Tulevat keikat

Ilmiliekki Quartet

to 30.9.2021 19.00 22,50€ Tiketistä / 25 € ovelta, jos jäljellä


Vuonna 2002 perustettu Ilmiliekki Quartet on trumpetisti Verneri Pohjolan, pianisti Tuomo Prättälän, basisti Antti Lötjösen ja rumpali Olavi Louhivuoren muodostama yhtye, joka ampaisi kansainväliseen maineeseen heti uransa alkumetreillä voittamalla Young Nordic Jazz Comets -kilpailun. Kyseessä on ennen kaikkea loistava yhtye – neljän omalla urallaan tähtiluokkaan nousseen tekijän jo nuoresta asti vaalima ydinkokoonpano. Ilmiliekin jäsenet ovat tuttuja nimiä kelle tahansa suomijazzia uudella vuosituhannella seuranneelle.

Kotimaisen jazzin rakastetuimpiin yhtyeisiin kuuluva Ilmiliekki Quartet julkaisee uuden albumin, jonka tiimioilta yhtye lähtee kiertueelle ympäri Suomen. Jyväskylässä yhtye nähdään legendaarisessa Popparissa! Bändi esittää melodista ja mukaansatempaavaa jazzmusiikkia, jossa riittää syvyyttä.

Liput Tiketistä!

Melodisen popin MUSAKLUBI

Yli vuoden tauon jälkeen lavalle nousee ”vanhan liiton” pop-yhtye Steeples. Bändi on perustettu 1964 ja toiminut nykyisessä 60-lukulaisten kokoonpanossa jo yli 25 vuotta. Bändin tavaramerkki on komea stemmalaulu ja illan aikana tulee yhtyeen kolmelta levyltä runsas kattaus.Steeples -kokoonpanossa soittaa Upi Helkovaara, Arska Vesterinen, Ari Oinonen, Pepe Hämäläinen ja Veksa Nyberg.

Jazz Jkl Live: Lexingtone (SWE/FIN)Perjantain myöhäisillassa loistaa rennon perinnetietoisesti svengaava ruotsalais-suomalainen Lexingtone! Ruotsissa vaikuttavista huippumuusikoista koostuva yhtye pistäytyy Suomen kiertueella pianistinsa, Joona Toivasen, kotikaupungissa. Yhtyeen jäsenet ovat tahoillaan luoneet kansainvälistä uraa ja levyttäneet mm. First Aid Kitin, Ariana Granden sekä Bo Kaspers Orkesterin kanssa.

Lexingtonen musiikilliset juuret juontavat 1960-luvun New Yorkiin, legendaarisen Blue Note -levymerkin synnyinsijoille. Tiukasti svengaava hard-bop kuuluu yhtyeen soundissa, mutta ohjelmisto on uutta ja tuoretta. Yhtyeen debyyttialbumi Hypto Krypto julkaistiin Stockholm Jazz Recordsille vuonna 2019 ja yhtye onkin soittanut tiuhaan Ruotsin jazzklubeilla.

Jonne Bentlöv – trumpetti
Joona Toivanen – piano
Martin Sundström – kontrabasso
Fredrik Hamrå – rummut

Tilaisuudessa on 100 hengen yleisörajoitus. Pääsylippuja voi varata veloituksetta ennakkoon täältä.

Let`s Eppellin /70`s ShowJo 31 vuotta keikkailleen Let´s Eppelinin laajennettu 70´s Show-kokoonpano tarjoaa kattavan otannan 1970-luvun rock-klassikoita ja tietenkin Zeppiä lauantaina 2.10.2021. Mm. Deep Purple, Bad Company, CCR, Status Quo ja Queen ovat kunniassaan!

Jorma Hietamäki (laulu)
Jukka Viitasaari (kitara)
Miika Tarvainen (kitara)
Juha-Antti Helama (basso)
Pasi Pekkarinen (rummut)

Popparin Houseband feat. Aino VuorenmaaPopparin Houseband feat. Aino Vuorenmaa soittaa soulmusiikin uusia ja vanhoja klassikoita muun muassa Aretha Franklinin, Etta Jamesin sekä Amy Winehousen tuotannoista. Liity seuraamme nauttimaan elävästä musiikista ja Popparin tarjoamista puitteista. Illasta tulee varmasti ainutkertainen, joten tätä ei kannata missata! Keikan jälkeen lava on vapaa kaikille jamittelijoille.

