Tulevat keikat

Stand up -klubi

Vuosi lähenee loppuaan ja se tarkoittaa, että vuoden viimeinen Popparin stand up -ilta lähestyy! (Ei hätää, stand up -illat jatkuvat myös ensi vuonna! Niistä lisää myöhemmin.) Vuoden viimeisessä stand up -illassa seremoniamestarina toimii klubin toinen tuottajista eli Samu Voutilainen!
Hänen kanssaan lavalle nousevat
Toni Anttila
Werneri Pihlajamäki
Johannes Järvisalo
Janne Halme
Niilo Rauhanen
Tuukka Holopainen
Jussi Herranen


Liput 8/5e. Ennakkoliput Popparista ja Biletistä
Biletti.fi

Lippuja myydään myös ovelta KÄTEISELLÄ!
Ilta starttaa 19:00 ja kestää noin pari tuntia. Sisältää tauon.

Vibravox feat. Aino ja Iida

pe 8.12.2023 19.00 Klo 19.00 10/8 euroa, klo 22.30 10/8 euroa, molemmat osiot 15/13 euroa
Vibravox feat. Aino ja Iida

———

Klo 19-21 hittejä 60- ja 70- luvulta Vibravoxin seitsen-henkiseltä bileorkesterilta

Liput 10/8

———

Klo 22.30 pikkujoulubileet Vibravoxin sekä Ainon ja Iidan kanssa.

Liput 10/8 ja molemmat osiot 15/13

———

Vibravox-bileilta pitää sisällään neljä jytäsettiä! Alkuillassa räjäytetään pankki nostalgialla, ja loppuilta lopetetaan perinteiseen ”kannatkattoon” -jytämeininkiin! Tervetuloa beibit !

Vibravox:

Aino Pekkarinen – Laulu
Iida Kosonen – Laulu
Sami Pekkarinen – Laulu, rummut
Samuli Liekkinen – Laulu, kitara
Leena Pekkarinen – Koskettimet, taustat
Jyrki Ijäs – Basso, taustat
Olli Liimatainen – Kitara, taustat

Jazz Jkl Live: Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet

la 9.12.2023 19.00 25/20, ennakot kuvauksen linkistä
Säkenöivä laulaja Emma Salokoski ja pohjoismaisen jazzin huipuista koostuva Ilmiliekki Quartet yhdistävät voimansa perinteisen ja uutta luotaavan joulutunnelmoinnin merkeissä.

Viime vuonna julkaistulla Joulu, Joulu, Jul -albumilla Emma Salokoski ja Ilmiliekki Quartet ottivat materiaalikseen joululaulut. Ylistetty lopputulos sisältää kauniin haikeita joulun klassikoita sekä aivan uutta, nykyajan joulun henkeä tutkiskelevaa musiikkia, johon yhtyeen kirkkaaksi pelkistetty ja eloisa soitto kutoo omintakeisia sävyjään. Tuloksena on kanelin ja perinteen merkityksen tunnistavaa, mutta nykyaikaiseen jouluun istuvaa musiikkia!

Emma Salokoski on taitava ja monipuolinen tulkitsija, säveltäjä ja sanoittaja. Oman soolouransa ja ensemblensä lisäksi hänet tunnetaan useiden kokoonpanojen vierailevana solistina ja mm. duostaan kitaristi Jarmo Saaren kanssa. Ilmiliekki Quartet on useaan otteeseen palkittu ja kansainvälisesti menestynyt yhtye, jonka perustivat sukupolvensa nousevat jazztähdet vuosituhannen vaihteessa.

Emma Salokoski – laulu
Verneri Pohjola – trumpetti
Tuomo Prättälä – piano
Antti Lötjönen – kontabasso
Olavi Louhivuori – rummut

Jazz Jkl Live: Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet Ravintola Popparissa la 9.12. klo 19. Liput 25/20 €.

Lippujen ennakkovaraus: TÄSTÄ

KONKARIJAMIT

Torstain jazzklubi: Jazz Jkl Collective feat. Severi Tikkinen

to 14.12.2023 19.00 15/10, ennakot kuvauksen linkistä
Jazz Jkl:n Collectiven vuosi päättyy rattoisasti svengaavissa tunnelmissa, kun paikallinen huippulahjakkuus, saksofonisti Severi Tikkinen puhaltaa eloon bebop-aikakauden parhaimmat menobiisit!

Saksofonisti ja pianisti Severi Tikkinen on tullut jyväskyläläisyleisölle tutuksi paikallisia nuoria lahjakkuuksia kokoavasta Desho Desho -yhtyeestä sekä Jyväskylän Big Bandin riveistä. Nykyään Helsingin Metropoliassa opiskeleva muusikko on myös Jyväskylän musiikkikampuksen ja Sibelius-Akatemian nuoriso-osaston kasvatti.

Vuoden viimeisellä jazzklubilla Jazz Jkl Collective ja Tikkinen tulkitsevat bebop-aikakauden suurimpien mestareiden, mm. Charlie Parkerin, Dizzy Gillespien, Tadd Dameronin, Bud Powellin ja Thelonious Monkin säveltämiä klassikoita.

Severi Tikkinen – saksofoni
Tuomas Paukku – kitara
Marian Petrescu – piano
Pekka Törmänen – basso
Kasper Halttunen – rummut

Torstain jazzklubi: Jazz Jkl Collective feat. Severi Tikkinen Ravintola Popparissa to 14.12. klo 19. Liput 15/10 €.

