Keikat

Topi SahaKaustisella syntynyt Topi Saha on väkevistä sanoituksistaan ja vähäeleisistä kappaleistaan tunnettu laulaja-lauluntekijä. Helsingin Sanomat on tituleerannut tätä osan vuodesta Hongkongissa viettävää artistia kotimaisen folkin toivoksi.

Sahan neljäs albumi, maaliskuussa ilmestynyt Lopunajan rakastavaiset on saanut osakseen kauttaaltaan kiittäviä arvioita. Julius Maurasen tuottamaa albumia on luonnehdittu pysäyttäväksi ja ikiaikaiseksi. Soundi-lehden mukaan Sahan toiminta ”melko marginaalisen musiikin alalla ja sitä kautta isompiin kuvioihin päätyminen antaa uskoa vanhan liiton tapaan tulla tunnetuksi levy levyltä, ajan myötä”. Savon Sanomien mukaan ”tuntuu, kuin Topi Saha olisi ollut olemassa aina”.

Uuden levyn lauluja tekee keikoilla lihaksi yhtye, jonka muodostavat Sahan lisäksi Tero Hyväluoma (viulu, busuki, rummut), Matias Tyni (koskettimet, mandoliini), Joni Teirikangas (basso) ja Jaakko Murros (sähkökitara).

Soolouransa ohella Saha musisoi säännöllisesti Antero Lindgrenin ja Mikko Joensuun taustayhtyeissä. Miehen itsensä lisäksi ovat hänen laulujaan esittäneet mm. Lassi Valtonen, Anna Puu, Ellinoora ja Johanna Försti.

”Minkäänlaisia kikkoja ei tarvita, kun on vahva tarina ja taito kertoa. Sahalla on. Hän on aivan poikkeuksellinen lahjakkuus.” -Helsingin Sanomat

KELLARIKLUBITusina klubeja takana. Eikä ole tusinakamaa tämä viimeinenkään.
Joulukuun totuttuakin tuhdimpi kattaus tarjoilee tuttuja kasvoja tuutin täydeltä tontulle kuin tontulle. Illan kolme yhtyettä käärivät taatusti klubikansan saavit ja kiulut täyteen juhlamieltä, itse kullekin säädylle sopivaan hintaan. Jouluviittaus.

HÄKKYRÄ
Jyväskylän two-piecejen hassu eno, Häkkyrä, hieroo tiivistä kokoonpanostaan huolimatta ääniaalloista monumentaaliisia teoksia, jotka soivat korvissasi pidempään kuin Whamin Last Christmas tämän luettuasi.
Kuuntele: https://www.youtube.com/watch?v=NUNCV6BxPZ8
Palvo: https://www.facebook.com/hakkyraband

THE ØFFSETS
Jossain universumin reunalla, aika-avaruuden rajalla on ravintola. Sen ravintolan nurkassa kuulijoiden seilausta läpi ikuisuuden säestää The Øffsets. Tule ja tanssi itsesi takaisin aikaan jota ei ehkä koskaan ollutkaan.
Koe: https://www.youtube.com/watch?v=7sgVTY9mg2k
Perehdy: https://www.facebook.com/theoffsetsband

PUJUS OF JUKRA
Kellariklubien vuoden 2018 päättää Pujus of Jukra, kolmikko jonka karismaattinen tulkinta pysäyttää veren, ja jonka hohkaava karisma sulattaa sydämen. Juuri esikoislevynsä julkaiseet jukranpujut ovat vuoden kehutuimpia progetulokkaita. Tule paikalle, niin tiedät miksi.
Uppoudu: https://pujusofjukra.bandcamp.com/releases
Idolisoi: https://www.facebook.com/pujusofjukra/

LA Heat80-luvun musiikin suurlähettiläät eli LA Heat pistää lähestyvän joulun ja vuodenvaihteen kunniaksi soimaan popin ja rokin siltä kaikkein neonvärisimmältä vuosikymmeneltä Jyväskylässä, ravintola Popparissa pe 14.12. ja la 15.12.

Viime hetken pikkujoulumaisessa musiikkitarjonnassa on luvassa kappaleita 80-luvun artisteilta kuten Nik Kershaw, Mr Mister, Genesis, Crowded House, Billy Idol, Van Halen, Tears for Fears, Chesney Hawkes ynnä monia muita.

