Keikat

Yksityistilaisuus 18-20

Stand Up -Klubi

Kuu vaihtuu lokakuuksi ja on jälleen aika koomikoiden saapua Poppariin naurattamaan kansaa. Tällä kertaa seremoniamestariksi saapuu Lasse Oikarinen. Lasse on tuttu kasvo Nelosen Stand Up -ohjelmasta ja on voittanut vuonna 2017 vuoden stand up -tulokas tittelin!

ENNAKKOLIPUT TÄSTÄ

Melodisen popin Musaklubi

pe 6.10.2023 19.00 Ovi 15€ / enn. baarista 12€
Melodisen popin Musaklubin lokakuun ensimmäinen perjantai on stemmalaulun ilta kun lavalle astuu Steeples-yhtye. Bändin perustamisesta on kohta 60 vuotta ja kaikki nykyisen kokoonpanon soittajat ovat Jyväskylän 60-luvun muusikoita. Illan kokoonpano on ollut yhdessä jo 27 vuotta ja todennäköisesti ainoa yhtye Suomessa joka toimii edelleen alkuajan miehityksellä ilman nuorempia vahvistuksia. Steeples pitää Popparissa avauksen syksyn keikoille ja kaivaa ohjelmistostaan myös vähemmän kuultuja klassikkoja niin kuunneltavaksi kuin tanssittavaksikin. Bändin jäsenet kaivavat pinkkitakit esiin ja tulevat pitämään hauskaa 1950-70-luvun hittejä soitellen.

Steeples-yhtyeen kokoonpano Upi Helkovaara, Pepe Hämäläinen, Ari Oinonen, Arska Vesterinen ja Veksa Nyberg.

Liput ennakkoon baarista 12€, ovelta 15€
Klo 19.00-21.00.

Pauli Hanhiniemi MAT & Lohkare

la 7.10.2023 21.00 22.50 enn / 25 ovi mielellään käteinen
LOHKARE on rockin perinteestä ponnistava bändi. Sopiva annostelu nostalgiaa, nykyaikaa, hammond-soundia ja bluestunnelmaa luo Lohkareen soundin.

Lohkare on julkaissut kaksi pitkäsoittoa Kurkimies (2014) ja Omassa ajassa (2019), joilta useampikin single on päätynyt radiosoittoon. Yhteistyötä molemmilla levyillä on tehty maan eturivin tekstittäjien kanssa mm. Pauli Hanhiniemi, Pelle Miljoona, Edu Kettunen ja Heikki Salo.

Kaitsu Kääriäinen – kitara, laulu
Kartsa Huovinen – kitara, laulu
Jarmo Huovinen – koskettimet, laulu
Kaitsu Huovinen – rummut
Mikko Löytty – basso, laulu

———Pauli Hanhiniemi MAT (Melko Akustinen Trio) Luvassa on Paulin lauluja eri vuosikymmeniltä ja eri yhteyksistä: Kolmatta naista, Paulin Perunateatteria, Hehkumoa ja ihan tuorettakin soolomateriaalia.
MAT- versiot ovat orgaanisia sovituksia, mutta laulut ovat säilyttäneet olemuksensa.

Pauli Hanhiniemi: Laulu ja kitara
Riku Kettunen: Mandoliini ja laulu
Selkä Pulkkinen: Basso ja laulu

KONKARIJAMIT

R. Karhunen & Tyhjät Lasit

R. Karhunen & Tyhjät Lasit tulkitsee J. Karjalaisen isoimpia hittejä, ja vähemmän kuultuja teoksia koko pitkän uran varrelta tuoreella otteella. Keikan jälkeen jamit.

Jazz Jkl Live: F# feat. Pepa Päivinen
<br< Saksofonimaestro Pepa Päivinen vahvistaa pianisti Sid Hillen luotsaamaa trioa, kun yllätyksellinen F# pysähtyy Jyväskylässä osana Jazzliiton kiertuetta.

F# tunnetaan täysin improvisoiduista esiintymisistä. Sovittuja askelmerkkejä ei ole, vaan genret ja intensiteetit seuraavat toisiaan musiikillisen ideoinnin kuljettaessa milloin äänimaisemien herkkään läsnäoloon, milloin grooveen, kansanmusiikkiin, poppiin, minne tahansa. Hille sovittaa jazzimprovisaatioon Beethovenin mietettä, jonka mukaan jousikvartetto on sivistyneiden ihmisten syvällistä keskustelua. Improvisaatiossa käydään vastaavia puheenvuoroja, mutta kotoisammin ja myös yleisön fiiliksiä kuulostellen.

Sid Hille on saksalaissyntyinen ja Suomessa vakituisesti vuodesta 1994 vaikuttanut pianisti ja arvostettu säveltäjä. Jori Huhtalan bassotyöskentelyä on kuultu mm. Raoul Björkenheimin ja Eero Koivistoisen yhtyeissä. Markus Ketola tunnetaan UMO Helsinki Jazz Orchestran pitkäaikaisena rumpalina. Saksofonisti Pepa Päivinen on omien yhtyeidensä lisäksi tehnyt merkittävän uran Edward Vesalan Sound & Furyssa sekä UMO:ssa.

