Tulevat keikat

Vilpertin, Vilin ja Henrin C-tutkinnot

Ravintelivalistuksen ilta

RAVINTELIVALISTUS – Mika Pekkola & Jarno Hietalahti: Olemmeko kaikki hulluja? Erich Fromm ja normaliteetin patologinen ajatus

Nicon, Simon ja Villen C-tutkinto

Olli Heikkisen msiikkidiblomi keikka

Laura Helanderin tutkinto keikka

Jaakko Laitinen & Väärä Raha

Joulukuussa neljännen kriitikoiden ylistämän ’Näennäinen’-albuminsa julkaissut legendaarinen kulttiorkesteri Jaakko Laitinen & Väärä Raha saapuu ensimmäistä kertaa Poppariin perinteikkäällä Vappu-kiertueellaan. Lapland-Balkaniksi musiikkiaan kutsuva orkesteri sekoittaa säveliinsä Balkanin tulisia mustalaisrytmejä, venäläisiä romansseja sekä vanhaa suomalaista iskelmää. Uudella levyllä on kuultavissa myös tunnelmia Kreikasta, Turkista ja Lähi-Idästä. Rytmit ovat hyvin tulisia ja tanssikenkien vahaaminen kannattaakin aloittaa hyvissä ajoin. Sanoituksissa käsitellään olemassaolon peruskysymyksiä lemmenhommista rinnakkaisiin universumeihin ja alkumerestä supermarkettien parkkipaikkoihin.

L.A. Heat

On jälleen aika vetää farmarihousut napaan asti – kiristää sifonkihuivi otsalle ja antaa mulletin liehua. L .A.- Heat soittaa 80 -luvun hittejä aidoilla saundeilla maustettuna. Illan aikana musiikkia koetaan mm. seuraavilta artisteilta: Genesis – Cutting Crew – Billy Idol – Van Halen – Tears for fears….

Loistavan livebändin maineessa oleva L.A.-Heat tekee paluun kokoonpanolla:
Konsta Niskavaara – voc.
Mikko Pellinen – keyb.
Juha-Matti Rautiainen – bass
Sami Niskavaara – guit.
Hannu Leppänen – drs.

L.A. Heat

On jälleen aika vetää farmarihousut napaan asti – kiristää sifonkihuivi otsalle ja antaa mulletin liehua. L .A.- Heat soittaa 80 -luvun hittejä aidoilla saundeilla maustettuna. Illan aikana musiikkia koetaan mm. seuraavilta artisteilta: Genesis – Cutting Crew – Billy Idol – Van Halen – Tears for fears….

Loistavan livebändin maineessa oleva L.A.-Heat tekee paluun kokoonpanolla:
Konsta Niskavaara – voc.
Mikko Pellinen – keyb.
Juha-Matti Rautiainen – bass
Sami Niskavaara – guit.
Hannu Leppänen – drs.

FairTrad.-yhtyeen levynjulkkarikeikka

Yhtyeen musiikkia on kuvailtu keikka-arvostelussa muun muassa näin: ”Leppoisan akustista meininkiä iloluontoisen laulun kera – tunnelmoivaa musiikkia – varsin riehakkaaksikin yltynyttä menoa – kantaa ottavaa punkia – Monipuolista ja taitavaa bändiä oli ilo kuunnella.” – Tuomas Aitonurmi, lähde: http://www.kirjasampo.fi/fi/node/7740#.WHP2bHdDxUf

Keikkoja reilu neljävuotiaalla yhtyeellämme on takana jo yli seitsemänkymmentä. Mm. Kaustinen folk music festival, Faces-festival, Hämeen keskiaikamarkkinat, Kumina-festivaali Turussa, Lahden Jazztori, Mallusjoen takinkääntöviikko, Hämeenlinnan Suistoklubi ja Vinkalo, Seinäjoen Bar Palaveri, Lahden Torvi, Tirra, Brygga citybar, Metro, Hanhenpoika, Luomukahvila Mea Manna ja Sibeliustalo, sekä Jyväskylässä tietenkin Poppari ovat tulleet yhtyeellemme tutuiksi keikkapaikkoina.

