Tulevat keikat

Tour: —

Jao;n Jazz työpaja

Jao:n musiikinopiskelijoiden jazztyöpaja esittää veikeitä versioita jazzstandardeista. Lämpimästi tervetuloa

Viimeinen Kevät@Lahjattomat pukit pikkujoulu tour 2017

Kaisa Hoo & Jouluhygge

Paikallisista nuorista muusikoista koottu kvartetti lupailee perinteikästä joulujazzia sekä rakastettuja suomalaisklassikoita. Jokunen yhteislaulukin mahtuu mukaan. Kaisa on opiskellut syksyn Tanskassa hyggeillen ja Tuomaan-päivä on oivallinen aika tartuttaa rentoa joulumieltä myös kotikonnuilla. ”Hyvä Tuomas joulun tuopi.”

Konsertin jälkeen lava on talon tapaan vapaa jamittelulle.

Bändi: Kaisa Halmemies – laulu, viulu Panu Korhonen – koskettimet Hanna Turunen – basso Vili Kallonen – rummut

Gooveimmat joululaulut 2017

Grooveimmat joululaulut (yhteislaulu)
Markus Lajunen, puhaltimet,
Piia Laasonen, piano,
Ilona Rimpilä, basso,
Esko Turpeinen, rummut,

Lauluvihkoista kerätään”kolehti” Suomen Lähetysseuran joulukeräykseen.

Perinteiset Tanin jamit

Tervetuloa sulattelemaan kinkut ja kalkkunat jo legendaarisiksi muoduostuneille Tapsan jameille.

Billy Holyday Tribuuti: SINI PAJUNEN JA MARIAN & MIHAI PETRESCU

Let´s Eppelin ja 70s Söy

Jazz Jkl Live: Black Motor

Melodisen popin Musaklubi

Melodisen popin Musaklubi palaa vuoden ensimmäisessä tapaamisessa alkujuurilleen. Ensimmäisessä Musaklubissa syyskuussa 2015 oli mukana akustisesti Johanna Mäkelä, Pepe Hämäläinen, Veksa Nyberg ja Eki Paananen…ja samat muusikot ovat taas mukana. Musaklubin teemana on tribuutti Cliff Richard ja the Shadows henkeen, mukana on myös Beatlesit ja Rollarit yms. Johanna Mäkelä soittaa ja laulaa uutta ohjelmistoa akustisesti Veksan kanssa ja myös nopeampaa ohjelmaa bändin säestämänä. Alkuperäiskvartetin lisäksi illassa soittavat Juha Ahtilinna ja Jussi Rantanen.

MAAGINE + MUUTAMA SUSI

MUUTAMA SUSI ”Muutama Susi on viisihenkinen, omaa musiikkiaan soittava, pop/rock-yhtye. Musiikin ydin on tunnelmallisissa laululyriikoissa sekä raikkaissa, vahvoissa soundeissa. Musiikissa ja live-esiintymisessä yhdistyy energinen rock-musiikki ja kuulas sävelkieli.”

https://www.facebook.com/Muutama-Susi-1838290429788581/ MAAGINE ”Maagine on uuden polven suomisoul -yhtye Jyväskylästä. Lavalle astelee nuorista huippumuusikoista koottu kokoonpano, joille groove on toinen äidinkieli. Matti Halosen ja Tatu Lehdon kynästä syntyneet kappaleet nousevat uusiin sfääreihin näiden muusikoiden käsittelyssä. Tätä ei kannata missata!

Käy ottaa Maaginen meininki haltuun ennen keikkaa täältä!

Spotify: https://open.spotify.com/album/1jzzLTpX946s72EfO4VbBq iTunes: https://itunes.apple.com/fi/album/aikani-ep/id1280832919… YouTube: https://www.youtube.com/cha…/UCpH-rEpZLFdLIzFEc7e0luA/videos

https://www.facebook.com/maagineband/

Matti Halonen – laulu Tatu Lehto – kitara Panu Korhonen – koskettimet Hanna Turunen – basso Aapo Lankinen – rummut Aku Tervakangas – perkussiot Laura Helander – saksofoni Heikki Sillanpää – pasuuna Esa Puolakka – trumpetti”

The Dick Hawks

Mika Nuorva

Herra Pietiläinen & Lempeät keinot

Jyväskyläläinen yhtye Herra Pietiläinen & Lempeät juhlii levynsä julkaisua Popparin lauteilla. Levy on yhtyeen ensimmäinen virallinen pitkäsoitto ja biisejä kuullaan niin uudelta levyltä kuin aiemmilta julkaisuilta. Tulehan sinäkin juhlimaan! Herra Pietiläisen lisäksi yhtyeessä soittavat Petrus Piironen (kitara), Jyrki Virta (basso), Esa Starck (rummut)

The Funky Sound Foundation levyjulkkari

The Funky Sound Foundation – Levyjulkkarit + Toistuvat Yllätykset- 14/12€ The Funky Sound Foundation on kovaa nousua tekevä 9-henkinen raskaansarjan funk-yhtye. Periksiantamaton groove vie sinut rytmien alkulähteille -hypnoosiin, josta ei ole paluuta. Kuvittele itsesi pesukoneeseen James Brownin ja sarvikuonon kanssa. Puraise chiliä pakkasaamuna. The Funky Sound Foundation; rytmi, joka ei pyydä anteeksi.

