Tulevat keikat

Case KämäräinenCase Kämäräinen julkaisee debyytti albumin 9.11. (Eclipse Music), jota edeltää Spotify:ssa 19.10. julkaistava single ”Waiting”. Kiertueella Kämäräinen pääsee esittelemään kanssasoittajilleen seitsemän kaunista suomalaista kaupunkia ja yksi paikkakunnista on Jyväskylä.

Yhtye konsertoi eteläisestäsuomesta pohjoiseen, aloittaen kiertueen 17.11 Vaasan The Doo-Bop Clubilta.

”Tapaus Kämäräinen”. Sanotaan, että kyse on 90-luvun modernista post-bop jazzista maustettuna hyppysellisellä expressionismia. Jotkut taas sanovat, että kyse on Tomi Kämäräisestä. Oikeastaan kyse on uniikin persoonan omaavasta rumpalista, joka esittelee hänen uutta musiikkiaan uuden kvartettinsa myötä. Kämäräisen musiikki huokuu uuden lehden kääntämisen tuomaa energiaa. Sävellyksistä voi kuulla kaikuja niin Kööpenhaminan rikkaasta kulttuurielämästä, 90-luvun modernista jazzista kuin vapaasta improvisaatiosta. Tällä hetkellä opinnot ovat vieneet ”viäräleukaisen” savolaisen New Yorkiin, missä hän parhaillaan viimeistelee ensialbuminsa julkaisua ja luonnollisesti sitä seuraavaa kiertuetta.

Tomi Kämäräinen – rummut
Marek Konarski – saksofoni
Grzegorz Tarwid – piano
Petter Asbjørnsen – kontrabasso

https://www.facebook.com/casekamarainen

www.tomikamarainen.com

SPOTIFY: https://open.spotify.com/album

Pedago Ry:n Luova ilta

KELLARIKLUBI 11: Matti / Juicy Panda”Läpi syyskuun, läpi repaleisen lokakuun, kaiku kellar’klubin kilisee.”

Marraskuu. Ehkei se kylmin kuukausi mutta ehkä vuoden jäätävin klubi. Uuden sukupolven nousevat nimet, jotka matkallaan poptähteyteen saavat yleisön polvilleen. Yksi esiintyjä läheltä, yksi kaukaa- molemmat matkalla kansakunnan sydämmiin.

MATTI

Kaikki mitä modernilta suomalaiselta lauluntekijältä voisi toivoa. Helsinkiläinen Matti riisuu teksteissään itsensä ja elämänsä täysin ja pukeutuu musiikkiinsa huntuun, kietoutuen rikkaisiin ja raikkaisiin saundimaailmoihin.Matti FBssä:
https://www.facebook.com/mattivirallinen/


JUICY PANDA

Juicy Panda aloitti vuosikymmenen alulla kokeillen kaikkea mahdollista punkista funkkiin. Bändin tänä keväänä lyhyehköllä keikalla todistaneena voin sanoa että nykyinen suunta menee jossain vuosituhannen vaihteen alternativessa. On RHCPtä ja Placeboa. Miksi seurata genrerajoja kun voi vuolla kustakin genrestä kermat päältä? Tämän yhtyeen kehitystä ja kasvua tulen seuraamaan mielenkiinnolla.

Ensimmäistä studionauhoitettaan viimeistelevä Juicy Panda avaa marraskuun klubin!

Pandat FBssä:
https://www.facebook.com/JuicyPandaJKL/


LIPUT 5e

Kellariklubi on kuukausittain järjestettävä klubi Jyväskylän Popparissa, tavoitteenaan tarjota keikkoja paikallisille, tai vähemmän paikallisille, nuorille, tai vähemmän nuorille esiintyjille. Klubien tyylisuunta vaihtelee laidasta laitaan, genrerajoituksia ei ole. Haluatko esiintymään? Ota yhteyttä Kellariklubin facebook-sivuilla!

Eteläranta /Usva/ Huojuvakuu: kolmen kovan naissolistin ilta!

ETELÄRANTA

Etelärannassa liikutaan niin brittirokin sävyttämässä Manchesterissa kuin pikkupitäjässä, jossa soi Leevit ja Putro. Seitsenhenkisen yhtyeen ytimessä pyörivät sävellyksistä vastaava kitaristi Juha Sarkkinen sekä sanoittaja/laulaja Veera Aivio.

