Keikat

Lähteenmäki-Turunen-Friman-Lankinen

Yksi keskisuomalaisen jazzmusiikin kultakausista tulee päätökseen, kun maestrot Friman ja Lankinen poistuvat keskuudestamme pääkaupunkiseudun rientoihin. Vielä yhden kauniin tiistai-illan ajan he tarjoilevat jazzia ja suuria tunteita muiden paikallisten tulkitsijoiden kera. Ilta kulkee tutun kaaren mukaan: yks setti housebändillä ja siihen perään jamit.

$Jaminavaajat$ :
Ville Lähteenmäki: foni tai bassoklara
Lassi Friman: kitara
Melik Turunen: basso
Aapo Lankinen: rummut

KONSAN YKKÖSTEN TUTUSTUMISJAMIT

The Dick Hawks making moviesHaukkasiskot soittavat uusimpia biisejään yhden räyhäkkään setin verran.

Tuntuuko, että haukkaelokuvien jatkumo ei ole vielä saavuttanut klii-kli-kliimaksiaan? The Dick Hawks pistää liikkuvan kuvan historian uusiksi ja tallentaa selluloidille sulosiiveniskunsa soittimiin. Tee tavallisesta torstaista haukempi ja tule yleisöksi noin tunnin mittaiselle keikalle!

Vapaa pääsy!

Huomaa, että tämä on early bird -keikka: showtime jo klo 18.

Linkopii ja Bad Sauna

Linkopii ja Bad Sauna saapuu Jyväskylän legendaariseen Poppariin elokuussa! Kannattaa tulla paikalle seuraamaan kesän räjäyttävintä rokkishowta! Kunnon menoilta luvassa!

Linkopii:
Linkopii tuo näkyjä kaaoksen pyörteistä, mystisestä arjesta ja repaleisesta rakkaudesta. Nahkaa-debyyttialbumillaan Suomen kansaa ravisuttanut rock-nelikko kaahailee kohti vaaran ydintä…
Keikalla kuullaan uusia biisejä ja tietysti vanhoja klassikoita!!

Bad Sauna:
Bad Sauna on bändi. Jos tarkempia määritelmiä tarvitaan niin voisi esim. käyttää määritelmiä ”hyvä bändi” tai ”rokki bändi”. Bad Sauna soitaa lujaa ja kovaa, lempeesti. Jos Sonic Youth ja Dinosaur jr. harrastaisi villiä suojaamatonta seksiä jonkun saksalaisen krauttipumpun kanssa ja siitä syntyisi lapsi niin se voisin kuullostaa Bad Saunalta, tai sit ei. Ei näitä juttuja voi ennustaa.

Drink Floyd Wish You Were BeerOhjelmassa mm. Dark Side of the Moonin, Wish you where Here ja The Wallin parhaat.

Bryn Jones: laulu, kitara
Ben Granfelt: kitara, laulu
Jukka Jylli: basso
Altti Uhlenius: keys, akustinen kitara ja laulu
Nicke Lindholm: rummut, laulu

Drink Floyd Wish You Were BeerOhjelmassa mm. Dark Side of the Moonin, Wish you where Here ja The Wallin parhaat.

Bryn Jones: laulu, kitara
Ben Granfelt: kitara, laulu
Jukka Jylli: basso
Altti Uhlenius: keys, akustinen kitara ja laulu
Nicke Lindholm: rummut, laulu

Summer Jazz Club: KAMA Kollektiv & Musta NasaLumi narskuu jalkojen alla, sudenkorennon siivet värähtelevät ilmassa, talven autioittama hiekkaranta kuiskaa kesän muistojaan tuuleen.
Tätä on KAMA – Suomen kielen sana tavaralle, asioille, jutuille. KAMA on arjen pieniä asioita, luonnon pieniä ihmeitä, jotka välillä jäävät meiltä kaikilta huomaamatta.

Kansainvälisten muusikoiden kollektiivi yhdistelee laulettua ja instrumentaalia, Pohjoismaalaista jazzia ja populäärejä melodioita maalaillen lumoavia maisemia yli erilaisten tunteiden ja tunnelmien.