Lippujen ennakkovaraus: TÄSTÄ

Libor Smoldas (NYC) & Niklas Winter

to 14.12.2023 22.00 Workshop 10€ / konsertti 15€ / yhteishinta 20€
16:00 – 18:00 workshop (avoin kaikille, liput 10€)
22:00 konsertti (liput 15€)

Workshop & konsertti yhteishintaan 20€.

Libor Smoldas sekä Niklas Winter saapuvat Poppariin esittämään omaa tuotantoa sekä valittuja jazzstandardeja kahdella kitaralla.

Libor Smoldas – sähkökitara
Niklas Winter – sähkökitara

“Libor Smoldas, the leading Czech guitarist”
– LondonJazzNews, UK

”Missä hyvänsä Niklas Winter soittaa, hänen herkästi kaipailevan kitaransa tunnistaa. Winter tuntuu etsivän käsitteiksi taipumatonta, jotain vielä ja ehkä pysyvästi näkymätöntä. Soundi on ollut samanlainen vuosia.”
– Kari Salminen / Turun Sanomat (2.9.2022)

https://www.liborsmoldas.cz/en/
https://www.niklaswinter.com

The Solar Expedition + Soramäki Coastal Artillery

pe 15.12.2023 21.00 Ovi 15€, enn./opis./eläk. 10€Kuva: Esa Pitkälä/ Tiina Rikala

Tuore Jyväskyläläinen proge-tulokas The Solar Expedition juhlii debyyttialbuminsa Now julkaisua. Mukana menossa psyke-stonerin lipunkantaja Tampereelta, Soramäki Coastal Artillery.

The Solar Expedition on maalailevaa progressiivista rockia soittava yhtye Jyväskylästä. Bändin musiikissa voi kuulla kaikuja menneiden vuosikymmenten kokeellisen vaihtoehtorockin eri tyyleistä, höystettynä elokuvallisilla äänimaisemilla sekä paikoin hieman raskaammallakin ilmaisulla. Tarinallisuus ja levykokonaisuuksia yhteen sitova teemallisuus ovat myös tärkeä osa yhtyeen visiota.

The Solar Expedition
Ari Kauppinen, laulu, kitara
Leevi Pukki, basso
Atte Kivimäki, kosketinsoittimet
Vili Kallonen, rummut
+ Severi Soisalo, kitara

thesolarexpedition.com
Instagram
Facebook
YouTube

———

Soramäki Coastal Artillery on Tampereella vuonna 2020 perustettu stoner-trio. Olemme julkaisseet kaksi kolmen biisin EP:tä, Hallucinaut (2022) ja Pyrocracy (2023). Musiikissa yhdistyvät raskaat, groovaavat riffit ja eteeriset, grunge-henkiset laulumelodiat ja surrealistiset tekstit. 

Marko Soramäki drs
Marko Niittymäki gtr
Panu Ukkonen bass, voc

ILLU BAND

la 16.12.2023 22.00 10/ OAJ-kortilla 40
Jyväskyläläisen rytmimusiikin legenda ILLU-Band jatkaa/päättää 40-vuotisjuhlakiertueensa sinne mistä se alkoikin. Popparin lauteille ahtautuu lauantaina 16.12.2023 tusinan verran veteraanirytmimuusikkoja. Laulusolisteina vuorottelevat Antti Lipponen, Pekka Välimaa, Juha Holma ja Antti Kleemola Stevie Wonder -settineen.

Vuonna 1983 perustettu ILLU (International Low Level Understanding) on viime vuosikymmeninä keikkaillut harvakseltaan, mutta kulttisuosio Jyväskylässä on ollut taattu. Iltamat alkavat klo 21.30 historiallisella ILLU-dokumentilla, joka videotykitetään. Soitto raikaa klo 22.00.

Kokoonpano: Antti Lipponen, laulu; Antti Kleemola, laulu; Pekka Välimaa, laulu & trumpetti; Juha Holma, sormiot & laulu; Panu Varstala, perkussiot; Jorma Lehtola, rummut; Pekka Lampinen, basso; Jukka Viitasaari, kitara, bändin liidaus; Harri Koivisto, trumpetti; Jukka Pitkänen, trumpetti; Martti Peippo, saksofoni; Antti Kettunen, saksofoni; Mikko Saikkonen, saksofoni.

Liput 10 euroa, OAJ:n jäsenkortilla 40 euroa.

Kuva: Juha Kuutti

YouTube:
Herra Herttua
Jälkipuberteettia etsimässä
Eilisen varjot
Rakkautta ja anarkiaa

KONKARIJAMIT

Rockpoeettinen- ilta: S.Harmaja- A.Kivi-E- Leino

Kimmo Rauhamäki & PAINAVA SANA (klo 23)

Tuskin arvasi Stenvallin poika Nurmijärvellä, että vielä yli sadan vuoden päästä hänen runojaan sävelletään ja esitetään konsertissa vuonna 2023. Aleksis Kiven kuolemasta tulee kuluneeksi 151 vuotta 31.12.23. Musiikkiannista vastaa Kimmo Rauhamäki ja Painava sana- orkesteri. Konsertin kappaleiden väleissä kuullaan lisäksi runonlausuntaa. Kimmo Rauhamäen sävellykset vievät Kiven ja Leinon runot nykyaikaan vaivattomasti folk-/rockmusiikin avulla. Monipuolinen instrumenttivalikoima ja 6-henkinen kokoonpano luovat tunnelman. Jyväskylän ympäriltä koostuva yhtye on ollut studiossa ja 11 kappaleen Aleksis Kivi -teemainen levy julkaistaan lähiaikoina.