Etelärantaan on saattanut viime aikoina törmätä keikoilla, radiossa tai vaikkapa Oulun musiikkivideo-festivaaleilla,jossa Ihan Ok-video kilpailee kotimaisessa sarjassa.

HUOJUVAKUU

Huojuvakuu soitti ensimmäiset treeninsä 2017, mutta sen tarina yltää kauemmas. Jasmin ja Jarkka ovat tehneet yhdessä biisejä ja etsineet intiimien tarinoiden, indie-henkisten melodioiden ja progahtavien sointukulkujen uutta urbaania sielunmaisemaa jo vuodesta 2011 alkaen.

Työn tulokset jäivät julkaisematta, kun Jasmin päätti liittyä vahvistamaan Aikakonetta ja Jarkka keskittyi muihin hankkeisiin. Näiden hankkeiden kivijalan ja yhteistyötahon muodosti luottorumpali – Artsi. Keväällä 2018 tiimiin liittyi Teemu ja kokoonpano oli valmis. Ensi tahdeista alkaen oli selvää, että Teemun luontainen rock-klangi oli juuri se viimeinen elementti, joka nosti biisien tarinat lentoon. Sillä lennolla ollaan edelleen.

www.huojuvakuu.com/

USVA

Lyyristä Electro / Fuusio / Pop -musiikkia, joka ammentaa vaikutteita läheltä ja kaukaa, folkista trip hopiin ja Zimbabwesta Berliiniin.

Joplin

Jyväskyläläinen Joplin lappaa energiaa 70- ja 80-luvun rockista ja virittelee meneviä biisejä mm. sellaisilta bändeiltä kuin Free, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Queen, Thin Lizzy ja Whitesnake. Tervetuloa keikalle nauttimaan tiukasta rock-meiningistä!

Jouni Sahiluoto, laulu, kitara, huuliharppu; Arto Hautanen, kitara; Mikko Hämäläinen, rummut; Juha Tolvanen, basso

Kosken Laulu & Kipinät: Nostalgiaa rakkaudella PopparissaTiedäthän, mitä tapahtuu, kun kuulet radiosta jonkun vanhan kappaleen? Se nostattaa tunteita, vie aikamatkaan jonnekin menneeseen. Kappaleen esittäjä tai säveltäjä on jo saattanut poistua keskuudestamme, mutta hänen musiikkinsa on jäänyt elämään, herättämään muistoja, hyviä fiiliksiä.

Äänekoskelaisen sekakuoro Kosken Laulun Nostalgiaa rakkaudella -konserttikokonaisuus koostuu edesmenneiden artistien, mm. Laila Kinnusen, Gösta Sundqvistin, Lasse Mårtenssonin, Sigin ja Stellan musiikista. Luvassa on moniäänistä, tunteita herättävää poppia, laulelmaa, lattaria ja rokkia raikkaina kuorosovituksina.

Konsertissa vierailee myös uusi, jyväskyläläisten musiikkiaktiivien Kipinät-kuoro. Kuoroja johtaa Kaisa Halmemies.

Konsertti on osa Suomalaisen Musiikkikampuksen Tekoja-tapahtumasarjaa. Kesto n. 1h.

Liput 12/10€. Ennakkolippuja saa paikan päältä Popparista.

Kuorojen sivut:
http://koskenlaulu.simplesite.com/

https://www.facebook.com/kipinatkuoro/

Kosken Laulu & Kipinät: Nostalgiaa rakkaudella Popparissa

ke 28.11.2018 18.30 12/10 sis.käsiohj.
A cappella -musiikki valtaa Popparin alkuillasta! Luvassa on moniäänistä, tunteita herättävää poppia, laulelmaa, lattaria ja rokkia raikkaina kuorosovituksina.

Tiedäthän, mitä tapahtuu, kun kuulet radiosta jonkun vanhan tutun kappaleen? Se nostattaa tunteita, vie aikamatkaan jonnekin menneeseen. Laulun esittäjä tai säveltäjä on jo saattanut poistua keskuudestamme, mutta hänen musiikkinsa on jäänyt elämään, herättämään muistoja, hyviä fiiliksiä. Äänekoskelaisen sekakuoro Kosken Laulun Nostalgiaa rakkaudella -konserttikokonaisuus koostuu edesmenneiden artistien, mm. Laila Kinnusen, Gösta Sundqvistin, Lasse Mårtenssonin, SIGin ja Stellan musiikista.

