys on juuri tämän bassottoman trion vahvuus. Niklas Winter ja Emil Hessin yhteistyö johtaa aina 1990-luvun alkuun kun nämä kaksi muusikkoa opiskelivat Bostonissa mainekkaassa Berklee College of Musicissa. Siellä he perustivat Scandinavian Jazz Quartet yhtyeen joka teki yhteensä kolme albumia. Yhteistyö on jatkunut saumattomasti aina tähän päivään asti ja uusin levy ‘You’ ilmestyi syyskuussa 2018. Winterin ja Hessin lisäksi albumilla soittaa Richard Huntley New Yorkista. Hänkin vanha tuttu näille he jo 20 vuoden takaa erillaisista muista kokoonpanoista. Tämä trio tekee uuden ‘You’ levyn kunniaksi kiertueen helmi-maaliskuussa. Luvassa materiaalia levyltä sekä uusia/vanhempia sävellyksiä.

Emil Hess (DK) – tenori saksofoni & basso klarinetti Niklas Winter (FIN) – kitara Richard Huntley (USA) – rummut Hess Winter Huntley’ uusi albumi ‘You’: https://open.spotify.com/album/6s70D6pGuaIEs7E7XzDmXW?si=ZrnPgKQATnaExXNTyanbhw Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=CGMI1W7bh6Y www.niklaswinter.com www.emilhess.dk www.rlhuntley.com

Melodisen popin MUSAKLUBI

Päättömät EP-kiertue

Päättömät on tamperelainen modernin bändivetoisen poprockin nimeen vannova yhtye! Päättömien keikoilla on aitoa vaaran tuntua, kitaristi juoksee pitkin tanssilattiaa etkä voi ikinä olla varma lausutaanko keikalla seuraavaksi mantraa vai soitetaanko vuoden kovin rokkibiisi! Hommat hoidetaan ammattimaisesti, ja miehet ovat reiluja ja hyväkäytöksisiä.

Tässä Päättömien uusi ’Merimies’ -musiikkivideo:

Pelko, Huolet ja murheet sekä Akseli Hiltunen

Suvi Liukkonen Liitteetpe 7. jouluk. 11.23 (3 päivää sitten) -> minä Moi! Pelko on helsinkiläinen synkkä mutta jorattava traumarock-yhtye, joka julkaisi keväällä esikoisalbuminsa “Paino jota vastaan ei voi taistella”. Äänitämme nyt uutta levyä, ja maaliskuun alussa siltä on jo lohkaistu sinkkumusavideo tai toinenkin. Musiikkia on noteerattu Soundista Spotify-listoille asti.

Viimeinen juna (musiikkivideo): https://www.youtube.com/watch?v=qUKgkyndi1U

Huolet ja murheet, tuo turkulainen “punkrockin Haloo Helsinki”, julkaisi juuri kahdeksannen EP:nsä ja kiertää Suomea hyperahkerasti. Uuden kasetin äänitykset ovat juuri paketissa ja uutta julkaisua tulee varmasti ennen keikkaa.

Hennalle (musiikkivideo): https://www.youtube.com/watch?v=gRBajK9Byyo

Akseli Hiltunen esittää yhtyeensä kanssa intensiivisellä otteella korkeatasoista, eri tunneskaaloja ja tyylilajeja yhdistelevää rock-musiikkia ensimmäisellä kotimaisella ilmaistuna aliarvioimatta kuulijoidensa kykyä uppoutua maalaamiinsa visioihin. Elokuussa Hiltunen julkaisi tulevalta pitkäsoitoltaan maistiaisen ”Kadotetun tulevaisuuden aaveet”.

Kadotetun tulevaisuuden aaveet (single): https://www.youtube.com/watch?v=PK_oQPiJpys

Rock & Racing The Presidents

Quu

Quu on vuonna 2012 perustettu kolmen ystävyksen yhtye ja “Quu-jazzin” pioneeri. Quun musiikki on mystistä ja hypnoottista, sähköisen ja akustisen jazzin rajamailla liikkuvaa sci-fi fantasiaa, joka lainaa ennakkoluulottomasti, eikä pelkää ottaa riskejä. Quu etsii kauneutta virheiden kautta ja sinkoaa kuulijan kauas kiertoradalle.