”Miksi Kivi?”, miettii Rauhamäki. ”Yksi tärkeä syy on niiden sopiva mitta ja että niitä pystyy järkevästi käyttämään biisiteksteinä. Vielä tärkeämpää on niiden ajaton sanoma: rakkaus, luonto, kuolema ja renttuilu”. Rauhamäen kiinnostus runojen säveltämistä kohtaan syntyi jo 2000-luvun alkupuolella, kun hän alkoi käymään läpi Kanteletarta ja vanhoja runostoja. Erityisesti Kiven runot puhuttelivat ja alkoivat saada heti melodiaa rinnalleen. Laatikossa odottaa myös nippu Eino Leinon runoja esittämistään.

Kimmo Rauhamäki – laulu & akustinen kitara
Markus Pirkkalainen – laulu, akustinen kitara
Pasi Pekkarinen – rummut & perkat
Kimmo Strömberg – basso & taustalaulu
Mikko Nislin – koskettimet & haitari
Jari Pekkilä – sähkökitara & mandoliini

Youtube:
Juomalaulu/Avatkame aitoamme
Mitä minä huolin
Pieni matkamies

Spotify

———Halvan Rakkauden Murut (klo 22)

Halvan Rakkauden Murut on uusi keskisuomalainen duo, joka ammentaa voimansa Saima Harmajan runoudesta. Kimmo Rauhamäki(kitara) on pitkänlinjan jämsäläinen musiikintekijä, joka on jo vuosien ajan luonut musiikkia A. Kiven ja E. Leinon runoista. Tuoreen äänen runoille antaa jyväskyläläinen musiikinharrastaja Veera Anttila(laulu). Duo ei sido itseään tiettyyn tyylilajiin mutta inspiroituu vahvasti blues- ja folkmusiikista. Kappaleiden ainoa punainen lanka on Harmajan ajattoman kauniit runot lähes sadan vuoden takaa.

”Kas, kyyneleet nuo,
joihin ovat kummunneet poveni katkeruus ja raskaat surut,
on vuorilähde, josta voimaa juon.
Jos tuon ma sinne halvan rakkauden murut,
käsiini jalokiviaarre jää, mi kimmeltää.”
(Saima Harmaja: On maa, 1937)

Youtube:
Heikko

Let´s Eppelin & 70’s Show

Maailman neljänneksi vanhin yhä toimiva Led Zeppelin-tribuuttibändi jyrää vimmatusti vuoden 2023 viimeisen keikkansa Popparin tutuilla lauteilla klo 22.00 alkaen. Iltamien aluksi videotykitetään ratkiremukas historiikki Eppelinin 1988 alkaneelta lyijynraskaalta tieltä.

Vuoden 2023 tietämillä laulava kitaristi Miika Tarvainen ja kosketinsoittaja Jyrki Lindlöf loikkaavat lavalle muuttaen kokoonpanon 70´s Showksi. Luvassa hilpeitä tuplakitaralurituksia ja ylväitä rokkiklassikoita. Paranoid soitetaan.

Jorma Hietamäki (laulu)
Jukka Viitasaari (kitara)
Juha-Antti Helama (basso)
Pasi Pekkarinen (rummut)

70´s Show – Highway Star – Poppari 2016
YouTube

Melodisen popin Musaklubi

pe 5.1.2024 19.00 Ovi 15€ / enn. baarista 12€
Vuosi sitten Melodisen popin Musaklubi piti ensimmäisen teemaillan Elviksen tuotannosta ja illasta tuli niin suosittu, että se oli loppuunmyyty. Elvis levytti uransa aikana yli 600 kappaletta, joten valinnanvaraa riittää moniin eri tyyleihin ja rockin kuninkaan maine on iätön.

Popparibändin neljän laulajan tulkitsemana kuullaan akustisia versioita, alkuajan rokkia ja myös myöhemmän ajan erikoisuuksia. Päätetään joulunaika ja aloitetaan uusi vuosi Kuningas Elviksen tahdeissa, josta se nuorisomusiikki starttasi.

Popparibändissä Juha Ahtilinna, Pepe Hämäläinen, Juha Murtolahti, Ari Oinonen ja Veksa Nyberg.

Liput baarista ennakkoon 12€, ovelta 15€.
Klo 19.00-21.00.

Artturi 30v -keikka / Surplus + Deficit + Contrust

la 6.1.2024 21.00 0€ / 30€ vapaaehtoinen synttärilahja
Muuramen multakurkku Artturi Hautanen on kiertänyt auringon jo kolmekymmentä kertaa, mutta löytää tiensä silti aina takaisin Poppariin. Tyhjästä kotkalaisesta merimiesravintolasta täyteen tungettuun Lutakkoon, Hannoverista Hervantaan- Hautanen on esiintyjänä monessa liemessä keitetty ja päteväksi todettu. Ikää on herralle tulossa nyt lasiin sen verran, että on aika nostaa lasit ilmaan ja juhlistaa muusikkoa, mitenkäs muutenkaan kuin musiikin merkeissä. Popparin loppiaislauantain täyttävät nokkelat riffit ja tarttuvat melodiat kun lavalle nousee kolme Hautasen yhtyettä: Surplus, Deficit ja Contrust.

