Keikat

Tutkintokeikka

Jazz Jkl Live: Juha Kujanpää EnsemblePianisti-säveltäjä Juha Kujanpään Ensemble on instrumentaaliyhtye, joka yhdistää akustisen pelimannipoljennon sähköiseen jazzrockiin. Kolmesta viulistista ja nelihenkisestä komppisektiosta koostuvan yhtyeen musiikki edustaa tyylillisesti nykykansanmusiikin ja suomiprogen fuusiota, jossa yhdistyvät kauniit viulumelodiat, raivokkaat fuzz-kitarat, lakeus, voima, suomalainen havumetsä ja heinäkuun yöt.

Yhtye valittiin Kaustinen Folk Music Festivalin vuoden yhtyeeksi 2014. Lukuisia loistavia levyarvioita saanut ensimmäinen levy Kivenpyörittäjä julkaistiin 2013 ja mm. Helsingin Sanomat valitsi sen yhdeksi vuoden parhaista albumeista. Yhtyeen kolmas ja viimeisin levy Niin kauas kuin siivet kantaa ilmestyi 2017.

Alina Järvelä – viulu
Emilia Lajunen – viulu
Juho Puronaho – viulu
Tuomo Dahlblom – kitara
Juha Kujanpää – koskettimet
Tero Tuovinen – basso
Jussi Miettola – rummut

JAZZ & HIPHOP NIGHT

LIVE:

SOUL VALPIO & BEGE
OPEN STAGE, OPEN MIC, FREESTYLE
DJ SOUL VALPIO PLAYS JAZZ & HIPHOP ALL NIGHT LONG

DIVING DUCKS

MONDAY CLUB

appa show

APPA Family Show

Appa Show

Jyväskylän Talviklubilla: Jazz Jkl Collective feat. Sini Pajunen ja Markku Rinta-Pollari

ti 4.2.2020 20.00 12/10 ennakko baarilta


Jyväskylän Talviklubilla Jazz Jkl Collective pureutuu paikallisten solistivieraiden värittämänä suomenkieliseen jazziskelmään! Luvassa on klassikkokappaleita menneiltä vuosikymmeniltä.

Suomalaiseen sotien jälkeiseen iskelmä- ja tanssimusiikkiin haettiin usein vaikutteita ja eksotiikkaa Etelä-Euroopasta, varsinkin Italiasta, ja italialaisen iskelmän kautta myös latinalaisamerikkalaisesta musiikista. Yhtälailla artisteja ja muusikoita kiehtoi myös pohjois-amerikkalainen jazzmusiikki ja jazzmuusikoiden tulkinnat klassisista musikaali- ja elokuvasävelmistä, jotka innoittivat lauluntekijöitä taivuttelemaan suomenkielisiä versioita monista ikivihreistä.

Niiden ahkerimpia esittäjiä olivat mm. Olavi Virta ja Helena Siltala. Jazz Jkl Collective on kerännyt ja sovittanut yleisön nautittavaksi kattauksen näitä ajattomia musiikillisia helmiä, joiden suomalaiset sanoitukset ovat tosin jo saattaneet hieman menettää jotain runollisesta alkuperäisloistostaan, osa kenties jo käännöshetkellä. Mutta ehkä juuri se tuo kuulijoidelle uutta ulottuvuutta menneeseen aikaan, jolloin mummon kaappikello vielä raksutti jatsin rytmiin.

Jazz Jkl Collectiven isännöimillä kuukausittaisilla jazzklubeilla kuullaan teemoiltaan vaihtelevaa, tyyliltään perinteistä ja monipuolista jazzmusiikkia. Paikallisista jazzmuusikoista koottu, eri ikäpolvia yhdistävä kokoonpano saa klubi-illoissa vahvistuksekseen kutkuttavia solistivieraita – usein läheltä ja silloin tällöin kauempaakin.