Quun ensimmäinen albumi “Quu” ilmestyy alkuvuodesta 2019. Kunnianhimoinen julkaisu kerää samoihin kansiin yhtyeen keikkaohjelmiston aikaisemmilta vuosilta sekä esittelee yhteistyötä vokalisti Kadi Vijan kanssa.Lanai

COVERSNAKE

Paul Oxley

pe 22.3.2019 19.00 12/10 ennakko

Varattu keikka

KELLARIKLUBI

MEIJU SUVAS

MEIJU SUVAS

Melodisen popin MUSAKLUBI

Juha Takasen C-tutkinto

Waaw Africa Festival

Waaw Africa Festival

Antti Noponen & Heikki Frilander & ILLU-Band -muistokeikka

Elias Kahila + Maagine

ELIAS KAHILA

——————- Tukholman musiikkiskenessä nosteessa oleva jyväskyläläinen pop/rock-sellon pioneeri Elias Kahila, 35, on laajentamassa sellon ilmaisukykyä kehittämillään uusilla sellonsoittotekniikoilla. Kahilan kolmimuunteinen ”shufflejousitekniikka” mahdollistaa sellonsoiton uskottavasti funkin ja grooven tyylilajeissa antaen uuden mausteen rytmimusiikkiin. Mm. Toto -yhtyeen David Paich on ilmaissut kiinnostuksensa Kahilan soundiin Pori Jazz -festivaalien yhteydessä. Kahilan horisontaalinen ”basso-sello” -tekniikka tuo mieleen Red Hot Chili Peppersien Flean otteet bassossa. Looppi-pedaalien avulla (”Ed Sheeran -tyyliin” mutta sellolla) Kahila rakentaa biisit livenä. Settilista koostuu pääosin omista sävellyksistä, covereista mainittakoon Lenny Kravitzin tunnetuksi tekemä ”American Woman” sekä Paul Simonin ”You Can Call Me Al” – funkisti sellolla!

Elias Kahila on tuttu mm. JP Leppäluodon sekä Antony Parviaisen kiertueilta. Keikkoja on takana myös mm. Timo Rautiaisen, Marco Hietalan, Neumannin sekä ruotsalaisen blues-legenda Bill Öhrströmin kanssa. Yle Radio Keski-Suomi haastattelu: http://areena.yle.fi/1-4369446 Live @ Kungträdsgården,Tukholma: https://www.youtube.com/watch?v=vWBGKu7g-XQ Live @ Poppari 15.9.2018: https://www.youtube.com/watch?v=VC4GidF2kPM http://www.kahila.net

MAAGINE ————-

Maagine on Jyväskylässä v. 2017 perustettu Suomisoul-yhtye. Nuorten huippumuusikoiden virtuositeetti ja yhteenhitsautunut rytmi, yhdistettynä laulaja Matti Halosen sekä kitaristi Tatu Lehdon nokkelasti kirjoitettuihin biiseihin, luovat yhtyeelle persoonallisen ja raikkaan soundin, jossa kaikuvat jokaisen muusikon omat vaikutteet, yhdistävänä tekijänä syvälle juurtunut groove. ”Sylityksin” -musiikkivideo: https://www.youtube.com/watch?v=PqDbU-XEKyM https://www.facebook.com/maagineband/

Matti Halonen – laulu, Tatu Lehto – kitara, Panu Korhonen – koskettimet, Hanna Turunen – basso, Aapo Lankinen – rummut, Aku Tervakangas – perkussiot, Laura Helander – saksofoni, Heikki Sillanpää – pasuuna, Antti Kuusela – trumpetti

TERVETULOA!

