Tulevat keikat

Tour: —

Jeaveto&Moonwagon

Kalajokinen Jeavestone ja kokkolalainen Moonwagon tuovat mukanaan Pohjanlahden rannikolta aimo tuulahduksen raikasta meri-ilmaa reippaiden purjehdusaiheisten laulujensa muodossa!

The Skankbeat

The Skankbeat on tamperelainen nelihenkinen yhtye, jonka musiikissa yhdistyy rap, rock, funk ja metallimusiikki. The Skankbeatin livepresenssi on ylistetty sykähdyttäväksi, sekä energiseksi. Bändi julkaisi 2017 loppupuolella debyyttialbuminsa Everybody!.

https://www.facebook.com/TSBbandofficial/

https://open.spotify.com/album/1SSmVvCCQmu59z4zmA23ej

Melodisen popin MUSAKLUBI

Musaklubi kokoontuu jälleen maaliskuun ensimmäisenä perjantaina vakiintuneeseen tapaan. Tulemme kuulemaan Inkun molemmilta levyiltä harvemmin kuultuja kappaleita ja myös yleisöltä tulleita toiveballadeja. Popparibändi esittää tuttuun tapaan instrumentaalikappaleita, kuunneltavaa poppia ja monille niin tärkeätä tanssijalkaan käyvää ohjelmistoa.

Juha Ahtilinna
Veksa Nyberg,
Ari Oinonen ja
Arska Vesterinen.

Illan solistina ihana ja upeaääninen Inkku ja myös Juha hoitelee solistin tehtäviä

Oxley Acoustic Duo

Muistatko vielä Paul Oxley’s Unitin 80-luvulta? Living In The Western World, Spanish Bars, Terry’s Inside ym. Nyt Paul Oxley´s duo on taas täällä.
Tour: —

Desert rain

Sami Saari ja jazzpojat

Pitkän linjan artisti Sami Saari Jazzpoikineen tanssittaa yleisöään vauhdikkaasti svengaavilla rytmeillä. Kokoonpanon ohjelmisto koostuu enimmäkseen Sami Saaren suomentamista jazzin ikivihreistä, Saaren uusista sävellyksistä sekä konkarin klassikoista.

Sami Saari, voc & gtr / Mikael Myrskog, piano / Eero Seppä, bass / Ville Pynssi, drs

Sami Saari ja jazzpojat

Pitkän linjan artisti Sami Saari Jazzpoikineen tanssittaa yleisöään vauhdikkaasti svengaavilla rytmeillä. Kokoonpanon ohjelmisto koostuu enimmäkseen Sami Saaren suomentamista jazzin ikivihreistä, Saaren uusista sävellyksistä sekä konkarin klassikoista.

Sami Saari, voc & gtr / Mikael Myrskog, piano / Eero Seppä, bass / Ville Pynssi, drs
Tour: —

Black souls matter@ HEVI-ILTA

Black souls matter tulee kol,mannen kerran. Tällä kertaa tapahtuma on paisuteltu kolmipäiväiseksi minikiertueeksi, ja black metal panzervagen jyrää neljän yhtyeen voimin: Tuhonsiemen (JKL) Alchemaster¨s apprentice (JKL) Morgal (Mikkeli) Curse upon a prayer (Oulu)

UNYA

Jyväskylästä kotoisin oleva laulaja-pianisti Hilkka Louhivuori on nouseva lahjakkuus Suomen musiikkikentällä. Louhivuori on tullut aiemmin tutuksi mm. The Northern Governorsin, Soul Valpio Bandin sekä Emma Salokoski Voicesin riveistä.

Tällä hetkellä Louhivuori työstää materiaalia uunituoreelle yhtyeelleen UNYAlle, jossa hän toimii laulajana, laulunkirjoittajana sekä kosketinsoittajana. UNYAn tuotanto on suomenkielistä neo soulia, jossa on vaikutteita mm. elektronisesta musiikista, hip hopista, maailmanmusiikista sekä jazzista. UNYA työstää nyt pitkäsoittoa ja levy julkaistaan alkukesästä.