———

CONTRUST

Artturin ihka-ensimmäinen ihka-aito bändi, vuosina 2010-2015 vaikuttanut muuramelainen nelikko. Tiedossa on yhtyeen ensimmäinen julkinen (tai yleensäkään) esiintyminen sitten hajoamisen jälkeen kaikki nuo vuodet sitten. Tiedossa on nuoruuden paloa, yksinkertaisia mutta meneviä vaihtoehtorokkisiivuja. Bändi ehti aikanaan soittaa kourallisen paikallisia keikkoja ja julkaista yhden EPn ja yhden pitkäsoiton. Kuule mistä kaikki alkoi, kuule Contrustin kutsu. Tämä ei tule toistumaan koskaan. Ehkä.
Kuuntele: https://contrust.bandcamp.com/album/contrust

———

DEFICIT

Pandemian aikoina ajankuluksi perustettu bändi, jonka materiaali koostuu kokonaan Contrustin savuavilta raunioilta poimituista käyttämättä jääneistä biiseistä. Esikoislevy ’Petrol Station Flowers’ julkaistiin 2022. Soittajina bändissä ovat Hautasen lisäksi megabändi Rimbacherista tutut kummelit Jim, Reisca ja Niko. Musikaalisesti yhtye jatkaa siitä mihin Contrust jäi – harhaillen jenkkirokin ja grungen välillä, piipahtaen myös esimerkiksi vaihtoehtokantrin jättömailla.

Kuuntele: YouTube
Tutustu: Instagram

———

SURPLUS

Illan päättää Surplus. Surplus on kaksihenkinen rokkibändi, joka on viimeksi pudottanut Popparin lasit hyllyiltään vuonna 2020. Mainetta ja mainioita mainintoja niittänyt Surplus on puhdasta energiaa. Musikaalisesti bändiä on kuvailtu esimerkiksi sanoin ”niinku Foo Fighters, jos Dave Grohl ei osaisi laskea neljään.” Suuria säveliä pienessä paketissa. Rouheaa rokkia ja aidon alastonta herkkyyttä. Kaikkea sellaista inhimillistä ja tanssikelvotonta mitä kuka vain kenkientuijottelija voisi rock-keikalta kaivata. Keikalla kuullaan ennakkoon tulevan ’Casual Ties’ -julkaisun materiaalia mutta hys-hys- älkää kertoko kenellekään.

Kuuntele: YouTube
Tutustu: Instagram

———

Ohjelmassa lisäksi akustista välimateriaalia ja huonosti muistettuja anekdootteja. Kaikkineen tiedossa on 30 biisin ohjelmisto joka kattaa kaikki Hautasen bändit aina vuoden 2012 ensimmäisestä studiolevytyksestä asti. Tervetuloa. Tästä tulee hyvä.

———

LIPUT: 0e/30e eli vapaaehtoinen synttärilahja.

Keskiviikon jazzklubi

Stand up -klubi

Emma Balbatsu & Company: One night of Adele

Drink Floyd

to 18.1.2024 19.00 Tiketti.fi 25€ / Ovelta 28€
Drink Floyd on Pink Floyd tribuuttibändi, joka esittää Dark Side of the Moonin, Wish You Were Herein ja The Wallin parhaita biisejä. Bändi soittaa kunnioittaen originaaleja, mutta eivät pelkää jammailua ja pieniä arri-muutoksia setissään.

Drink Floyd koostuu kovista musiikkiammattilaisista:

Bryn Jones (laulu, kitara)
Ben Granfelt (kitara, laulu)
Jukka Jylli (basso, laulu)
Altti Uhlenius (koskettimet, akustinen kitara, laulu)
Niklas Lindholm (rummut, laulu)

ENNAKKOLIPUT: Tiketti.fi

Teresia von Storm

Jyväskyläläinen Teresia von Storm tarjoilee omatekoista englanninkielistä vakosamettihousuprogea. Vaikutteita niin soittoon kuin soundeihinkin on napsittu paljolti 1960-70 -lukujen bändeiltä. Luvassa levyiltä tuttuja biisejä, vähän jotain lainattua ja jotain varastettua ja jotain ihan uutta.

Maiju Lahtinen vastaa pääosin lauluista (myös niiden sisällöstä), soittaa koskettimia ja satunnaisesti viulua
Timo Hanhisalo soittaa kitaraa ja laulaa taustoja
Teijo Kostiainen soittaa bassoa, huuliharppua ja nokkahuilua sekä laulaa taustoja
Olli Kalmari soittaa rumpuja ja laulaa hänkin taustoja

Bandcamp
YouTube
Facebook

Kuva: Iida Liimatainen

Jazz Jkl Live

Agarwaen + Nameles + Rise of Insanity

Agarwaen
(FIN): Vuonna 2006 perustettu Asylum Metal -yhtye Agarwaen julkaisi ensimmäisen EP:nsä vuonna 2010 ja ensimmäisen albuminsa ”Dottore I” vuonna 2019. Helmikuussa 2023 bändi julkaisi toisen albuminsa, ”Channel: Lunacy”, uudella kokoonpanolla. Albumi on kummallinen tapaus: se sekoittaa monia eri metallityylejä yhdeksi raivokkaaksi ja sekopäiseksi kokonaisuudeksi! Agarwaen kimpoilee ympäriinsä ja tarjoaa raakoja ja tärähtäneitä äänimaisemia tarttuvilla riffeillä ja tyrmäävällä tunnelmalla. Keikat ovat kuin kohtauksia kauhuelokuvasta joka sijoittuu mielisairaalaan!