Yhtyeen esikoisalbumi, ”KOTI”, julkaistiin 29.3.2019. Se on äänitetty ja miksattu Fattoria Musica- studiolla Osnabrückissa, Saksassa. Levyn julkaisukiertueet vuonna 2019 sijoittuvat mm. Alankomaihin, Saksaan sekä Suomeen.

Kirsi-Marja Harju – trumpetti, laulu, mbira, sävellys
Aurora Hentunen – piano
Jonathan Nagel – kontrabasso, sävellys
Yoad Korach – rummut

​ https://open.spotify.com/album/0F162QlUJRaIY5wSljK6Na?si=qitfz7RNT5q1FFdSVTbCygMusta Nasa on kollektiivi, jonka ytimenä toimii Panu Korhosen, Veli-Matti Silanterän ja Markus Snellmanin muodostama trio. Vahvoihin sovituksiin perustuva ohjelmisto sisältää jazzstandardeja, populaarimusiikin klassikoita, Chopinin pianotaidetta sekä originaalimateriaalia suoraan Korhosen sävellyskynästä.

​ Panu Korhonen on klassisen pohjan omaava pop/jazz-koulutuksen saanut 25-vuotias jyväskyläläinen pianisti ja musiikkipedagogi. Jazz-musiikki on lähimpänä hänen sydäntään, sillä genre tarjoaa selvästi vapaimmat kädet sovittamis- ja säveltämistyöhön. Mustan Nasan kokeilevat sovitukset tutuista klassikoista ovat alusta alkaen Panu Korhosen omaa käsialaa.

​ ​ Panu Korhonen – piano
Veli-Matti Silanterä – basso
Markus Snellman – basso

Wine Garden: Viralliset jatkojamit!

pe 30.8.2019 22.30 Festarirannekkeella vapaa pääsy/ ilman ranneketta 5 €

Wine Garden: Viralliset jatkojamit!

UNYA (levynjulkkari) + MaagineUNYA on Hilkka Louhivuoren sävellysten ja pitkäaikaisten ystävysten ympärille muotoutunut vuonna 2017 perustettu yhtye, jonka jäsenet kuvailevat musiikkiaan indie-elektro-hopiksi, ja hakevat musiikkiinsa taitavasti kansainvälistä soundia, pitäen kuitenkin laulukielenään suomen. Juuri suomenkieliset lyriikat tekevät yhtyeestä poikkeuksellisen, sillä vastaavanlaista musiikkia suomeksi tekeviä yhtyeitä ei löydy kuin korkeintaan kourallinen. Unyan persoonallista ja elokuvallista äänimaailmaa on verrattu mm. Yonaan, Karinaan sekä Vestaan. Ulkomaisista artisteista vaikutteita on kuultavissa mm. James Blakelta, Bon Iveriltä sekä Bonobolta.

7.6. julkaistu albumi on äänitetty helmikuussa 2018 Kiikalan puukirkossa, mikä antoi koko albumille poikkeuksellisen pehmeän ja kuitenkin ytimekkään soundin.

UNYA-yhtyeen omaa nimeä kantava esikoisalbumi on trip-hopin, jazzin ja modernin pop-laulun rajapinnalla vaivattomasti seikkaileva kokonaisuus. Avarat äänimaisemat, moderni studiotuotanto luovat jäntevän rungon Hilkka Louhivuoren maailmanluokan laulumelodioille.

”Sekoituksessa on hyvä määrä trip hopin eläväisempää laitaa, ripaus orgaanista maailmanmusiikkia ja ehkä hiven vaikeasti määriteltävää modernia jazziakin.”
– desibeli.net (30.4.2019)

Spotify: https://spoti.fi/2QSJnpU
Youtube:https://bit.ly/2vi54FR
Facebook: https://www.facebook.com/unyamusic/
Instagram: https://www.instagram.com/unyamusic/

Hilkka Louhivuori – laulu, koskettimet & elektroniikka
Lauri Kallio – kitara & elektroniikka
Ilkka Oksanen – rummut & samplet
Pekka Löhönen – basso & bassosyntetisaattori
Maagine on Jyväskylässä vuonna 2017 perustettu Suomisoul-yhtye. Nuorten huippumuusikoiden virtuositeetti ja yhteenhitsautunut rytmi, yhdistettynä laulaja Matti Halosen sekä kitaristi Tatu Lehdon nokkelasti kirjoitettuihin biiseihin, luovat yhtyeelle persoonallisen ja raikkaan soundin, jossa kaikuvat jokaisen muusikon omat vaikutteet, kuitenkin yhdistävänä tekijänään syvälle juurtunut groove.