FairTrad.-yhtyeen promo- ja keikkavideot: https://www.youtube.com/user/FairTradOfficial

Ääninäytteet: https://soundcloud.com/fairtrad

Facebook-sivu: https://www.facebook.com/fairtradpiste

Levyn joukkorahoituskampanjasivut: https://mesenaatti.me/campaign/?id=335#single/view

Artturi Borén D-tutkintokeikka

Muutama Susi

Muutama Susi on viisihenkinen, omaa musiikkiaan soittava, pop/rock-yhtye. Musiikin ydin on tunnelmallisissa laululyriikoissa sekä raikkaissa, vahvoissa soundeissa. Musiikillisia vaikutteita saattaa löytää esimerkiksi Coldplayn kuulaasta sävelkielestä tai Olavi Uusivirran energisestä rock-musiikista.

Yhtyeen jäsenet: Saksofoni/Laulu: Anna Voutilainen Kitara: Konsta Veijonen Basso: Samuli Salmela Koskettimet: Esa Puolakka Rummut: Juho Seppänen

Facebook-sivut:

https://www.facebook.com/Muutama-Susi-1838290429788581

Erika Airaksisen C-tutkinto (voc)

Akustista poppia aikuisille@ Musaklubi alkuillasta klo 19-21

Melodisen popin musaklubin teemana on solistien ilta. Monipuolisesta musiikista vastaavat taitava ja upea Johanna ja hieno tulkitsija Pekka Mustonen. Popparibändissä soittavat Juha Ahtilinna, Pepe Hämäläinen, Veksa Nyberg, Ari Oinonen ja Arska Vesterinen. Tulethan mukaan loistavien solistien hienon musiikin, tutun popparibändin ja ennen kaikkea hyvien ystävien tunnelmalliseen seuraan. Poppari klo 19.00-21.00, liput 5€.

LUOVA-KLUBI: Huminoita & Pekka Tuomi

HUMINOITA www.luovarecords.com/huminoita Huminoita tutkii rock-musiikin eri ulottuvuuksia. Heidän toinen levynsä on otettu hyvin vastaan niin Suomessa kuin Euroopassakin. Bändin toinen Euroopankiertue alkaa 19.05. Tätä ennen bändi tekee muutamia keikkoja Suomessa. www.luovarecords.com/huminoitatour2017

PEKKA TUOMI www.luovarecords.com/pekka-tuomi Pekka Tuomi on pitkän linjan tuottaja/muusikko, joka julkaisi vastikään ensimmäisen suomenkielisen sooloalbuminsa. Levy on saanut ylistäviä arvioita useissa eri lehdissä: www.goo.gl/v2LMMv (Soundi.fi – Parasta juuri nyt) www.goo.gl/gtIGHN (Levyarvio – Soundi.fi)

50v. 18-21

Tripods

Tripods valloittaa jälleen Popparin entistä hurjempana 60-70 luvun rockbiiseillä.

Pasi Santala – basso & laulu,
Harri Fredrikson – kitara & taustalaulu<br< ja Ahti Linjama – rummut ,
Timo Holopainen: koskettimet http://www.myspace.com/582829834/videos/video/109208457

Konsan Pop/Roock workshop

Timo Rantama B-tutkinto

Pekka Kämäri D-tutkinto

Jazz Jkl Live: Mikko Innanen & Simo Laihonen

The Dick Hawks

r flylle

Konservatorion päättökonsertti: Sakari Lilja

Joonaksen näyttötutkinto – Kind of Muzak

Soitetaan progressiivista rokkia.

Konservatorion päättökonsertti: Antti Huhta & Mika Viinikainen

Iida Nättinen ALBUMIJULKAISU SHOW

Suomenkielinen pop, indie, soul, jazz, proge ja rap valtaavat Popparin lauteet tänä iltana kun Jyväskylän oman tytön Iida Nättisen debyyttialbumi on vihdoin saatu ulos. Mukana riveissä iso sakki A-luokan muusikoita. Tämä musiikki tarjoaa kaikille jotain purtavaa ja unohtumattoman shown.

https://www.facebook.com/iidanattis https://www.youtube.com/watch?v=vRoNW_yEBIA

Blues Live

Emilia Nojonen 3/3 laulu tutkinto

Anna-Sofia Sahlstedtin ja Aurora Hentusen tutkinnot

Ajatusmyrsky julkkarikeikka

Ajatusmyrsky on tuore jyväskyläläinen pop/rock-yhtye, joka korostaa musiikissaan tunnelmia ja tulkintaa. Erilaisista musiikillisista taustoista tulevat soittajat luovat yhdessä täysin omaperäisen sekoituksen singer-songwriter-tyyliä, progea, indie-rockia ja jotain rivien välistä. Yhtye juhlistaa keikalla ensimmäisen singlensä ”Muulla ei niin väliä” julkaisua.”