(ENG): Formed in 2006, the Asylum Metal band Agarwaen released their first EP in 2010 and first album ”Dottore I” in 2019. In 2023, they released their second LP album ”Channel: Lunacy” with the new line-up. It’s an odd ball that mixes all kinds of different metal styles into one frantic and lunatic Asylum Metal album! Agarwaen bounces all around the place and will offer wild, crazy soundscapes with catchy riffs and stunning atmosphere. The gig will be like a scene from a mental asylum horror movie!

Facebook
Instagram
YouTube

———

Nameles
(FIN): Paluun metallikentille tekevä deaththrash-yhtye Nameles uudisti rivinsä, pyyhki pölyt soittimista ja tulee soittamaan ensimmäisen paluukeikkansa Jyväskylän Popparissa!

(ENG): The death thrash playing Nameles will return to the metal scene with their gig in Poppari, Jyväskylä!

Facebook
Instagram
YouTube

———

Rise of Insanity
(FIN): Rise of Insanity on jämsäläinen metallimusiikkia soittava yhtye. Yhtye on julkaissut debyytti-EP:n vuonna 2020 ja nyt on ensimmäinen albumi julkaisua vaille valmiina. Ensimmäinen single uudelta albumilta julkaistaan 8.9.2023!

(ENG): Rise of Insanity is a metal band from Jämsä. Rise of Insanity has released their debut EP in 2020, and their debut album is now ready for release. First single from the new album is out 8.9.2023!

Facebook
Instagram
YouTube

Stand up -klubi

MUSAKLUBI

JOSHUA JAMES-EVAN COULOMBE-MIKA KUOKKANEN

pe 2.2.2024 22.30 Ovi 20€ / ennakot 18€
Kuva: Jari Heikkilä

JOSHUA JAMES-EVAN COULOMBE-MIKA KUOKKANEN

Kolmen amigon paluu!

Korona-ajan mittaisen tauon jälkeen Rolling Stone- lehden yhdeksi oman ikäpolvensa tärkeimmistä laulaja-lauluntekijöistä nostama Joshua James saapuu sielukkaan kitaristinsa Evanin kanssa Suomeen yhdistääkseen voimansa Hoedown-yhtyeestäkin tutun Mika Kuokkasen kanssa.

Loppuunmyytyjä keikkoja toisensa perään eri kiertueilla Suomessa heittänyt Joshua James esiintyy yhdessä amigojensa tammi-ja helmikuussa 2024. Helmikuun 2. päivä kolmikko saapuu ensimmäistä kertaa ainutlaatuiseen ja kotoiseen Poppariin!

Hyvin omaperäisellä ja intiimillä laulutyylillään sekä vangitsevalla esiintymisellään yleisönsä hurmaavan Joshuan kappaleet ovat tulleet tutuksi mm. TV-sarja Sons Of Anarchyn katsojille. Joshua, Evan ja Mika ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2012 lähtien.

Laura Moisio

la 3.2.2024 19.00 Tiketti.fi 20/ Ovelta 23
Laura Moisio juhlistaa 10-vuotista levytysuraansa keväällä 2024!

”Pelkkää asiaa ja vain sitä. Laura Moisio pysäytti ajan reiluksi tunniksi.” (Jussi Niemi, Soundi, 2020)

Laura Moision debyyttialbumi ”Spiraali” julkaistiin vuonna 2014 ja viides levy ”Vieras maa” vuonna 2023. Lauluntekijän monipuoliseen tuotantoon kuuluu vaikutteita niin folkista ja vanhasta iskelmästä kuin uudemmasta indie popista. Laulullaan lumoava Moisio on profiloitunut oman tiensä kulkijana, hengittävän soundin ja nyanssien vaalijana. Moision kappaleet eivät kulje perinteisen tarinankerronnan polkuja vaan ovat pikemminkin avoimeksi jääviä kuvia.

Tulevana keväänä Moisio juhlii 10-vuotista levytysuraansa juhlakiertueen merkeissä. Keikoilla kuullaan läpileikkaus koko tuotannosta ja harvemmin keikoilla soitettuja biisejä. Lavalle Moision kanssa nousee hänen pitkäaikainen bändinsä Lauri Myllymäki (kitara), Sebastian Krühn (rummut) ja Ville Rauhala (basso). Nelikkoa täydentää multi-instrumentalisti Markus Pajakkala.

3.2. Jyväskylä, Poppari (trio)
9.2. Espoo, Kannusali (bändi)
10.2. Tampere-talo, pieni sali (bändi)
23.2. Lahti, Teatteri Vanha Juko (trio)
28.2. Helsinki, G Livelab (bändi)

lauramoisio.fi
Facebook
Instagram

Kuva: Kukka-Maria Rosenlund

Ennakkoliput: Tiketti.fi

Marksmen

pe 9.2.2024 22.30 Ovi 12€ / enn. 10€
Marksmen Rockabilly Cruising pysähtyy Poppariin perjantaina 9.2.