Sid Hille – piano, koskettimet, theremin
Pepa Päivinen – saksofonit, huilut, klarinetit
Jori Huhtala – kontrabasso
Markus Ketola – rummut

12.10. klo 19. Liput 15/10 €
Lippujen ennakkovaraus: TÄSTÄ

Muska

pe 13.10.2023 19.00 Enn. baarista 20 / ovi 22,50
Hannu Salakka lead guitar
Henri Björklöf komppi kitara ja laulu
Kai Jämsä basso ja laulu
Petri Auer koskettimet
Petteri Korhonen rummut
Muska Babitzin laulu

OLIVER

la 14.10.2023 22.30 Ovi 20€/ Enn. Tiketti.fi 16,50€
Rock-yhtye Oliver julkaiseen kuudennen albuminsa Antti Reinin näköinen mies perjantaina 6. lokakuuta. Yhtye on rakentanut uuden levyn vahvasti live-energiansa ja taidokkaiden tekstien ympärille. Uusi albumi paaluttaa Oliver-yhtyeen asemaa kotimaisen rockmusiikin ja lyriikan sanansaattajana. Levyllä kaikki yhtyeen jäsenet ovat toimineet säveltäjinä ja sanoituksista vastaa yhtyeen laulaja-kitaristi Jari Väyliö yhdessä runoilija Hanna Katajarinteen kanssa. Ahkerasti keikkaileva nelihenkinen bändi lähtee levyn myötä kiertueelle.

”Levyä on tehty liki kaksi vuotta ja onkin aivan suurenmoisen mahtavaa, että vihdoin pääsemme sitä kaikille esittämään myös livenä. Luvassa on kuumia, energisiä ja riehakkaita keikkoja, joista ei tunnetta ja iloa puutu. Yhtyeemme keikkakunto ei ole vielä koskaan ollut näin kovalla tasolla kuin se tänä päivänä on. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi keikoillemme. Tehdään yhdessä arjesta juhlaa ja nautitaan Antti Reinin näköisen miehen rouheaa, elämänmakuista tarinaa”, Jari Väyliö kertoo.

Ennakkoliput: Tiketti.fi

KONKARIJAMIT

Torstain jazzklubi

Niina Annika + Vanni Trio

pe 20.10.2023 20.00 10€ / 7€
NIINA ANNIKA
Niina Annika on joensuulainen lauluntekijä, jonka herkkä ja aurinkoinen lavakarisma sulattaa sydämet. Artistin musiikin juuret lepäävät alkukantaisissa ja tunteita herättävissä sävyissä ja rytmeissä, jotka hypnotisoiden iskevät ihmisen herkimpiin kohtiin, lempeällä voimalla. Folkin, etnon ja bluesin vaikutteet kuuluvat artistin tuotannossa, mutta ennen kaikkea ihastuttaa omintakeinen tyyli yhdistää jotain ikiaikaista ja tuoretta tähän päivään! Popparissa kuultava keikka on osa artistin levyjulkaisukiertuetta. ”Kalliota vasten” debyyttialbumin kappaleita kuullaan duo-sovituksina yhdessä multi-instrumentalisti Antti Männikön kanssa.

Spotify
YouTube
Instagram

———VANNI TRIO
Jyväskyläläisen kovassa nosteessa olevan VANNIN musiikki on vaikuttavaa ja omintakeista. Keikan aikana tunnelmaa viritellään seesteisesti säestetystä, karismaattisesta runonlausunnasta yleisöä tanssittavaan funkjuhlaan. Vaikutteita musiikkiin on napattu myös mm. hip hopista ja soulista. Valloittavan lauluntekijän Fanny Saarelaisen lisäksi tässä perjantaina 20.10. Poppariin saapuvassa trio-kokoonpanossa on Antti Karvonen koskettimissa ja taustalauluissa, sekä Antti Muranen kontrabasson, kitaran, saksofonin ja huilun kanssa. Tervetuloa nauttimaan hunajaisista saundeista!

Instagram

klo 20 VANNI TRIO
klo 21 NIINA ANNIKA

LIPUT: 10e / 7e

Ben Granfeld

la 21.10.2023 21.30 enn, 22,50/ ovi 25
Kitaristi/laulaja Ben Granfelt ja hänen Stratocasterinsa viettää juhlavuotta ja hän julkaisee uuden, jo 20:nnen levynsä ”Gratitude” 16.6.
”Gratitude” on mun kunnianosoitus Gary Moorelle, Jeff Beckille ja Robin Trowerille. Nämä kolme ovet inspiroinneet minua siitä asti kun aloitin kitaran soiton. He ovat syy siihen että vieläkin soitan ja nautin siitä enemmän kun koskaan aikaisemmin” Konsertissa kuullaan koko uusi levy sekä poimintoja Benin pitkältä uralta.
”Been there and done that ja vielää lisää tulossa”, kertoo Ben ja lupaa paljon sooloja ja hyvää fiilistä iltaan. Kitarasankarin aikaisempia bändejä ovat mm. Riki Sorsa, Gringos Locos, Guitar Slingers, Leningrad Cowboys, Wishbone Ash (UK), Los Bastardos Finlandeses sekä Drink Floyd.

Ben Granfelt, kitara, laulu
Masa Maijanen, basso, laulu
Jari Salminen, rummut, laulu
Miika Aukio, koskettimet, laulu

KONKARIJAMIT

The Primavistas

The Primavistas soittaa setillisen kitaravetoista musiikkia keskiviikkoillan ratoksi. Keikan jälkeen jamit.