Matti Halonen – laulu
Tatu Lehto – kitara
Panu Korhonen – koskettimet
Hanna Turunen – basso
Aapo Lankinen – rummut
Aku Tervakangas – perkussiot
Laura Helander – saksofoni
Heikki Sillanpää – pasuuna
Antti Kuusela – trumpetti


Spotify: https://open.spotify.com/artist/3yWG1c5aFgMGs1iSHRT9NK
Facebook: https://www.facebook.com/maagineband
Instagram: https://www.instagram.com/maagineband

Aurora Hentunen Quartet & Friman-Jaakonaho-Halttunen

AHQ eli Aurora Hentunen Quartet, joka julkaisi suositun debyyttialbuminsa Second Spring v. 2018, saapuu myös Poppariin uuden Frost -albuminsa julkaisukiertueella. Kvartetti tunnetaan suomalaisen luonnon ytimestä nousevasta modernista jazzsoundistaan, jota täydentävät mm. helposti lähestyttävät kansanlaulun omaiset melodiat ja sähköiset efektit. Yhtye on otettu hyvin vastaan sekä kotimaassa että Euroopassa: Frost-albumin kiertue jatkuu syksyllä Suomen jälkeen Hollannissa, Saksassa, Ranskassa sekä Belgiassa. Yhtyettä, jonka jäsenet ovat saaneet koulutuksensa Suomessa, Hollannissa ja Yhdysvalloissa, kiitetään mm. musiikin tuoreudesta, saumattomasta yhteissoitosta sekä korkeatasoisesta ammatillisesta otteesta.

Aurora Hentunen – piano, laulu
Joona Kilponen – trumpetti
Veli-Matti Silanterä – basso
Ville Luukkonen – rummut

“parhailta raidoiltaan aivan kotimaista huippuluokkaa”
– Jazzpossu

”Second Spring on esikoislevyksi huomattavan omaääninen pieni mestariteos. Se kertoo Hentusen omakohtaisia tarinoita niin vahvasti, että ne tulevat lähes iholle.”
-Mika Terho / Etelä-Saimaa

“a tasteful album, full of surprises, refreshing arrangements and unexpected moments. A definite touch of “the Scandinavian”. Well-played by top musicians from the new generation”
– Jasper van’t Hof


aurorahentunen.com
facebook.com/aurorahentunenmusic
instagram.com/aurorahentunen/

Friman-Jaakonaho-Halttunen

Friman-Jaakonaho-Halttunen on uusi Jyväskyläläinen jazztrio, joka sai alkunsa kevättalvella 2019. Ohjelmisto koostuu uusista alkuperäisistä sävellyksistä, sekä standardeista, joita lähestytään tämän päivän akustisella soundilla jazzin perinteitä kunnioittaen.

Lassi Friman (s. 1994) on Tampereelta kotoisin oleva kitaristi. Tällä hetkellä hän opiskelee musiikkipedagogiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulussa ja aloittaa syksyllä opinnot Sibelius-Akatemian jazzlinjalla. Monien kokoonpanojen lisäksi hän myös säveltää ja opettaa kitaransoittoa.

Jyväskyläläinen basisti Petri Jaakonaho (s. 1983) on toiminut muusikkona ja soitonopettajana suomalaisen rytmimusiikin parissa. Eri yhtyeiden kanssa Jaakonaho on soittanut lukuisilla eri festivaaleilla ja klubeilla Suomen lisäksi myös muualla Euroopassa ja New Yorkissa. Tällä hetkellä hän opiskelee Sibelius-Akatemian jazzlinjalla.