Marksmen esittää 40’s – 60’s rockabillya ja old school rock and rollia.

Marksmen ensilevy Another Perfect Day julkaistiin 1.5.2023. Levyllä on mukana rock’n’roll pianovirtuoosi Mr. Breathless.

Put on your dancing shoes – It’s Rockabilly! Rock ’till You drop!

marksmenrockabilly.fi

Showtime 22:30
Liput ovelta 12€ / ennakkoon 10€

APPA SHOW (ikärajaton)

la 10.2.2024 17.00 Aikuiset 12€ / Lapset 6€
Appa poppaa Popparissa 10.2.2024 ja tuo Abban glitterinliukkaat discokipaleet luoksesi korviahivelevän taidokkaasti ja viihdyttävästi. Siis Ring Ring sun Dancing Queen-kaverille ja Take a Chance, että joudut joraamaan tolppakorkosi matalaksi ja huutamaan siksi SOS. Ei muuta kuin sinistä luomiin ja tanssilattialle mars! Mamma Mia what kind of a feeling meillä tuleekaan olemaan.

Jos kaverille teettää uskomatonta tuskaa pysyä hereillä ja räpyttää niitä Angelinsilmiä myöhäisinä yön tunteina, eipä hätää, järjestämme samana päivänä myös erillisen iltapäiväkeikan, joka on ikärajaton.

Iltapäiväkeikka alkaa klo 17, jotta pienimmätkin fanit pääsevät paikalle.

Illan keikka alkaa n. klo 22 ja soitamme silloin mojovan kattauksen Abban rakastetuimpia hittejä ja hieman tuntemattomampiakin sävelmiä.

Tulethan mukaan vuoden päräyttävimmän Appa Shown syleilyyn? Huuda I Do, I Do, I Do, I Do, I Do ja Lay All Your Love on Us 10.2.2024 ja huomaa, kuinka tämä show goes On and On and On!

Money Money Money on 12 € ja lapset 6 €.

APPA SHOWAppa poppaa Popparissa 10.2.2024 ja tuo Abban glitterinliukkaat discokipaleet luoksesi korviahivelevän taidokkaasti ja viihdyttävästi. Siis Ring Ring sun Dancing Queen-kaverille ja Take a Chance, että joudut joraamaan tolppakorkosi matalaksi ja huutamaan siksi SOS. Ei muuta kuin sinistä luomiin ja tanssilattialle mars! Mamma Mia what kind of a feeling meillä tuleekaan olemaan.

Jos kaverille teettää uskomatonta tuskaa pysyä hereillä ja räpyttää niitä Angelinsilmiä myöhäisinä yön tunteina, eipä hätää, järjestämme samana päivänä myös erillisen iltapäiväkeikan, joka on ikärajaton.

Iltapäiväkeikka alkaa klo 17, jotta pienimmätkin fanit pääsevät paikalle.

Illan keikka alkaa n. klo 22 ja soitamme silloin mojovan kattauksen Abban rakastetuimpia hittejä ja hieman tuntemattomampiakin sävelmiä.

Tulethan mukaan vuoden päräyttävimmän Appa Shown syleilyyn? Huuda I Do, I Do, I Do, I Do, I Do ja Lay All Your Love on Us 10.2.2024 ja huomaa, kuinka tämä show goes On and On and On!

Money Money Money on 12€

Lauri Hakolan näyttökonserttiKonsertissa kuullaan uudempaa ja vanhempaa heavy metallia, sekä rockia.

Micke Björklöf & Blue Strip ”Colors Of Jealousy” 30v. kiertue

Micke Björklöf & Blue Strip on yksi kansainvälisesti menestyneimmistä kotimaisista blueskomboistamme. Yhtye on esiintynyt lähes 20:ssä maassa raivaten tietään kohti bluesrock-maailman kärkeä.

Kesällä 2023 julkaistiin bändin uusin pitkäsoitto Colors Of Jealousy, joka on kokoonpanon seitsemäs studioalbumi ja samalla 30-v. juhlajulkaisu. Levy nousi Britanniassa IBBA-radiolistan ykköseksi ja hätyytteli kärkisijoja myös Yhdysvalloissa Roots Music Report -listalla sekä Australiassa ABARAC-listalla.

Talven ja kevään aikana yhtye toteuttaa sarjan juhlakonsertteja ympäri Suomea. Luvassa on mielenkiintoinen kattaus bändin uran tuotannosta, keskiössä uuden albumin materiaali. Micke Björklöf & Blue Strip on palkittu Finnish Blues Awards -gaalassa kahdesti: vuoden yhtyeenä ja parhaan kappaleen tekijänä. Bluesministeri-ohjelman äänestyksen vuoden parhaasta blues-levystä yhtye on voittanut useita kertoja.