Kovan livebändin maineessa oleva LA Heat pistää sinut joraamaan silkkihuivisi solmuun vielä ennen kinkkua ja laatikoita. Valitse sopivin päivä tai tule paikalle vaikka molempina!

Kova on biitti, kova on biitti, LA Hiitti!

Konsta Niskavaara (voc)
Sami Niskavaara (gtr)
Juha-Matti Rautiainen (b)
Hannu Leppänen (drs)
Mikko Pellinen (keys)

LA Heat80-luvun musiikin suurlähettiläät eli LA Heat pistää lähestyvän joulun ja vuodenvaihteen kunniaksi soimaan popin ja rokin siltä kaikkein neonvärisimmältä vuosikymmeneltä Jyväskylässä, ravintola Popparissa pe 14.12. ja la 15.12.

Viime hetken pikkujoulumaisessa musiikkitarjonnassa on luvassa kappaleita 80-luvun artisteilta kuten Nik Kershaw, Mr Mister, Genesis, Crowded House, Billy Idol, Van Halen, Tears for Fears, Chesney Hawkes ynnä monia muita.

Kovan livebändin maineessa oleva LA Heat pistää sinut joraamaan silkkihuivisi solmuun vielä ennen kinkkua ja laatikoita. Valitse sopivin päivä tai tule paikalle vaikka molempina!

Kova on biitti, kova on biitti, LA Hiitti!

Konsta Niskavaara (voc)
Sami Niskavaara (gtr)
Juha-Matti Rautiainen (b)
Hannu Leppänen (drs)
Mikko Pellinen (keys)

Kaisa Hoo & JouluhyggeJouluhygge valtaa jälleen Popparin! Viime vuoden tapaan paikallisista nuorista muusikoista koottu kvartetti tarjoilee pari settiä perinteikästä joulujazzia sekä rakastettuja suomalaisklassikoita tuorein sovituksin maustettuna uudemmilla sävelmillä. Jokunen yhteislaulukin mahtuu mukaan. Kaisa opiskelee hyggeilyn luvatussa maassa Tanskassa ja on aika tartuttaa rentoa joulumieltä myös kotikonnuilla.

The Hygge Bänd:

Kaisa Halmemies – laulu, viulu
Panu Korhonen – koskettimet
Hanna Turunen – basso
Vili Kallonen – rummut

Konsertin jälkeen lava on talon tapaan vapaa jamittelulle.

Jazz Jkl Live: Signe

to 20.12.2018 19.00 Ennakot Tiketistä 9,5/13,50€, ovelta 10/15€


Jazz Jkl Liven syyskauden päättävä lauluyhtye Signe vie jazzilmaisua uusille urille poikkeuksellisen instrumentaation, neljän naisvokalistin ja kontrabasson, muodossa. Tällä kertaa alkuperäisestä hieman poikkeava kokoonpano on entistäkin erityisempi, sillä Signen hurmaavat Josefiina Vannesluoma, Riikka Keränen sekä Selma Savolainen esiintyvät elektroniikalla maustettuna laulutriona. Konsertissa kuullaan uutta materiaalia alkuvuodesta julkaistavalta Sapfo-aiheiselta levyltä sekä Bruno K. Öijerin ja Edith Södergranin runoihin sävellettyä musiikkia. Yhtyeen iholle tuleva laulumusiikki kulkee jazzin, nykymusiikin ja kuunnelman rajapinnoilla, ja sen tunnelmat vaihtelevat aina lyyrisesta kaihosta hyvinkin iloisiin ja svengaaviin säveliin.

Signen alkuperäisessä kvartettikokoonpanossa soittaa myös Pori Jazzin vuoden 2018 nousevana kykynä palkittu kontrabasisti Kaisa Mäensivu, joka asuu ja työskentelee New Yorkissa. Kvartetti esiintyi vastikään Lontoossa Jazz Festivalilla edustaen Suomea Nordic Jazz Comets Showcasessa marraskuussa 2018. Maaliskuussa 2019 Signe konsertoi laajamittaisesti ympäri Suomea Jazzliiton ja Raitala Musicin yhteistuotantokiertueella.