Distant Horizon, EP-julkkarikeikka!

Distant Horizon (entiseltä nimeltään Joona Lehto Band) on Lapualta ponnistava neljän hengen instrumentaaliyhtye, joka esittää progressiivista musiikkia sisältäen vaikutteita klassisesta jazziin ja metalliin. Yhtye työstää omaa musiikkia ja pyrkii tuottamaan orgaanista soundia tuotoksissaan.

Keikalla kuullaan uunituore EP kokonaisuudessaan, sekä covervetoja mm. Guthrie Govanilta, Liquid Tension Experimentiltä ja Planet X:ltä. Yhtyeessä soittaa:

Joona Lehto – kitara Jere Lehto – basso Jesse Lehto – rummut Matias Källi – koskettimet & kitara

Facebook: https://www.facebook.com/distanthorizonband

Uusi Coversnake

Uusi Coversnake on hiljalleen viritelty siihen kuosiin, että keikallekin kehtaisi. Nimi ryhmällä sama, vaikka ryhmä ja näinollen oikeastaan bändikin uusi. Teemana kuitenkin nuo samat 1978 – 1984 Whitesnake-klassikot. Tuttuja nimiähän tämänkin takaa toki löytyy:

Pekka Lampinen – basso Asko Vikki – rummut Mikko Pellinen – koskettimet Peter Miinala – kitara Mika Leppälä – kitara Timo Heinonen – laulu

Summer Jazz Club

www.facebook.com/summerjazzclub

Jazzjamit

Houseband avaa, Antti Lähdesmäki isännöi.

Sax Loves Disney – Pinja Viljasen 3/3 saksofoni-tutkintokonsertti

Pinja Viljasen alttosaksofoni 3/3 tutkintokonsertti. Illan aikana kuullaan rakkaimpia Disney-kappaleita saksofonin sulosävelien tulkitsemana, unohtamatta groovaavaa ja timanttista säestysbändiä. Tule mukaan verestämään lapsuuden muistoja ja nauttimaan musiikin ilosta ja riemusta! Illan päätteeksi pop/rock jamit. Ilmainen sisäänpääsy.

JAON ilta

Soul workshop Blues workshop Maailmanmusa workshop Jamitt

Akustista poppia aikuisille@ Musaklubi alkuillasta klo 19-21

Kevätkauden viimeinen melodisen popin musaklubi jatkaa hienojen solistien merkeissä. Upeaääninen ja ihana Inkku yleisöä koskettavine tulkintoineen sekä radiohiteistään tunnettu muusikko, lauluntekijä, laulaja Antti Kleemola. Illan toisena teemana on Steeples-ilta, jolloin kuullaan bändin hienoa stemmalaulua. Steeples yhtye: Upi Helkovaara, Pepe Hämäläinen, Veksa Nyberg, Ari Oinonen ja Arska Vesterinen ja kitaristivieraana Juha Ahtilinna. Poppari klo 19.00-21.00, liput 5€.

Jazz-perjantai vol.5

Joplin

Joplin Jyväskyläläinen Joplin lappaa energiaa 70- ja 80-luvun rockista ja virittelee loistavia biisejä mm. sellaisilta bändeiltä kuin Free, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Queen, Thin Lizzy ja Whitesnake. Tervetuloa keikalle nauttimaan tiukasta rock-meiningistä!