Mitä: jamienavauskeikka
Missä: Poppari
Milloin: klo 20.30
Paljonko maksaa: 0€

Kokoonpano:
Santtu Lietzén – kitara, laulu
Petteri Sällinen – kitara, laulu
Severi Soisalo – basso
Lauri Viitaniemi – koskettimet
Antti Törmä – rummut

KONSTA HIETANEN

pe 27.10.2023 21.00 17€ / ennakot Ticketmaster.fi
Lapsitähtenä aloittanut Konsta Hietanen on päätynyt musiikkiin näyttelijätyön ja urheilu-uran kautta. Tällä hetkellä musiikki on se, mitä mies haluaa tehdä ja kehittää itsessään, niin biisintekemistä kuin myös esiintymistä. Vuonna 2020 Hietasen voittama Tähdet, tähdet -kisa oli mainio mittari tähän ja ohjelman myötä päätös on vain vahvistunut. Hietasella on levytyssopimus Universal Musicin kanssa. ​

Konsta Hietanen voitti Tenavatähti-kilpailun vuonna 1994 ja debytoi näyttelijänä Poika ja Ilves -elokuvassa 14-vuotiaana vuonna 1998. Lapsuuden jälkeen Hietanen loi lupaavan uran jalkapalloilijana. Jalkapallo vaihtui kuitenkin musiikkiin ja viime vuodet Hietanen on elättänyt itsensä musiikilla, tiiviisti keikkailemalla ja myös omaa musiikkia julkaisten. Näytteleminen on myös mukana monipuolisen tekijän elämässä ja parhaillaan Konsta Hietanen loistaa myös Salatut Elämät -näyttelijäkaartissa.

Ennakkoliput: Ticketmaster.fi

Katri Ylander (trio)

la 28.10.2023 19.00 Ovi 22€ / Ennakot Tiketistä 18€
KATRI YLANDER: SYKSY AKUSTISESTI -KIERTUE

Valovoimaista Katri Ylanderia kuullaan tänä syksynä akustisella kiertueellaan ympäri Suomen konserttisalien. Valtavista hiteistään ja upeasta äänestään tunnettua artistia säestää sellisti Elias Kahila ja kitaristi Markus Venehsalo. Erikoiskiertue sai ideansa vuosi sitten syksyllä soitetusta keikasta, jossa säestys oli samanlainen.

”Pimeät illat, sellon syvä sointi ja virtuositeettinen kitaransoitto sopivat täydellisesti syysiltaan. Olen jo vuosia haaveillut tällaisen kokoonpanon kanssa keikkojen tekemisestä ja nyt siihen avautui mahdollisuus. Lämpimästi tervetuloa! ” Katri iloitsee.

Jyväskyläläinen Elias Kahila on innovatiivinen pop/rock-sellisti, joka on soolokiertueidensa lisäksi keikkaillut mm. Antony Parviaisen, Antti Railion, Costello Hautamäen sekä JP Leppäluodon kanssa. Kahila on kehittänyt sellolle uutta blues-pohjaista sellotekniikkaa. Katrin kiertueella hän laulaa lisäksi taustoja ja hyödyntää looppipedaaleita.

Markus Venehsalo on nilsiäläislähtöinen kitaravirtuoosi, joka on vaikuttanut vuosia mm. Katrin bändikokoonpanossa sekä säveltää ja tuottaa musiikkia bändilleen Mavon Safialle.

Katri Ylander tuli koko kansan tuntemaksi vuonna 2005 Idolsin toiselta tuotantokaudelta sijoittuen upeasti toiseksi. Kahdesti Emma-ehdokkaana ollut artisti on tunnettu mm. kappaleistaan Sano mulle jotain kaunista, Välitunnilla, Onko vielä aikaa? ja Mansikkamäki.

Ennakkoliput: Tiketti.fi

KONKARIJAMIT

Stand Up -Klubi

Musaklubi

pe 3.11.2023 19.00 Ovi 15€ / enn. baarista 12€
Melodisen popin Musaklubilla on koko alkusyksyn vieraillut hienoja, erityylisiä solisteja. Marraskuun Musaklubi on ensimmäinen, jossa Popparibändi esiintyy perus-kokoonpanossaan. Illan ohjelmistossa muistellaan musiikkialan tähtiä jotka ovat olleet mediassa alkusyksyn aikana. Tuttu musiikin aarrearkku otetaan taas käyttöön ja sieltä löytyy vähän soitettuja helmiä ja myös joitakin uutuuksia.

Popparibändi on tuonut monipuolisesti erilaisia kielisoittimia mukanaan ja eiköhän näistä päästä nauttimaan illan aikana. Popparibändissä Juha Ahtilinna, Pepe Hämäläinen, Juha Murtolahti, Ari Oinonen ja Veksa Nyberg.

Klo 19.00-21.00
Liput ennakkoon baarista 12€ ja ovelta 15€.

Lady Fiery & Woodudes

Olipa kerran aikaa. Aikaa jollekin uudelle, mutta niin ikiaikaiselle ja sielukkaalle; aikaa Bluesille!

Woodude vaelsi Tourujoen suistossa ja huusi, huudossa soi blues. Ja kävi niin että Lady Fiery vastasi. Syntyi Lady Fiery & Woodudes. Bändi jonka soitossa soi kaipuu Deltalle, rytmimusiikin alkulähteille. Kotiin missä emme ole käyneet, mutta minne musiikin kautta halajamme.