Yhtyeessä vaikuttavat lisäksi niin ikään Jyväskylästä tutut kasvot Ilkka Oksanen (rummut), Pekka Löhönen (basso) ja Lauri Kallio (Kitara ja sampleri).

https://www.facebook.com/unyamusic/

Livevideo, UNYA – Kuuntele: https://youtu.be/C1_MgObINfI

KELLARIKLUBI: SUICIDAL RIDE / THE ØFFSETS

Roots-ilta ( alkaa yksityistilaisuudella 18-21)

Ilta muuttuu roots- avoimeksi n.21.30.
Tour: —

Willie & the Wolves & Boogie Chillen & Moaners Duo

Hiljattain pitkän tauon jälkeen keikkalavoille palannut rytmiblues- ja rock&roll -yhtye Willie & the Wolves juhlistaa konsertissa 25-vuotista taivaltaan. Keikalla kuullaan meneviä tanssipaloja koko pitkän uran varrelta.

Tommy Barkmanin johtama Boogie Chillen -trio johdattaa kuulijat sähköisen delta bluesin pariin. Yhtye isännöi aikoinaan Popparissa myös suosittuja Boogie Chillen -klubi-iltoja.

Illan sähköisiä bändejä varten tunnelman virittää harvinaislaatuisen duo-esiintymisen tekevä Moaners Duo, eli Hessu Heinonen & Mika Lähteenmäki, joka käynnistää illan akustisen bluesin merkeissä.

”Obscured by the Wall” Näyttökeikka

Allekirjoittaneen suosikkikappaleita Pink Floydilta.

Kokoonpano: Kalle Turppo – kitara Mirko Honkanen – kitara Jari Vähkyrä – rummut Eero Salonlahti – laulu Ville Uimi – basso Robin Widjeskog – koskettimet

Gradia Internatilal Workshop Band

-Gradian musiikkiopiskelijat yhdessä yhdessä Riigasta vierailulla olevien vaihto-opiskelijoiden kanssa pöläyttävät ilmoille sekoituksen jazzia ja afrolattarirytmejä. Tiedossa on herkkua korvalle ja jopa tanssijalalle.

Jazz Jkl Live: Jukka Perko Tritone

Suomen johtaviin jazz-artisteihin kuuluva saksofonisti Jukka Perko esitteli viime vuonna uuden Tritone-kokoonpanonsa. Yhtye pureutuu Dizzy Gillespien musiikkiin ja samalla Perko tekee kauan kaivatun paluunsa bebop-perinteeseen. Jazz Jkl Live -konserttisarjalla ja Popparilla on kunnia saada yksi maailman mestarillisimmista saksofonisteista pitkästä aikaa esiintymään kaupunkiin.

Jazzin uranuurtaja, trumpetisti Dizzy Gillespie tarjosi tasan 30 vuotta sitten lentävän lähdön 19-vuotiaalle Jukka Perkolle pestaamalla hänet big bandiinsa 70-vuotisjuhlakiertueelleen, jonka riveissä hän kiersi kahden vuoden ajan ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Gillespien kunniaksi Jukka trioineen hölskyttää Dizzyn poskettomimmat bebopit ja afrokuubalaiset klassikot pirskahtelevaksi cocktailiksi: muun muassa A Night In Tunisia, Con Alma ja Tin Tin Deo saavat tältä kotimaisen jazzin tähtikolmikolta osakseen juurevan monivivahteiset tulkinnat. Jukan lisäksi triossa soittaa maamme arvostetuin komppiduo basisti Antti Lötjönen ja rumpali Teppo Mäkynen.

Jukka Perko – saksofoni
Antti Lötjönen – basso
Teppo Mäkynen – rummut

”Eipä tästä voi muuta antaa kuin täydet pojot, on tämä niin iso ja sykähdyttävä tarina pienen, syrjäisen maan jazzelämän ja etenkin erään huittislaisen pojan kannalta.” -Pentti Ronkanen, Suomijazz.com

”Jukka Perkon uusin on yksi tämän vuoden helmistä jazzin saralla”, -Venla-Vanamo Asikainen, KSML

www.jukkaperko.fi
www.youtube.com/watch?v=snvKqwUXlME
www.youtube.com/watch?v=8jHXuJLgfTI
Tour: —