Konsertissa vierailee myös uusi, jyväskyläläisten musiikkiaktiivien Kipinät-kuoro, joka esittää myös rytmimusiikkia, mm. Coldplayta ja Eppuja.

Kuoroja johtaa Kaisa Halmemies. Tämä keikka alkaa takuuvarmasti 18.30. Kesto n. 1h.

Kuorojen nettisivut: http://koskenlaulu.simplesite.com/ https://www.facebook.com/kipinatkuoro/

Alakukkulan ValintaAlakukkulan valinta soittaa vanhoja ja uusia iskusävelmiä omalla tyylillään.

Matti Perälä – laulu
Tommi Ojala – kitara ja mandoliini
Heikki Hakkarainen – kitara ja ukulele
Eero Virtanen – kontrabasso

Keikka alkaa klo 22! Liput 5e.

Jazz Jkl Live: Teemu Viinikainen III

to 29.11.2018 19.00 Ennakot Tiketistä 9,5/13,50€, ovelta 10/15€


Suomen kysytyin jazzkitaristi esitteli uuden kokoonpanonsa Teemu Viinikainen III:n vuoden 2016 Pori Jazzeilla. Yhtyeen syksyllä 2017 julkaistu esikoislevy on kerännyt kriitikoilta vuolaasti kiitoksia sekä Jazz-Emma -ehdokkuuden. Bändin sointiväriä hallitsevat Viinikaisen moniulotteiset kitarasoundit ja kosketinsoittaja Mikael Myrskogin Rhodes ja Moog. Vaikka yhtyeen fuusiojazz on saanut vaikutteita jazzin ja rockin eri vuosikymmeniltä, säilyttää se soittajien vahvoilla persoonallisuuksilla sävytettynä oman raikkaan otteensa.

Teemu Viinikainen kuuluu tämän päivän jazzkitaristien kansainväliseen parhaimmistoon. Kosketinsoittaja Mikael Myrskog palkittiin elokuussa Euroopan yleisradioyhtiöiden järjestämän nuorten jazzmuusikoiden yhtyekilpailun nuorena solistina. Joonas Riippa tunnetaan nopeasti reagoivana ja energisenä luottorumpalina, jolta luonnistuu niin svengaava komppaus kuin vapaa improvisointi ja maalailevampikin tyyli.

Teemu Viinikainen – kitara
Mikael Myrskog – koskettimet
Joonas Riippa – rummut

”He is among the top twenty jazz guitarists in the world.”
-Stuart Nicholson, Jazzwise

”Albumi on eittämättä syksyn tärkeimpiä kotimaisia jazzjulkaisuja.”
-Venla-Vanamo Asikainen, KSMLwww.teemuviinikainen.com

Edullisemmat konserttiliput Ticketistä.

Lippuja saa myös ovelta klo 18.30 alkaen hintaan 10/15 €.

Yksityistilaisuus

Yksityistilaisuus 18-21.30

Vibravox

Vibravox- pitkän linjan bilebändi Päijänteen laulumailta lähinnä privabileitten maailmasta, mutta nyt kaikkien saatavilla. Tää se päivä on! Popparin Vappuetkoille Vibrat surisevat Jytämusaa yli 20 vuoden bilebändikokemuksella. Illan kattauksesta löytyy discoa menneiltä ajoilta, pistäydytään Punkin maailmassa, makustellaan suurimpia hittejä kotimaasta ja ulkomaan elävien alueilta, aikamatkataan eri vuosikymmenille sekä jytätään kannat kattoon ja räjäytetään neonvalopankki. Jytää beibit, Jytää!

Sami Pekkarinen- rummut, laulu Leena Pekkarinen- koeksettimet, laulu Jyrki Ijäs- basso, laulu Samuli Liekkinen- kitara, laulu Olli Liimatainen- kitara, laulu
Tour: —

Tomi Leino Trio

Musta Nasa / Markus Snellman B-tutkinto

TUOMO DAHLBLOM BAND

ke 5.12.2018 21.30 12/10€


Tuomo Dahlblom – kitara
Heikki Laine – basso
Mikko Hassinen – rummut

Melodisen popin MusaklubiJoulukuinen Musaklubi on perinteisesti stemmalaulun iloa eli Steeples pikkujoulu. Bändillä ollut harvinaisen vilkas keikkavuosi joka on hyvä päättää kotikentällä uusiakin biisejä esittäen. Solistivieraana jälleen herkkiä tunteita esityksillään välittävä Inkku.