Halloweenina on vihdoin aika kahlata esiin rämeiköstä ja tulkita tätä paholaisen musiikkia.

Sielujaan kauppaavat:

Suvi Uura/Laulu
Heikki Halonen/kitara
Tero Tuovinen/Basso
Hannu Leppänen/rummut

Liput 10/8€

KONKARIJAMIT

Jazz Jkl Live

Antti Reini

Lukuisista elokuva- ja tv-sarjarooleistaan tuttu näyttelijä Antti Reini on tehnyt vahvan paluun levyttäväksi ja keikkailevaksi artistiksi. Nuorempana rumpuja eri yhtyeissä soittanut Reini on nyt ajautunut erilaisten bändikokoonpanojen kautta soolouralle, ja hänen debyyttisoololevy Kärpänen julkaistiin elokuussa 2016. Antti Ervasti arvioi Reinin albumia Soundi-lehdessä seuraavasti: ”Kärpänen on osoitus siitä, että mies on syntynyt laulajaksi ja musiikintekijäksi, sen verran vahvaa on jälki heti kättelyssä.”

Antin mukaan tämä julkaisu on vasta esimakua tulevalle: uutta materiaalia syntyy miehen mukaan kaiken aikaa. ”Olen alkanut jo työstämään seuraavan albumin materiaalia ja kappaleita lisätään keikkasettiin pikkuhiljaa”, hän kertoo.

Antti Reini tekee marrakuussa 2023 soolokiertueen, joka kantaa nimeä Valoa ja Voimaa.

LA Heat XL feat. Emma Balbatsu

pe 10.11.2023 22.30 20 enn. baarilta/ovi 25


LA Heat XL featuring Emma Balbatsu Pikkujoulubileet!

LA Heat tulee taas! Ulkomaita myöten yleisöjä ilahduttaneet 80-luvun popin suurlähettiläät parkeeraavat Poppariin koko pikkujouluiseksi viikonlopuksi, tällä kertaa mukanaan naisääntä ja -energiaa.

Lavan kasarimusiikkimiesten kanssa jakaa loistava laulaja Emma Balbatsu, eli luvassa on myös 80-luvun naisartistien tunnettuja poppisävelmiä.

Tule paikalle ottamaan pimeimpään vuodenaikaan tarpeellinen musiikillinen piristysruiske 1980-luvun valoisimmista ja melodisimmista hiteistä!

Konsta Niskavaara & Emma Balbatsu, laulu
Sami Niskavaara, kitara
Mikko Pellinen, kosketinsoittimet
Juha-Matti Rautiainen, basso
Hannu Leppänen, rummut

LA Heat XL feat. Emma Balbatsu

la 11.11.2023 19.00 20 enn. baarilta/ 25 ovi


LA Heat XL featuring Emma Balbatsu Pikkujoulubileet!

LA Heat tulee taas! Ulkomaita myöten yleisöjä ilahduttaneet 80-luvun popin suurlähettiläät parkeeraavat Poppariin koko pikkujouluiseksi viikonlopuksi, tällä kertaa mukanaan naisääntä ja -energiaa.

Lavan kasarimusiikkimiesten kanssa jakaa loistava laulaja Emma Balbatsu, eli luvassa on myös 80-luvun naisartistien tunnettuja poppisävelmiä.

Tule paikalle ottamaan pimeimpään vuodenaikaan tarpeellinen musiikillinen piristysruiske 1980-luvun valoisimmista ja melodisimmista hiteistä!

Konsta Niskavaara & Emma Balbatsu, laulu
Sami Niskavaara, kitara
Mikko Pellinen, kosketinsoittimet
Juha-Matti Rautiainen, basso
Hannu Leppänen, rummut

LA Heat XL feat. Emma Balbatsu

la 11.11.2023 22.30 20 enn. baarilta/ 25 ovi


LA Heat XL featuring Emma Balbatsu Pikkujoulubileet!

LA Heat tulee taas! Ulkomaita myöten yleisöjä ilahduttaneet 80-luvun popin suurlähettiläät parkeeraavat Poppariin koko pikkujouluiseksi viikonlopuksi, tällä kertaa mukanaan naisääntä ja -energiaa.

Lavan kasarimusiikkimiesten kanssa jakaa loistava laulaja Emma Balbatsu, eli luvassa on myös 80-luvun naisartistien tunnettuja poppisävelmiä.

Tule paikalle ottamaan pimeimpään vuodenaikaan tarpeellinen musiikillinen piristysruiske 1980-luvun valoisimmista ja melodisimmista hiteistä!

Konsta Niskavaara & Emma Balbatsu, laulu
Sami Niskavaara, kitara
Mikko Pellinen, kosketinsoittimet
Juha-Matti Rautiainen, basso
Hannu Leppänen, rummut

KONKARIJAMIT

Folk-ilta: Räsynukke + Uira

Räsynukke on jyväskyläläinen suomenkielistä musiikkia soittava bändi, joka tyylillisesti risteilee folkin ja modernin kansanmusiikin välillä. Suvin heleä ja moneen taipuva ääni sekä Hessun perkussiivinen fingerstyle luovat perustan, jota jokainen Räsynuken muusikko omalla instrumentillaan taidokkaasti täydentää.