Yhtyeen jäsenet ovat tutustuneet Helsingissä opiskellessaan Sibelius-Akatemian jazzosastolla. Nykyisellä kokoonpanollaan vuodesta 2015 toiminut yhtye julkaisi EP-albumin Signe loppuvuodesta 2017. Parhaillaan Signe valmistelee ensimmäistä kokopitkää albumiaan, joka koostuu yhtyeen itse säveltämästä ja sanoittamasta materiaalista. Levy julkaistaan tammikuussa 2019.

“Vihdoinkin yhtye, jossa ääntä käytetään kuin aitoa jazzinstrumenttia!”
-Katri Kallionpää HS

Riikka Keränen – laulu
Selma Savolainen – laulu, syntetisaattori
Josefiina Vannesluoma – laulu, syntetisaattoriwww.vocalssigne.com

Edullisemmat konserttiliput Ticketistä.

Lippuja saa myös ovelta klo 18.30 alkaen hintaan 10/15 €.

Perjantain jazzklubi: Jazz Jkl Collective feat. Markus LajunenVuoden viimeinen Perjantain jazzklubi omistetaan saksofonisti Lester Youngin musiikille, joten luvassa on vauhdikkasta ja rentoa menoa 1940- ja 50-luvun valtavirtajazzin tunnelmissa. Jazz Jkl Collective saa solistivieraakseen saksofonisti Markus Lajusen, jonka suurimpiin vaikuttajiin Lester lukeutuu. Illan ohjelmassa nostetaan esille myös Lester Youngin ja laulajatar Billie Holiday’n yhteistyö. Näissä kappaleissa kuullaan laulusolistina Sini Pajusta.

Lester Young (1909-1959) oli yksi kaikkien aikojen merkittävimmistä saksofonisteista, joka tunnetaan melodisesta, kevyen ilmavasta ja vapaasti virtaavasta soittotyylistään. Nuori Charlie Parker piti häntä esikuvanaan, ja Lesterin herkistelevä soittotapa loi pohjaa myös cool jazzina tunnetulle tyylisuuntaukselle. Tunnetuksi Lester Young tuli legendaarisessa Count Basien orkesterissa 1930- ja 40-luvuilla. Tänä aikana Lester soitti myös Billie Holidayn kanssa, ja heillä oli läheinen ystävyyssuhde. Juuri Young antoi Billie Holidaylle nimen ”Lady Day”. Billie Holiday antoi puolestaan Lester Youngille nimen ”The President of All Saxophone Players”, joka lyheni muotoon “Prez”.

Alun perin heinolalainen Markus Lajunen on vaikuttanut Jyväskylässä jo lähes 20 vuotta. Lukion aineenopettajana toimiva Lajunen on aktiivinen muusikko: mies on kuulunut pitkään Jyväskylä Big Bandin vakiokokoonpanoon ja hänen taidokasta ja tyylikästä soittoaan on kuultu myös kaupunginteatterin orkesterissa sekä monissa pienyhtyeissä. Lajunen soittaa myös huilua ja klarinettia.

Popparin Perjantain jazzklubeilla kuullaan kerran kuussa teemoiltaan vaihtelevaa, tyyliltään perinteistä ja monipuolista jazzmusiikkia. Paikallisista jazzmuusikoista koottu neljän sukupolven yhtye saa klubi-illoissa vahvistuksekseen kutkuttavia solistivieraita – usein läheltä ja silloin tällöin kauempaakin.

Markus Lajunen – saksofoni
Tuomas Paukku – kitara
Marian Petrescu – piano
Pekka Törmänen – basso
Kasper Halttunen – rummut
Sini Pajunen – laulu

ANDREA BROSIO & WHITE CLOUD FIRE, SURPLUS

Voice of Finland 6 finalist Andrea Brosio & White Cloud Fire will perform at Poppari on December 21th, Friday, supporting the upcoming of their debut album ”So Far So Good On Planet Earth”, scheduled to be released by the end of the year.

On the same night Surplus will perform on stage as well.

Klo 22:00 – Surplus Klo 23:00 – Andrea Brosio & White Cloud Fire

www.thewhitecloudfire.com

www.facebook.com/surplusmusic/

Kolmen bändin heavy ilta

Klo 22 Status Abnormis (Experimental death metal)

Klo 23 Goats of Doom (Black metal)

Klo 24 Gas Chamber Renaissance (Harsh noise / industrial)

Perinteiset Tapsan jamit

Vallila Roots Unit avaa tapsan jamit

Blues-, rock-, ja pop-klassikoita jenkkilästä!