Aino Vuorenmaa, laulu
Pekka Oravuo, kitara
Nelli Marjomäki, koskettimet
Jere Suojanen, basso
Eero Nummela, rummut

Perjantain jazzklubi: Jazz Jkl Collective feat. Anna InginmaaLokakuun jazzklubilla uppoudutaan vuonna 1962 julkaistun Nancy Wilson/Cannonball Adderley -klassikkolevyn tunnelmiin. Jazz Jkl Collectiven solistina lumoaa monipuolista jazzlaulajan uraa tekevä Anna Inginmaa.

Nancy Wilson/Cannonball Adderley on levytetyn jazzhistorian legendaarisimpia vokalistin ja pienyhtyeen kohtaamisia. Alttosaksofonisti Adderleyn armottomasti svengaava kvintetti oli 1960-luvun kuumimpia jazzyhtyeitä, johon koko kansan suosikiksi matkalla olevan Wilsonin yhtä aikaa napakka ja herttainen tulkinta istui saumattomasti.

Levy on erityinen myös illan solistille. ”Kyseessä on eniten kuuntelemani jazzlevy. Wilson on jazzlaulajien suosikkeja ja albumi on klassikko!” kertoo Inginmaa. Kolme soololevyä julkaissut Anna Inginmaa on nousi Suomen musiikkikentän tietoisuuteen kriitikoiden ylistämältä Röyhkä/Inginmaa/Hypnomen -levyltä intensiivisellä tulkinnallaan. Inginmaa tekee suomenkielistä vokaalijazzia oman yhtyeensä kanssa ja valmistelee myös Hypnomenin kanssa uutta albumia.

Anna Inginmaa – laulu
Tuomas Paukku – kitara
Marian Petrescu – piano
Pekka Törmänen – kontrabasso
Kasper Halttunen – rummut

Oliver

la 9.10.2021 22.30 12,5 Tiketistä / ovelta 15 (jos jäljellä)


Suomenkielistä pop-rockia esittävä Oliver-yhtye on saanut viidennen studioalbuminsa valmiiksi. Yhtä kuin elämä -nimeä kantava albumi ilmestyy perjantaina 1. lokakuuta. Levynjulkaisua juhlitaan Jyväskylän Popparissa 9.10.2021!

Liput Tiketistä!

HOUSE BAND avaa illan jamit

VARTIAINEN & TAKALO DUOMeritoituneet muusikot soittavat standardeja laidasta laitaan. Versiot ovat syntyneet ja hioutuneet treenikämpillä ja streamkonserteissa,kummankin soittajan tarjotessa omaan panostaan sovitusten luomiseen. Tutkivaa ja reagoivaa jazzia parhaimmillaan.

Varre Vartiainen -kitara
Arttu Takalo -vibrafoni

YKSITYISTILAISUUS

MelroseMelrose on vuonna 1981 perustettu rock-yhtye, joka on musiikissaan yhdistänyt perusrockia rockabillyyn ja rock’n’rolliin.

Tämän timanttisen rock-orkesterin edellisestä studiolevystä on kulunut yli kymmenen vuotta, jonka aikana bändi on keikkaillut ahkerasti ja säännöllisesti ympäri maailmaa, pääsääntöisesti kotimaassa. Tämä rock-trio tunnetaankin loistavasta livemeiningistä, joka tehoaa yhä vain faneihin pajasta ja paikasta riippumatta.

Yhtye on myös esiintynyt Aki Kaurismäen elokuvissa Laitakaupungin valot sekä Hamlet liikemaailmassa.

Hiljattain Melrose palasi vuosikymmenen tauon jälkeen studion uumeniin ja yhtyeen uusi, seitsemäs albumi Got It Made julkaistiin 6.2.2015. Albumin tuottajina toimivat Tokelan itsensä lisäksi Lauri Eloranta (Damn Seagulls, Pää Kii) ja Miikka Paatelainen (Scandinavian Music Group, The Latebirds & Kerkko Koskinen Kollektiivi). Levy-yhtiönä toimii Fullsteam Records.