Räsynuken musiikki on herkkää, seikkailunhaluista ja dynaamista musiikkimatkailua. Se virtaa kepeästi ja soi väkevästi. Yleisön kertoman mukaan bändi luo keikoillaan intiimin ja helposti lähestyttävän tunnelman. Räsynukke on julkaissut kolme pitkäsoittoa, joista viimeisin Metsien tuolle puolen julkaistiin vuonna 2020. Parhaillaan yhtye säveltää ja sovittaa uutta musiikkia. Popparin keikalla juhlitaan tuoretta single-julkaisua.

RÄSYNUKKE:
Laulu – Suvi Uura
Kitara – Hessu Isoniemi
Perkussiot – Vili Kallonen
Kontrabasso – Hanna Turunen
Sello ja laulu – Laura Vähä-Ruona
Viulu – Emmi Tauriainen

Facebook
Räsynukke
Spotify

———Rikas yhteissointi, kuulaan lämpimästi soivat lauluäänet ja harvinainen soittimien yhdistelmä tekevät Uirasta uniikin kokoonpanon. Lavalla soi perinnesoitin avainviulu, kitara ja kolmiääninen laulu, joilla Uira luo folk- ja popkappaleisiin oman maagisen tunnelmansa.

Uiran keikkojen intiimin tunnelman ja lumoavien tulkintojen takana ovat muusikot Juulia Karppi, Linda Pennström ja Emma Pitkänen.

Facebook
Instagram

Kuningasidea

la 18.11.2023 22.30 Ovi 23€ / Ennakot Tiketistä 18€
Helsingin Käpylässä vuonna 2009 perustettu Kuningasidea on reggaen ja rapin syövereistä inspiraationsa löytänyt kokoonpano, joka on kolmetoista vuotta kestäneen matkansa aikana työntänyt genrerajat sulatusuuniin, muovaten yhteissoitollaan itselleen tunnusomaisen tyylin.

Yhtyeen vuonna 2012 julkaistu debyyttialbumi On uusi aika pitää sisällään muun muassa sinkun Enemmän duoo ku sooloo, joka nousi yhdeksi vuoden isoimmista hiteistä ja soi edelleen radioaalloilla. Menestys noteerattiin Vuoden Tulokas -tittelillä vuoden 2012 Funky Awardseissa sekä saman kategorian ehdokkuudella Emma Gaalassa. Yhtyeen toinen albumi Nimi on enne julkaistiin syyskuussa 2014. Levyltä löytyvät esimerkiksi kappaleet Pohjolan tuulet, joka oli yksi vuoden 2014 soitetuimmista radiohiteistä Suomessa, sekä menestyssingle Seis maailma. Kolmas pitkäsoitto jatkoi yhtyeen lentoa kesällä 2018. Sen tunnetuimmaksi hitiksi nousi kirkkaasti platinaa saavuttanut Sä saat mut -single.

Kuningasidea palasi live- ja julkaisukantaan julkaisemalla odotettua uutta musiikkia kesällä 2022, sekä keikkailemalla festivaaleilla. Sisäänkirjoitettu ja Turku-Tampere -singlet ovat saanet erinomaisen vastaanoton niin Spotifyssä, kuin yleisön keskuudessa. Lisää musiikkia julkaistiin loakuussa Sinä, minä ja aika -singlen muodossa.

Yhtyeen hittikimara, tiukka soitto, yhteisen tekemisen ilo näkyy ja kuuluu. Kuningasidean keikat nostavat suupielet väkisten ylöspäin! Bändi on parhaimillaan livenä ja se on ehdottomasti koettava jokaisen itse.

Kuningasidea on:
Väinö Wallenius: laulu, kitara
Pole: laulu, räpit
Akipekka Alanko: basso, laulu
Jalo Nousiainen: kitara
Arttu Nousiainen: rummut
Jami Hellman: perkussiot
Samuli Luoma: buzuki, mandoliini
Veikko Niemi: koskettimet, laulu
Paavo Rantanen: saksofoni, poikkihuilu, laulu
Kalle-Pekka Kuoksa: pasuuna, laulu
Johannes Kuoksa: trumpetti, laulu

ENNAKKOLIPUT: Tiketti.fi

KONKARIJAMIT

Ina Forsman

pe 24.11.2023 19.00 ovi 25€ / ennakot Tiketistä 22,50€
Soul-artisti Ina Forsman kiertää marraskuussa Suomea lempikappaleitaan esittäen, akustisen kokoonpanon kanssa. Luvassa intiimiä tarinointia musiikista ja musiikilla. Ina Forsman keikkailee yleensä seitsenpäisen bändinsä kanssa, joten kyseessä on eksklusiivinen ”one time only” akkarikiertue.

Kokoonpano ilmoitetaan myöhemmin.

Ennakkoliput: Tiketti.fi

KOIRJA MESSUJEN HOUSE BÄND

Costello Hautamäki & Rock´n Roll Boys

la 25.11.2023 21.30 tiketistä
Popeda-ikoni, kitaristi Costello Hautamäki & Rock´n Roll Boys-yhtyeen settilista koostuu muun muassa Popedan, Hurriganesin sekä hänen omista suomirock-klassikoistaan. Ja saattaapa setistä löytyä myös muutama ulkomainen rokkiklassikkokin!

Costello Hautamäki & Rock’n’Roll Boys kiertueella lokakuusta joulukuun puoleenväliin 2023!