Elias Kahila + Maagine

ELIAS KAHILA ——————- Tukholman musiikkiskenessä nosteessa oleva jyväskyläläinen pop/rock-sellon pioneeri Elias Kahila, 35, on laajentamassa sellon ilmaisukykyä kehittämillään uusilla sellonsoittotekniikoilla. Kahilan kolmimuunteinen ”shufflejousitekniikka” mahdollistaa sellonsoiton uskottavasti funkin ja grooven tyylilajeissa antaen uuden mausteen rytmimusiikkiin. Mm. Toto -yhtyeen David Paich on ilmaissut kiinnostuksensa Kahilan soundiin Pori Jazz -festivaalien yhteydessä. Kahilan horisontaalinen ”basso-sello” -tekniikka tuo mieleen Red Hot Chili Peppersien Flean otteet bassossa. Looppi-pedaalien avulla (”Ed Sheeran -tyyliin” mutta sellolla) Kahila rakentaa biisit livenä. Settilista koostuu pääosin omista sävellyksistä, covereista mainittakoon Lenny Kravitzin tunnetuksi tekemä ”American Woman” sekä Paul Simonin ”You Can Call Me Al” – funkisti sellolla! Elias Kahila on tuttu mm. JP Leppäluodon sekä Antony Parviaisen kiertueilta. Keikkoja on takana myös mm. Timo Rautiaisen, Marco Hietalan, Neumannin sekä ruotsalaisen blues-legenda Bill Öhrströmin kanssa. Yle Radio Keski-Suomi haastattelu: http://areena.yle.fi/1-4369446 Live @ Kungträdsgården,Tukholma: https://www.youtube.com/watch?v=vWBGKu7g-XQ Live @ Poppari 15.9.2018: https://www.youtube.com/watch?v=VC4GidF2kPM http://www.kahila.net MAAGINE ————- Maagine on Jyväskylässä v. 2017 perustettu Suomisoul-yhtye. Nuorten huippumuusikoiden virtuositeetti ja yhteenhitsautunut rytmi, yhdistettynä laulaja Matti Halosen sekä kitaristi Tatu Lehdon nokkelasti kirjoitettuihin biiseihin, luovat yhtyeelle persoonallisen ja raikkaan soundin, jossa kaikuvat jokaisen muusikon omat vaikutteet, yhdistävänä tekijänä syvälle juurtunut groove. ”Sylityksin” -musiikkivideo: https://www.youtube.com/watch?v=PqDbU-XEKyM https://www.facebook.com/maagineband/ Matti Halonen – laulu, Tatu Lehto – kitara, Panu Korhonen – koskettimet, Hanna Turunen – basso, Aapo Lankinen – rummut, Aku Tervakangas – perkussiot, Laura Helander – saksofoni, Heikki Sillanpää – pasuuna, Antti Kuusela – trumpetti Aikataulut (kaksi kattausta): Iltapäivän keikat: 19.00 Elias Kahila 20.00 Maagine Illan keikat: 22.30 Maagine 23.30 Elias Kahila TERVETULOA!

KELLARIKLUBI

Jesse Kaikuranta & Peter EngbergValovoimainen tulkitsija Jesse Kaikuranta esittää Vain Elämää -bändistä tutun kitaristi Peter Engbergin säestyksellä laulujaan kitaralle ja laululle sovitettuina versioina. Samana iltana on kaksi konserttia: klo 19 ja 22.30. Konsertissa kuullaan myös harvinaisia, tarkkaan valittuja lainattuja kappaleita.

Tervetuloa mukaan puhuttelevaan ja herkkään iltaan!

LIPUT VAIN TIKETISTÄ:
Klo 19 konsertti: https://www.tiketti.fi/jesse-kaikuranta-peter-engberg-poppari-jyvaskyla-lippuja/59218

Klo 22.30 konsertti: https://www.tiketti.fi/jesse-kaikuranta-peter-engberg-poppari-jyvaskyla-lippuja/59222

Jesse Kaikuranta & Peter EnbergValovoimainen tulkitsija Jesse Kaikuranta esittää Vain Elämää -bändistä tutun kitaristi Peter Engbergin säestyksellä laulujaan kitaralle ja laululle sovitettuina versioina. Samana iltana on kaksi konserttia: klo 19 ja 22.30. Konsertissa kuullaan myös harvinaisia, tarkkaan valittuja lainattuja kappaleita.