Jouni Sahiluoto, laulu, kitara, huuliharppu; Arto Hautanen, kitara; Mikko Hämäläinen, rummut; Juha Tolvanen, basso

Manzana & Snovonne (SK/USA)

Manzana – grunge-rock-metal / Suomi – kotisivu: http://manzana.fi

– Facebook: https://www.facebook.com/ManzanaFinland/

– musiikkivideo ’Voodoo Child O’Mine’: https://www.youtube.com/watch?v=bNumRXki_S4

Snovonne – rock-metal / Slovakia-USA – kotisivu: http://www.snovonne.net – Facebook: https://www.facebook.com/Snovonne – ’The Child and the Bitch’ trailer: https://www.youtube.com/watch?v=kV4hU6Z-FEI – sähköinen promo-pack: http://snovonne.wixsite.com/epk17

Manzana

Manzana kuuluu Suomen naisvetoisten raskaampien bändien ehdottomaan kärkeen ja onkin kiertänyt viime vuosina lähinnä ulkomaita, niin kuin kentälle tyypilliseen tapaan kuuluu. Bändi on julkaissut neljä levyä, joista kaksi on noussut Suomen viralliselle albumilistalle, tehnytyli kymmenen Euroopan ja Baltian kiertuetta, satoja Suomen keikkoja, ulkomaisia festivaaleja, sekä vakuuttanut metal-, punk- ja rock- piireissä omaperäisellä ärhäkällä asenteellaan jo kymmenen vuotta. Manzana valmistelee parhaillaan viidettä levyään, jonka julkaisu on suunniteltu keväälle 2017.

Snovonne omin sanoin Snovonne “Sno” Drake is a female rock-metaller – born in Slovakia, living in the USA. Being the author, instrumentalist, singer, designer and videographer – her music combines temperament and theater with bitter language, all wrapped in extremely expressive visual art. Every word she writes and each note she sings is lived through to the bone. This authenticity makes the Sno-fans personally relate to her – they even translate the lyrics into different languages and present them on their profiles as something that defines their personality. Rock and metal is where Sno feels at home but she usually mixes in elements from different genres. As she says: ”it’s depending on what the song needs”.

The Hayleys (JKL ) + Callidice (JKL)

Laura Moisio + Iron Country Sisters

Laura Moision laulut maalaavat omintakeisen maailman, jossa arjen havainnot, unimaailma ja näyt sekoittuvat. Folkista, bluesista ja vanhasta suomalaisesta iskelmästä ammentavissa kappaleissa Moision kuulas ääni kuljettaa kuulijaa vaivattomasti tunnelmasta toiseen. Kuten kriitikko Jukka Haarma tiivistää: “Vaikka laulut ovatkin muodoltaan valmiita, niiden maailma ei tarjoa varmoja vastauksia vaan epävarmuuden, pelon ja pettymysten kokemuksia; toki myös hiljaisen mietinnän, onnen ja ilon hetkiä.”

Kahden ensimmäisen albuminsa (Spiraali, 2014, sekä Ikuinen valo, 2015) myötä Moisio on noussut kotimaisten lauluntekijöiden eturiviin, mistä kertovat muun muassa vuoden 2016 Teosto-palkinto-ehdokkuus sekä saman vuoden Emma-palkinto-ehdokkuus Kriitikoiden valinta -kategoriassa.

https://www.facebook.com/lauramoisiomusiikki http://www.lauramoisio.fi/ https://www.youtube.com/watch?v=a9odl4uuyjg

Kolmen Rautamaan siskoksen muodostama Iron Country Sisters sukkuloi sujuvasti popin, folkin, bluesin ja kantrin välimaastossa ja meininkikin heilahtelee melankoliasta riehakkuuteen. Erityisen yhtyeestä tekee kolmen siskoksen taianomainen stemmalaulu. Lähin vertailukohta musiikille voisi olla ruotsalainen First Aid Kit

Musiikkivideo singlestä: http://www.youtube.com/watch?v=TWVjKA5wLx4 Yhteisbiisi Ismo Alangon kanssa: http://play.spotify.com/track/4BUMrRz8aehDF1SClGzebq

Carolina Wendelin (FIN/SWE) Rötter Tour 2017

Carolina Wendelin biisintekijä ja laulaja, joka lähti Karjaalta syksyllä 2016 Tukholmaan perustaakseen itselleen uuden live-yhtyeen. Sen myötä syntyi paljon uutta materiaalia, ja vanhat kappaleet sovitettiin tuoreeseen yhtenäiseen muottiin. Ainutlaatuisen yhteistyön pohjalta muodostui kiertue, joka sijoittuu laajalti Suomeen sekä Ruotsiin.