Kokoonpano:
Micke Björklöf, laulu, huuliharppu, kitara
Ville Leppänen, resonaattori-, slide- ja sähkökitarat, taustalaulu
Timo Roiko-Jokela, perkussiot, malletkat
Seppo Nuolikoski, basso, taustalaulu
Teemu Vuorela, rummut

KATI Depyyttikeikka

Antti Reini

to 22.2.2024 19.00 Tiketti.fi 22,50€ / Ovi 25€
Lukuisista elokuva- ja tv-sarjarooleistaan tuttu näyttelijä Antti Reini on tehnyt vahvan paluun levyttäväksi ja keikkailevaksi artistiksi. Nuorempana rumpuja eri yhtyeissä soittanut Reini on nyt ajautunut erilaisten bändikokoonpanojen kautta soolouralle, ja hänen debyyttisoololevy Kärpänen julkaistiin elokuussa 2016. Antti Ervasti arvioi Reinin albumia Soundi-lehdessä seuraavasti: ”Kärpänen on osoitus siitä, että mies on syntynyt laulajaksi ja musiikintekijäksi, sen verran vahvaa on jälki heti kättelyssä.”

Antin mukaan tämä julkaisu on vasta esimakua tulevalle: uutta materiaalia syntyy miehen mukaan kaiken aikaa. ”Olen alkanut jo työstämään seuraavan albumin materiaalia ja kappaleita lisätään keikkasettiin pikkuhiljaa”, hän kertoo.

Ennakkoliput: Tiketti.fi

Alkuperäiselle päivämäärälle 19.11.2023 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput Tiketistä löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 9.1.2024 mennessä.

Usvan juhlakeikka!

Usva on maustanut elektropopkeitoksiaan akustisilla soittimilla ja suurustanut niitä ennakkoluulottomilla tyylilajien välisillä löytöretkillä tässä kokoonpanossaan jo kymmenen vuoden ajan. Juhlan kunniaksi julkaisemme suomenkielisen EP:n ja esittelemme sen keikan muodossa Popparissa.

Laulu: Pirta Laaksonen
Kitara: Timo Horppu
Koskettimet, trumpetti: Janne Kaipainen

Spotify
YouTube
Facebook
Instagram

Illan muut esiintyjät TBA

Keskiviikon jazzklubi

Keskiviikon jazzklubi

MUSAKLUBI

Keskiviikon jazzklubi

Stand up -klubi

Osmo Ikonen soolo

HOTELLI HARMA

Hyvässä nosteessa oleva Hotelli Harma on kuopiolainen keväällä 2023 perustettu tribuuttibändi, joka keskittyy Hectorin tuotantoon.

Hectorin sukupolvia yhdistävät biisit nousevat liitoon Hotelli Harman arvostavassa otteessa – kuunneltavaksi, tanssittavaksi tai mukana laulettavaksi. Kuulijoita vuosien varrella liikuttaneet kertomukset ovat Hotelli Harman tulkintoina valmiina löytämään, paitsi Hectorin uskollisia faneja, myös uusia ystäviä.

Hotelli Harma on:
Josh Laulas, laulu, kitara, mandoliini
Hese Hintikka, kitara
Roope Pelkonen, koskettimet, taustalaulu
Hannu Oksanen, basso
Ville Haikonen, rummut

www.hotelliharma.fi
Facebook

Jazz Jkl Live

Kolmen bändin ilta: Muuan Mies + Kuun Pimeä Puoli + Varjoton Vieras

MUUAN MIES
Muuan Mies on Jyväskylässä vuosituhannen vaihteessa perustettu saunavihdan tuoksuista suomi soundia, folkia, rockia ja iskelmää yhdistelevä mainio rytmiorkesteri. Muuan miehen laulut kirjoittaa solisti Ismo Puhakka, joka on myös betonitehtaalla työskennellyt filosofian tohtori, lastenkirjailija ja zeniläisyyden harjoittaja. Koskettimia soittaa mm. omasta Risto-yhtyeestään tunnettu Risto Ylihärsilä, rumpalina Helmi Levyt yhteyksistä tuttu Arwi Lind, basistina tuhdit reggae-juuret kasvattanut Mikko Leinonen sekä kitaristina nuori neropatti Lauri Sintonen. Viimeisin ja järjestyksessään kuudes Muuan Mies albumi Pari paskaa biisiä ilmestyi keväällä 2022. Muuan Miehen ilosta sykkivä musiikki valloittaa sydämiä vauvasta vaariin, muoti virtauksista piittaamatta.

Facebook
Instagram

———KUUN PIMEÄ PUOLI
Me ollaan Kuun Pimeän Puolen soturit. Meidän musiikissa kuuluu monenkirjavat tunteet, elämä kaikkine varjoineen – Koska ilman varjoa ei oo valoa. Täällä Oulun harmaan meren laidalla on helppo vaipua kevyt melankoliaan: kuu on kalpea ja korkealla, unelmat matalalla niinku pellon laitaa nuoleva usva.

Yhtyeessä vaikuttaa:
Sanni Luttinen – laulu, koskettimet
Jarmo Luttinen – Kitara, laulu
Pekka Junttila – Basso
Juha Peltola – Rummut

kuunpimeapuoli.fi
YouTube

———VARJOTON VIERAS
Varjoton Vieras on Jyväskyläläinen rockbändi. Muodostimme tämän kokoonpanon kesällä 2022. Soitamme Suomalaista melankolista rock- ja popmusiikkia. Biiseissä kuulet niin tummia sävyjä kuin suoraviivaista Rock ’n’ Roll energiaakin.