Sini Pajunen – laulu
Markku Rinta-Pollari – saksofoni
Tuomas Paukku – kitara
Marian Petrescu – piano
Pekka Törmänen – basso
Kasper Halttunen – rummut

Jyväskylän Talviklubilla: Jarkko Martikainen Soolona

ke 5.2.2020 20.00 25 Ennakot myynnissä baarilta


Yhteistyössä Dex-Viihde. Ennakkoliput nyt myynnissä vain baarilla, Varmista omasi ja nouda lippu.

”Ystävien taloissa -kiertue tulee sisältämään lisää toivelauluja, levyttämättömien kappaleiden ensiesityksiä, askeleen laajempaa sointisävyjen kirjoa päin ja jotain, mistä en kaikkea tiedä vielä itsekään.

Juuri tuo ennustamattomuuden elementti on soolokeikkojen erityispiirre, josta pidän aina vain voimakkaammin.

Siinä oleellisimmat, lopuista tehdään selvää kiertueen kohteissa.”
-Jarkko Martikainen.

Jyväskylän Talviklubilla: Mikko Perkoila ja Jani Uhlenius

to 6.2.2020 19.30 Ennakot Tiketistä 9,5


Ennakkoliput Tiketistä: https://www.tiketti.fi/jyvaskylan-talvi-mikko-perkoila-ja-jani-ulenius-poppari-lippuja/67345?fbclid=IwAR1wqKqJZGOSfsNW6x3FEXD31ZXc5fBBp-v-Mf846KPwp4CAf41Q9-4QvV4

Suomen täyttäessä 100 vuotta Mikko Perkoila ja Jani Uhlenius löivät musiikilliset hynttyynsä yhteen. Tuloksena huumoripitoinen lauluilta joka sisältää suomalaista kupletti- ja laulelmaperinnettä 1900-luvun alusta meidän päiviimme saakka. Esiintyjäkaksikko kertoo – rennolla meiningillä – myös laulujen taustoista ja tekijöistä.

Suomalaisen huumorimusiikin juuret löytynevät jo vanhoista arkkiveisuista, mutta varsinaisia alan pioneereja olivat muun muassa Rafu Ramstedt ja J. Alfred Tanner. Esityksen muista lauluntekijöistä mainittakoon Hiski Salomaa, Veikko Lavi, Reino Helismaa ja Toivo Kärki. Ohjelmassa saatetaan kuulla myös Perkoilan omaa tuotantoa.

Mikko Perkoila, laulu ja kitara
Jani Uhlenius, harmonikka ja laulu

Sähköjamit

Jyväskylän Talviklubilla: Laulu ottaa kantaa -klubi

pe 7.2.2020 19.30 vapaa pääsy


Laulu ottaa kantaa -klubi tuo Popparin lavalle kuplettipoppari Jukka Takalon sekä hänen vetämän biisityöpajan tuotoksia eri esiintyjiltä.Tästä illasta ei puutu asennetta!

http://www.jukkatakalo.fi/
Biisityöpaja Facebookissa: https://www.facebook.com/events/955721248137327/
https://lauluottaakantaa.fi

Klubin tuottaa KSL-opintokeskus ja Työväen Sivistysliitto TSL ry. Työpaja on osa Jyväskylän Talvea sekä Laulu ottaa kantaa yhteistyöverkostoa.

Jyväskylän Talviklubilla: 4Clazz!

la 8.2.2020 19.00 Ennakkoliput Tiketistä 11,50


Ennakkoliput Tiketistä: https://www.tiketti.fi/jyvaskylan-talvi-4clazz-poppari-jyvaskyla-lippuja/67344

4Clazz! On Heli Siekkisen (harmonikka), Jenny Villasen (huilu), Eero Ignatiuksen (basso) ja Xavi Costellón (rummut) muodostama kokoonpano, jonka soitto ja ohjelmistot ovat vertaansa vailla. Soittajien vahva osaaminen klassisen musiikin parissa yhdistettynä kykyyn irrotella myös improvisoidun musiikin parissa takaa kuulijoille hauskoja ja tunteikkaitakin hetkiä. Heliä lukuun ottamatta yhtyeen jäsenet ovat
Helsingin kaupunginorkesterin soittajia sekä monipuolisesti musiikin kentällä toimivia muusikoita. Heli toimii freelancerina, koska kaupunginorkesteri ei ole vielä halunnut hanuristia riveihinsä.