Yhtye tulee Poppariin juhlimaan uutta levyään The Rhythm Dictators.

www.facebook.com/funkysoundfoundation

Toistuvat Yllätykset Toistuvat Yllätykset on Suomen taianomaisin hiphopshow! Kaksi seremoniamestaria, kaksi DJ:tä, tuottajia, taiteilijoita sekä tanssijoita sisältävä crew räjähtää silmillesi kuin ilolintu kakusta! Räppiä, breikkiä, hassuja esiintymisasuja, vertauskuvallisia kaniineja suoraan hatusta! Mitä vaan voi tapahtua! Energinen, sympaattinen, sielukas, toistuva, yllättävä ja pakko kokea livenä!

https://www.facebook.com/toistuvatyllatykset

Jazz Jkl Live: Njet Njet 9

Päättömät

Appa show for family

la 3.2.2018 17.00 8/6€ lapset 4€
Joulukuussa suuren suosion saanut Appa show otetaan uusiksi heti näin vuoden alussa:
Suomen paras Abba-tribuuttibändi APPA Music Show nousee jälleen Popparin estradille! Tanssijalan vipatuksen takaa niin vanhat tutut hitit kuin myös vähemmän tunnetut Abban mestariteokset. Glitterit niskaan, teryleenit jalkaan ja sinistä luomiväriä naamaan. Näistä aineksista muodostuu viihdyttävä ilta, koska you can dance, you can jive, having the time of your life! Agnetha: Heidi Luck Frida: Anne-Mari Hakala Björn / kitara: Esko Turpeinen Benny / koskettimet: Mikko Pellinen Rutger / basso: Tapani Vaahervaara Per / rummut: Jani Lahtinen

APPA show

Joulukuussa suuren suosion saanut Appa show otetaan uusiksi heti näin vuoden alussa:
Suomen paras Abba-tribuuttibändi APPA Music Show nousee jälleen Popparin estradille! Tanssijalan vipatuksen takaa niin vanhat tutut hitit kuin myös vähemmän tunnetut Abban mestariteokset. Glitterit niskaan, teryleenit jalkaan ja sinistä luomiväriä naamaan. Näistä aineksista muodostuu viihdyttävä ilta, koska you can dance, you can jive, having the time of your life! Agnetha: Heidi Luck Frida: Anne-Mari Hakala Björn / kitara: Esko Turpeinen Benny / koskettimet: Mikko Pellinen Rutger / basso: Tapani Vaahervaara Per / rummut: Jani Lahtinen

Sähkömessujen Jami-ilta (yksityistilaisuus)

Face the Legacy

Laviranta Rock Band

Jazz Jkl Live: Jori Huhtala 3

Tour: —

Uncle Wormwood’s Medicine Show

Jazz Jkl Live: Jussi Lehtonen Band

Petteri Sariolan levynjulkaisukiertue

The Skankbeat

Oxley Acoustic Duo

Muistatko vielä Paul Oxley’s Unitin 80-luvulta? Living In The Western World, Spanish Bars, Terry’s Inside ym. Nyt Paul Oxley´s duo on taas täällä.

Sami Saari ja jazzpojat

Sami Saari ja jazzpojat

Tour: —

Black souls matter@ HEVI-ILTA

Black souls matter tulee kol,mannen kerran. Tällä kertaa tapahtuma on paisuteltu kolmipäiväiseksi minikiertueeksi, ja black metal panzervagen jyrää neljän yhtyeen voimin: Tuhonsiemen (JKL) Alchemaster¨s apprentice (JKL) Morgal (Mikkeli) Curse upon a prayer (Oulu)

Jazz Jkl Live: Jukka Perko Tritone

Jazz Jkl Live: Kaisa’s Machine

Tour: —

Matias Kangasniemi B-tutkinto (JAMK)

Jazz Jkl Live: Teemu Viinikainen III

Jazz Jkl Live: Tuomas Paukku Scription

Hanna Turusen B-tutkinto (JAMK)

Sisätiloissa yksityistilaisuus 20-03!

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Ma - to 16 - 03
Pe 16 - 04
La 19 - 04
Su lepopäivä

Keikat alkavat viikolla klo 21.00 ja pe - la 22.30, ellei sivuillamme muuta mainita.

Monday Club alk. 21.00.

Liput ovelta viikolla klo 20.30, viikonloppuisin klo 22.00. Ennakot baarista.

Uudet talon viinit nyt täällä!

Hinnat 20 € / plo tai 4,40 € / 12cl. Tervetuloa maistelemaan!

Vuoden 2016 palkitut

Popparin VIP-pikkujouluissa suoritettiin perinteiset Vuoden valinnat.

Vuoden muusikko:
Lassi Friman (kitara)

Vuoden tulokas:
Aapo Lankinen (rummut, basso)

Palkitut kautta aikojen