Kasper Halttunen (s. 2001) on nuori huippulahjakas jazzrumpali, joka suorittaa musiikkialan perustukintoa Jyväskylän konservatoriolla. Halttunen on opiskellut jo neljä vuotta Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksessa jazzmusiikin aineryhmässä ja soittaa mm. Junior All Star Big Bandissä ja Jazz JKL collectivessa.

Soittojärjestys:
Friman-Jaakonaho-Halttunen
Aurora Hentunen quartet

Melodisen popin MUSAKLUBIHuippusuosittu Melodisen popin Musaklubi aloittaa viidennen kautensa useasti toivotulla teema-illalla eli Beatles-musiikilla. Musaklubi on osoittautunut ennen kaikkea suurten ikäluokkien kohtaamispaikaksi muisteluineen, jälleen näkemisineen ja iloisine rupatteluineen suosikkimusiikin merkeissä. Myös nuoremmat ovat löytäneet Musaklubin omakseen alkuillan nautintona.

Tulevalla kaudella tullaan pitämään erilaisia teemailtoja joista ensimmäisenä tämä Beatles. Hehän aloittivat tämän nuorisomusiikin vallankumouksen musiikillaan, vaatetuksellaan ja pitkillä hiuksillaan, omilla hienoilla sävellyksillään, huumorillaan jne.

Popparibändissä soittavat.
Ari Oinonen
Pepe Hämäläinen
Arska Vesterinen
Veksa Nyberg
Juha Ahtilinna

ja eiköhän Inkkukin lavalla käy.

LASPACE klubi

Musiikkina on afrobeats, dancehall, Reggeaton, hip hop ja RnB

Musiikista vastaavat Dj ganze ja Dj willz

Esiintyjät: Riddim Queens

Riddim Queens on vuonna 2015 perustettu Jyväskyläinen esiintyvä Dancehall & Afrobeats & Twerk -fuusio tanssiryhmä.

Tapahtuma alka klo 22:30-04:00

Fly me to the moon – Marian Petrescu Sextet feat. Ville Lauttamus

Marian Petrescu Sextet koostuu kokeneista jazz-muusikoista, joiden tulkinta nojaa vahvasti improvisaatioon. 
 Ville Lauttamus laulaa mm. Frank Sinatran tuotantoa sekä swing-kauden klassikoita. Marian Petrescu Bandin kokoonpano:

Marian Petrescu, kansainvälisesti tunnettu Grammy palkittu pianisti

Mihai Petrescu, basso

Ville Lauttamus, laulu

Juha Lauttamus, trumpetti & flyygelitorvi

Matti Korhonen, pasuuna

Aki Saira, tenorisax ja klarinetti

Reijo Hirvi, rummut

Nirvana Tribute UnpluggedKurt Cobainin kuolemasta tulee tänä vuonna kuluneeksi 25 vuotta, minkä vuoksi Nirvana Tribute aktivoituu akustisesti tulkitsemaan MTV Unplugged In New York -albumin kokonaisuudessaan.

Kiitelty on äänenpainetta, millä live -soitantaa toteutetaan ja sitä kestää herkempikin korvapari. Kynttilän loisteessa ja viinin viipyilessä, voi rauhaisasti istuen nauttia kuulemastaan.

Sami Saari ja JazzpojatSami Saari saapuu Jazzpoikien kanssa Popparin lavalle tuplakeikan merkeissä la 14.9.! Ensimmäinen keikka klo 19 ja toinen klo 22.30.

Sami Saari ja Jazzpojat -yhtyeen musiikki on korvia hivelevää ja tanssittavan svengaavaa jazzia ja soulia meiltä ja muualta.

Suomalaisen soulmusiikin pienviljelijänä ja suurkuluttajana tunnettu Saari on aina ollut sielultaan jazzmies ja on siitä syystä koonnut yhtyeen, jossa vahva solismi sekä pettämätön svengi yhdistävät voimansa karismaattisen solistin kanssa. Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2018 ja keikkailee ahkerasti ympäri Suomea.

Sami Saari – laulu ja kitara
Mikael Myrskog – piano
Eero Seppä – basso
Ville Pynssi – rummut

Ennakkoliput osoitteesta: https://www.freiproductions.fi/kauppa/

Sami Saari ja JazzpojatSami Saari saapuu Jazzpoikien kanssa Popparin lavalle tuplakeikan merkeissä la 14.9.! Ensimmäinen keikka klo 19 ja toinen klo 22.30.