Kunnianosoitus Leevi and the Leavingsille

Mitäpä voisi perjantai-illalta enempää toivoa kuin Leevi and the Leavingsin musiikkia.
Ilta on omistettu upean, niin kovin rakkaan suomalaisyhtyeen musiikille. Luvassa todella monipuolinen kattaus Leevi-lauluja ja joka ikinen niistä esitetään suurella sydämellä, puoliakustisella meiningillä, mitä ihanimmalla porukalla.
Kunnianosoitus Leevi and the Leavingsille:
Hanna Turunen, basso
Iina Penttilä, laulu
Lauri Sintonen, kitara
Jere Mäntykangas, kitara
Vili Kallonen, perkussiot

Rosteri-bändi

Musamme koostuu monipuolisista ajattomista covereista, instrumentti- sekä laulubiiseistä. Bändissämme musisoivat seniori-ikäiset osin pitkänlinjan soittajat: Rummuissa Hannu Leisimo, basso Hannu Korhonen, soolokitarassa Eki Niemistö ja komppi sekä laulu Tapani Iltola. Ikämme huomioon ottaen soittaisimme mieluusti vaikkapa jonakin arki- iltana ennen iltarohtoja sekä kymmenen uutisia.

Jyri Ekholmin b-tutkinto

Ina Forsman

Ina Forsman ei jätä ketään kylmäksi esiintymisellään. Ohjelmisto on soul/blues/jazz painotteista. Kokoonpano koostuu ammattiporukasta. Forsman on nuoresta iästään huolimatta kerennyt keikkailla jo Amerikkaa myöten ja hänen debyyttialbumi on myös made in Texasissa! Keikka on yksi harvoista Suomen keikoista kevään aikana.

https://youtu.be/myjzFhL88vE https://youtu.be/6hsLdLmqNOs Www.inaforsman.com

JYRMY esittää: Hebosagil + support

la 31.3.2018 22.30 8/0 (Jyrmyn jäsen)
” Hebosagil on jo vuosikymmenen marginaalissa ihastuttanut oululainen yhtye, jonka omintakeisessa metelissä on syvyyttä, raivoa, herkkyyttä, vitutusta ja kauneuttakin. Tyylillisesti hankalasti lokeroitavissa olevaa yhtyettä lienee paras kuvailla heidän omalla puujalkasloganillaan ’New Wave of Finnish Suomi Rock’.

Illan avaa kotikaupungistaan Jyväskylästä Euroopan kiertueensa aloittava NYOS. Tämän instrumentaalisen duon äimistyttävä esiintyminen ja elokuvallisiin sielunmatkoihin kutsuva noise/math/post-rokki huokuu vimmaista energiaa ja sanatonta tarinaa.

https://www.facebook.com/events/402562583516253/ https://hebosagil.bandcamp.com/ https://nyos.bandcamp.com/

Henri Mathlin päätökonsertti

Elifantree

Luovasti elektronisen popin ja jazzin välimaastossa liikkuva Elifantree julkaisee neljännen albuminsa Anemone keväällä 2018 Eclipse Music -levymerkille. Kymmenvuotisen historiansa aikana kansainvälisestikin korkealle noteerattu yhtye on luonut nahkansa jo useaan otteeseen, eikä Elifantree tee uudella Anemone-levyllään tähän poikkeusta.

Yhtye tarjoilee uutukaisellaan upeilla akustisilla soundeilla ja lämpimillä analogisyntetisaattoreilla höystettyä korvakarkkia, joka vie kuulijansa surrealistisista vedenalaisista tunnelmista ylimaallisiin irrotteluihin. Elifantreella on käytössään iso kirjo erikoisia soittimia elektronisesta puhallinsoittimesta (EWI) analogiseen rumpukoneeseen, joiden lisäksi laulaja/kosketinsoittaja Anni Elif ja saksofonisti/multi-istrumentalisti Pauli Lyytinen laajentavat ilmaisuaan efektipedaalein. Kun tähän lisätään rumpali Olavi Louhivuoren eläväinen ja hurja svengi, on lopputuloksena uniikki ja orgaaninen äänikudos.

