Tulevat keikat

Eemelin PeltoEemelin Pelto on pääosin suomirock-covereita soittava akustinen trio jolta parin viime vuoden aikana on alkanut tulla omaakin tuotantoa. Setti kulkee Heikki Salon lyyrisistä kielikuvista Dingon nostalgian kautta niin tämän päivän tähtiin kuin EP:n omaan ’Miesluolaankin’. Monen muun bändin tapaan korona-aika käytettiin uusien omien biisien säveltämiseen ja näistä tuoreimmat saavat ensiesityksensä Popparissa

Teemu Kinnunen – laulu
Mikko Hiekkanen – kitara
Simo Pönkänen – gtr, coc

Antti Seppä & Hehku akustisesti

la 28.5.2022 22.30 10/8 ennakko baarilta
www.anttiseppa.fi @anttiseppaofficial

Vies Vignette

https:Vies Vignette – siis kuka?
br>Debytoimassa – siis mitä?

Ennenkuulumatonta(!) musiikillista ulosantia on tarjoamassa kuuden hengen voimin Vies Vignette, hiljattain laajentunut yhtye, joka seilaa eri genrejen ja sielunmaisemien tyyntä merta oman tuotantonsa siivin – pienin karvaisin kätösin väännettynä ja pienten päiden suurella kunnianhimolla maustettuna.

Laulu: Anniina Lotvonen Rummut: Tomi Raikaslehto Kitara: Aki Niskasaari Basso: Sebastian Orkamaa Koskettimet: Josefiina Sinervo

Saxofoni: Taru Salonurmi//open.spotify.com/track/3bpNIA5cYCuZQYsYvnhjeJ?si=7ErgC_DCSHO48oNU7OWwCw https://open.spotify.com/track/4WHSLc9gHn6gErzSL6jOP7?si=AYAv8cEZR3-QRiWF6KyZqw

House Band avaa Blues Jamit

Drink Floyd

to 2.6.2022 19.00 18 enn/ovi 20


Ohjelmassa mm. Dark Side of the Moonin, Wish you where Here ja The Wallin parhaat.

Bryn Jones: laulu, kitara
Ben Granfelt: kitara, laulu
Jukka Jylli: basso
Altti Uhlenius: keys, akustinen kitara ja laulu
Nicke Lindholm: rummut, laulu

Drink Floyd

to 2.6.2022 22.30 18 enn/ovi 20


Ohjelmassa mm. Dark Side of the Moonin, Wish you where Here ja The Wallin parhaat.

Bryn Jones: laulu, kitara
Ben Granfelt: kitara, laulu
Jukka Jylli: basso
Altti Uhlenius: keys, akustinen kitara ja laulu
Nicke Lindholm: rummut, laulu

Melodisen popin MUSAKLUBI

Queen-acoustic duo

The Voice Of Finland All Stars -voittaja Andrea Brosio esittää akustisesti kaikki Queen-suurhitit pianisti Iida Häklin kanssa.

Andrea Brosio – laulu
Iida Häkli – piano, taustalaulu.

Jazz Jkl Live: Ilkka Arola Sound TagineEtnojazzyhtye Ilkka Arola Sound Tagine sekoittaa musiikissaan luovasti eri musiikkikulttuureja ja tanssittaa koukuttavilla rytmikudoksillaan. Tämän orkesterin pirskeet nostaa klubitunnelman takuulla kattoon!

Trumpetisti Ilkka Arolan johtaman viisihenkisen etnojazz -kokoonpanon musiikissa yhdistyy vahva draama, Lähi-idän mystiikka sekä pohjoismaisen jazzin tilava eteerisyys. Palestiinasta ja Pohjois-Afrikasta oppia hakenut bändin johtaja Arola soittaa neliventtiilistä Quartertone-trumpettia, joka maustaa Sound Taginen soundia itämaisella mikrotonaliikalla. Nuorten rytmimuusikoiden huipuista kootun ryhmän uusin levy, Blue & Golden, julkaistaan huhtikuussa 2022.

Ilkka Arola – Quartertone-trumpetti, saz, laulu
Topi Korhonen – oud, sähkökitara
Esko Grundström – basso, syntetisaattorit
Juuso Hannukainen – perkussio
Okko Saastamoinen – rummut

Lippujen ennakkovaraus täältä.

Perjantain jazzklubi: Jazz Jkl Collective feat. Petri KauttoKesäkuussa Jazz Jkl Collectiven solistivieraana piristää kitaristi-laulaja Petri Kautto. Klubilla kuullaan hienoja jazzklassikoita – laulettuina ja soitettuina – sekä muuta hyväntuulista rytmimusiikkia Kauton jäljittelemättömän luonnonmukaiseen tyyliin!

Petri Kautto lähestyy rytmimusiikkia monesta kulmasta mm. bluesin, jazzin, reggaen ja countryn keinoin. Pitkän linjan muusikkoa ovat viime vuosina työllistäneet mm. Marjo Leinonen & Publicans, Piirpauke, Reporters ja Saimaa. Monipuolisena ja taitavana kitaristina sekä teeskentelemättömänä laulajana tunnettu Kautto värittää kolmannella ja viimeisimmällä soololevyllään “Country & Northern” perinteistä kantria ja brittifolkia pohjoisilla sävyillä.

Petri Kautto – kitara ja laulu
Tuomas Paukku – kitara
Marian Petrescu – piano
Pekka Törmänen – basso
Kasper Halttunen – rummut

Lippujen ennakkovaraus täältä.