Kokoonpano on harvinainen ja tästä syystä ohjelmisto on kokonaan heidän itselleen sovittamaa. Kaikki sai alkunsa Claude Bollingin jazz-sarjoista, jotka yhdistävät hauskalla tavalla klassista ja jazzmusiikkia. Genrejen sekoittelu onkin kokoonpanon tavoitteena ja he tarttuvat uskaliaasti niin klassisen kuin vaikka rock-musiikinkin teoksiin, tehden niistä omia versioitaan. Tuloksena on hauskaa, valloittavaa ja ennen kuulematonta musiikin kanssa leikittelyä.

4Clazz! esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa aina konserttilavoilta klubi-iltoihin, sulattaen yleisön sydämet ja saaden hymyn heidän huulilleen.

Jyväskykän Talviklubilla: Henriika Steidel GroupEnnakkoliput baarilta!

Henriika Steidel on suomalais-saksalainen laulaja-pasunisti. Toukokuussa Jyväskylässä kuultiin hänen säveltämäänsä ja sovittamaansa musiikkia laululle ja big bandille Steidelin ja Jyväskylä Big Bandin yhteisessä konsertissa. Kappaleet ovat saaneet uuden muodon, kun big bandin puhallinsektioiden sijaan ne on sovitettu kolmelle puhaltajalle. ​

Steidelin musiikkiin on vaikuttanut paljon hänen monikulttuurinen taustansa ja opiskelut ulkomailla. Hänen kuulas ja ilmaisuvoimainen ääni liikkuu sulavasti sanallisen kerronnan ja sanattoman instrumentaalilaulun välillä. ​

”Steidelin kaikkea tekemistä, niin laulamista kuin tuota muutakin, leimaa musiikaalisuus, luonnollisuus ja luontevuus. Henriika on lavalla kuin olohuoneessaan, laulaminen on rentoa, levollista ja läsnäolevaa. Erityisen kiitoksen ansaitsee ylärekisterin helppous, korkeuksissakaan ääneen ei ilmesty minkäänlaista kireyttä. Samalla tavalla sävellykset etenevät kevyesti ja ilmavasti kuin puron virtaus”
-Pentti Ronkanen, suomijazz.com

Henriika Steidel – laulu
Matias Luoto – kitara
Aaro Laitinen – piano
Hanna Turunen – basso
Markus Snellman – rummut
Giovanna La Mela – trumpetti
Kalle Keränen – saksofoni
Heikki Sillanpää – pasuuna

Melodisen popin MUSAKLUBIKeskitalven kunniaksi Musaklubi palaa rytmisen ja melodisen popin alkujuurille. Ohjelmistossa on 1950-luvun rockia, 60-luvun rautalankaa ja monipuolisesti eri solistien hittimusaa. Popparibändiin kuuluu myös The Shadows-musiikin taitaja, kitaristi Eki Paananen. Cliff Richard ja The Shadows olivat edelläkävijöitä sähköisen kitaramusiikin tulemisessa nuorison suosikkimusiikiksi. Valtaosa illan kappaleista tulee siis tämän yhtyeen ohjelmistosta eikä Kuningas Elvistäkään unohdeta. Musaklubin perinteen mukaisesti molemmat setit aloitetaan akustisella musiikilla, jota tulkitsee Popparibändin vakiosolisti Inkku.

Popparibändissä soittavat:
Pepe Hämäläinen
Veksa Nyberg
Ari Oinonen
Eki Paananen
Arska Vesterinen

Everlore + Weightless World’

Jyväskyläläinen Everlore soittaa reipasta, tinkimätöntä, seikkailullista melodista metallia korkealentoisin teemoin ja isoilla lauluharmonioilla höystettynä. Tarjolla on täyslaidallinen power metallia tulevalta debyyttialbumilta kuin myös vanhempaakin tuotantoa, teknisestä tykityksestä rennompaan fiilistelyyn.