KONKARIJAMIT

Guitar Slingers

ke 29.11.2023 20.30 27€ / ennakot Tiiketmaster
Guitar Slingers on 1990-luvun alussa perustettu suomalainen aikuisrock -yhtye. Yhtye oli aktiivisimmillaan vuosina 1994–1999, jolloin se julkaisi kolme albumia ja kaksi kokoelmalevyä. Guitar Slingersin menestyneimpiä single -julkaisuja ovat “Baby It’s Alright” ja “This Is Forever”.

Guitar Slingers aktivoitui uudelleen kokoelmalevyn myötä ja keikkaili ympäri Suomea esiintyen muun muassa Status Quo, Meat Loaf, Manfred Mann ( Saksassa), Lynyrd Skynyrd ja Deep Purple lämmittelijänä. Slingersien omien kappaleiden lisäksi mm. “Hard to Handle”, Boston yhtyeen ”Amanda” sekä ZZ Topin ”Stages” ovat yleisön suosikkeja.

”Bändin tarkoitus oli aina viihdyttää yleisöä yhtä paljon kun itseämme, hyvällä musiikilla ja pitää hauskaa. Mikään ei ole muuttunut ja meillä on vielä sama meininki… hyvää musaa ja hyvä fiilis on tärkeä osa niin monen ihmisen elämää” Jore Marjaranta sanoo.
Harri Seppälän jäädessä sivuun bändistä rumpalin paikan on vakuuttavasti ottanut Kai Jokiaho. “Kaitsu on kiertänyt mun bändissä Eurooppaa ja Suomea 2013-2014, jos joku oppi nämä biisit niin kun ne pitäisi mennä, niin se on Kaitsu. Meidän musiikki luokitellaan aikuisrokiksi (AOR) ja nyt kun viihdoin ollaan aikuisia niin homma toimii hyvin, osataan jopa soittaa oikein” kertoo Ben Granfelt.

Kokoonpano:
Jore Marjaranta – laulu
Ben Granfelt – kitara, taustalaulu
Vesa Kääpä – basso, taustalaulu
Petri Auer – koskettimet
Kai Jokiaho – rummut

Guitar Slingers

Jyväskylä, Poppari, 29.11.2023
Showtime klo 20.30
Liput 27€
Ennakot: Ticketmaster.fi

Torstain jazzklubi

Musaklubi

Outlaw & Bluegrass Vol.2

la 2.12.2023 21.00 Ennakot 10/ Ovelta 12


Poppari goes Outlaw & Bluegrass Vol.2
Jussi Syren And The Groundbreakers / Rusty Shovel Exp.

Showtime: 21:00 / 22:30
Liput: Ennakko 10€ / Ovelta 12€Klo 21:00
Rusty Shovel Exp.

Keski-Suomen pahamaineisinta outlaw-kantria! Aitoa, juurevaa ja urbaania biker-tunnelmaa, legendaarisia ameriikan sävelmiä Merle Haggardista Willie Nelsoniin ja David Allan Coe:n, tuoreilla sovituksilla ja tulisilla lisämausteilla! RSE on eräänlainen kollektiivi, joka rakentuu aina keikasta riippuen, solisti Allu Ahlforsin vetäessä letkaa, milloin biker-tallijuhlista, pubi-keikoille ja suuremmille festivaalilavoille asti. Popparin lavalla nähdään kokonainen kantribändi, todellinen Jyväskylän ”Hyvät, pahat ja rumat!

Allu Ahlfors – Laulu
Mynni Luukkainen – Kitara
Tomi Rinne – Kitara
Saku Vuori – Basso
Teemu Aho – Rummut

Facebook
Instagram
YouTube

———Klo: 22:30
Jussi Syren And The Groundbreakers

Jussi Syren And The Groundbreakers on tehnyt liki kolmenkymmenen vuoden uran bluegrassin parissa kiertäen yhdeksässä USA:n osavaltiossa ja seitsemässä Euroopan maassa. Kesällä 2023 ilmestyi (ilmestyy) bändin kolmastoista albumi Bluegrass Voice, jolla viulistivieraana kuullaan Grammy-voittaja Michael Clevelandia. Sinkkulohkaisu ”Across the Rolling Tide” on saanut radiosoittoa jo kymmenillä radioasemilla Yhdysvalloissa. Luvassa totaalinen akustinen elämysmatka Amerikan sydänmaille, josta ei ihan heti toivu.

syren.fi
Facebook
Instagram

KONKARIJAMIT

Stand Up -Klubi

Vibravox feat. Aino ja Iida

pe 8.12.2023 19.00 Klo 19.00 10/8 euroa, klo 22.30 10/8 euroa, molemmat osiot 15/13 euroa
Vibravox feat. Aino ja Iida

———

Klo 19-21 hittejä 60- ja 70- luvulta Vibravoxin seitsen-henkiseltä bileorkesterilta

Liput 10/8

———

Klo 22.30 pikkujoulubileet Vibravoxin sekä Ainon ja Iidan kanssa.

Liput 10/8 ja molemmat osiot 15/13

———

Vibravox-bileilta pitää sisällään neljä jytäsettiä! Alkuillassa räjäytetään pankki nostalgialla, ja loppuilta lopetetaan perinteiseen ”kannatkattoon” -jytämeininkiin! Tervetuloa beibit !

