Keikat

Summer Jazz Club: Alexi Tuomarila Lithium & Kae-nuu

Summer Jazz Club tulee taas!

Tiistaina 24.5. ensimmäisellä klubilla Popparin lavalla voimansa yhdistävät paikalliset ja kauempaa saapuvat muusikot sekä kypsä kokemus ja nuoruuden palo; estradille astelevat Kalle Keräsen, Vesa Piston sekä Keijo Koskenharjun muodostama Kae-Nuu ja todellinen huippuvieras Alexi Tuomarila, jonka uudessa kokoonpanossa Alexi Tuomarila Lithiumissa pianistin komppina toimivat suomijazzin nuoren sukupolven lupaukset Jonne Taavitsainen sekä Joonas Tuuri.

https://soundcloud.com/jonnetaavitsainen/teaser
https://soundcloud.com/kae-nuu
www.facebook.com/summerjazzclub

Summer Jazz Clubin toiminta on Musiikin Edistämissäätiön tukemaa. Yhteistyössä myös Poppari, Omenahotellit sekä Jyväskylän Yliopistopaino.

HouseBand avaa POP/ROCK jamit

Houseband avaa jamit vierailevan solistin kanssa

Gregor Harrmaa

Joutsassa vuonna 1998 perustettu rock-orkesteri GREGOR HARMAA täyttää 18 vuotta ja tekee muutaman keikan tauon jälkeen. Yhtye ”lomaili” kolmisen vuotta. Kun kerran Gregor Harmaa on täysi-ikäinen, pitää sen mennä baariin!! ”Luvassa Suomi-rockin helmiä meidän maun mukaan ;)” Mm. Don huonot, III Nainen, Sir Elwood… ja jotain omaakin. -J.Partinen

GREGOR HARMAA 2016 Jani Partinen – laulu, akustinen kitara Marko Kuosma – kitara Pasi-Martti Kinnunen – basso Atte Kivimäki – Piano, syna Tommi Trygg – rummut

PAHOINVOINTIKLUBI

Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä.

Big Joe Louis

Englannin menestyneimpiin blues-artisteihin kuuluva Big Joe Louis palaa pitkästä aikaa Jyväskylään ja Poppariin.
Kumeaääninen ja rouhean kitarointityylin omaava Big Joe esiintyy tällä kertaa soolona – näin hän esiintyi myös vuoden 2000 Blues Live -festivaalissa.
Luvassa on täysipainoinen ilta juurevaa down home bluesia.

JAO:n Country- työpajan konsertti

House Band avaa JAZZ JAMIT

Kevään viimeinen houseband-avaus!

Henriika Steidel & Marian Petrescu Quintet

Henriika Steidel – Laulu Marian Petrescu – Piano Matias Luoto – Kitara Mihai Petrescu – Basso Markus Snellman – Rummut

Nikita Naberukhin Trio

Nikita Naberukhin, piano
Teemu Mustonen, rummut
Juuso Rinta, kontrabasso

Nikita Naberukhin Trio perustettiin Helsingissä loppusyksyllä 2015 tarkoituksena harjoitella säännöllisesti ja hioa yhteissoittoa. Samalla nuoret muusikot etsivät uusia ja mielenkiintoisia tapoja tulkita ja sovittaa musiikkia pianotrio-formaatissa. Trion jäsenet pitävät tulkinnassaan tärkeänä vapautta, eivätkä halua lokeroida musiikkiaan minkään genren rajojen sisälle. Yhtyeen ohjelmistoon kuuluukin erityylisiä kappaleita omista sävellyksistä jazzstandardeihin ja pop-kappaleisiin.

Akustista poppia aikuisille@ Musaklubi alkuillasta klo 19-21

Hyvän vastaanoton saanut ja lisää toivottu musaklubi jatkuu huhtikuusta alkaen, kuukauden ensimmäisenä perjantaina; 1.4, 6.5 ja 3.6.
Muusikkoina soittavat:
Juha Ahtilinna,
Veksa Nyberg,
Ari Oinonen,
Eki Paananen
ja Arska Vesterinen.
Solisteina:
Pepe Hämäläinen
ja Johanna Mäkelä.
Musiikkina kuullaan melodista poppia, ballaadeja, jazzia, rokkia jne.

Pop Up Comedy Club

ke 8.6.2016 20.00 8/5 ennakko

Anniina Selänne f. Marian Petrescu trio

Maailman kauneimpia jazzstandardeja

Coach & Toverit – Levynjulkaisukeikka

Neokuplettia ja folkrock-iskelmää soittava Coach & Toverit juhlistaa uuden levynsä ilmestymistä sekä basistinsa Antero Ulysseus Hanhen syntymäpäivää riehakkaalla musiikillisella ilotulituksella. Luvassa tiukka erikoispitkä setti mukaansatempaavaa soittoa ja kuumia tunteita! https://www.facebook.com/coachettoverit

Jo’ Buddy’s Trio Riot

Jo’ Buddy’s Trio Riot – trio kiertää jälleen maata kesäkuussa & olisi keikan tarvetta La 11.6. kohdalla, katoin Popparin sivulta, että oli tyhjänä. Otattaisko siihen, samalta pohjalta kun viimeksi? Bändihån on huippu & hiotunut entisestään – Jo’ Buddy – laulu, kitara – Mitja T – kontrabasso, piano – Down Home King III – rummut

TAISKA

Häkkyrä & Borrelioosi

Summer Jazz Club

www.facebook.com/summerjazzclub

Pop Up Comedy Club

ke 29.6.2016 20.00 8/5 ennakko

Hukka ja Mama + Le Roi

Yksityistilaisuus 19-22!

Lumberjacks

www.lumberjcks.fi

Prince -tribuutti

Prince -tribuutti

Antti Roihu & Retkut + Tuomiopäivän sävärit

ANTTI ROIHU & RETKUT

Antti Roihu & Retkut on lauluntekijärockia esittävä jyväskyläläis-muuramelainen kokoonpano. Antti Roihun ympärille koottu nelimiehinen yhtye julkaisee debyyttilevynsä Uuteen kaupunkiin 16.3. alkaen. Biisien tekstit kertovat vauhdikkaan Kerouac-henkisen road-tarinan nuorukaisjoukon päämäärättömistä kesäisistä automatkoista vuosituhannen vaihteen Suomessa.

Levyn yhteydessä julkaistaan maantieromaani Neljä sinistä aurinkoa, joka kertoo tarinasta yksityiskohtaisemman version. Levy ja e-kirja julkaistaan jatkokertomuksena kuudessa osassa, biisi ja kirjanpätkä kerrallaan. Musiikkia ja kirjaa voi nautiskella ilmaiseksi:

https://soundcloud.com/anttiroihu https://www.facebook.com/anttiroihu/

TUOMIOPÄIVÄN SÄVÄRIT

Tuomiopäivän sävärit on Jyväskylässä syksyllä 2014 perustettu energinen katurock-kvartetti. Syksyllä 2015 julkaistu ensilevy ”Ei myytävänä” keräsi lupaavia arvioita Soundissa ja Desibelissä. Uutta materiaalia on luvassa kesällä 2016. Bändin musiikkia voi verrata Hanoi Rocksiin, Hellacoptersiin, Backyard Babiesiin ja Tehosekoittimeen, hetkittäin myös Sielun veljiin ja vanhempaan Pelle Miljoonaan. Keikalla yhtye on sähäkkä kuin Stooges vuonna -72 ja mätkii tärykalvot tohjoksi. Kannattaa kokea.

https://www.facebook.com/lauridarras/ https://www.youtube.com/watch?v=AuWGof_R2Sc

MARI RANTASILA Band @Kesäklubi

Otra Vez f. Martin Alvarado @Kesäklubi

Genre: Tango nuevo
Antti Heermann – violin, Henrik Sandås – bandoneon, Markus Elgland – electric guitar, Matti Laukkanen – piano, ? – double bass, Martin Alvarado – vocals

Joona Lehto Band@ Kesäklubi

Husbandin lämppärinä Popparissa keväällä musisoinut ja Ronkaisen Pentin ylistämä veljesbändi räjäyttää kesäillan.
Joona Lehto – Kitara
Jere Lehto – Basso
Jesse Lehto – Rummut
Matias Källi – Koskettimet & Kitara

Summer Jazz Club

www.facebook.com/summerjazzclub

Pop Up Comedy Club

ke 20.7.2016 20.00 8/5 ennakko

Tommi Kalenius Trio

ma 25.7.2016 21.00 10/8 enn
25. heinäkuuta Jyväskylän Popparin lavalle nousee ensikertaa keskisuomalaislähtöinen lauluntekijä-laulaja Tommi Kalenius trio-kokoonpanonsa kanssa. Akustisen popin, folkin ja juurevamman ilmaisun parissa viihtyvä lauluntekijiä esittää omaa musiikkiaan, jota kolmen julkaistun soololevyn lisäksi on syntynyt myös kotimaisille tähtiartisteille, kuten esimerkiksi Jari Sillanpäälle, Katri Helenalle ja Reckless Lovelle.

Tommi Kaleniuksen sooloura sai lentävän lähdön, kun Me olaan ja Vieläkö rakkaus kantaa alkoivat soida radiossa tehden latua huhtikuussa 2011 julkaistulle albumille, Ihminen on ihmisiä. Keväällä 2015 ilmestyi kolmas albumi Liikuta mua, jonka tuottajana toimi Pekka Ruuska.

Tommi Kalenius triossa esiintyvät lauluntekijän lisäksi jyväskylän Popparin lavalta tuttu mies, jazzympyröissä kasvanut pianisti-kosketinsoittaja Miika Pelkonen sekä mm. Keystone Cops -bluesbändin riveistä tuttu Pasi Ryökkynen kontrabassoineen. Jyväskylän Poppariin kokoonpano laskeutuu suoraan Ylläs Soikoon -festivaaleilta.

Lisätiedot: http://www.facebook.com/tommikalenius http://www.tommikalenius.com

Biisit: https://www.youtube.com/watch?v=0YnErMbD5iE https://www.youtube.com/watch?v=5ngATVt9DeM https://www.youtube.com/watch?v=xYXeJdL0KB0

Tommi Kalenius, laulu ja kitarat Miika Pelkonen, laulu ja koskettimet Pasi Ryökkynen, laulu ja kontrabasso

Röyhkä / Inginmaa / Hypnomen

Laitetaan yhteen kaikkien tuntema Kauko Röyhkä, aistikas laulaja-lauluntekijä Anna Inginmaa ja Suomen groovein ja tyylitietoisin instrumentaaliyhtye The Hypnomen. Yhtälö on yllättävä, mutta kuin luotu toimimaan. Röyhkä/Inginmaa/Hypnomenin Huominen on uni -albumi hengittää soul-keuhkoin 60-luvun iskelmää ja folkin pehmeyttä, mutta onnistuu silti olemaan tiukasti nykyhetkessä kiinni.

Albumin kaksi tähän menessä julkaistua singleä ovat raikuneet eetterissä ahkerasti ja nostattaneet odotukset korkealle. Kappaleiden videot voit katsoa seuraavista osoitteista: Hietsu (http://bit.ly/1ULmXS5), Paha poika (http://bit.ly/1ZXQ3Bc).

Kauko Röyhkä innostui The Hypnomen -yhtyeen instrumentaalimusiikista näiden keikalla Tallinassa keväällä 2014, ja ehdotti samoin tein yhteistyötä. Yhteiset musiikilliset kulkusuunnat löytyivät nopeasti. Röyhkä keksi ottaa projektiin mukaan kiinnostavan laulajalahjakkuden, Anna Inginmaan. Alusta asti tekeminen tuntui luonnolliselta ja oikealta – siltä, että tämä ryhmä olisi aina luonut musiikkia yhdessä. Kevät-kesällä 2015 taltioidut kappaleet soljuivat nauhalle The Hypnomen -yhtyeen Pekka Laineen sanoin “unenomaisella vaivattomuudella”.

Noin kaksi vuotta ensitapaamisen jälkeen tarjolla on Röyhkä/Inginmaa/Hypnomen-yhteistyön värikäs ja lämmin tulos, Huominen on uni -albumi. Röyhkän väärentämätön oma ääni laulajana ja lauluntekijänä muodostaa täydellisen vastaparin Inginmaan jazz-sävyisen luonnomukaiselle tulkinnalle. Kaikkea kuljettaa Hypnomenin taiten annosteltu ja rytmitetty analogisoundien virta.

Marian Petrescu & Seppo Muhonen

Nat King Colia ja muuta viihdemusaa aikuisille

Railroad Men

Pop Up Comedy Club

ke 10.8.2016 20.00 8/5 ennakko

Äipän Monday Club

Summer Jazz Club

www.facebook.com/summerjazzclub

U.Pasanen band & friends

Stand Up Jyväskylä

Kesto 1h 45m.

Stand Up Jyväskylä

Stand Up Jyväskylä

SOUL WHAT? Feat. Joonatan Rautio

Joonatan Rautio – saksofoni Mikael Svarvar – laulu, koskettimet Martin Söderbacka – kitara Eevalotta Matikainen – basso Toni Porthén – rummut

Soul What? Feat. Joonatan Rautio on energinen soul/jazz-kvintetti, joka kiertää syksyllä 2016 uuden albuminsa levynjulkaisukeikoilla. Yhtye on toiminut nykyisessä kokoonpanossaan reilun vuoden verran ja saavuttanut ylistäviä kommentteja kaikkialla keikoillaan. Yhtyeen muusikot ovat kovan sarjan ammattilaisia ja tässä yhtyeessä lopputulos on enemmän kuin osastensa summa. Soul What?:n ohjelmisto on kokonaan omaa tuotantoa ja se koostuu tasavertaisesti instrumentaaleista ja englanninkielisistä lauletuista kappaleista. Laulajana yhtyeessä toimii syvällinen tulkitsija ja rytmin taitaja, Mikael Svarvar (mm. Mikael Svarvar Band, YLE FST5 musiikkiohjelmat, Aki Sirkesalon livebändi) Laulamisen lisäksi Mikael soittaa omalla gospelhenkisellä tyylillään sielukkaasti wurlitzeria ja flyygeliä. Yhtyeen vakiovieraan, maamme arvostetuimpiin jazzmuusikoihin lukeutuvan saksofonistin, Joonatan Raution (mm. Nassaun Fasaani , Randy Brecker, Adam Nussbaum, Peter Erskine, Jesse Van Ruller, Jukkis Uotila Band, Jussi Lehtonen Band) käsittelyssä instrumentaalit kappaleet nousevat lentoon. Rumpuja Soul What?-yhtyeessä soittaa persoonallinen ja äärimmäisen energinen Toni Porthén ( mm.Nassaun Fasaani, MP4, Lenni-Kalle Taipale Group, Redrama livebändi, Anna Abreun livebändi) Toni tunnetaan rajoja rikkovasta soitostaan. On varmaa, että luvassa on vauhdikasta menoa ja unohtumattomia hetkiä kun tähän vielä lisätään rohkea basisti/yhtyeenjohtaja Eevalotta Matikainen ja nuori kitaristilupaus Martin Söderbacka sekä pääosin heidän säveltämänsä hienot ja oivaltavat kappaleet, jotka toimivat leikkikenttänä tälle kekseliäälle yhtyeelle.

www.soulwhat.fi www.facebook.com/soulwhatfinland www.twitter.com/soulwhatfinland

Blues Live 2016

Blues Live 2016

Blues Live 2016

Stand up-koomikko Jacke Björklund

Ashton Lane (Trio) from Glasgow & Connor Zwetsch from Tampa Florida

Country music ilta kahden voimakasäänisen naisartistin tädittämänä.

https://www.reverbnation.com/ashtonlanemusic www.ashtonlaneofficial.com https://www.reverbnation.com/connorzwetsch www.connorzwetsch.com https://www.youtube.com/watch?v=g_icbgGMQuM

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Ma - to 16 - 03
Pe 16 - 04
La 19 - 04
Su suljettu, paitsi tapahtumapäivinä

Keikat alkavat viikolla klo 21.00 ja pe - la 22.30, ellei sivuillamme muuta mainita.

Monday Club alk. 21.00.

Liput ovelta viikolla klo 20.30, viikonloppuisin klo 22.00. Ennakot baarista.

Uudet talon viinit nyt täällä!

Hinnat 19 € / plo tai 4 € / 12cl. Tervetuloa maistelemaan!

Vuoden 2015 palkitut

Popparin VIP-pikkujouluissa suoritettiin perinteiset Vuoden valinnat.

Vuoden tulokkaat:
Ville Lähteenmäki (sax) ja Arttu Ahovaara (pno)

Vuoden muusikot:
Henriikka Steidel-Luoto (voc), Jaakko Penttilä (gtr)

Palkitut kautta aikojen