Jyväskyläläinen Weightless World soittaa melodista metallia modernilla otteella ja yhdistää musiikissaan tiukat riffit tarttuviin kertseihin ja päätähuimaaviin kitaraliideihin saumattomalla tavalla. Bändi julkaisi keväällä 2019 debyyttialbuminsa ”The End of Beginning” ja on valmis tarjoilemaan täyslaidallisen melodista tykitystä, joka ei jätä ketään kylmäksi.

The Vincents

The Vincents yhtye soittaa kitaravetoista tanssittavaa rokkia. Ohjelmistomme sisältää valikoituja iskusävelmiä menneiltä vuosikymmeniltä omaa tuotantoa unohtamatta. Let´s Shake!

The Vincents on perustettu Jyväskylässä vuonna 2014. Yhtye aloitti toimintansa rautalankamusiikkia soittavana triona. Pian ohjelmisto laajeni myös laulettuun musiikkiin, kun remmiin saatiin kiinnitettyä sopivan katu-uskottava laulusolisti. Keväällä 2019 ilmestyi yhtyeen ensilevy Rakkaus raatelee. Levy noudattaa keikoillakin hyväksi havaittua metodia. Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain lainattua.

THE VINCENTS:
Otto Kuparinen, laulu ja kitara
Marko Haukka, kitara
Markus Lampinen, basso
Jarno ”Japi” Kauppinen, rummut

Jazz Jkl Live: Joonas Widenius Trio

NujakkaNujakka on energinen trio joka käy musiikillista keskustelua niin kuiskaillen kuin kovalla räyhällä. Yhtyeen musiikki pohjautuu vapaaseen improvisaatioon, joka sulautuu yhteen sävellettyjen piippulaulujen kanssa. Nujakan musiikissa on vaikutteita skandinaavisen kansanmusiikin herkkyydestä sekä free jazzin energiasta. Akustisen trion soundimaailmaa rikastuttavat vaihtelevat puupuhaltimet, kontrabasson preparointi sekä erilaiset perkussiot.

Jaakko Arola – saksofonit, puupuhaltimet
Aaron Koskelainen – kontrabasso
Elias Ojutkangas – rummut

Knipin soolokeikka

pe 21.2.2020 19.00 Ennakko Tiketistä 16,50


https://www.tiketti.fi/knipi-poppari-jyvaskyla-lippuja/65203

Suomalaiseen popmusiikkiin vahvan jälkensä lauluntekijänä jättänyt Knipi julkaisee odotetun, omaa nimeään kantavan ensimmäisen sooloalbuminsa tänään 11.10. Albumi on kuin lämmin halaus – Knipin kaihoisat, elämänmakuiset ja toiveikkaat kappaleet virtaavat suoraan kuulijan sieluun ja lämmittävät viilenevissä syysilloissa.

Levyä äänitettiin alkuvuoden aikana Italiassa. Valtaosa materiaalista äänitettiin Bloom Recording Studiosilla Monteceliossa, Rooman lähistöllä, ja loput kappaleista viimeisteltiin Helsingissä. Albumin tuotannosta vastasi Jukka Immonen.

”Alusta saakka oli selvää, että albumia lähdettäisiin tekemään pois kotipaikkakunnalta. Halusimme, että tämän levyn tekeminen tuntuisi erilaiselta, erikoiselta. Paikkavaihtoehtoina palloteltiin kaikkea mahdollista Lehtimäen ja New Yorkin välillä. Lopulta päädyttiin Italiaan, jossa Bloom Recording Studiosin teknikot tekivät kaikkensa, jotta äänitykset onnistuisivat hyvin. He pitivät myös huolen, että söimme hyvin. Ja opettivat, että on väärin juoda cappucinoa lounaan jälkeen”, kertoo Knipi.