Vibravox:

Aino Pekkarinen – Laulu
Iida Kosonen – Laulu
Sami Pekkarinen – Laulu, rummut
Samuli Liekkinen – Laulu, kitara
Leena Pekkarinen – Koskettimet, taustat
Jyrki Ijäs – Basso, taustat
Olli Liimatainen – Kitara, taustat

Jazz Jkl Live

KONKARIJAMIT

Torstain jazzklubi

Libor Smold (NY) & Niklas Winter

to 14.12.2023 21.00 Workshop 10€ / konsertti 15€ / yhteishinta 20€
16:00 – 18:00 workshop (avoin kaikille, liput 10€)
21:00 konsertti (liput 15€)

Workshop & konsertti yhteishintaan 20€.

Libor Smoldas sekä Niklas Winter saapuvat Poppariin esittämään omaa tuotantoa sekä valittuja jazzstandardeja kahdella kitaralla.

Libor Smoldas – sähkökitara
Niklas Winter – sähkökitara

“Libor Smoldas, the leading Czech guitarist”
– LondonJazzNews, UK

”Missä hyvänsä Niklas Winter soittaa, hänen herkästi kaipailevan kitaransa tunnistaa. Winter tuntuu etsivän käsitteiksi taipumatonta, jotain vielä ja ehkä pysyvästi näkymätöntä. Soundi on ollut samanlainen vuosia.”
– Kari Salminen / Turun Sanomat (2.9.2022)

https://www.liborsmoldas.cz/en/
https://www.niklaswinter.com

The Solar Expedition (levyjulkkarit) + Soramäki Coastal Artillery

pe 15.12.2023 21.00 Ovi 15€, enn./opis./eläk. 10€Kuva: Esa Pitkälä/ Tiina Rikala

Tuore Jyväskyläläinen proge-tulokas The Solar Expedition juhlii debyyttialbuminsa Now julkaisua. Mukana menossa psyke-stonerin lipunkantaja Tampereelta, Soramäki Coastal Artillery.

The Solar Expedition on maalailevaa progressiivista rockia soittava yhtye Jyväskylästä. Bändin musiikissa voi kuulla kaikuja menneiden vuosikymmenten kokeellisen vaihtoehtorockin eri tyyleistä, höystettynä elokuvallisilla äänimaisemilla sekä paikoin hieman raskaammallakin ilmaisulla. Tarinallisuus ja levykokonaisuuksia yhteen sitova teemallisuus ovat myös tärkeä osa yhtyeen visiota.

The Solar Expedition
Ari Kauppinen, laulu, kitara
Leevi Pukki, basso
Atte Kivimäki, kosketinsoittimet
Vili Kallonen, rummut

thesolarexpedition.com
Instagram
Facebook
YouTube

———

Soramäki Coastal Artillery on Tampereella vuonna 2020 perustettu stoner-trio. Olemme julkaisseet kaksi kolmen biisin EP:tä, Hallucinaut (2022) ja Pyrocracy (2023). Musiikissa yhdistyvät raskaat, groovaavat riffit ja eteeriset, grunge-henkiset laulumelodiat ja surrealistiset tekstit. 

Marko Soramäki drs
Marko Niittymäki gtr
Panu Ukkonen bass, voc

ILLU BAND

KONKARIJAMIT

Usvan juhlakeikka!

Usva on maustanut elektropopkeitoksiaan akustisilla soittimilla ja suurustanut niitä ennakkoluulottomilla tyylilajien välisillä löytöretkillä tässä kokoonpanossaan jo kymmenen vuoden ajan. Juhlan kunniaksi julkaisemme suomenkielisen EP:n ja esittelemme sen keikan muodossa Popparissa.

Laulu: Pirta Laaksonen
Kitara: Timo Horppu
Koskettimet, trumpetti: Janne Kaipainen

Spotify
YouTube
Facebook
Instagram

Illan muut esiintyjät TBA

Let´s Eppelin & 70’s Show

MUSAKLUBI

Artturi 30v -keikka / Surplus + Deficit + Contrust

la 6.1.2024 21.00 0€ / 30€ vapaaehtoinen synttärilahja
Muuramen multakurkku Artturi Hautanen on kiertänyt auringon jo kolmekymmentä kertaa, mutta löytää tiensä silti aina takaisin Poppariin. Tyhjästä kotkalaisesta merimiesravintolasta täyteen tungettuun Lutakkoon, Hannoverista Hervantaan- Hautanen on esiintyjänä monessa liemessä keitetty ja päteväksi todettu. Ikää on herralle tulossa nyt lasiin sen verran, että on aika nostaa lasit ilmaan ja juhlistaa muusikkoa, mitenkäs muutenkaan kuin musiikin merkeissä. Popparin loppiaislauantain täyttävät nokkelat riffit ja tarttuvat melodiat kun lavalle nousee kolme Hautasen yhtyettä: Surplus, Deficit ja Contrust.

———

CONTRUST

Artturin ihka-ensimmäinen ihka-aito bändi, vuosina 2010-2015 vaikuttanut muuramelainen nelikko. Tiedossa on yhtyeen ensimmäinen julkinen (tai yleensäkään) esiintyminen sitten hajoamisen jälkeen kaikki nuo vuodet sitten. Tiedossa on nuoruuden paloa, yksinkertaisia mutta meneviä vaihtoehtorokkisiivuja. Bändi ehti aikanaan soittaa kourallisen paikallisia keikkoja ja julkaista yhden EPn ja yhden pitkäsoiton. Kuule mistä kaikki alkoi, kuule Contrustin kutsu. Tämä ei tule toistumaan koskaan. Ehkä.
Kuuntele: https://contrust.bandcamp.com/album/contrust

———

DEFICIT

Pandemian aikoina ajankuluksi perustettu bändi, jonka materiaali koostuu kokonaan Contrustin savuavilta raunioilta poimituista käyttämättä jääneistä biiseistä. Esikoislevy ’Petrol Station Flowers’ julkaistiin 2022. Soittajina bändissä ovat Hautasen lisäksi megabändi Rimbacherista tutut kummelit Jim, Reisca ja Niko. Musikaalisesti yhtye jatkaa siitä mihin Contrust jäi – harhaillen jenkkirokin ja grungen välillä, piipahtaen myös esimerkiksi vaihtoehtokantrin jättömailla.