Yhtye soittaa roots-musiikkia, ja kiertueen ohjelmisto koostuu Ruotsissa syntyneestä uudesta materiaalista, sekä sovitetuista covereista. Kappaleiden esityskieli on englanti, ja Carolinan tekstit puhuttelevat pohjoismaalaisella haikeudellaan.

Kokoonpano: Niklas Lindroth – rummut Johan Karlsson – sähkökitara, taustalaulu Janne Tuovinen – sähköbasso, taustalaulu Carolina Wendelin – laulu, akustinen kitara

Summer Jazz Club

www.facebook.com/summerjazzclub

LAURI KALLIO & MARIAN PETRESCU

Lisäksi: Petri Jaakonaho ja Tomi Saikkonen

Alan, Doug and the Eppu men

Wumpa Fruits plays The Story of Crash Bandicoot

Britney Spears-tribuut

Dixie Harlem 25v

Kesto 2h sis. väliajan! Dixie Harlemilla on keikalla solistina Johanna Ortju.

http://jazzrytmit.com/wp/s8-levyarvostelut/c29-levyarvostelut/dixie-harlem/

Honey B. Family ja lämppärinä Milo & Moses

Halfway Joe ja Nuclear Nightshift

Muska Babitzin Band

Säestää 5-miehinen yhtye – esiintyy 75min- ohjelmistossa Muskan tuttuja hittejä ja hyviä coverita ! (Hurricanes,Badding,CCR,Joplin,ja Kirkan biisejä enemmin kun hänen pois menosta on 2017 mennyt 10 vuotta

Sami Saari ja Jazzpojat

Southpaw Steel’n’Twang

Southpaw Steel’n’Twang on instrumentaalipainotteinen, Eero Raittisen sanoin ”juuriprogea” esittävä trio. Ville ”Lefty” Leppäsen, viime aikoina taajaan Euroopassa kiertäneen sähkö- ja pedal steel-kitaristin luotsaaman yhtyeen rytmiryhmänä bassottelee Jp Mönkkönen, rummuissa on Tero Mikkonen. Southpaw Steel’n’Twang edusti Suomea v.2015 USA.ssa St Louisin International Steel Guitar Conventionissa, samalla reissulla levytettiin yhtyeen toinen, laajaa kansainvälistä arvostusta niittänyt pitkäsoitto ”Stat(u)e of mind”. Toinen jalka juurimusiikissa, toinen sitten vähän kaikessa!

Summer Jazz Club

www.facebook.com/summerjazzclub

RAILROAD MEN

RAILROAD MEN

Eteläranta / PELKO

Eteläranta Eteläranta on kahden ystävyksen 2014 perustama yhtye, joka tekee musiikkia eletystä ja elämättömästä elämästä. Erilaisista musiikillisista lähtökohdista mönkivää kaksikkoa yhdistää rakkaus juurevaan musiikkiin, jota soittaa oikeat ihmiset oikeilla soittimilla. Rokatessa roiskuu ja musiikissa saa kuulua ehta tekemisen meininki. Etelärannan musiikissa on vaikutteita aina brittirokista folkkiin ja viimeisin kuvaus lanseerattiin 14.01.2017 Ylen Radio Suomen Levylautakunnassa, jossa musiikkiamme kuvailtiin kantripunkiksi :) Sieltä tuli myös mukana toinen sija(penteleen Ed Sheeran meni ohi). Sävellyksistä vastaa Juha Sarkkinen (haluaisi soittaa kuin Santana ja säveltää kuin Lennon) ja sanoituksista Veera Aivio (haluaisi laulaa kuin Joplin ja sanoittaa kuin Putro). Olemme julkaisseet tähän mennessä yhden EP:n (Oranssiin Helsinkiin EP 2016) ja kaksi sinkkua ”Thelma” 2016 ja ”Kahden Peiton Alla” joulukuussa 2016, joista Kahden peiton alla on saanut radiosoittoa Bassoradiossa, Radio Helsingissä sekä Radio Suomessa. Uutta materiaalia on tarkoitus julkaista kesällä 2017.