Marius Pirhonen – laulu, kitara Valtteri Rouhiainen – basso Konsta Koskinen – koskettimet Aku Tervakangas – rummut

Let´s Eppelin & 70´s Show,

Let´s Eppelin & 70´s Show, perinteinen Uuden Wuoden Söy 31.12.2018

Let´s Eppelin päästää ilmoille isäbändiään Led Zeppeliniä jo 29 vuoden kokemuksella ja 70´s Show huolellisen valikoiman 1970-luvun rock-klassikoita.
 Iltamat alkavat jo klo 21.30 historiallisen hauskalla puolituntisella, kun videotykitetään otteita Eppelinin ”Wanna Boogie” -albumin julkkarista 3.5.1996. Mukana mm. Sari ”Hapsu Haapasalo, Jarmo Hovi, Riku Kettunen ja Veltto. Unohtamatta illan päätähtiä…


Jorma Hietamäki (laulu)
, Jukka Viitasaari (kitara), 
Juha-Antti Helama (basso), 
Pasi Pekkarinen (rummut), Miika Tarvainen (kitara ja laulu)

Melodisen popin MUSAKLUBI

Uusi vuosi alkaa popparibändin ja illan solistivieraan Seppo Tammilehdon seurassa. Seppo Tammilehto aloitti uransa tamperelaisen Alwari Tuohitorven rumpalina ja laulajana jonka jälkeen hän on tehnyt pitkän uran sooloartistina, säveltäjänä ja sanoittajana ja voittanut mm. Seinäjoen Tangomarkkinoitten sävellyskilpailun. Hän on myös ollut Beatles-musiikkiin erikoistuneen Beat Line bändin laulajana, joten eiköhän niitäkin kappaleita Popparissa kuulla. Seppo on tehnyt myös Veksan kanssa vuosien mittaan duo-keikkoja joten akustista musiikkiakin kuuluu illan teemaan. Popparibändi soittaa omaa suosittua rytmimusiikkiaan ja varmaan kuullaan joitakin kappaleita bändin uuden suosikkisoittimen ukulelen säestyksellä.


Popparibändissä:
Ari Oinonen,
Arska Vesterinen,
Veksa Nyberg
ja Juha Ahtilinna,

klo 19.00-21.00, liput 10€.

Dixie Fried

The Boasters, Terve Hulluus & Nuoret Sankarit

The Boasters

Drinking hard, dressing smart! Pikapuoliin ensimmäisen ep:nsä julkaiseva jyväskyläläistamperelainen The Boasters soittaa määrätietoista Oi!-/katupunkkia, joka on maustettu ripauksella Hurriganesia. Nautitaan oluen ja jalkapallon kanssa. Työviikolle arvoisensa päätös on se, kun pääsee laittamaan kuontalon kuntoon ja nauttimaan kunnon rock ’n’ rollista!

Terve Hulluus

Punkrockia Kuopiosta, ensimmäistä kertaa Jyväskylässä. Yksi 7″ julkaistu ja toinen tulossa vuoden 2019 aikana. ”Kun susta aika jättää”: https://www.youtube.com/watch?v=-UQEaJMIhH8 Terve Hulluus – Kun Susta Aika Jättää (Studio) – YouTube
www.youtube.com Terveiset Jyrki Kataiselle! #hankikamppajaasuntolaina

Nuoret Sankarit

Joensuulaisjyväskyläläinen Nuoret sankarit soittaa ankaraa rokkia perinteitä kunnioittaen, punk asennetta unohtamatta. Bändin äijät on monessa liemessä keitettyjä konkareita, joka näkyykin yhtyeen lavashowssa poikamaisena huumorina ja välillä rajumpanakin kettuiluna. Takataskusta löytyy useita julkaisuja, joista tuorein ”Lassie palaa autoon” -EP on poikinut ”Nuokkareille” kovaa nostetta ja pöhinää alan julkaisuissa. Räyh! ”Lassia palaa autoon”: https://www.youtube.com/watch?v=5Yo38uYMWxk

Nuoret Sankarit – Lassie Palaa Autoon – YouTube

www.youtube.com Nuoret Sankarit – Lassie Palaa Autoon from Lassie Palaa Autoon EP (2018) band contact: nuoretsankarit82@gmail.com LASSIE PALAA AUTOON vituttaa sossu kusettaa…

Mika Nuorva ja Soittorasia

Mika Nuorva ja Soittorasia Ravintola Popparissa ti 8.1. klo 22. Liput 8€ ovelta tai ennakkoon baarista. Luvassa vanhoja ja uusia lauluja isolla bändillä ja hyvällä meiningillä. Saattaa koskettaa sielun lisäksi myös tanssijalkaa.