Steeples soittajat:

Upi Helkovaara
Pepe Hämäläinen
Veksa Nyberg
Ari Oinonen
Arska Vesterinen.


Klo 19.00-21.00, liput 10€.

SUONUOTIO, KÄSITYÖKERHO ja LOKIT

SUONUOTIO

Suonuotio on Ville Puronahon sooloprojekti, joka muuntautuu livetilanteessa kuusihenkiseksi rockbändiksi. Tämä Popparin keikka on kokoonpanon ensimmäinen. Keikkasetti koostuu pääosin keväällä julkaistusta Suonuotio-EP:stä, jonka voi käydä kuuntelemassa täältä:tai täältä:

Suonuotio on: Ville Huovinen: kitara, saksofoni
Jaakko Peltonen: basso
Petrus Piironen: koskettimet, laulu
Ville Puronaho: kitara, laulu
Kimmo Räisänen: kitara
Esa Starck: rummut

KÄSITYÖKERHO

Helsinkiläinen Käsityökerho uskoo kitaroihin ja rokkiin. Yhtyeen musiikki on sekoitus Karjalaisen ja Nurmion verenperintöä yhdistettynä Televisioniin mielenvirtaan. Nelihenkisen bändin jäseniä on saattanut tavata keikoilla soittamassa mm. yhtyeiden Hopeajärvi, Flaming Skull Of The Eagle ja Baxter Stockman riveissä. Viime keväänä julkaistu musiikkivideo Pikkukoski löytyy täältä:LOKIT

Lokit on muutaman vuoden kasassa ollut helsinkiläinen rokkibändi, jonka musiikki tuo mieleen sekä ysärin vaihtoehto- ja powerpop-bändit että Suomi-iskelmän. Vaahtokylpyjen, askartelun ja halvan sätkätupakan pyhän kolminaisuuden keskiössä touhuava orkesteri on ilahduttava osa suomalaista vaihtoehtomusiikin ympyröitä, minne ryhmä sulautuu kuin kuuma veitsi sulaan voihin. Ahkerasti kotimaassa keikkaillut yleisöä nukkavieruindiellään ilahduttava yhtye on ehtinyt käydä Euroopassakin kiertueella.

Toimelias mm. seiskatuumaisia ja EP:itä julkaissut yhtye on valmistautunut debyyttinsä julkaisuun, josta saatiin ensimmäinen maistiainen Blades of Steel -sinkun muodossa syksyllä 2017.

Joululaulut jazziksi

Topi Saha

Kaustisella syntynyt Topi Saha on väkevistä sanoituksistaan ja vähäeleisistä kappaleistaan tunnettu laulaja-lauluntekijä. Helsingin Sanomat on tituleerannut tätä osan vuodesta Hongkongissa viettävää artistia kotimaisen folkin toivoksi.

Sahan neljäs albumi, maaliskuussa ilmestynyt Lopunajan rakastavaiset on saanut osakseen kauttaaltaan kiittäviä arvioita. Julius Maurasen tuottamaa albumia on luonnehdittu pysäyttäväksi ja ikiaikaiseksi. Soundi-lehden mukaan Sahan toiminta ”melko marginaalisen musiikin alalla ja sitä kautta isompiin kuvioihin päätyminen antaa uskoa vanhan liiton tapaan tulla tunnetuksi levy levyltä, ajan myötä”. Savon Sanomien mukaan ”tuntuu, kuin Topi Saha olisi ollut olemassa aina”.

Uuden levyn lauluja tekee keikoilla lihaksi yhtye, jonka muodostavat Sahan lisäksi Tero Hyväluoma (viulu, busuki, rummut), Matias Tyni (koskettimet, mandoliini), Joni Teirikangas (basso) ja Jaakko Murros (sähkökitara).

Soolouransa ohella Saha musisoi säännöllisesti Antero Lindgrenin ja Mikko Joensuun taustayhtyeissä. Miehen itsensä lisäksi ovat hänen laulujaan esittäneet mm. Lassi Valtonen, Anna Puu, Ellinoora ja Johanna Försti.