Bändi keikkailee kahden kitaristin, basistin, rumpalin, laulajan, synavelhon ja perkussioinistin kanssa, joten meininki on vähintäänkin tajunnan räjäyttävä!

Evoluutio (Live @ Semifinal 2017) – https://www.youtube.com/watch?v=IOfaEx6qVEY

Thelma (video) – https://www.youtube.com/watch?v=WJHi6zU-J2k

Kahden peiton alla (video) – https://www.youtube.com/watch?v=ipEwl0g3drM

Spotify – https://open.spotify.com/artist/4sr8Y40tv7PvsUOPiYqhOs

Facebook – www.facebook.com/etelarantaofficial

PELKO

Pelko on helsinkiläinen synkkää mutta jorattavaa vaihtoehtorockia soittava trio, jonka musiikissa on vaikutteita postpunkista ja noise popista. Liveriehunnastaan kiitelty yhtye nojaa sekä vahvaan suomalaiseen lauluntekoperinteeseen että brittirockin synkempään puoleen, ja laulaa biiseihin niin pelkojaan kuin toivojaankin. Pelko on julkaissut yhden kuuden biisin EP:n ja seuraava tulee ilmoille toukokuussa. Bändi on perustettu vuonna 2014 ja sen jäljet johtavat Hopeakala-yhtyeeseen.

FB: https://www.facebook.com/pelkohelsinki/ Spotify: https://open.spotify.com/artist/0nQdb3ikyqMhr9ryaXQVbK Ketä sä pelkäät? (video): https://www.youtube.com/watch?v=AAOZ8-erhkk Aurinko (live @ Semifinal 2016): https://www.youtube.com/watch?v=fMAm2Muq2bI

Summer Jazz Club

www.facebook.com/summerjazzclub

RhumAway(FI) & Back to Front(ITA)

On my isle, Rebecca Clamp ja Daniel Beech

’on my isle’

Kaikki alkoi kun Hendrik oli 14-vuotias ja yhtye HIM julkaisi albumin nimeltä Deep Shadows and Brilliant Highlight. Silloin Hendrik rakastui musiikkiin ja päätti opetella soittamaan kitaraa. Laulu seurasi pian perästä, samoin ensi askeleet ensimmäisessä koulubändissä. Ensimmäinen liveshow tuli 16-vuotiaana lämppärinä loppuunmyydyllä LOGO – klubilla Hampurissa. 18-Vuotiaana Hendrik perusti ensimmäisen rockbändinsä, joka kiersi ympäri Saksaa ja Itävaltaa, soittaen tunnettujen saksalaisten yhtyeiden, kuten Mono Inc.:n, Lacrimas Profunderen ja myös NEGATIVE:n (FIN) kanssa.

Jotain kuitenkin puuttui. Kappaleissa oli aina jotain liikaa. Melodiat eivät saaneet tilaa hengittää. ’on my isle’ ottaa tilaa ja tekee vähemmän, vain laulu ja piano, tai joskus kitara. Nyt musiikin kaikki tunteet ja sanat ovat pinnassa, iholla. Pianossa on vanha ystävä, ammattipianisti ja säveltäjä Wolfgang Herbst. Useiden yhteisten konserttien jälkeen Hendrik pyysi hänet liittymään ’on my isleen’. Tuleva kuuden kappaleen EP ’turn’, on musiikkia täynnä samanaikaista energiaa ja surua.

”En osaa kirjoittaa pelkästään iloisia lauluja. Kirjoitan siitä mitä ajattelen. Elämän pienistä tragedioista, jotka voivat myös voimannuttaa.”, kuten Hendrik sanoo. Lavalla ’on my isle’:n energia ja aito tunne ovat aina läsnä. Soittoa ja laulua suoraan sydämestä, se on intohimoa.