Sami Saari ja Jazzpojat -yhtyeen musiikki on korvia hivelevää ja tanssittavan svengaavaa jazzia ja soulia meiltä ja muualta.

Suomalaisen soulmusiikin pienviljelijänä ja suurkuluttajana tunnettu Saari on aina ollut sielultaan jazzmies ja on siitä syystä koonnut yhtyeen, jossa vahva solismi sekä pettämätön svengi yhdistävät voimansa karismaattisen solistin kanssa. Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2018 ja keikkailee ahkerasti ympäri Suomea.

Sami Saari – laulu ja kitara
Mikael Myrskog – piano
Eero Seppä – basso
Ville Pynssi – rummut

Ennakkoliput osoitteesta: https://www.freiproductions.fi/kauppa/

Jazz Jkl Live: Mikko ”Gunu” Karjalainen Italian Quartet

White Cloud Fire

White Cloud Fire is an Italian-Finnish rock band formed in 2017 after lead singer Andrea Brosio’s participation to the TV-show ”The Voice Of Finland”. In 2019 White Cloud Fire accomplish a successful tour in the UK supporting their debut album ”So Far So Good on Planet Earth” featuring the legendary Hanoi Rocks founder Michael Monroe as backing vocalist and producer on their first single release ”Libertà”.

Andrea Brosio – Vocals
Ilkka Kainulainen – Guitars
Jaakko Pellotsalo – Bass
Paulo Poverini – Drums


www.whitecloudfire.com

femme balba ja Hanhisalo

KELLARIKLUBI: SUNTRACE / STONEFOOT / GLASS WIPE

Perjantain jazzklubi

diving ducks

Marian Petrescu trio featuring Antti Heerman

Antti on useaan kertaaan palkittu parhaana suomalaisena jazzviulistina. Tämä kannattaa kokoe pitkästä aikaa.

Melodisen popin MUSAKLUBI

Jazz Jkl Live: Herd

Teranga-ilta @ Poppari

Jore Marjaranta

pe 18.10.2019 19.00 Ennakko Tiketistä 13,50 / Ovelta 15, jos jäljellä


Jore Marjaranta on suomalainen muusikko, joka tuli julkisuuteen 1990-luvun alussa Leningrad Cowboysin jäsenenä. Hänen muita yhtyeitään ovat olleet muun muassa Albert Järvinen Band ja Guitar Slingers. Hän on ollut soolouralla vuodesta 2000 lähtien ja on julkaissut useita hittisinglejä, joista tunnetuimmat ovat Haaveet kaatuu (elokuvasta Pahat pojat) ja Miten pelko lähtee (elokuvasta Minä ja Morrison). Joren seitsemäs soololevy Hetket kuvina julkaistiin syyskuussa 2016.

Jore Marjarannan soolouran alusta tulee kuluneeksi 20 vuotta. Hän juhlistaa pitkää uraansa julkaisemalla vuoden tauon jälkeen uuden laulun nimeltään Kauemmin. Laulu on alkuperäiseltä nimeltään Longer ja se on Dan Fogelbergin hitti vuodelta 1979.

Ennakkoliput Tiketistä: https://www.tiketti.fi/jore-marjaranta-poppari-jyvaskyla-lippuja/63721

Hide & Cover

2000-luvun jälkipuoliskolla Jyvässeudulla vaikuttanut rockmusiikin tribuuttibändi Hide & Cover soittaa 10 vuoden tauon jälkeen comeback-keikan ravintola Popparissa lauantaina 19.10.2019

Luvassa tiukkaa rock-asennetta ja paljon oman aikakautensa ikimuistoisimpia biisejä jämäkästi tulkittuna. Bändi coveroi muun muassa Europea, Bon Jovia, Dioa, Ozzya, Iron Maidenia, Rainbowta ja monia muita kasarin ja ysärin klassikoita.