Soittorasiassa: Anna Voutilainen (saksofoni), Esko Turpeinen (kitara), Mikko Pellinen (kosketinsoittimet), Ilona Rimpilä (basso) ja Antti Rintala (rummut). Mika Nuorva on keskisuomalainen laulaja-lauluntekijä, joka on tullut tunnetuksi viime vuosikymmenellä kolmen, runsaasti radiosoittoa saaneiden soololevyjensä myötä. Nyt ohjelmistossa on pitkän tauon jälkeen myös uutta materiaalia. Mikan uusin single “Linnunradan alla” julkaistiin marraskuun alussa. Kotisivut: mikanuorva.com.
br>

Jarkko Martikainen

la 12.1.2019 19.00 13.50 sis.palv.maks.


Kaksi keikkaa samana iltana: klo 19 ja klo 22.30!

Martikainen luo esiintyessään käsin kosketeltavan vahvan musiikkitunnelman, joka puhuttelee kaikenikäistä yleisöä.

Hän on monien kulttuurialojen mies, jonka tärkeimpänä maalina on aina ollut laulunteon, levytysten ja keikkailun kolmiyhteys.

Jarkko Martikainen tunnetaan YUP-yhtyeen säveltävänä ja sanoittavana laulaja-kitaristina 1987–2008. Vuonna 2004 alkaneen soolouran myötä lauluihin on tullut mukaan myös entistäkin pohdiskelevampia sävyjä.

Jarkko Martikainen julkaisi elokuussa 2018 viimeisimmän albuminsa ”Aina auki”, joka oli ilmestyessään virallisen albumimyyntilistan TOP-10 -listalla.


Spotify: Aina auki -albumi

Liput Tiketistä

Jarkko Martikainen Soolo

la 12.1.2019 22.30 13.50 sis.palv.maks.


Kaksi keikkaa samana iltana: klo 19 ja klo 22.30!

Martikainen luo esiintyessään käsin kosketeltavan vahvan musiikkitunnelman, joka puhuttelee kaikenikäistä yleisöä.

Hän on monien kulttuurialojen mies, jonka tärkeimpänä maalina on aina ollut laulunteon, levytysten ja keikkailun kolmiyhteys.

Jarkko Martikainen tunnetaan YUP-yhtyeen säveltävänä ja sanoittavana laulaja-kitaristina 1987–2008. Vuonna 2004 alkaneen soolouran myötä lauluihin on tullut mukaan myös entistäkin pohdiskelevampia sävyjä.

Jarkko Martikainen julkaisi elokuussa 2018 viimeisimmän albuminsa ”Aina auki”, joka oli ilmestyessään virallisen albumimyyntilistan TOP-10 -listalla.


Spotify: Aina auki -albumi

Liput Tiketistä

Frank Zappa Memorial Pancake Breakfast ( One Size Fits All )

15 vuotta Zappaa: FZMPB plays One Size Fits All

Vuonna 2004 perustettu Frank Zappa Memorial Pancake Breakfast juhlistaa 15­-vuotista taivaltaan tekemällä viiden konsertin mittaisen kiertueen alkuvuonna 2019. Kiertueella yhtye esittää Zappan One Size Fits All -levyn kokonaisuudessaan, muiden Zappa-klassikoiden lomassa. Yhtye esiintyy Popparissa nyt kolmatta kertaa.

Harvakseltaan keikkaileva yhdeksänhenkinen yhtye on esiintynyt aiemmin mm. Saksassa Zappanale-festivaaleilla 2008, sekä Keitelejazzien pääkonsertissa 2011 ja 2016. Keskisuomalainen arvioi Lutakon konserttia joulukuussa 2012 näin: ”Supisuomalainen Frank Zappa Memorial Pancake Breakfast omistautuu sitkeästi mestarin musiikille, ja tekee sen vakuuttavan kunnianhimoisesti, mutta samalla myös Zappan usein rasvaiseksi äityneellä huumorilla ilakoiden…näin huolella rakennetun produktion tuominen Suomen keikkapaikoille on melkoinen kulttuuriteko.”