”Minkäänlaisia kikkoja ei tarvita, kun on vahva tarina ja taito kertoa. Sahalla on. Hän on aivan poikkeuksellinen lahjakkuus.” -Helsingin Sanomat
Tour: —

KELLARIKLUBI

LA Heat

LA Heat

Kaisa Hoo & JouluhyggeJouluhygge valtaa jälleen Popparin! Viime vuoden tapaan paikallisista nuorista muusikoista koottu kvartetti tarjoilee pari settiä perinteikästä joulujazzia sekä rakastettuja suomalaisklassikoita tuorein sovituksin maustettuna uudemmilla sävelmillä. Jokunen yhteislaulukin mahtuu mukaan. Kaisa opiskelee hyggeilyn luvatussa maassa Tanskassa ja on aika tartuttaa rentoa joulumieltä myös kotikonnuilla.

The Hygge Bänd:

Kaisa Halmemies – laulu, viulu
Panu Korhonen – koskettimet
Hanna Turunen – kontrabasso
Vili Kallonen – rummut

Konsertin jälkeen lava on talon tapaan vapaa jamittelulle.

Jazz Jkl Live: Signe

to 20.12.2018 19.00 Ennakot Tiketistä 9,5/13,50€, ovelta 10/15€


Jazz Jkl Liven syyskauden päättävä lauluyhtye Signe vie jazzilmaisua uusille urille poikkeuksellisen instrumentaation, neljän naisvokalistin ja kontrabasson, muodossa. Yhtyeen iholle tuleva laulumusiikki kulkee jazzin, nykymusiikin ja kuunnelman rajapinnoilla, ja sen tunnelmat vaihtelevat aina lyyrisesta kaihosta hyvinkin iloisiin ja svengaaviin säveliin. Lauluyhtyeissä on ainutlaatuista herkkyyttä ja liikuttavuutta, eikä Signe tee tässä poikkeusta.

Yhtyeen jäsenet ovat tutustuneet Helsingissä opiskellessaan Sibelius-Akatemian jazzosastolla. Nykyisellä kokoonpanollaan vuodesta 2015 toiminut yhtye julkaisi EP-albumin Signe loppuvuodesta 2017. Parhaillaan Signe valmistelee ensimmäistä kokopitkää albumiaan, joka koostuu yhtyeen itse säveltämästä ja sanoittamasta materiaalista. Levy julkaistaan tammikuussa 2019.

Riikka Keränen – laulu
Selma Savolainen – laulu
Josefiina Vannesluoma – laulu
Kaisa Mäensivu – laulu ja kontrabasso


”These tautly-connected quartet of vocalists – one being bassist-vocalist Kaisa – conjured up a compelling and malleable ensemble identity, moving between folk music links to classical and jazz sonorities, and more experimental touches. The sum effect was quite stunning, and ear/mind-opening.”
-Josef Woodard/AllAboutJazz.com

“Neljän naisäänen ja kontrabasson yhdistelmä on todella mielenkiintoinen ja uudenlainen.”
-Jere Elo/Kohta Jazziiwww.vocalssigne.com

Edullisemmat konserttiliput Ticketistä.

Lippuja saa myös ovelta klo 18.30 alkaen hintaan 10/15 €.

ANDREA BROSIO & WHITE CLOUD FIRE, SURPLUS

Voice of Finland 6 finalist Andrea Brosio & White Cloud Fire will perform at Poppari on December 21th, Friday, supporting the upcoming of their debut album ”So Far So Good On Planet Earth”, scheduled to be released by the end of the year.

On the same night Surplus will perform on stage as well.

Klo 22:00 – Surplus Klo 23:00 – Andrea Brosio & White Cloud Fire

www.thewhitecloudfire.com

www.facebook.com/surplusmusic/

Kolmen bändin heavy ilta

Let´s Eppelin & 70´s Show,

Let´s Eppelin & 70´s Show, perinteinen Uuden Wuoden Söy 31.12.2018

Let´s Eppelin päästää ilmoille isäbändiään Led Zeppeliniä jo 29 vuoden kokemuksella ja 70´s Show huolellisen valikoiman 1970-luvun rock-klassikoita.
 Iltamat alkavat jo klo 21.30 historiallisen hauskalla puolituntisella, kun videotykitetään otteita Eppelinin ”Wanna Boogie” -albumin julkkarista 3.5.1996. Mukana mm. Sari ”Hapsu Haapasalo, Jarmo Hovi, Riku Kettunen ja Veltto. Unohtamatta illan päätähtiä…