Egotripin perustajajäsenenä ja kitaristina parhaiten tunnettu Knipi on saavuttanut tähänastisella urallaan neljä Emma-palkintoa sekä lukuisia kulta- ja platinalevyjä. Hän on säveltänyt biisejä Egotripin lisäksi mm. Anna Puulle, Irinalle, Jonna Tervomaalle ja Jenni Vartiaiselle. Knipin debyyttialbumilla ovat mukana Knipin lisäksi kosketinsoittaja Jussi Liimatainen (Anna Puu), rumpali Heikki Kytölä (PMMP, Lauri Tähkä) ja basisti Anssi Maasalo (Egotrippi). Artisti aloittaa albumin julkaisun myötä kiertueen 11.10. Porista.

Knipin soolokeikka

pe 21.2.2020 22.30 Ennakko Tiketistä 16,5


Ennakkoliput Tiketistä: https://www.tiketti.fi/knipi-poppari-jyvaskyla-lippuja/65204

Suomalaiseen popmusiikkiin vahvan jälkensä lauluntekijänä jättänyt Knipi julkaisee odotetun, omaa nimeään kantavan ensimmäisen sooloalbuminsa tänään 11.10. Albumi on kuin lämmin halaus – Knipin kaihoisat, elämänmakuiset ja toiveikkaat kappaleet virtaavat suoraan kuulijan sieluun ja lämmittävät viilenevissä syysilloissa.

Levyä äänitettiin alkuvuoden aikana Italiassa. Valtaosa materiaalista äänitettiin Bloom Recording Studiosilla Monteceliossa, Rooman lähistöllä, ja loput kappaleista viimeisteltiin Helsingissä. Albumin tuotannosta vastasi Jukka Immonen.

”Alusta saakka oli selvää, että albumia lähdettäisiin tekemään pois kotipaikkakunnalta. Halusimme, että tämän levyn tekeminen tuntuisi erilaiselta, erikoiselta. Paikkavaihtoehtoina palloteltiin kaikkea mahdollista Lehtimäen ja New Yorkin välillä. Lopulta päädyttiin Italiaan, jossa Bloom Recording Studiosin teknikot tekivät kaikkensa, jotta äänitykset onnistuisivat hyvin. He pitivät myös huolen, että söimme hyvin. Ja opettivat, että on väärin juoda cappucinoa lounaan jälkeen”, kertoo Knipi.

Egotripin perustajajäsenenä ja kitaristina parhaiten tunnettu Knipi on saavuttanut tähänastisella urallaan neljä Emma-palkintoa sekä lukuisia kulta- ja platinalevyjä. Hän on säveltänyt biisejä Egotripin lisäksi mm. Anna Puulle, Irinalle, Jonna Tervomaalle ja Jenni Vartiaiselle. Knipin debyyttialbumilla ovat mukana Knipin lisäksi kosketinsoittaja Jussi Liimatainen (Anna Puu), rumpali Heikki Kytölä (PMMP, Lauri Tähkä) ja basisti Anssi Maasalo (Egotrippi). Artisti aloittaa albumin julkaisun myötä kiertueen 11.10. Porista.

Rantama & Bailout

MaryJanes plays Hurriganes

MaryJanes plays Hurriganes MaryJanes on vuosien saatossa vakiinnuttanut asemansa Hurriganes-coverbändien kärkijoukossa. Nykykokoonpanossaan bändi on toiminut kymmenisen vuotta. ”Näitä jätkiä ei ole tarvinnut pistää vaihtoon”, toteaa bändin keulahahmo JJ Jansson eturintaman keppimiehistä.

https://www.facebook.com/MaryJanes-plays-Hurriganes-400271200026481/

Nuorisopalatsi

Melodisen popin MUSAKLUBI

Silvennoinen&Hela&Band

la 7.3.2020 19.00 enn 25/30 ovi, jos on jäljellä


Heikki Silvennoinen ja Heikki Hela palaa juurilleen musiikillisesti, sekä omien suosikkiensa, että oman tuotantonsa kautta. Mukana Popparissa nähdään rummuissa Jani Auvinen ja bassossa Harri Rantanen. Rouheaa ja rentoa on sisällön nimi tänä iltana.