https://youtu.be/WYIgM93H2Xs www.onmyisle.de

Rebecca Clamp

Laulaja, lauluntekijä ja pianisti, Rebecca Clamp, on kotoisin Cambridgestä (Iso-Britannia), mutta asuu nykyään Suomessa. Intohimoisesta äänestään ja omintakeisesta pianonsoitostaan tunnetulla Rebeccalle on tyyli, joka on yksin hänen omansa. Hänen sanoituksensa tutkivat arkipäiväistä uusista perspektiiveistä. Rebeccan maailmassa kännykät karkaavat kotoa nunnaluostariin ja parrakkaat naispyhimykset ilmaantuvat aamuyöstä antamaan neuvoja rakkaudessa. Tämä maailma on täynnä rikkaita yksityiskohtia; hyönteisillä, origamiveneillä, hymyillä ja valon säteiden hivelemällä tupakansavulla on kaikilla paikkansa hänen lauluissaan. Hänen intiimi ja rehellinen esiintymisensä kuljettaa kuulijat matkalle koko tunneskaalan läpi. Rebeccaa on verrattu muiden muassa Fiona Appleen, Tori Amokseen ja Suzanne Vegaan, mutta hänen suosikkikuvauksensa tuli suurelta mafioson oloiselta italialaiselta, joka Helsingissä pidetyn keikan jälkeen suuteli häntä molemmille poskille ja kertoi hänen olevan kuin ”Marianne Faithfull ilman huumeita”. https://www.youtube.com/watch?v=S4WHwT7aSA8 http://www.swagency.eu/project/rebecca-clamp/

Dr. Danille: Dr. Dan and the Silent Invention on laulaja-lauluntekijä Dr. Danin laulujen koti. The Silent Inventionin alati vaihtuva ja aina lahjakas kokoonpano toimii taustana.

Lauluja epätoivosta, kuolemasta, avioerosta ja muista iloisista aiheista, Dr. Danin kappaleet hakevat inspiraationsa aidosta elämästä ja uutisista, tarjoten kuulijoille uniikkeja tulkintoja elämän todellisuuksista kitaran säestyksellä.

Edu, Tommi, Ninni, Mika

Aili Ikonen

Suomen arvostetuimpiin laulajiin lukeutuva Aili Ikonen nousee syksyllä esiintymislavoille uuden levyn voimin, joka kantaa nimeä Piirrä minut. Tuleva albumi päästetään valloilleen ensi kertaa Savoy-teatterin levynjulkaisukonsertissa 14.10.

Piirrä minut lupaa yhä tunteikkaampaa ja henkilökohtaisempaa puolta laulajan repertuaarissa: tarinoita ohikiitävistä hetkistä, unettomista öistä, kiihkeästä janosta ja veteen sekoitetuista väreistä.

Iholle tulevat laulut pitävät kuulijansa intensiivisesti otteessaan ja lumoavat eteerisillä sävyillään ja nyansseillaan. Laulut kumpuavat elämän eri puolia kuvaavista havannoista ja tilannekuvista: pakahduttavasta hiljaisesta onnesta, kaipuusta nuoruuden huolettomuuteen, vapaapudotuksesta ja sielun huokoset täyttävästä rakkaudesta.

Viime vuonna Laulan-levyllään ihastuttanut Ikonen nousee Savoyn lavalle tuttujen huippumuusikoiden, basisti Mikko Pellisen, trumpetisti Janne Toivosen, saksofonisti-huilisti William Suvanteen, pianisti Tuomas J. Turusen ja rumpali Mikko Arlinin kanssa.

Rauski Peuralan muistokonsertti

Joona Toivanen Trio 20v.

Toivon tuollapuolen /Satumaa -jamit

Sähkömessujen Jami-ilta (yksityistilaisuus)

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Ma - to 16 - 03
Pe 16 - 04
La 19 - 04
Su suljettu, paitsi tapahtumapäivinä

Keikat alkavat viikolla klo 21.00 ja pe - la 22.30, ellei sivuillamme muuta mainita.

Monday Club alk. 21.00.

Liput ovelta viikolla klo 20.30, viikonloppuisin klo 22.00. Ennakot baarista.

Uudet talon viinit nyt täällä!

Hinnat 19 € / plo tai 4 € / 12cl. Tervetuloa maistelemaan!

Vuoden 2016 palkitut

Popparin VIP-pikkujouluissa suoritettiin perinteiset Vuoden valinnat.

Vuoden muusikko:
Lassi Friman (kitara)

Vuoden tulokas:
Aapo Lankinen (rummut, basso)

Palkitut kautta aikojen