Anni Elif – laulu, syntetisaattorit
Pauli Lyytinen – tenorisaksofoni, EWI, efektit, rumpukone
Olavi Louhivuori – rummut
Joonas Saikkonen – miksaus

”Gig of the year.”, -Stuart Nicholson, Jazzwise

”Monet artistit sanovat omaavansa uniikkin soundin, mutta Elifantreella sellainen oikeastikin on.”, -Matti Nives, We Jazz

www.elifantree.com
www.youtube.com/watch?v=6J4zBIAS19I

MUSAKLUBI

Melodisen popin Musaklubi kokoontuu huhtikuussa suomalaisen ja englanninkielisen popin merkeissä. Bändi soittelee kuunneltavaa ja ennen kaikkea mukaansa tempaavaa ja iloista tanssipoppia. Myös kitaramusiikki saa ison osuuden illan ohjelmistossa koska bändissä on pari kaikukitaran mestaria.

Juha Ahtilinna,
Pepe Hämäläinen,
Eki Paananen ja
Arska Vesterinen

Illan solisteina ovat Pepe ja Juha

Puttosen Esa 50v yksityistilaisuus

Bilebändi

KELLARIKLUBI

Sami Saarelainen Yksityistilaisuus

19-21 yksityistilaisuus.

Balázs Albertin päättökonsertti (näyttötutkinto)

Tänä iltana tuttujen jazz standardien lisäksi bändimme tarjoaa unkarilaista jazzia, jonka alkuperä on klassisessa musiikissa ja iskelmäbiiseissä .

Balázs Albert, saksofonit/klarinetti
Heikki Hakkarainen, kitara
Tuomo Mustonen, piano/koskettimet
Tapio Leppänen, bassokitara
Juuso Raatikainen, rummut.

LST3 (Luoto-Snellman-Turunen) + Jamit

LST3

Matias Luoto – kitara
Makus Snellman – rummut
Hanna Turunen – basso


Keikka on Matias Luodon B-kurssitutkinto

Jazz Jkl Live: Kaisa’s Machine

Suomen Jazzliiton kevään toinen kiertueyhtye on nuorta huippuosaamista säkenöivä Kaisa’s Machine. Yhtye perustettiin syksyllä 2015 kontrabasisti Kaisan Mäensivun palattua Suomeen ensimmäisen New Yorkissa viettämänsä vuoden jälkeen. Mäensivun säveltämä musiikki on postbop-jazzia jossa kuuluu vaikutteita modernista New York -soundista sekä pohjoisesta syvällisyydestä. Improvisaatio ja neljän muusikon vahvat persoonat vievät Kaisa’s Machinen musiikin aina uusiin ulottuvuuksiin. Loppuvuodesta 2017 uuden levyn kotimaiselle Eclipse Musicille julkaissut kvartetti kuplii kuin Itä-Suomen kevät ja on salaperäinen kuin East Village.

Basisti Kaisa Mäensivu on opiskellut Sibelius-Akatemian jazzosastolla ja valmistunut musiikin maisteriksi New Yorkin Manhattan School of Musicista. Saksofonisti Max Zengerin nousukiito kotimaisella jazzkentällä parin viime vuoden aikana on ollut hämmästyttävän nopeaa. Mikael Myrskogista on lyhyessä ajassa tullut yksi maan kysytyimmistä jazzpianisteista ja kosketinsoittajista. Rumpali Jonatan Sarikoski on ikänsä myötä muuttunut lapsitähdestä Suomen jazzrumpalien ykkössarjalaiseksi.

Kaisa Mäensivu – kontrabasso
Max Zenger – saksofoni
Mikael Myrskog – piano
Jonatan Sarikoski – rummut

”Energetic bebop that could have just easily wafted out of a hole-in-the-wall NYC bar.” – Ivana Ng, New York City Jazz Records

www.kaisamaensivu.com
www.youtube.com/watch?v=YieBg28NX4g
Tour: —

Jamkin opiskelija tutkintoja

Matias Kangasniemi B-tutkinto (JAMK)

Jazz Jkl Live: Teemu Viinikainen III

Suomen kysytyin jazzkitaristi esitteli uuden kokoonpanonsa Teemu Viinikainen III:n vuoden 2016 Pori Jazzeilla. Yhtyeen syksyllä julkaistu esikoislevy on kerännyt kriitikoilta vuolaasti kiitoksia sekä Jazz-Emma -ehdokkuuden. Julkaisun tiimoilta on keikkailtu ahkerasti ja Jyväskylä sattuu sopivasti TVIII:n kevätkiertueen kartalle.