Ennakkoliput Tiketistä: https://www.tiketti.fi/silvennoinen-hela-band-poppari-jyvaskyla-lippuja/66570

Viitasen Piia

pe 13.3.2020 19.00 Ennakko Tiketistä 14 / ovelta 16, jos jäljellä


Ennakkoliput Tiketistä: https://www.tiketti.fi/viitasen-piia-poppari-jyvaskyla-lippuja/67128 Viitasen Piia on lauluntekijä Piia Viitasen luotsaama tummanpuhuvaa indiefolkia soittava yhtye, joka on hurmannut neljällä albumillaan niin kriitikot kuin liveyleisönkin, ja tuonut Viitasen maamme uusien tarinankertojien eturiviin. Syksyllä 2012 julkaistu debyyttialbumi Viitasen Piiakeräsi lukuisia loistoarvioita ja sai mainittavasti radiosoittoa, vaikka kyseessä oli omakustanne. Texicalli Recordsin julkaisema toinen albumi Uni onnesta toi yhtyeelle Emma-ehdokkuuden ja paikan Helsingin Sanomien vuoden 2014 parhaiden levyjen joukossa.

Yhtyeen marraskuussa 2016 julkaistu kolmas albumi Laulumaa on jatkanut nousujohteista kulkua, ja kerännyt täydet viisi tähteä niin Helsingin Sanomilta, Keskisuomalaiselta kuin myös Ilkalta ja Pohjalaiselta. MTV.fi valitsi Laulumaan vuoden kotimaiseksi albumiksi.

Syyskuun lopussa 2019 Viitasen Piia julkaisi pitkään odotetun neljännen albuminsa ”Meidän jälkeemme hiljaisuus” (Texicalli Records). Albumi on nostanut artistin Suomen lauluntekiöiden-eliittiin.

”Viitasella on harvinainen taito laulaa itsensä suoraan kuulijan syliin ja ihon alle. Hänessä on myös jotain hyvin luonnollista ja pakotonta. Ehkä selitys on siinä, että hän alkoi näppäillä kitaraa ja tehdä omia lauluja vasta muutama vuosi sitten Nepalissa.”
– HS, Mari Koppinen.

Jazz Jkl Live: Pauli Lyytinen Magnetia

Matti Johannes Koivu (yht,työssä Dex Viihde)

Laura Moisio levynjulkaisukeikka

la 21.3.2020 22.30 13,50 Tiketistä / 15 ovelta, jos jäljellä


Tamperelainen laulaja-lauluntekijä Laura Moisio kulkee omaa tietään kotimaisen musiikin kentällä. Hänen folkia, bluesia ja vanhaa iskelmää sekoittavissa kappaleissaan omintakeiset sanoitukset yhdistyvät pettämättömään melodiatajuun.

Kolmen albuminsa myötä Moisio on noussut nuoren polven kotimaisten lauluntekijöiden eturiviin, mistä kertovat mm. vuoden 2016 ehdokkuudet Teosto-palkintoon sekä Kriitikoiden valinta-Emmaan. Moision uusin albumi julkaistaan 6.3.2020 Texicallin Recordsin kautta. Keikka Popparissa on osa Lauran levynjulkaisukiertuetta.

Laura Moision taustalla soittaa tyylikäs, 1970-luvun folk rockista ja heleistä lauluharmonioista ammentava bändi. Bassossa on lukemattomista kokoonpanoista (mm. Black Motor ja Pauli Hanhiniemi) tuttu Ville Rauhala. Kitaristi Lauri Myllymäki on tuttu americana-yhtyeistään Ochre Roomista ja Bone Moonista. Rumpali Sebastian Krühn on kameleonttimainen nuori konkari, joka soittaa muun muassa jazz-yhtye Samannassa sekä Jo Buddyn kanssa.

Liput: https://www.tiketti.fi/laura-moisio-poppari-jyvaskyla-lippuja/67023

Kuva: Miikka Varila

Drink Floyd

Drink Floyd

Freestyle Club & DJ: Soul Valpio, Are, Joosu J, Bege & DJ R2ISDJ2.

Melodisen popin MUSAKLUBI

Joplin

Jyväskyläläinen Joplin lappaa energiaa 70- ja 80-luvun rockista ja virittelee meneviä biisejä mm. sellaisilta bändeiltä kuin AC/DC, Lynyrd Skynyrd, Queen, Thin Lizzy ja Whitesnake. Ei muuta kuin keikalle rokkaamaan!

Jouni Sahiluoto – laulu, kitara, huuliharppu
Arto Hautanen – kitara, laulu
Mikko Hämäläinen – rummut, laulu
Juha Tolvanen – basso


https://joplin.fi/

JAMKín tutkintoja

ILLU Band

Tommy Vitaly

Jazz Jkl Live: Pope Puolitaival Nordic4

Samuli Edelman

Alpha Beaveri (Arttu Takalo) varattu

Kauko Röyhkä soolo

Tagmen ja Risen Riemuvoitto

Aki Niskasaari c-tutkinto

Melodisen popin MUSAKLUBI

varattu Pitkänen Saku

Mika Heinon ja Tomi Mäkisuvion C-tutkinnot

Edu Kettunen/Mika Kuokkanen & Johanna ja Mikko Iivanainen

Jesse Kaikuranta

pe 8.5.2020 19.00 Ennakko Tiketistä 20/ ovelta 25, jos jäljellä


Ennakkoliput Tiketistä: https://www.tiketti.fi/jesse-kaikuranta-poppari-jyvaskyla-lippuja/67129

Suomen eturivin solisteihin kuuluva Jesse Kaikuranta suuntaa kevällä 2020 soolo-kiertueelle. Soolo-kiertueella päästään lähemmäs Jesseä, kuin koskaan aiemmin. Valloittavana tulkitsijana tunnettu Kaikuranta kertoo konserteistaan:

”Tein soolo-keikkoja vuonna 2019 ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Syksyllä vierailimme lapissa ruska-kiertueella ja siellä minulle heräsi tunne, että haluan tehdä näitä enemmän. Haluan, että kuulijani pääsevät kokemaan laulut sellaisina, kuin ne on sävelletty: riisuttuna ja arkoina. Herkkinä ajatuksina minun elämästäni. Pianon ja laulun kanssa. Tästä tulee jotain ainutlaatuista. Tervetuloa mukaan!”

Let`s Eppellin 30v.

Räsynuken levynjulkaisukeikka (+ Suontausta & Puusaari)

Räsynuken levynjulkaisukeikka (+ Suontausta & Puusaari)

Jazz Jkl Live: Lexingtone SWE/FIN

Freestyle Club & DJ: Soul Valpio, Are, Joosu J, Bege & DJ R2ISDJ2.

HuumaHuuma on sekoitus huuman tunnetta, iloa, naurua ja ystävyyttä. Neljän kaveruksen muodostama poppoo tarjoilee monipuolista tanssittavaa musiikkia suomirock vaikuitten, tietenkin omaan tyyliin kuuluvalla twistillä. Koko homman idea onkin hauskanpito ja vapaus tehdä mitä vaan, ja tietenkin sen tunteen välittäminen ulospäin. Voisi siis väittää, että Huuma bändi on juuri se tunne, kun hurmio ja euforian tunne iskee ja maailma näyttää kauniilta, vapaalta ja aivan uudelta.

Melodisen popin MUSAKLUBI

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Aukioloajat:

Ma-to 16–04
Pe 16– n. 04.30
La 19– n. 04.30
Su 23–04

Keikat alkavat viikolla klo 21.00 ja pe – la 22.30, ellei sivuillamme muuta mainita.

Monday Club alk. 21.00.

Liput ovelta viikolla klo 20.30, viikonloppuisin klo 22.00. Ennakot baarista.

Uudet talon viinit nyt täällä!

Hinnat 20 € / plo tai 4,40 € / 12cl. Tervetuloa maistelemaan!

Vuoden 2016 palkitut

Popparin VIP-pikkujouluissa suoritettiin perinteiset Vuoden valinnat.

Vuoden muusikko:
Lassi Friman (kitara)

Vuoden tulokas:
Aapo Lankinen (rummut, basso)

Palkitut kautta aikojen