Frank Zappa Memorial Pancake Breakfast on

Antti Koivula (laulu), Janne Toivonen (trumpetti), Petteri Hietamäki (saksofoni), Heikki Tuhkanen (pasuuna), Olli Kari (marimba, vibrafoni), Iikka Kotaja (koskettimet, laulu), Mikko Enqvist (kitara), Antti Kivimäki (basso, laulu), Joni Leino (rummut)

femme balba

femme balba on tuore jyväskyläläinen popyhtye jonka musiikkia kuvaa hyvin eräältä fanilta kuultu lausahdus: kippeet tekstit, keppeet melodiat. Taatusti energinen show tuo tammikuun pakkasiin iloa ja valoa runsaasti.

Laulu – Emma Balbatsu
Kitara – Eero Salonlahti
Kitara – Jaakko Penttilä
Synat – Aaro Laitinen
Basso – Kalle Saarelma
Rummut – Vili Kallonen
https://www.facebook.com/femmebalba

Jazz JKL

Läskit Lokit

Victoriani & Entäs Peltonen

https://www.facebook.com/victorianjkl/

https://www.instagram.com/victorianjkl/

https://open.spotify.com/artist/6u3kqjjpfsNL8BSKc6tAKw?si=CUxSueevTMKElQ1TdlScag

………… https://www.facebook.com/entaspeltonen/

https://www.instagram.com/entaspeltonen/

https://open.spotify.com/artist/5yZcaFctThsrvk6uPOtZ8U

Lassi Friman

Melodisen popin MUSAKLUBI

Musaklubin teemana tänä iltana on 50-luvun rock ja 60-luvun alun pop-musiikki. Se on aika jolloin nykymuotoinen pop-henkinen rytmimusiikki alkoi kehittyä ja vallata maailman nuorison. Siltä ajalta löytyy monia helmiä jotka on levytetty uudestaan monia kertoja ja niitä esitetään jälleen tänä iltana. Lokakuussa alkanut bändin jäsenten omat valinnat jatkuvat helmikuussa Veksan valinnoilla.

Popparibändi
Pepe Hämäläinen,
Veksa Nyberg,
Juha Ahtilinna,
Arska Vesterinen
ja Ari Oinonen.

Klo 19.00-21.00, liput 10€.

APPA Music Show

APPA show for family

APPA Music Show

House Band avaa JAMIT@ JYVÄSKYLÄN TALVI

House Band avaa Jazzjamit. Ei pääsymaksua.

Jazzillassa Sini Pajunen& Petrescu Brothers@ JYVÄSKYLÄN TALVI

Biilie Holydayn tunnelmissa

PaleFace@ JYVÄSKYLÄN TALVI

The Breed plays PEKKA POHJOLA@ JYVÄSKYLÄN TALVI

a HEAVY JAZZ – the Breed plays music of Pekka Pohjola

Kokoonpanossa ovat kotimaamme eturivin monipuoliset, tyylien muutoksien taitavat virtuoosimuusikot, jotka esiintyvät niin kotimaassa kuin muualla Pohjoismaissa ja Euroopassa.

Jäsenet ovat:

Jukka Iisakkila – kitara
Jaan Wessmann – basso
Aki Lääkkölä – koskettimet
Niko Ronimus – rummut ja perkussiot
Ville Ojanen – viulu


Jukka Iisakkila on Steve Vain arvostettu yhteistyökumppani, Jaan Wessman Mike Keneallyn, Aki Lääkkölä Absoluuttisesta Nollapisteestä, Ville Ojanen rokkaavan maailmanmusiikin kansainväliseltä huipulta.

Muun muassa Ville Ojanen sekä Jukka Iisakkila ovat Emma -palkittuja sekä Emma -ehdokkaita viime vuosilta.