Yhtyeen sointiväriä hallitsevat Viinikaisen moniulotteiset kitarasoundit ja kosketinsoittaja Mikael Myrskogin Rhodes ja Moog. Vaikka kokoonpanon fuusiojazz on saanyt vaikutteita jazzin ja rockin eri vuosikymmeniltä, säilyttää se soittajien vahvoilla persoonallisuuksilla sävytettynä oman raikkaan otteensa.

Teemu Viinikainen – kitara
Mikael Myrskog – koskettimet
Joonas Riippa – rummut

”He is among the top twenty jazz guitarists in the world.” -Stuart Nicholson, Jazzwise

”Albumi on eittämättä syksyn tärkeimpiä kotimaisia jazzjulkaisuja.” -Venla-Vanamo Asikainen, KSML

www.teemuviinikainen.com
www.youtube.com/watch?v=uUDojnAZFwE
Tour: —

Mariana Zwarg Sexteto Universal @ Jazzbar Poppari

Mariana Zwarg Sexteto Universal @ Jazzbar Poppari

Vibravox

Vibravox- pitkän linjan bilebändi Päijänteen laulumailta lähinnä privabileitten maailmasta, mutta nyt kaikkien saatavilla. Tää se päivä on! Popparin Vappuetkoille Vibrat surisevat Jytämusaa yli 20 vuoden bilebändikokemuksella. Illan kattauksesta löytyy discoa menneiltä ajoilta, pistäydytään Punkin maailmassa, makustellaan suurimpia hittejä kotimaasta ja ulkomaan elävien alueilta, aikamatkataan eri vuosikymmenille sekä jytätään kannat kattoon ja räjäytetään neonvalopankki. Jytää beibit, Jytää! Sami Pekkarinen- rummut, laulu Leena Pekkarinen- koskettimet, laulu Jyrki Ijäs- basso, laulu Samuli Liekkinen- kitara, laulu Olli Liimatainen- kitara, laulu

L.A Heat

Jazz Jkl Live: Tuomas Paukku Scription

Jyväskyläläisen kitaristi-säveltäjä Tuomas Paukun Scription-yhtye edustaa nuoren suomalaisen jazzsoittajiston aktiivista kärkiryhmää ja se tulkitsee liiderinsä omaleimaista ja tiivistunnelmaista musiikkia vastustamattomalla palolla. Tyylillisesti Scriptionin musiikki nojaa vahvasti moderniin jazzimpressionismiin ja postbopiin, mutta se etsii uusia maisemia ja ulottuvuuksia venyttämällä rohkeasti traditioiden karsinoivia raja-aitoja.

Keväällä 2016 perustettu Tuomas Paukku Scription on jatkanut siitä mihin Paukun suomalais-ruotsalainen Description-kokoonpano jäi. Ruotsalaisten kanssa tehty levy julkaistiin marraskuussa 2016, mutta levynjulkaisukiertueella oli valokeilassa jo uusi kotimainen kokoonpano. Scription äänittää odotetun debyyttilevynsä tammikuussa 2018 ja sen julkaisee huhtikuussa Eclipse Music. Yhtyeen uudessa musiikissa saavat erityisesti sijaa läpisävelletyt osiot ja rakenteet.

Tuomas Paukku – kitara
Artturi Rönkä – piano
Janne Tuovinen – basso
Tomi Saikkonen – rummut

”Kitaristi/säveltäjä todistaa tällä levyllä kuuluvansa nuoren jazz-sukupolven parhaimmistoon.” Pasi Virtanen (alias Jazzpossu), rosvot.fi

”Paukun sävellykset ovat priimaa”, Pentti Ronkanen, Suomijazz.com
Tour: —

STEEPLES@ Musaklubi

Melodisen popin Musaklubi kokoontuu keväisen iloisissa tunnelmissa Steeples- stemmalaulun merkeissä. Kolmenkymmenen vuoden tauon jälkeen bändi uudelleen syntyi 22 vuotta sitten. Samalla kokoonpanolla on soiteltu niin kitaramusiikkia, tanssimusiikkia mutta ennen kaikkea melodista laulupoppia.