Kevättalvella 2017 yhtye julkaisi uuden herkän I’ll Let You Know -singlen. ”Tässä biisissä on sopivasti Cissee ja vähän Agentsia, eli aika paljon härmää ollakseen meidän. Mut hyvä näin!” Tokela summaa.

Johanna Iivanaisen Levynjulkkari

la 23.10.2021 19.00 Tiketistä: 24,5€ (ovelta 29 €, jos jäljellä)


Johanna Iivanaiselta uusi albumi ja kattava kiertue syksyllä 2021!

Ennakkoliput Popparin keikalle 24,50€ (ovelta 29€, jos jäljellä): https://www.tiketti.fi/johanna-iivanainen-poppari-jyvaskyla-lippuja/74127

Valovoimainen ja luonnonläheinen laulaja-lauluntekijä Johanna Iivanainen julkaisee uuden, englanninkielisen ”Broken river” -nimisen albumin tulevana syksynä syyskuun lopulla. Tuoreen musiikin myötä Iivanainen lähtee kiertueelle huippumuusikoista kootun yhtyeensä kanssa ympäri Suomen. Kiertue kattaa koko maan, aina Helsingistä Rovaniemelle.

”Tämä levy on syntynyt kuin itselleen tien murtava joki, ensin vähitellen ja yhtäkkiä lähes tulvien. Olen viettänyt suuren osan elämästäni mökillämme joen varrella äitini synnyinseudulla ja Broken River -levyn useat laulut ovatkin syntyneet juuri tuon joen äärellä. Siellä luonnon rauhassa mieli käsittelee kaikkea mitä on tapahtunut tai on tapahtumassa. Muutama laulu on tehty yhdessä mieheni Mikko Iivanaisen kanssa. Musiikissa on aistittavissa vaikutteet amerikan juurimusiikista, elokuvista ja sarjoista joista mainittakoon lempisarjani Pieni talo preerialla. Levysoittimella soi usein singer-songwriter suosikkini Shawn Colvin, Jackson Browne ja Joni Mitchell. Tätä taustaa vasten peilaten englanninkielistä tekstiä tuntuu syntyvän joskus helpommin kuin suomenkielistä ja niin kävi tämän levyn kanssa.

Kiertueelle lähdetään uuden levyn kappaleiden kera ja mukaan liitetään hienoja lainasävelmiä sekä omaa varhaisempaa tuotantoa mm. Kadotaan uneen ja Mustarastas laulaa -levyiltä. Itse soitan myös pianoa levyllä ja kiertueella. Onnekseni sain upeat muusikot seurakseni: Mikko Iivanainen, kitarat ja pedal steel, Juho Kivivuori, kontrabasso, Mikko Hassinen, rummut.”

Sani + Samuli Erkkilä & Elias Kahila DuoUseita kertoja korona-pandemian takia siirretty keikka toteutuu nyt vihdoinkin LA 30.10.2021!

Speciaalikattaus – vain Popparissa !

Aikakoneen riveistä tuttu ja juuri oman singlen ”Pidä toi” julkaissut Sani tulee piipahtamaan Jyväskylän Popparissa. Repertuaarissa jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain lainattua. Säestämässä mm. JP Leppäluodon taustalta tunnetut luottomiehet; Kitaristi Samuli Erkkilä sekä sellisti Elias Kahila.

Alussa lavan Sanille lämmittelee Elias Kahila tuoreimmilla selloluupeillaan. Lisäksi kuullaan muutama kappale Erkkilän ja Kahilan duocovereita. Sen jälkeen tunnelmallisen toka setin aloittaa Sani & Samuli Erkkilä duo. Odotettavissa loppuillasta myös Aikakoneen hittejä. Jossain kohdassa kaikki kolme ovat lavalla yhtäaikaa.

Tämä kattaus vain ja ainoastaan Popparin lavalla LA 30/10/2021!

Huom! Ethän tule sairaana keikalle. Kiitos.