Jorma Hietamäki (laulu)
, Jukka Viitasaari (kitara), 
Juha-Antti Helama (basso), 
Pasi Pekkarinen (rummut), Miika Tarvainen (kitara ja laulu)

Dixie Fried

The Northquakes (& The Boasters)

Mika Nuorva ja Soittorasia

Mika Nuorva ja Soittorasia Ravintola Popparissa ti 8.1. klo 22. Liput 8€ ovelta tai ennakkoon baarista. Luvassa vanhoja ja uusia lauluja isolla bändillä ja hyvällä meiningillä. Saattaa koskettaa sielun lisäksi myös tanssijalkaa.

Soittorasiassa: Anna Voutilainen (saksofoni), Esko Turpeinen (kitara), Mikko Pellinen (kosketinsoittimet), Ilona Rimpilä (basso) ja Antti Rintala (rummut). Mika Nuorva on keskisuomalainen laulaja-lauluntekijä, joka on tullut tunnetuksi viime vuosikymmenellä kolmen, runsaasti radiosoittoa saaneiden soololevyjensä myötä. Nyt ohjelmistossa on pitkän tauon jälkeen myös uutta materiaalia. Mikan uusin single “Linnunradan alla” julkaistiin marraskuun alussa. Kotisivut: mikanuorva.com.
br>

Jarkko MartikainenKaksi keikkaa samana iltana: klo 19 ja klo 22.30!

Martikainen luo esiintyessään käsin kosketeltavan vahvan musiikkitunnelman, joka puhuttelee kaikenikäistä yleisöä.

Hän on monien kulttuurialojen mies, jonka tärkeimpänä maalina on aina ollut laulunteon, levytysten ja keikkailun kolmiyhteys.

Jarkko Martikainen tunnetaan YUP-yhtyeen säveltävänä ja sanoittavana laulaja-kitaristina 1987–2008. Vuonna 2004 alkaneen soolouran myötä lauluihin on tullut mukaan myös entistäkin pohdiskelevampia sävyjä.

Jarkko Martikainen julkaisi elokuussa 2018 viimeisimmän albuminsa ”Aina auki”, joka oli ilmestyessään virallisen albumimyyntilistan TOP-10 -listalla.


Spotify: Aina auki -albumi

Liput Tiketistä

Jarkko Martikainen SooloKaksi keikkaa samana iltana: klo 19 ja klo 22.30!

Martikainen luo esiintyessään käsin kosketeltavan vahvan musiikkitunnelman, joka puhuttelee kaikenikäistä yleisöä.

Hän on monien kulttuurialojen mies, jonka tärkeimpänä maalina on aina ollut laulunteon, levytysten ja keikkailun kolmiyhteys.

Jarkko Martikainen tunnetaan YUP-yhtyeen säveltävänä ja sanoittavana laulaja-kitaristina 1987–2008. Vuonna 2004 alkaneen soolouran myötä lauluihin on tullut mukaan myös entistäkin pohdiskelevampia sävyjä.

Jarkko Martikainen julkaisi elokuussa 2018 viimeisimmän albuminsa ”Aina auki”, joka oli ilmestyessään virallisen albumimyyntilistan TOP-10 -listalla.


Spotify: Aina auki -albumi

Liput Tiketistä

Frank Zappa Memorial Pancake Breakfast ( One Size Fits All )

Vuonna 2004 perustettu Frank Zappa Memorial Pancake Breakfast juhlistaa 10­-vuotista taivaltaan tekemällä viiden konsertin mittaisen kiertueen vuoden lopulla.

Frank Zappan musiikille omistautuva helsinkiläinen kokoonpano konsertoi joulukuussa myös Popparissa. Harvakseltaan keikkaileva yhdeksänhenkinen yhtye on esiintynyt aiemmin mm. Keitelejazzin pääkonsertissa 2011 yhdessä Jethro Tullin kanssa, sekä Jyväskylän Lutakossa joulukuussa 2012. Keskisuomalainen arvioi Lutakon konserttia näin: ”Supisuomalainen Frank Zappa Memorial Pancake Breakfast omistautuu sitkeästi mestarin musiikille, ja tekee sen vakuuttavan kunnianhimoisesti, mutta samalla myös Zappan usein rasvaiseksi äityneellä huumorilla ilakoiden…näin huolella rakennetun produktion tuominen Suomen keikkapaikoille on melkoinen kulttuuriteko.”