Upi Helkovaara,
Pepe Hämäläinen,
Veksa Nyberg,
Ari Oinonen ja
Arska Vesterinen.

COVERSNAKE

Jenni Keräsen C-tutkinto (JAMK)

Hanna Turusen B-tutkinto (JAMK)

Tour: —

Juho Kosonen B-kurssitutkinto (kitara)

AEP PLAYS WIGWAM

Kanerva Duo

FM64

Levyn tekoon keskittynyt FM64 tekee odotetun paluun keikkatauolta, kun uuden albumin ensimmäistä sinkkua juhlitaan Popparissa. Vanhoillekin kuuntelijoille on luvassa uutta ja erityistä, sillä monta uutta kappaletta saa ensisoittonsa. Jos FM64 ei ole entuudestaan tuttu käy tutustumassa bändin alla olevista linkeistä.

http://fm64.fi/ https://www.facebook.com/fm64band/ https://open.spotify.com/artist/3n0SBxUvZjbwZSzsRljP1l http://www.soundi.fi/jutut/nuoret-ja-raikkaat-fm64/

KELLARIKLUBI

Joplin

Joplin Jyväskyläläinen Joplin lappaa energiaa 70- ja 80-luvun rockista ja virittelee loistavia biisejä mm. sellaisilta bändeiltä kuin Free, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Queen, Thin Lizzy ja Whitesnake. Tervetuloa keikalle nauttimaan tiukasta rock-meiningistä!

Jouni Sahiluoto, laulu, kitara, huuliharppu; Arto Hautanen, kitara; Mikko Hämäläinen, rummut; Juha Tolvanen, basso

DAVE EVANS

Evans liittyi AC/DC alkuperäiskokoonpanoon vuonna 1973 ja levytti yhtyeen kanssa yhden singlen Can I Sit Next to You Girl? / Rocking in the Parlour. Vuosina 1975-1977 hän julkaisi kuusi singleä ja kaksi albumia Rabbit yhtyeen riveissä ja vaikutti myöhemmin Dave Evans & The Hot Cockerels ja Thunder Down Under kokoonpanoissa.

Soolourallaan Dave Evans on kiertänyt ahkerasti maailmaa ja julkaissut tiiviisti uutta musikkia Hell of a Night (2001), Sinner (2006), Judgement Day (2008), Nothing to Prove (2014), What about tomorrow (2014) ja Wild (2016) .

Dave Evans and Finnish Badassesin Suomen keikoilla kuullaan miehen soolomateriaalin lisäksi AC/DC:n varhisempaa tuotanto.

DAVE EVANS

Varattu (yllätysesiintyjä)

Summer Jazz Club

Optinen jami-ilta

MUSAKLUBI

Melodisen popin Musaklubi kokoontuu kevätkauden viimeiseen tapaamiseen kauniin musiikin ja hyvien ystävien seurassa. Illan solisti Inkku valitsee ohjelmistostaan omat mielibiisinsä ja ne ovat varmaankin Carpenters- ja Eagles tyyliä. Popparibändi vetää parastaan ennen kesätaukoa, joten hiki tulee virtaamaan. Ohjelmisto on melodista poppia, rautalankaa ja jytää.

Juha Ahtilinna,
Pepe Hämäläinen,
Veksa Nyberg,
Ari Oinonen ja
Arska Vesterinen.

Jargoslavia

Eteläranta / Usva

Eteläranta

Etelärannassa liikutaan niin brittirokin sävyttämässä Manchesterissa kuin pikkupitäjässä, jossa soi Leevit ja Putro. Seitsenhenkisen yhtyeen ytimessä pyörivät sävellyksistä vastaava kitaristi Juha Sarkkinen sekä sanoittaja / laulaja Veera Aivio.

Tsekkaa Facebookissa https://www.facebook.com/etelarantaofficial/ tai Youtubessa

https://www.youtube.com/watch?v=deKYSJ5hHJs https://www.youtube.com/watch?v=ipEwl0g3drM

Usva

Usva on kolmihenkinen vuonna 2011 perustettu ja nykyisellä kokoonpanollaan vuodesta 2013 toiminut jyväskyläläisyhtye. Bändi maustaa englanninkielisiä elektropop-keitoksiaan akustisilla soittimilla ja suurustaa niitä ennakkoluulottomilla tyylilajien välisillä löytöretkillä.