JYVÄSKYLÄN TALVI 50V

Päättömät EP-kiertue

Päättömät on tamperelainen modernin bändivetoisen poprockin nimeen vannova yhtye! Päättömien keikoilla on aitoa vaaran tuntua, kitaristi juoksee pitkin tanssilattiaa etkä voi ikinä olla varma lausutaanko keikalla seuraavaksi mantraa vai soitetaanko vuoden kovin rokkibiisi! Hommat hoidetaan ammattimaisesti, ja miehet ovat reiluja ja hyväkäytöksisiä.

Tässä Päättömien uusi ’Merimies’ -musiikkivideo: https://www.youtube.com/watch?v=mYaghYp9zqM

Le Roi + Hyvät Ihmiset

Hyvät Ihmiset on Helsinkiläinen 5-henkinen, jossain Mars Voltan ja Tuula Amberlan välimaastossa seilaava suomenkielinen laatuyhtye. ”Hyvikset” on tänä vuonna äänittänyt nimeään kantavan LP:n, joka julkaistaan joulukuussa 2018.

https://www.facebook.com/hyvatihmisetofficial

https://youtu.be/5e9ancCTQKU

Metallia Suomesta! Iso soundi ja sillä selvä! Le Roi on yhtye joka ei jätä kylmäksi. Raskas kitarointi, analoginen synteesi ja popmelodiat sulautuvat tavalla jota ei liian usein kuulla.

facebook.com/leroiyhtye

https://open.spotify.com/artist/00DcXnap73P6okmoeseg93?si=XOjuX_u0TmKRcC9AsbMDgA

https://youtu.be/_dGs7yYLLvc

Moonshine Gold

Moonshine Gold on brittiläis-suomalainen kokoonpano, joka soittaa tunnettuja rock- ja popklassikoita alkaen 60-luvulta aina näihin päiviin saakka.
br> Gary Reakes (Voc) Miika Tarvainen (Gtr & voc) Juha-Antti Helama(bass) Jyrki Lindlöf (keyboards) Pasi Pekkarinen (drums)

Hess (DK) Winter (FIN) Huntley (USA) Trio

WINTER HESS HUNTLEY TRIO

Trion perusvire on maalailevan lyyrinen mutta jämäkkyyttäkin löytyy tarvittaessa. Yllättävyys on juuri tämän bassottoman trion vahvuus. Niklas Winter ja Emil Hessin yhteistyö johtaa aina 1990-luvun alkuun kun nämä kaksi muusikkoa opiskelivat Bostonissa mainekkaassa Berklee College of Musicissa. Siellä he perustivat Scandinavian Jazz Quartet yhtyeen joka teki yhteensä kolme albumia. Yhteistyö on jatkunut saumattomasti aina tähän päivään asti ja uusin levy ‘You’ ilmestyi syyskuussa 2018. Winterin ja Hessin lisäksi albumilla soittaa Richard Huntley New Yorkista. Hänkin vanha tuttu näille he jo 20 vuoden takaa erillaisista muista kokoonpanoista. Tämä trio tekee uuden ‘You’ levyn kunniaksi kiertueen helmi-maaliskuussa. Luvassa materiaalia levyltä sekä uusia/vanhempia sävellyksiä.

Emil Hess (DK) – tenori saksofoni & basso klarinetti Niklas Winter (FIN) – kitara Richard Huntley (USA) – rummut Hess Winter Huntley’ uusi albumi ‘You’: https://open.spotify.com/album/6s70D6pGuaIEs7E7XzDmXW?si=ZrnPgKQATnaExXNTyanbhw Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=CGMI1W7bh6Y www.niklaswinter.com www.emilhess.dk www.rlhuntley.com

Melodisen popin MUSAKLUBI

Pelko, Huolet ja murheet sekä Akseli Hiltunen

Suvi Liukkonen Liitteetpe 7. jouluk. 11.23 (3 päivää sitten) -> minä Moi! Pelko on helsinkiläinen synkkä mutta jorattava traumarock-yhtye, joka julkaisi keväällä esikoisalbuminsa “Paino jota vastaan ei voi taistella”. Äänitämme nyt uutta levyä, ja maaliskuun alussa siltä on jo lohkaistu sinkkumusavideo tai toinenkin. Musiikkia on noteerattu Soundista Spotify-listoille asti.

Viimeinen juna (musiikkivideo): https://www.youtube.com/watch?v=qUKgkyndi1U

Huolet ja murheet, tuo turkulainen “punkrockin Haloo Helsinki”, julkaisi juuri kahdeksannen EP:nsä ja kiertää Suomea hyperahkerasti. Uuden kasetin äänitykset ovat juuri paketissa ja uutta julkaisua tulee varmasti ennen keikkaa.