Yhtyeen jäsenet ovat tuttuja monesta eturivin yhtyeestä, mm. My First Band, Jätkäjätkät, Vesterinen yhtyeineen, Asa & Band, Puppa J & Ituhipit, Dumari & Spuget ja Blosarit, Hidria Spacefolk, Yölintu, Yona & liikkuvat pilvet, Tanguedia Quintet, Riku Niemi Orchestra ja UMO.

Frank Zappa Memorial Pancake Breakfast on

Antti Koivula (laulu), Janne Toivonen (trumpetti), Petteri Hietamäki (saksofoni), Antti Hermaja (pasuuna), Olli Kari (marimba, vibrafoni), Iikka Kotaja (koskettimet, laulu), Mikko Enqvist (kitara), Antti Kivimäki (basso, laulu), Joni Leino (rummut) ”

femme balba

femme balba on tuore jyväskyläläinen popyhtye jonka musiikkia kuvaa hyvin eräältä fanilta kuultu lausahdus: kippeet tekstit, keppeet melodiat. Taatusti energinen show tuo tammikuun pakkasiin iloa ja valoa runsaasti.

Laulu – Emma Balbatsu
Kitara – Eero Salonlahti
Kitara – Jaakko Penttilä
Synat – Aaro Laitinen
Basso – Kalle Saarelma
Rummut – Vili Kallonen
https://www.facebook.com/femmebalba

Läskit Lokit

Lassi Friman

APPA Music Show

APPA show for family

APPA Music Show

House Band avaa JAMIT@ JYVÄSKYLÄN TALVI

House Band avaa Jazzjamit. Ei pääsymaksua.

Jazzillassa Sini Pajunen& Petrescu Brothers@ JYVÄSKYLÄN TALVI

Biilie Holydayn tunnelmissa

PaleFace@ JYVÄSKYLÄN TALVI

The Breed plays PEKKA POHJOLA@ JYVÄSKYLÄN TALVI

a HEAVY JAZZ – the Breed plays music of Pekka Pohjola

Kokoonpanossa ovat kotimaamme eturivin monipuoliset, tyylien muutoksien taitavat virtuoosimuusikot, jotka esiintyvät niin kotimaassa kuin muualla Pohjoismaissa ja Euroopassa.

Jäsenet ovat:

Jukka Iisakkila – kitara
Jaan Wessmann – basso
Aki Lääkkölä – koskettimet
Niko Ronimus – rummut ja perkussiot
Ville Ojanen – viulu


Jukka Iisakkila on Steve Vain arvostettu yhteistyökumppani, Jaan Wessman Mike Keneallyn, Aki Lääkkölä Absoluuttisesta Nollapisteestä, Ville Ojanen rokkaavan maailmanmusiikin kansainväliseltä huipulta.

Muun muassa Ville Ojanen sekä Jukka Iisakkila ovat Emma -palkittuja sekä Emma -ehdokkaita viime vuosilta.

JYVÄSKYLÄN TALVI 50V

Hess (DK) Winter (FIN) Huntley (USA) Trio

COVERSNAKE

MEIJU SUVAS

MEIJU SUVAS

Jesse Kaikuranta & Peter Enberg

LIPUT TICKETISTÄ

Jesse Kaikuranta & Peter Enberg

Yksityistilaisuus ”Viis viidestä kympistä”- konsertti

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Ma-to 16-03 (05)
Pe 16-4.30 (05)
La 19-04.30 (05)
Su lepopäivä

Keikat alkavat viikolla klo 21.00 ja pe – la 22.30, ellei sivuillamme muuta mainita.

Monday Club alk. 21.00.

Liput ovelta viikolla klo 20.30, viikonloppuisin klo 22.00. Ennakot baarista.

Uudet talon viinit nyt täällä!

Hinnat 20 € / plo tai 4,40 € / 12cl. Tervetuloa maistelemaan!

Vuoden 2016 palkitut

Popparin VIP-pikkujouluissa suoritettiin perinteiset Vuoden valinnat.

Vuoden muusikko:
Lassi Friman (kitara)

Vuoden tulokas:
Aapo Lankinen (rummut, basso)

Palkitut kautta aikojen