Usva netissä https://www.youtube.com/channel/UCMZIbxCae1SJsSGMJzEL5wg https://open.spotify.com/artist/5RuiE5B01YOPf5beRxLtVb https://www.facebook.com/usvayhtye/ https://soundcloud.com/usvayhtye https://www.instagram.com/usva_official/

Sisätiloissa yksityistilaisuus 20-03!

Tour: —

KELLARIKLUBI

Halfway Joe, LOJOHH ja Kulahtanut Villi

Halfway Joe on Keski-Suomesta käyttövoimansa pumppaava yhtye joka tarjoaa kuulijoilleen jalan alle menevää ja kaikenikäiset tavoittavaa rock-musiikkia. Yhtyeellä on takanaan 2 omakustanne julkaisua ja kymmeniä keikkoja ympäri suomen. Tuorein musavideo alla sekä spotifylinkki.

Linkit: https://youtu.be/w2d-XVGBH6A https://open.spotify.com/artist/3x85A5GQPflDkCJ8ZzvPSQ

LOJOHH

Lojohh on vuonna 2004 perustettu suomenkielistä alternative rockia soittava trio. Bändin ilmaisusta on käytetty mm. termiä ”Sieniä syönyt Happoradio”, joka kuvastaa bändin tyyliä hyvin. Uran aikana bändi on tehnyt keikkoja ympäri Suomea, sekä kaksi omakustannealbumia, lukuisia demoja ja kolmas pitkäsoitto on työn alla juuri nyt. Biisi ”Tänä iltana” keikkui mm. Soundin ”Parasta juuri nyt” listoilla hetken aikaa.

Lojohhin kappaleet käsittelevät arkielämän ja ihmismielen saloja omanlaisella huumorillaan, kertoen niin elämän onnenhetkistä, kuin niistä ankeammistakin ja ne saavat varmasti jokaisen kuulijan lanteet Hyllymään ja Hytkymään.

Musalinkit: https://www.youtube.com/watch?v=XRWVNCWyO2w

https://www.youtube.com/watch?v=XH3tUSBoszs
br> Livepätkää: https://www.facebook.com/lojohh/videos/10155151665373790/

KULAHTANUT VILLI

Kulahtanut villi on kuusihenkinen orkesteri ja se soittaa suomenkielistä progressiivista rokkia, jossa on paljon vaikutteita kaikesta musiikista. Bändi toimii pääasiassa Tampereella, vaikka osa bändin jäsenistä asusteleekin missä milloinkin. Bändi osaa myös soittaa ja laulaa, sekä keikkailla. Kulahtanut villi tekee kevään 2018 aikana useita keikkoja Kumikameli -yhtyeen kanssa.

Eulerin polku -musiikkivideo:

https://www.youtube.com/watch?v=7U6CRFM_oj8

Coach & Toverit

Summer Jazz Club

KELLARIKLUBI

Summer Jazz Club

KELLARIKLUBI

Summer Jazz Club

Yksityistilaisuus

Popparibändi, Veksa&co

Ovet avataan klo18.30

KELLARIKLUBI

KELLARIKLUBI

KELLARIKLUBI

KELLARIKLUBI

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Ma - to 16 - 03
Pe 16 - 04
La 19 - 04
Su lepopäivä

Keikat alkavat viikolla klo 21.00 ja pe - la 22.30, ellei sivuillamme muuta mainita.

Monday Club alk. 21.00.

Liput ovelta viikolla klo 20.30, viikonloppuisin klo 22.00. Ennakot baarista.

Uudet talon viinit nyt täällä!

Hinnat 20 € / plo tai 4,40 € / 12cl. Tervetuloa maistelemaan!

Vuoden 2016 palkitut

Popparin VIP-pikkujouluissa suoritettiin perinteiset Vuoden valinnat.

Vuoden muusikko:
Lassi Friman (kitara)

Vuoden tulokas:
Aapo Lankinen (rummut, basso)

Palkitut kautta aikojen