Varjoton Vieras bändiin kuuluvat Markus Hokkinen laulajana ja kitaristina, Mikko Hokkinen kosketinsoittimissa ja taustalaulajana, Markus Jääskeläinen rummuissa ja lyömäsoittimissa sekä Mika Karjalainen bassossa. ”Sua kaipaan” -sinkkubiisi julkaistiin juhannuksena 23. kesäkuuta 2023. Varjoton Vieras neljän biisin EP julkaistiin 14.7.2023

Facebook
YouTube

Anne Mattilan 40-vuotisjuhlakonsertti

Jazz Jkl Live

Let´s Eppelin & Wishing Well

Jazz Jkl Live

Stand up -klubi

MUSAKLUBI

Helena Pölläsen stand up soolo

Iron Country Sisters

la 20.4.2024 19.00 Ovi 15€ / enn. baarista 13€
Iron Country Sisters on helsinkiläinen siskotrio, jonka englanninkielisessä musiikissa kaikuu perinteisen ja modernin americanan vaikutus. Bändin omaleimainen ja lämmin soundi nojaa sielukkaisiin kolmiäänisiin lauluharmonioihin sekä vahvaan tulkintaan, jotka ovat hioutuneet lapsesta asti yhdessä laulamisen tuloksena. Siskosten persoonalliset lauluäänet soivat yhdessä upeasti jokaisen toimiessa vuorollaan myös solistina.

Bändin esikoisalbumi The Blue Hidden In sai loistavia arvioita musiikkimediassa. Rolling Stone -lehden toimittajana tunnettu David Fricke hehkutti bändiä Radio Helsingissä näin: ”If they came from Nashville or Alabama or Kentucky, this would be an immediate Americana sensation in the States. This is something that critics and indie fans would be all over.”

Iron Country Sisters on uransa aikana kiertänyt Suomen merkittävimmillä klubeilla ja festareilla kuten Provinssissa, Tavastialla, Tampereen Klubilla, Rytmikorjaamolla, Lutakossa, Huvila-teltassa ja Möysän Essolla. Yhtye on myös esiintynyt Ruotsissa ja lämmitellyt mm. The Posiesia, Daniel Romanoa, Yolaa, Doug Seegersiä ja Steve ’n’ Seagullsia.

Instagram
Facebook
Spotify
YouTube

Julia Rautamaa – laulu, kitara, huuliharppu
Silja Rautamaa – laulu, viulu
Paula Rautamaa – laulu, kitara
Simo Kärki – basso
Otto Alahuhtala – rummut ja perkussiot
Eero Nurmela – sähkökitara

PELLE MILJOONA & Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat

Viitasen Piia

RIMBACHER
Kuva: Heikki Sulander

Korkeaoktaanista kasariestetiikkaa polttoaineenaan käyttävä jyväskyläläinen Rimbacher-yhtye nojaa musiikissaan perinteisen hard rockin kulmakiviin, kuten turboahdettuun aussirockiin sekä Sunset Stripin räjähdysherkkään meininkiin. Bändi lämmitteli mm. lokakuussa Demolition 23-yhtyettä loppuunmyydylle Lutakon Tanssisalille.

”It’s all big choruses, big hair and plenty of attitude” -Eugene Butcher / Vive Le Rock! Magazine

RIMBACHER OVAT

Niko Rimbacher – Laulu
Osku ”Sticky” Kilpi – Kitara / Taustalaulu
Jim ”Jimbo” Heikkinen – Kitara / Taustalaulu
Reisca Morani – Bassokitara / Taustalaulu
Jouni Kauppinen – Rummut

Stand up -klubi

MUSAKLUBI

Joplin

Jyväskyläläinen Joplin lappaa energiaa 70- ja 80-luvun rockista ja virittelee loistavia biisejä mm. sellaisilta bändeiltä kuin Free, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Queen, Thin Lizzy, Uriah Heep ja Whitesnake.

Toimiiko sinulle 70- ja 80-luvun rock? Tunnistatko sellaisia bändejä kuin AC/DC, Deep Purple, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Queen, Thin Lizzy ja Whitesnake? Täällä ne raikaa, kun ammennamme energiaa 70- ja 80-luvun rockista ja viritellään loistobiisejä mm. noilta legendoilta! Tervetuloa keikalle nauttimaan tiukasta rock-meiningistä!

Jouni Sahiluoto, laulu, kitara, huuliharppu, urut;
Arto Hautanen, kitara, laulu;
Mikko Hämäläinen, rummut, laulu;
Juha Tolvanen, basso

YouTube

Stand up -klubi

Jazz Jkl Live

MUSAKLUBI

Seita&Friends

Varattu Dex Viihde

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Aukioloajat:

Ma-To 19-05

Pe 16-05

La 19-05

Su 23-05

Tai tuntia ennen keikkaa!

Maanantaisin jazzjamit konkareille ja nuoremmille!

Keikattomat illat vapaana jamitteluun.

Liput

Liput ovelta n. tuntia ennen keikan alkua.

Ennakot baarista 2 viikkoa ennen keikkaa.

Ohjelmatoimistokeikkojen ennakot keikkailmoituksen linkistä (esim. Tiketti.fi).

Jazz Jkl -keikkojen ennakot keikkailmoituksen linkistä.

Näyttely