Kataisen synttärikeikka

Melodisen popin MUSAKLUBI

Jyväskylän Kesä

Wee People

Harri Kentala (laulu/kitara Juha-Matti Rautiainen (basso) Tomi Havinen (rummut)

https://soundcloud.com/rautarautiainen/in-the-city-demomix/s-7YhXEXPtjOi?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing https://soundcloud.com/rautarautiainen/lost-2018-testmix/s-9qccuiT1n2L?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing https://youtu.be/oZE4A3HRfKs

Seita & Friends: Espanjalainen ilta

Ville Lähteenmäki Trio

Ville Lähteenmäki Trio on Trondheimissa päämajaansa pitävä yhtye, joka koostuu Suomen ja Norjan eturivin nuorista jazzmuusikoista: Ville Lähteenmäki (bassoklarinetti), Nicolas Leirtrø (basso), ja Trym Saugstad Karlsen (rummut). Yhtyeen musiikki on saanut vaikutteita sellaisilta 1960- ja 1970- luvun afroamerikkalaisen jazzmusiikin pioneereilta, kuten Pharoah Sanders, Albert Ayler, Archie Shepp ja Alice Coltrane. Ville Lähteenmäki Triossa yhdistyvät energinen yhteissoitto, seikkailulliset melodiat sekä tuliset improvisaatiot. Tällä hetkellä yhtye työstää ensimmäistä albumiaan, joka julkaistaan kesällä 2022. Albumi on kunnianosoitus yhtyeen suurimmille musiikillisille esikuville, mutta myös pilkahdus pohjoismaisen jazzmusiikin tulevaisuuteen.

Melodisen popin MUSAKLUBI

Tad Robinson

Jazz Jkl Live

Melodisen popin MUSAKLUBI

Jazz Jkl Live

Perinteiset Sähkömessujen Jamit

Johanna IivanainenLempeä, luonnollinen ja soljuvan lyyrinen äänimaisema odottaa kuulijaa kun jo 25 vuotta yhdessä työskennellyt pariskunta Johanna ja Mikko Iivanainen duo kokoaa monipuolisesta musiikkipaletistaan tunnelmallisen illan. Ohjelmisto koostuu niin omasta tuotannosta kuin tarkoin valituista lainasävelmistä. Folk, country ja jazz sävyt kulkevat sulassa sovussa näiden kahden muusikon lämpimässä otteessa.

Heikki Silvennoinen Band

Jazz Jkl Live

Heidi Zschauer

www.heidizschauer.fi

Timo Rautiainen & Ville Ojanen duo

Viitasen PiiaViitasen Piia on lauluntekijä Piia Viitasen luotsaama tummanpuhuvaa indiefolkia soittava yhtye, joka on hurmannut neljällä albumillaan niin kriitikot kuin liveyleisönkin, ja tuonut Viitasen maamme uusien tarinankertojien eturiviin.

Syksyllä 2012 julkaistu debyyttialbumi Viitasen Piia keräsi lukuisia loistoarvioita ja sai mainittavasti radiosoittoa, vaikka kyseessä oli omakustanne. Texicalli Recordsin julkaisema toinen albumi Uni onnesta toi yhtyeelle Emma-ehdokkuuden ja paikan Helsingin Sanomien vuoden 2014 parhaiden levyjen joukossa.

Yhtyeen marraskuussa 2016 julkaistu kolmas albumi Laulumaa on jatkanut nousujohteista kulkua, ja kerännyt täydet viisi tähteä niin Helsingin Sanomilta, Keskisuomalaiselta kuin myös Ilkalta ja Pohjalaiselta. MTV.fi valitsi Laulumaan vuoden kotimaiseksi albumiksi.

Syyskuun lopussa 2019 Viitasen Piia julkaisi pitkään odotetun neljännen albuminsa ”Meidän jälkeemme hiljaisuus” (Texicalli Records). Albumi on nostanut artistin Suomen lauluntekiöiden-eliittiin.

Viitasen Piia keikkailee soolona, triona sekä koko viisihenkisen yhtyeensä kanssa tai tarvittaessa harpulla, kanteleella tai jousilla vahvistetulla erikoiskokoonpanolla.

”Viitasella on harvinainen taito laulaa itsensä suoraan kuulijan syliin ja ihon alle. Hänessä on myös jotain hyvin luonnollista ja pakotonta. Ehkä selitys on siinä, että hän alkoi näppäillä kitaraa ja tehdä omia lauluja vasta muutama vuosi sitten Nepalissa.”
— HS, Mari Koppinen

BÄNDI:

Piia Viitanen (laulu&kitara)
Mikko Malmivaara (kitara)
Matias Tyni (koskettimet)
Sarah Palu (harppu ja kantele)
Juho Niemelä (basso)
Oskari Lehtonen (rummut)

Katri Ylander & Elias Kahila

Jenni MUstajärvi Duo

pe 16.12.2022 19.00 8,50 Tiketti/12€ ovi

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Aukioloajat:

Ma-pe 16-05
La 19-05
Su 23-05

Keikat alkavat viikolla klo 21.00 ja pe – la 22.30, ellei sivuillamme muuta mainita.

Monday Club alk. 20.00.

Liput ovelta n. tuntia ennen keikan alkua. Ennakot baarista.

Vuoden 2016 palkitut

Popparin VIP-pikkujouluissa suoritettiin perinteiset Vuoden valinnat.

Vuoden muusikko:
Lassi Friman (kitara)

Vuoden tulokas:
Aapo Lankinen (rummut, basso)

Palkitut kautta aikojen