Kokoonpano: Janne Oksanen, laulu
Matti Kärävä, kitara
Jaakko Kaski, kitara
Hannu Holopainen, basso
Hannu Ahokas, koskettimet
Reijo Mustakorpi, rummut


Lipputuloilla lennätetään laulaja paikalle Keski-Euroopasta ja maksetaan miksaajalle.KELLARIKLUBI

Perjantain jazzklubi

Kauko Röyhkä soolo

la 26.10.2019 19.00 Tiketistä 13,50 / Ovelta 15


Kauko Röyhkä on pitkän linjan kirjailija ja rockmuusikko, joka on vuodesta 1980 lähtien ärsyttänyt, järkyttänyt ja ihastuttanut Suomen kansaa lauluillaan ja romaaneillaan.

Kauko Röyhkän ensimmäinen albumi Steppaillen (1980) on suomalainen rock-klassikko, ja romaani Kaksi aurinkoa oli Finlandia-palkintoehdokkaana vuonna 1996.

Röyhkä on kirjoittanut myös muun muassa elokuvakäsikirjoituksia, tv-draamaa, kolumneja ja levyarvosteluita. Vuonna 1995 Röyhkä sai Suomi-palkinnon ja vuonna 2009 valtion taidepalkinnon. Tämä monipuolinen lahjakkuus ei osoita hyytymisen merkkejä.

Kauko Röyhkä: Facebook // Spotify

Ennakkoliput Tiketistä: https://www.tiketti.fi/kauko-royhka-poppari-jyvaskyla-lippuja/61701

Jazz Jkl Live: Jussi Lehtonen Quartet

Kaija Kärkinen & Ile Kallio

la 2.11.2019 19.00 Ennakko Tiketistä 13,50 / Ovelta 15


Kaija Kärkinen ja Ile Kallio aloittivat yhteisen musiikillisen matkansa Hullusta yöstä vuonna 1991. Siitä lähtien pari on keikkaillut ahkerasti sekä bändin kanssa että duona. Kaija Kärkinen ja Ile Kallio ovat julkaisseet yhdessä kymmenen studioalbumia sekä yhden kokoelman. Vuonna 1995 julkaistun ensilevyn hitti Sade toikin kaksikon kerralla koko kansan tietoisuuteen. Siitä lähtien jokainen julkaistu albumi on tuonut lisää nimikkeitä Kaijan ja Ilen meriittilistaan, muun muassa Täysikuu, Aurinko nousee taas, Valkoiset valheet, Jan ja Kuka saa kyyneleet.

Uusin albumi, Köyhän naisen paratiisi, julkaistiin maaliskuussa 2012. Levyllä on omien kappaleiden lisäksi covereita, jotka ovat vuosien varrella kulkeneet mukana, sydämessä ja keikoilla. Suomenkieliset tekstit ovat yhtä lukuunottamatta Kaijan käsialaa.

Ennakkoliput Tiketistä: https://www.tiketti.fi/kaija-karkinen-ile-kallio-poppari-jyvaskyla-lippuja/61700

keeshlifemovie 2 leffan julkaisu & Henrik (entiseltä nimeltä ”Vercace Henrik”)

Melodisen popin MUSAKLUBI

Katri Ylander

la 9.11.2019 19.00 Ennakko Tiketistä 13,50 / Ovelta 15


Katri Ylander tuli koko kansan tuntemaksi vuonna 2005 sijoittuen Idolsin toisella tuotantokauden kilpailussa toiseksi. Kilpailun jälkeen Katri solmi levytyssopimuksen Sony BMG:n kanssa ja kesäkuussa 2006 ilmestyi hänen omaa nimeään kantava esikoisalbumi, jonka ensimmäinen singlejulkaisu oli ”Onko vielä aikaa?”. Seuraavan ”Kaikki nämä sanat” -levyn vuoro oli lokakuussa 2007. Kolmas albumi ”Valvojat” ilmestyi vuonna 2009. Radioissa soivat edelleen hitit ”Mansikkamäki”, ”Aamuaurinkoon”, ”Välitunnilla” ja ”Valehdellaan”.