Tervetuloa mukaan puhuttelevaan ja herkkään iltaan!

LIPUT VAIN TIKETISTÄ:
Klo 19 konsertti: https://www.tiketti.fi/jesse-kaikuranta-peter-engberg-poppari-jyvaskyla-lippuja/59218

Klo 22.30 konsertti: https://www.tiketti.fi/jesse-kaikuranta-peter-engberg-poppari-jyvaskyla-lippuja/59222

L.A Heat

Melodisen popin MUSAKLUBI

Musaklubi avaa kesäkauden perinteisesti Steeples-yhtyeen stemmalaulun merkeissä. Bändi on viettänyt vilkkaan keikkavuoden festarisoitoilla ja eri solisteja säestäen joten uuttakin ohjelmistoa on matkan varrella kertynyt. Steeples-yhtyeen nykykokoonpano on toiminut jo 23 vuotta ja aina vaan näyttää soivan…

Steeplesit:
Upi Helkovaara,
Pepe Hämäläinen,
Veksa Nyberg,
Ari Oinonen
ja Arska Vesterinen.

Klo 19.00-21.00, liput 10€.

Markan Kone

Yksityistilaisuus ”Viis viidestä kympistä”- konsertti

Jazz JKL

Kirkkopäivien jatkot

KELLARIKLUBI

Melodisen popin MUSAKLUBI

KELLARIKLUBI

ETELÄRANTA

KELLARIKLUBI

JOPLIN

Jyväskyläläinen Joplin lappaa energiaa 70- ja 80-luvun rockista ja virittelee meneviä biisejä mm. sellaisilta bändeiltä kuin Free, Led Zeppelin, Queen, Thin Lizzy ja Whitesnake. Ei muuta kuin keikalle rokkaamaan!

Jouni Sahiluoto, laulu, kitara, huuliharppu; Arto Hautanen, kitara, laulu; Mikko Hämäläinen, rummut, laulu; Juha Tolvanen, basso

https://www.youtube.com/watch?v=uX0mzoqGVI0&feature=youtu.be

JOPLIN

Jyväskyläläinen Joplin lappaa energiaa 70- ja 80-luvun rockista ja virittelee meneviä biisejä mm. sellaisilta bändeiltä kuin Free, Led Zeppelin, Queen, Thin Lizzy ja Whitesnake. Ei muuta kuin keikalle rokkaamaan!

Jouni Sahiluoto, laulu, kitara, huuliharppu; Arto Hautanen, kitara, laulu; Mikko Hämäläinen, rummut, laulu; Juha Tolvanen, basso

https://www.youtube.com/watch?v=uX0mzoqGVI0&feature=youtu.be

KELLARIKLUBI

KELLARIKLUBI

KELLARIKLUBI

KELLARIKLUBI

KELLARIKLUBI

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Ma-to 16-03 (05)
Pe 16-4.30 (05)
La 19-04.30 (05)
Su lepopäivä

Keikat alkavat viikolla klo 21.00 ja pe – la 22.30, ellei sivuillamme muuta mainita.

Monday Club alk. 21.00.

Liput ovelta viikolla klo 20.30, viikonloppuisin klo 22.00. Ennakot baarista.

Uudet talon viinit nyt täällä!

Hinnat 20 € / plo tai 4,40 € / 12cl. Tervetuloa maistelemaan!

Vuoden 2016 palkitut

Popparin VIP-pikkujouluissa suoritettiin perinteiset Vuoden valinnat.

Vuoden muusikko:
Lassi Friman (kitara)

Vuoden tulokas:
Aapo Lankinen (rummut, basso)

Palkitut kautta aikojen