Kuuntele: YouTube
Tutustu: Instagram

———

SURPLUS

Illan päättää Surplus. Surplus on kaksihenkinen rokkibändi, joka on viimeksi pudottanut Popparin lasit hyllyiltään vuonna 2020. Mainetta ja mainioita mainintoja niittänyt Surplus on puhdasta energiaa. Musikaalisesti bändiä on kuvailtu esimerkiksi sanoin ”niinku Foo Fighters, jos Dave Grohl ei osaisi laskea neljään.” Suuria säveliä pienessä paketissa. Rouheaa rokkia ja aidon alastonta herkkyyttä. Kaikkea sellaista inhimillistä ja tanssikelvotonta mitä kuka vain kenkientuijottelija voisi rock-keikalta kaivata. Keikalla kuullaan ennakkoon tulevan ’Casual Ties’ -julkaisun materiaalia mutta hys-hys- älkää kertoko kenellekään.

Kuuntele: YouTube
Tutustu: Instagram

———

Ohjelmassa lisäksi akustista välimateriaalia ja huonosti muistettuja anekdootteja. Kaikkineen tiedossa on 30 biisin ohjelmisto joka kattaa kaikki Hautasen bändit aina vuoden 2012 ensimmäisestä studiolevytyksestä asti. Tervetuloa. Tästä tulee hyvä.

———

LIPUT: 0e/30e eli vapaaehtoinen synttärilahja.

Jazz Jkl Live

Agarwaen + Nameles + Rise of Insanity

Agarwaen
(FIN): Vuonna 2006 perustettu Asylum Metal -yhtye Agarwaen julkaisi ensimmäisen EP:nsä vuonna 2010 ja ensimmäisen albuminsa ”Dottore I” vuonna 2019. Helmikuussa 2023 bändi julkaisi toisen albuminsa, ”Channel: Lunacy”, uudella kokoonpanolla. Albumi on kummallinen tapaus: se sekoittaa monia eri metallityylejä yhdeksi raivokkaaksi ja sekopäiseksi kokonaisuudeksi! Agarwaen kimpoilee ympäriinsä ja tarjoaa raakoja ja tärähtäneitä äänimaisemia tarttuvilla riffeillä ja tyrmäävällä tunnelmalla. Keikat ovat kuin kohtauksia kauhuelokuvasta joka sijoittuu mielisairaalaan!

(ENG): Formed in 2006, the Asylum Metal band Agarwaen released their first EP in 2010 and first album ”Dottore I” in 2019. In 2023, they released their second LP album ”Channel: Lunacy” with the new line-up. It’s an odd ball that mixes all kinds of different metal styles into one frantic and lunatic Asylum Metal album! Agarwaen bounces all around the place and will offer wild, crazy soundscapes with catchy riffs and stunning atmosphere. The gig will be like a scene from a mental asylum horror movie!

Facebook
Instagram
YouTube

———

Nameles
(FIN): Paluun metallikentille tekevä deaththrash-yhtye Nameles uudisti rivinsä, pyyhki pölyt soittimista ja tulee soittamaan ensimmäisen paluukeikkansa Jyväskylän Popparissa!

(ENG): The death thrash playing Nameles will return to the metal scene with their gig in Poppari, Jyväskylä!

Facebook
Instagram
YouTube

———

Rise of Insanity
(FIN): Rise of Insanity on jämsäläinen metallimusiikkia soittava yhtye. Yhtye on julkaissut debyytti-EP:n vuonna 2020 ja nyt on ensimmäinen albumi julkaisua vaille valmiina. Ensimmäinen single uudelta albumilta julkaistaan 8.9.2023!

(ENG): Rise of Insanity is a metal band from Jämsä. Rise of Insanity has released their debut EP in 2020, and their debut album is now ready for release. First single from the new album is out 8.9.2023!

Facebook
Instagram
YouTube

MUSAKLUBI

Hotelli Harma -yhtye

Laura Moisio

MUSAKLUBI

Osmo Ikonen soolo

Anne Mattilan 40-vuotisjuhlakonsertti

Jazz Jkl Live

MUSAKLUBI

PELLE MILJOONA & Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat

Viitasen Piia

MUSAKLUBI

Seita&Friends

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Aukioloajat:

Ma-To 19-05

Pe 16-05

La 19-05

Su 23-05

Tai tuntia ennen keikkaa!

Maanantaisin jazzjamit konkareille ja nuoremmille!

Keikattomat illat vapaana jamitteluun.

Liput

Liput ovelta n. tuntia ennen keikan alkua.

Ennakot baarista 2 viikkoa ennen keikkaa.

Ohjelmatoimistokeikkojen ennakot keikkailmoituksen linkistä (esim. