Keikat

UTU:n levynjulkaisukeikka

UTU on laulaja-lauluntekijä, jonka musiikissa yhdistyy taitavasti pop, rock sekä vivahteita kansanmusiikista. UTUn lyriikat ovat vaikuttavia ja ne resonoivat herkästi kuuntelijan tunteisiin ja ajatuksiin. UTUn uutta täyspitkää albumia päästään kuulemaan tällä keikalla ensimmäistä kertaa livenä. Uuden levyn voi myös hankkia itselleen illan aikana.

Tällä keikalla nautitaan UTUn musiikista monipuolisesti. Esityksessä koskettavat tulkinnat ja akustinen soitto nivoutuvat ajoittain konetaustoihin. Uuden musiikkivideon ensiesitys on myös osa keikkakokemusta.

Ilmainen sisäänpääsy. Voit osallistua artistin uran tukemiseen vapaaehtoisella summalla keikan aikana.

KONKARI JAZZ-JAMIT

Jazz Jkl Live: Manuel Dunkel Quartet

ke 7.12.2022 19.00 15/10, ennakot kuvauksen linkistä
Suomijazzin kirkkaimpiin tähtiin kuuluva saksofonisti Manuel Dunkel huippukvartetteineen päättää kiertueellaan tämän vuoden Jazz Jkl Live -konserttisarjan upeasti svengaaviin mainstream-jazzin tunnelmiin. Viime marraskuussa julkaistulla Northern Journey -albumilla kokoonpano jatkaa tutulla intensiivisellä ja ilmaisuvoimaisen vahvalla tyylillään. Dunkel on johtanut omaa kvartettiaan eri kokoonpanoissa 90-luvun puolivälistä lähtien ja kerännyt mainetta yhtenä kotimaan vahvimmista jazzäänistä. Northern Journey:n myötä hänen oma tuotantonsa käsittää jo seitsemän albumia, minkä lisäksi Dunkel on ollut lukuisten muiden yhtyeiden luottosaksofonisti (mm. UMO Helsinki Jazz Orchestra, Jukka Perko & Hurmio-orkesteri ja Platypus Ensemble).

Dunkelin lisäksi kvartetissa soittaa monesti palkittu pianisti Alexi Tuomarila, monipuolisuudestaan tunnettu basisti Antti Lötjönen sekä rumpaleiden terävimpään kärkeen kuuluva Jaska Lukkarinen. Manuel Dunkel Quartet tunnetaan melodisesta ja elegantin selkeästä mainstream-soundista, jonka keskiössä Manun voimakas ja vivahteikas saksofoni taipuu notkeasti intensiivisestä postbopista aina herkimpiin balladitunnelmiin asti.

Manuel Dunkel – tenori- ja sopraanosaksofoni
Alexi Tuomarila – piano
Antti Lötjönen – basso
Jaska Lukkarinen – rummut

Lippujen ennakkovaraus: PAINA TÄSTÄ

Desho Desho

Desho Desho, kotikylän poikien muodostama viisihenkinen hyperjazzpumppu, sytyttää Popparin ilmiliekkeihin torstai-illan räväkällä jazz-setillä. Luvassa on kovaa svengiä ja kiivasta latin-poljentaa.

Yhtyeen soitossa kuullaan vivahteita perinteisemmästä latin- ja hardbop-estetiikasta, lisäksi repertuaariin kuuluu myös sovituksia nykymusiikista ja omia sävellyksiä. Yhtyeen ansioituminen on noteerattu muun muassa esiintymisellä vuoden 2022 Pori Jazz -festivaaleilla.

Severi Tikkinen – alttosaksofoni ja piano
Oskari Tikkinen – poikkihuilu ja piano
Eemeli Kurkela – tenorisaksofoni ja sähkökitara
Saku Virkkala – kontra- ja sähköbasso
Veeti Hietala – rummut

Herra PietiläinenHerra Pietiläinen on jyväskyläläinen lauluntekijä, jonka musiikki nojaa vahvasti lauluntekoperinteiden suuntaan. Popparin akustisella keikalla kuullaan Herra Pietiläinen & Lempeät keinot -yhtyeen kappaleita sekä soolotuotoksia. Mukana luottomies ja Lempeiden keinojen kitaristi Petrus Piironen. Kitarat soi ja juttuja kerrotaan. Tervetuloa!

Liput 5€

Spotify:
Herra Pietiläinen – Tuuliviiri pyörii jo
Herra Pietiläinen & Lempeät keinot – Kundit auttakaa!

Youtube:
Herra Pietiläinen – Sade
Herra Pietiläinen – Veijo Meri (Olohuone live)

LA Heat

LA Heat päräyttää ilmoille 80-luvun rakastetuimpia popsävelmiä vuoden 2022 pikkujoulukauden viime metreillä. Illan ohjelmistosta löytyy sekä tuttuja että ”Ai niin, tämä biisi!” -reaktioita aiheuttavia hittikappaleita, jotka pistävät menojalan lisäksi aivojen nostalgiakeskuksen vipattamaan.

Biisejä löytyy Van Halenista Nik Kershawiin ja Peter Gabrielista Billy Idoliin, unohtamatta kasarielokuvista tuttuja sävelmiä.

Konsta Niskavaara, laulu
Toni Pikkarainen, kitara
Juha-Matti Rautiainen, basso
Mikko Pellinen, kosketinsoittimet
Hannu Leppänen, rummut

Liput 10€

Gradia Big Band

ma 12.12.2022 19.00 Vapaa pääsy
Gradia Big bandin ohjelmisto koostuu monipuolisesta koti- ja ulkomaisesta big band musiikista. Perinteisten jazz-standardien lisäksi kuullaan myös pop- ja fuusiomusiikin helmiä. GBB:n soittajat ovat Suomalaisen musiikkikampuksen opiskelijoita.

Ilta jatkuu jamien merkeissä konsertin jälkeen.

Jazz Jkl Collective feat. Teemu Viinikainen

to 15.12.2022 19.00 15/10, ennakot kuvauksen linkistä
Vuoden viimeisillä jazzklubeilla on luvassa jouluaiheisia jazzstandardeja sekä kitarajazzklassikoita, kun Jazz Jkl Collectiven solistivieraana häikäisee kitaristi Teemu Viinikainen!

Teemu Viinikainen on jo parinkymmenen vuoden ajan kantanut ansiokkaasti kotimaan ykkösjazzkitaristin manttelia. Kitaristin huikea osaaminen on noteerattu ympäri maailmaa ja häntä on tituleerattu modernin jazzkitarismin edelläkävijöiden, Pat Methenyn, Wayne Krantzin ja John Scofieldin viitoittaman polun jatkajaksi.

Viinikaisen virtuoottinen muusikkous ja solismi syntyy vahvasta läsnäolosta ja soinnillisesta herkkyydestä. Vankka perinnetietoisuus muuntuu ehtymättömäksi luovuuden lähteeksi improvisaatioille.

Teemu Viinikainen – kitara
Tuomas Paukku – kitara
Marian Petrescu – piano
Pekka Törmänen – kontrabasso
Kasper Halttunen – rummut

Lippujen ennakkovaraus: PAINA TÄSTÄ

Jenni Mustajärvi

pe 16.12.2022 19.00 8,50 Tiketti/12€ ovi

Eero Sintonen & Sakarat / LevynjulkaisukeikkaBändin biisit perustuvat laulaja-lauluntekijä Eero Sintosen akustisen kitaran pohjalle säveltämiin biiseihin. Biisien sisältö vaihtelee tarinoista ja oivalluksista rakkauslauluihin sekä elämän surullisten sattumusten pohdintaan.

Eero Sintonen ja Sakarat perustettiin heinäkuussa 2019. Bändin rumpali, Jari Vireaho oli ollut ”Alexandra Elisabeth”bändin kanssa hää- ja baarikeikoilla johon bändin laulaja Alexandra oli pyytänyt Eeron kanssaan esiintymään. Eero esitti keikkojen lopuksi tekemiään biisejä mies ja kitarameiningillä ja Jari vakuuttui biiseistä niin että soitti kolmannen keikan jälkeisenä maanantaina Eerolle ja uuden bändin perustamisesta sovittiin saman puhelun aikana.

Bändi on julkaissut perustamisensa jälkeen jo 5 singleä ja ensimmäisen albumin julkaisu ajoittuu 2022 vuoden loppupuolelle. Tuottamisesta vastaa Helsinki Rock productions, Hannu Leiden sekä Eero Kaukomies.

Kesän 2022 aikana Eero Sintonen ja Sakarat on tehnyt niin paljon livekeikkaa kuin mahdollista. Maailman tilanne on tuonut paljon yllätyksiä ja odotusaika on käytetty sävellys- ja sanoitustyön lisäksi aktiiviseen yhteistreenaamiseen. Toisen albumin äänitykset on aloitettu keväällä 2022.

Jäsenet:
Eero Sintonen – Laulu, kitara
Riku Tuovinen – Kitara
Jari Vireaho – Rummut
Juuso Harakka – Basso
Santtu Sannemann – Koskettimet

KONKARI JAZZ-JAMIT

Perinteiset TAPSAN Jamit

Let´s Eppelin/70´s Show

MUSAKLUBI

The Police-tribute

la 7.1.2023 19.00 20 enn. baarilta/25 ovi
Hannu Lepola (Rajaton) voc,b Mikko Siren(Apocalyptica) dr Varre Vartiainen (Sliipparit, Cowboys, Husband)gtr

Jore Marjaranta

pe 13.1.2023 19.00 Tiketti 22,50 / Ovelta 25
Jore Marjaranta aloitti soolouransa vuonna 2000 ja on julkaissut 7 albumia. Hänellä on paljon tunnettuja lauluja mm. ”Haaveet kaatuu” elokuvasta Pahat Pojat, ”Miten pelko lähtee” elokuvasta Minä ja Morrison, ”Niin kaunis on Helsinki nyt”, ”Tiedän rakkaus elää”, ”Tavallista elämää”, ”Kävelet tähtiin päin”, ”Huomaan vain sinut”. Uusimman laulun ”Mikset sä jäänyt” Jore julkaisi lokakuussa 2021.

Jore tuli tunnetuksi jo 90-luvun alussa Leningrad Cowboys yhtyeen jäsenenä kiertäen maailmaa ja esiintyen mm. 1994 MTV Video Music Awards -palkintogaalassa New Yorkissa ja Senaatintorilla Helsingissä Puna-armeijan kuoron kanssa vuonna 1993.

Vuonna 2021 huhtikuussa tuli kuluneeksi 40 vuotta Joren ensimmäisen bändin, The Clap, albumijulkaisu-keikasta Helsingin legendaarisella Tavastia Klubilla. Hänen muita yhtyeitään ovat olleet muun muassa Albert Järvinen Band ja Guitar Slingers.

Haaveet kaatuu 20-vuotta -kiertue:
Vuonna 2022 tulee kuluneeksi 20 vuotta Joren tunnetuimman laulun, ”Haaveet kaatuu”, julkaisusta.

Laulu on tunnusmusiikkia elokuvasta Pahat Pojat, joka on 2000-luvun toiseksi katsotuin elokuva ja sen on nähnyt 614 628 katsojaa.

Konsertissa Jore esiintyy yksin akustisen kitaransa kanssa kertoen tarinoita uransa varrelta ja avaa laulujensa sisältöä. Kuulemme Joren omien laulujen lisäksi myös Leningrad Cowboys, Guitar Slingers sekä Albert Järvinen Band musiikkia. Syksyllä 2022 Jore on myös mukana Elämäni biisi-ohjelman esiintyjäkaartissa.

Jore tekee trubaduuri-, duo- ja bändikeikkaa aina tilanteen mukaan. Hänen laulunsa toimivat niin isoilla estradeilla kuin akustisesti pienissä paikoissa. Jorella on myös yhteinen bändi Sleepy Sleepers ja Leningrad Cowboys legendan Mato Valtosen kanssa. Yhtye on nimetty ytimekkäästi Mato Valtonen & Jore Marjaranta Band plays Rock´n´roll.

Riistapäivien viralliset jatkot

Musiikista vastaa Metsähallituksen henkilöstö bändi.

Santeri Shemeikka & Pipinder plays Martti Servo & Napander

Jamin avaus keikka.

Santeri Shemeikka – laulu Valtteri Estola – rummut Peppi Blomqvist – kiipparit Ida Viren – basso

Torstain jazzklubi

Mesenaatti Musaklubi

”One night of Adele”

The Second Hand News plays Fleetwood Mac

Tervetuloa viihtymään Popparin keskiviikkoiltaan Fleetwood Macin suurimpien hittien parissa! Keikan jälkeen jamit.

The Second Hand News -bändi:
Sirkka Salminen – laulu
Jere Kekäle – kitara
Elmeri Parantainen – kitara
Peppi Blomqvist – koskettimet
Juuso Ratilainen – basso
Taija Veijonmaa – rummut

Jazz Jkl Live

Aapo Pulju & Juoksukaljat

“Yhden Aapon yhtye”

Stand Up -Klubi

MUSAKLUBI

Lauantain jazzklubi

Varattu JKL:n Talvi

Stay Gold – First Aid Kit-tribuutti

ke 8.2.2023 21.00 3/opiskelijat 0€
Stay Gold – First Aid Kit -tribuutti tarjoilee tuvan täydeltä country/folk-musiikkia viisihenkisen yhtyeen voimin. Luvassa on tunnelmointia ja tarinoita sydänsuruista riemukkaaseen fiilistelyyn.

Solistit Tanja ja Siiri tulkitsevat ruotsalaisyhtyeen kappaleita kaksiäänisesti countryotteella.

Liput 3e, opiskelijat ilmaiseksi. Lämpimästi tervetuloa!

Tanja Oittinen – laulu & kitara
Siiri Saarinen – laulu & koskettimet
Antti Hämäläinen – kitara & lap steel
Janne Parviainen – basso
Veikko Hoffman – rummut

The Indico 20 vuotta

The Indico 20 vuotta

Jazz Jkl Live

Steeples 60v

pe 17.2.2023 19.00 15 ennakko Baarilta Ovi 20

Rimbacher

la 18.2.2023 22.30 Ennakot 10/ Ovelta 12

Silvennoinen & Hela Band

to 2.3.2023 19.00 Tiketistä 32,50 / Ovelta 35

MUSAKLUBI

HELA & SILVENNOINEN

Stand Up -Klubi

Torstain jazzklubi

VARATTU S

VARATTU S

Jazz Jkl Live

Jazz Jkl Live

Stand Up -Klubi

MUSAKLUBI

Jazz Jkl Live

Torstain jazzklubi

Stand Up -Klubi

MUSAKLUBI

Perjantain jazzklubi

Stand Up -Klubi

MUSAKLUBI

Jazz Jkl Live

Torstain jazzklubi

Happy Jazz WKND -jamit

Happy Jazz WKND -jamit

Jazz Jkl Live

Jazz Jkl Live

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Aukioloajat:

Ma-Ti 19-05

Ke-Pe 16-05

La 19-05

Su 23-05

Maanantaisin Jazzjamit konkareille ja nuoremmille!

Keikattomat illat vapaana jamitteluun.

Liput

Liput ovelta n. tuntia ennen keikan alkua.

Ennakot baarista 2 viikkoa ennen keikkaa.

Ohjelmatoimistokeikkojen ennakot keikkailmoituksen linkistä (esim. Tiketti.fi).

Jazz Jkl -keikkojen ennakot keikkailmoituksen linkistä.