Katri palasi uudella musiikilla pitkän tauon jälkeen Suomen Musiikin Kari Hynnisen yhteydenoton kautta marraskuussa 2018 singlellä ”Sinä pärjäät” (säv.: Sami Kurppa, san.: Johanna Viksten, Lotta Salonen). Toukokuussa 2019 oli toisen singlen vuoro ja Antti Kleemolan ja Inka Nousiaisen tekemä ”Sano mulle jotain kaunista” -kappale nousi hienosti soittoon monelle radiokanavalle.

Katri tunnetaan luonnonkauniista ja vahvasta äänestään ja tunteisiin vetoavasta tulkinnastaan. Kuulijat ovat monta vuotta kaivanneet tätä upeaa laulajaa takaisin ja näin päätös paluusta sai alkunsa!

Ennakkoliput Tiketistä: https://www.tiketti.fi/katri-ylander-duo-poppari-jyvaskyla-lippuja/61705

Jazz Jkl Live: Mariana Swarg Sexteto Universal

JUJU

QUEEN TRIBUTE by The Voice of Finland finalist Andrea Brosio & Band

A night of celebrating one of the most famous Rock band of all time with all their hit songs. Performed by The Voice of Finland 6 finalist Andrea Brosio, together with his band.

Andrea Brosio – vocals
Eero Nurmela – guitars, backing vocals
Lauri Leno – bass, backing vocals
Juha Hämäläinen – drums
Iida Häkli – keyboards, backing vocals

Jazz Jkl Live: Joona Toivanen Trio + Olli Hirvonen New Helsinki

EDU KETTUNEN – Levynjulkaisukiertue

la 23.11.2019 19.00 Ennakot Tiketistä 19,50 / Ovelta 20, jos jäljellä


Edu Kettunen esiintyy duona Popparissa levynjulkaisukiertueellaan. Edun tunnetuimpia lauluja ovat mm. ”Lentäjän poika” ja ”Autioilla rannoilla”.

Ennakkoliput Tiketistä: https://www.tiketti.fi/edu-kettunen-poppari-jyvaskyla-lippuja/63671

Tervetuloa mukaan puhuttelevaan iltaan!

KELLARIKLUBI

Perjantain jazzklubi

U. PASANEN BAND & FRIENDS

Keskisuomalaisen rytmimusiikin höyryjuna U. Pasanen Band ystävineen saapuu ja täyttää kirjaimellisesti Popparin lavan 8-henkisen blues/soul/funk/rock -ryhmittymän voimin. Luvassa taas niitä bändin tuttuja taattuja omia hengentuotteita maustettuna ripauksella klassikkoteoksia.

U. Pasanen Band:
Seppo ”U.” Pasanen – kitara
Joonas Pasanen – kitara
Juha-Antti Helama – basso
Asko Vikki – rummut
Harri Häkkinen – laulu


Friends:
Kalle Keränen – saksofoni
Antti Kettunen – saksofoni
Jyrki Lindlöf – koskettimet

Jazz Jkl Live: Oddarrang

Avant Garden ja Lojohh

Railroad Men

Melodisen popin MUSAKLUBI

KELLARIKLUBI

Perjantain jazzklubi

Jyväskylän Talviklubi

Jyväskylän Talviklubi

Jyväskylän Talviklubi

Jyväskylän Talviklubi

Jyväskylän Talviklubi

varattu Dex-viihde

Jesse Kaikuranta

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Aukioloajat:

Ma-to 16-03 (05)
Pe 16-4.30 (05)
La 19-04.30 (05)
Su lepopäivä

Keikat alkavat viikolla klo 21.00 ja pe – la 22.30, ellei sivuillamme muuta mainita.

Monday Club alk. 21.00.

Liput ovelta viikolla klo 20.30, viikonloppuisin klo 22.00. Ennakot baarista.

Uudet talon viinit nyt täällä!

Hinnat 20 € / plo tai 4,40 € / 12cl. Tervetuloa maistelemaan!

Vuoden 2016 palkitut

Popparin VIP-pikkujouluissa suoritettiin perinteiset Vuoden valinnat.

Vuoden muusikko:
Lassi Friman (kitara)

Vuoden tulokas:
Aapo Lankinen (rummut, basso)

Palkitut kautta aikojen