Jazz Jkl Live: Kasperi Sarikoski Reignition (FIN/ITA/USA/CHL)Pasunisti Kasperi Sarikoski tuo Suomeen kansainvälisen ja dynaamisen superyhtyeen. Reignitionin jäsenet ovat kotoisin eri puolilta maapalloa kohdattuaan toisensa maailman risteyksessä ja modernin jazzin keskittymässä, New Yorkissa.

Isossa omenassa uraa tehneet muusikot ovat työskennelleet lukuisten maailmanluokan jazzartistien kanssa, joista mainittakoon Wynton Marsalis, Dave Douglas ja Shai Maestro. Uuden levyn julkaisua juhlistava yhtye esittää Sarikosken säveltämää modernia akustista jazzia. Levynjulkaisukiertueelle yhtye saa vahvistuksekseen hienon kotimaisen saksofonistin, Jouni Järvelän.

Nykyinen UMO:n ykköspasunisti Kasperi Sarikoski (s. 1988) nousi kotimaan jazzpiirien tietoisuuteen superlahjakkuutena jo reilusti alaikäisenä. Sarikoski suoritti ensimmäisenä suomalaisjazzarina jatko-opintonsa korkealle arvostetussa Juilliard Schoolissa New Yorkissa. Instrumenttinsa suvereeni virtuoosi on esiintynyt ja levyttänyt mm. Teppo Mäkysen Teddy’s West Coasters -yhtyeen ja Ricky-Tick Big Bandin kanssa sekä julkaissut myös säveltäjänä ja bändinjohtajana kaksi levyä.

Kasperi Sarikoski – pasuuna
Jouni Järvelä – saksofoni
Christian Li – piano
Simón Willson – kontrabasso
Francesco Ciniglio – rummut

Melodisen popin MUSAKLUBI

Varattu ( hall)

Yksityistilaisuus

SAMULI EDELMANN – Laulut ja piano

ke 10.11.2021 18.00 Aikaisemmat liput käyvät sellaisenaan/ Ticketmasterista


Samuli Edelmann yhdessä luottopianistinsa Matti Paatelman kanssa tunnelmallisessa klubi-illassa Popparissa. Laulut & Piano -illoissa kuullaan Samulin rakastetuimpia hittejä kevein sovituksin, sekä Vaiheet I ja II -albumien materiaalia.

Huom! Keikkoja on aikaistettu klo 18 ja klo 21.

Samuli Edelmann

SAMULI EDELMANN – Laulut ja piano

ke 10.11.2021 21.00 Aikaisemmat liput käyvät sellaisenaan/ Ticketmasterista


Samuli Edelmann yhdessä luottopianistinsa Matti Paatelman kanssa tunnelmallisessa klubi-illassa Popparissa. Laulut & Piano -illoissa kuullaan Samulin rakastetuimpia hittejä kevein sovituksin, sekä Vaiheet I ja II -albumien materiaalia.

Huom! Keikkoja on aikaistettu klo 18 ja klo 21.

Kauko Röyhkä soolo

la 13.11.2021 21.30 15 OVELTA
LIPUT ENNAKKOON

Kauko Röyhkä on pitkän linjan kirjailija ja rockmuusikko, joka on vuodesta 1980 lähtien ärsyttänyt, järkyttänyt ja ihastuttanut Suomen kansaa lauluillaan ja romaaneillaan. Kauko Röyhkän ensimmäinen albumi Steppaillen (1980) on suomalainen rock-klassikko, ja romaani Kaksi aurinkoa oli Finlandia-palkintoehdokkaana vuonna 1996. Röyhkä on kirjoittanut myös muun muassa elokuvakäsikirjoituksia, tv-draamaa, kolumneja ja levyarvosteluita. Vuonna 1995 Röyhkä sai Suomi-palkinnon ja vuonna 2009 valtion taidepalkinnon. Tämä monipuolinen lahjakkuus ei osoita hyytymisen merkkejä.

Liput Tiketistä!

Perjantain jazzklubi: Jazziskelmää!Jazz Jkl Collective solisteinaan laulaja Sini Pajunen ja saksofonisti Markku Rinta-Pollari järjestää toivematkan aikaan, jolloin mummon kaappikello vielä raksutti jatsin rytmiin!

Suomalaiseen sotien jälkeiseen iskelmä- ja tanssimusiikkiin haettiin usein vaikutteita maailman eri kolkista. Myös jazz koettiin eksoottisena ja se kiehtoi ajan artisteja ja muusikoita. Ulkomaiset menestyskappaleet innoittivat lauluntekijöitä taivuttelemaan suomenkielisiä käännöksiä. Käännöskappaleiden ohella alkoi versota myös kotimaisia jazziskelmiä, joiden säveltäjistä tunnetuimpia olivat Erik Lindström ja Toivo Kärki. Jazziskelmien esittäjistä suosituimpien joukossa olivat mm. Olavi Virta, Vieno Kekkonen, Laila Kinnunen ja Helena Siltala.

Jazz Jkl Collective on sovittanut ohjelmistoonsa suomenkielisistä jazziskelmistä monipuolisen kattauksen. Näiden ajattomien musiikillisten helmien laulusolistina säväyttää nyt upean tummaääninen Sini Pajunen. Menoa on vauhdittamassa myös keskisuomalaisen musiikkielämän pitkäaikainen pioneeri, saksofonisti Markku Rinta-Pollari!

Sini Pajunen – laulu
Markku Rinta-Pollari – saksofoni
Tuomas Paukku – kitara
Marian Petrescu – piano
Pekka Törmänen – kontrabasso
Kasper Halttunen – rummut

Dave Lindholm soolo

la 20.11.2021 19.00 20 Tiketistä


Dave Lindholm on kiistatta yksi arvostetuimmista suomalaisista musiikintekijöistä. Daven ura alkoi 1971 Ferris-yhtyeen levytyksestä ja jo seuraavana vuonna, 1972, julkaistiin ensimmäinen Dave Lindholmin sooloalbumi nimellä Iso ”Kynä” Lindholm. Lisänimi ”Isokynä” on seurannut Davea aina näihin päiviin saakka.

Marraskuun 2020 pienellä soolokiertueellaan Dave esiintyy soolona. Kiertue on nimettykin osuvasti: Dave Lindholm – Yksin. Illan ohjelmisto koostuu sekä suomeksi että englanniksi kirjoittamistaan lauluista, joita hän on tehnyt jo 70-luvulta lähtien, ja jotka hän on säilyttänyt mukanaan ohjelmistossa keikoillaan monet vuosikymmenet. ”Voi kun riittäis pieni taivas”, ”Pieni ja hento ote”,”Annan kitaran laulaa vaan” ovat lauluja, joita konserteissa tullaan kuulemaan, tai sitten ei. Daven konsertteihin kun liittyy aina tuo yksi hänen tavaramerkkinsä, ennakkoon ei voi sanoa, mitkä laulut kuulijat saavat nautittavakseen.

Liput Tiketistä ennakkoon 20 €. Ovelta 25€ vain jos jäljellä.
https://www.tiketti.fi/dave-lindholm-yksin-poppari-jyvaskyla-lippuja/70838

Jazz Jkl Live: Marjo Leinonen & Jukka Perko – Billie HolidayPidättelemättömien tulkintojen mestarille ja traagisen elämän ikoniselle perikuvalle, Billie Holidaylle omistetaan Jazz Jkl Liven syksyssä upea tribuuttikonsertti. Legendaarisen laulajan kappaleita tulkitsee bluesin ja rockin kuningatar Marjo Leinonen saksofonisti Jukka Perkon johtaman huippukvartetin ryydittämänä. Tämä on täysosuma!

Marjo Leinonen on ilmiömäinen laulaja, joka tunnetaan sielukkaasta ja elämänmakuisesta äänestään sekä yhteistyöstään mm. Agentsin ja Eternal Erection -yhtyeen kanssa. Marjo Leinonen ja Viranomaiset -yhtyeen uusin, kehuttu pitkäsoitto Vanha schäferi julkaistiin tänä vuonna.

Maailmanluokan saksofonisti Jukka Perkon kansainvälinen ura alkoi jo 19-vuotiaana Dizzy Gillespien big bandissä. Perkon häikäisevää soittoa verrattiin nuoreen Charlie Parkeriin ja arvostelut olivat ylistäviä. Timantiksi hiotun saksofonisoundin siivittämänä ja yhdistelemällä omassa musiikissaan suomalaiskansallisia ominaispiirteitä jazzin perinteeseen hän on noussut yhdeksi sukupolvensa tärkeimmistä muusikoista.

Billie Holiday (1915–1959) on kaikkien aikojen rakastetuimpia ja vaikuttaneimpia laulajia. Tulkitsijana hän oli merkittävä esikuva mm. Frank Sinatralle ja Miles Davisille. Holidayn myrskyisän ja lyhyeksi jääneen elämän aikana taltioituneet vahvat ja rouheat esitykset sykähdyttävät edelleen.

Marjo Leinonen – laulu
Jukka Perko – saksofoni
Seppo Kantonen – piano
Eero Seppä – kontrabasso
Tuomas Timonen – rummut

JOPLIN

Jyväskyläläinen Joplin lappaa energiaa 70- ja 80-luvun rockista ja virittelee meneviä biisejä mm. sellaisilta bändeiltä kuin Aerosmith, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Queen, Thin Lizzy ja Whitesnake. Ei muuta kuin keikalle rokkaamaan!

Jouni Sahiluoto, laulu, kitara, huuliharppu; Arto Hautanen, kitara, laulu; Mikko Hämäläinen, rummut, laulu; Juha Tolvanen, basso

https://www.youtube.com/watch?v=uX0mzoqGVI0&feature=youtu.be

Jazz Jkl Live: Selma Juudit AlessandraSelma Juudit Alessandran musiikki liikehtii indie jazzin, taidepopin ja 70-luvun psykedelian maisemissa. Analogisyntetisaattoreiden ja utuisen laulun synnyttämiä tiloja rikkoo aika ajoin bändin vapautuneen rouhea paahto sekä laulaja-lauluntekijäperinteestä muistuttava intiimiys. Mielikuvat saattavat vaihtua Kate Bushista Julia Holteriin ja jopa Weather Reportiin.

Selma Juudit Alessandra on laulaja-säveltäjä Selma Savolaisen vuodesta 2015 luotsaama yhtye, jonka jäsenet – kosketinsoittaja Artturi Rönkä, basisti Joonas Tuuri ja rumpali Jesse Ojajärvi – edustavat kotimaisen jazzin nuorta ja rohkeaa kärkijoukkoa. Yhtye julkaisi kansainvälistäkin huomiota keränneen Rubicon Songs -esikoisalbuminsa marraskuussa 2019. Konseptuaalisen pitkäsoiton kantavana teemana ovat Savolaisen kokemukset isänsä, pianisti Jarmo Savolaisen poismenosta ja surun kanssa aikuiseksi kasvamisesta.

Selma Savolainen – laulu, syntetisaattorit
Artturi Rönkä – Rhodes, syntetisaattorit
Joonas Tuuri – sähkö – ja kontrabasso
Jesse Ojajärvi – rummut

Melodisen popin MUSAKLUBI

U.PASANEN BAND

Jesse Kaikuranta – Jazzy Christmas

.

Valovoimainen Jesse Kaikuranta koko Suomen kattavalle jazz -teemaiselle joulukonserttikiertueelle!

Liput: https://www.tiketti.fi/jesse-kaikuranta-poppari-jyvaskyla-lippuja/67129

Suomen rakastetuimpiin solisteihin kuuluva Jesse Kaikuranta esiintyy ympäri Suomen konserttisaleja joulukuussa 2020. Christmas jazz -nimellä kulkeva kiertueen ohjelmisto on koottu kaikille tutuista joululauluista niin suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

”Olen pitkään haaveillut jazz-teemaisesta kiertueesta. Nyt pääsen toteuttamaan sen huipputaidokkaan trioni kanssa Suomen upeimissa konserttipaikoissa. Toivottavasti näen teidät kaikki kiertueella!”

Jesse Kaikuranta trio on:
Jesse Kaikuranta, laulu
Juho Valjakka, piano
Jari Ilomäki, kontrabasso

Lauantain jazzklubi: Jazz Jkl Collective feat. Teemu ViinikainenVuoden viimeisellä jazzklubilla tehdään kunniaa jazzkitaran uraauurtaville mestareille, kun solistivieraana on aiheeseen syvällisesti perehtynyt maestro Teemu Viinikainen! Ohjelmassa on mm. Grant Greenin, Wes Montgomeryn ja Kenny Burrellin musiikkia.

Teemu Viinikainen on jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan kantanut kotimaan ykkösjazzkitaristin manttelia. Viinikaisen svengaava ja virtuoottinen kitarointi nousee vahvasta läsnäolosta ja soinnillisesta herkkyydestä, ja hänen käsittelyssään vankka perinnetietoisuus muuntuu ehtymättömäksi luovuuden lähteeksi improvisaatioille. Tätä herkkua on nyt tarjolla jyväskyläläisyleisölle pitkästä aikaa!

Teemu Viinikainen – kitara
Tuomas Paukku – kitara
Marian Petrescu – piano
Pekka Törmänen – kontrabasso
Kasper Halttunen – rummut

Jazz Jkl Live: TalamboJazz Jkl:n vuosi päättyy sähköisen rytmimusiikin ilotulitukseen, kun jyväskyläläislähtöinen bassomestari Jori Huhtala tuo muhkean seitsenhenkisen Talambo -kokoonpanonsa kaupunkiin Jazzliiton järjestämällä kiertueella!

Talambo on Jori Huhtalan samannimisen studioprojektin ympärille koottu yhtye. Huhtala sävelsi kaikki kappaleet Eclipse Musicin toukokuussa 2020 julkaisemalle Delusions Of Grandeur -albumilleen ja soitti levylle myös suuren osan soittimista. Huhtala rakentaa ehyitä ja kiinnostavasti kehittyviä kokonaisuuksia. ”Yritin parhaani mukaan antaa tilaa oleelliselle, että levyn kokonaisuus säilyisi ehjänä. Saattoi onnistua tai sitten ei”, luonnehtii säveltäjä itse.

Livenä Huhtalan sähköiseen jazziin, progressiiviseen rockiin ja paikoin melko hävyttömään funk-poljentoon tarttuu Huhtalan tarkasti valitsema seitsenhenkinen pumppu. Soolotilaa saavat maestron itsensä lisäksi muutkin solistiveljet; Antti Kujanpään muhevat urut ja fonistien runsas improvisointi. Yhtenä kotimaan kysytyimpänä kontrabasistina tunnettu Huhtala palaa kokoonpanon myötä ensirakkautensa sähköbasson varteen. Samalla hän tekee paluun ensimmäiselle estradilleen, kotikaupungin jazzklubin lavalle.

Jori Huhtala – sähköbasso
Jussi Kannaste – saksofonit
Joakim Berghäll – saksofonit ja kitara
Antti Kujanpää – koskettimet
Jere Haakana – kitara
Tuomas Timonen – rummut
Jaska Lukkarinen – perkussiot ja koneet

Viitasaurus 60 vee

Esiintyjät:

-Taistelevat Viitasaaret-Duo
-ILLU-Band solisteinaan Antti Kleemola, Antti Lipponen ja Juha Holma

Let´s Eppelin/70´s Show

Drink Floyd Wish You Were Beer

Jazz Jkl Live

Ben Granfelt

JARKKO MARTIKAINEN

JARKKO MARTIKAINEN

Jazz Jkl Live

Varattu: Dex Viihde

Kataisen synttärikeikka

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Aukioloajat:

 

Ma-pe 16–05

La 19–05 (18.00 jos keikka 19:00)

Su 23–05

 

 

Keikat alkavat viikolla klo 21.00 ja pe – la 22.30, ellei sivuillamme muuta mainita.

Monday Club alk. 20.00.

Liput ovelta n. tuntia ennen keikan alkua. Ennakot baarista.

Vuoden 2016 palkitut

Popparin VIP-pikkujouluissa suoritettiin perinteiset Vuoden valinnat.

Vuoden muusikko:
Lassi Friman (kitara)

Vuoden tulokas:
Aapo Lankinen (rummut, basso)

Palkitut kautta aikojen