Hennalle (musiikkivideo): https://www.youtube.com/watch?v=gRBajK9Byyo

Akseli Hiltunen esittää yhtyeensä kanssa intensiivisellä otteella korkeatasoista, eri tunneskaaloja ja tyylilajeja yhdistelevää rock-musiikkia ensimmäisellä kotimaisella ilmaistuna aliarvioimatta kuulijoidensa kykyä uppoutua maalaamiinsa visioihin. Elokuussa Hiltunen julkaisi tulevalta pitkäsoitoltaan maistiaisen ”Kadotetun tulevaisuuden aaveet”.

Kadotetun tulevaisuuden aaveet (single): https://www.youtube.com/watch?v=PK_oQPiJpys

Quu Quu

”Quu on vuonna 2012 perustettu kolmen ystävyksen yhtye ja “Quu-jazzin” pioneeri. Quun musiikki on mystistä ja hypnoottista, sähköisen ja akustisen jazzin rajamailla liikkuvaa sci-fi fantasiaa, joka lainaa ennakkoluulottomasti, eikä pelkää ottaa riskejä. Quu etsii kauneutta virheiden kautta ja sinkoaa kuulijan kauas kiertoradalle.

Quun ensimmäinen albumi “Quu” ilmestyy alkuvuodesta 2019. Kunnianhimoinen julkaisu kerää samoihin kansiin yhtyeen keikkaohjelmiston aikaisemmilta vuosilta sekä esittelee yhteistyötä vokalisti Kadi Vijan kanssa.”

LIVE & STUDIO LIVE VIDEOS

https://www.youtube.com/watch?v=TkXUsGKRzIg&t=3688s

https://www.youtube.com/watch?v=1B1_XJ8ucbM

JULKAISEMATTOMAN “QUU” -LEVYN MATERIAALI/MUSIC FROM THE SOON-TO-BE RELEASED ALBUM “QUU”

https://drive.google.com/drive/u/3/folders/1idPKfqsaTbb-1NO8s0TfQ_IOXhnLy2dk

COVERSNAKE

MEIJU SUVAS

MEIJU SUVAS

Melodisen popin MUSAKLUBI

Waaw Africa Festival

Waaw Africa Festival

Antti Noponen & Heikki Frilander & ILLU-Band -muistokeikka

Jesse Kaikuranta & Peter Enberg

LIPUT TICKETISTÄ

Jesse Kaikuranta & Peter Enberg

Melodisen popin MUSAKLUBI

Musaklubi avaa kesäkauden perinteisesti Steeples-yhtyeen stemmalaulun merkeissä. Bändi on viettänyt vilkkaan keikkavuoden festarisoitoilla ja eri solisteja säestäen joten uuttakin ohjelmistoa on matkan varrella kertynyt. Steeples-yhtyeen nykykokoonpano on toiminut jo 23 vuotta ja aina vaan näyttää soivan…

Steeplesit:
Upi Helkovaara,
Pepe Hämäläinen,
Veksa Nyberg,
Ari Oinonen
ja Arska Vesterinen.

Klo 19.00-21.00, liput 10€.

Yksityistilaisuus ”Viis viidestä kympistä”- konsertti

Jazz JKL

Kirkkopäivien jatkot

Melodisen popin MUSAKLUBI

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Ma-to 16-03 (05)
Pe 16-4.30 (05)
La 19-04.30 (05)
Su lepopäivä

Keikat alkavat viikolla klo 21.00 ja pe – la 22.30, ellei sivuillamme muuta mainita.

Monday Club alk. 21.00.

Liput ovelta viikolla klo 20.30, viikonloppuisin klo 22.00. Ennakot baarista.

Uudet talon viinit nyt täällä!

Hinnat 20 € / plo tai 4,40 € / 12cl. Tervetuloa maistelemaan!

Vuoden 2016 palkitut

Popparin VIP-pikkujouluissa suoritettiin perinteiset Vuoden valinnat.

Vuoden muusikko:
Lassi Friman (kitara)

Vuoden tulokas:
Aapo Lankinen (rummut, basso)

Palkitut kautta aikojen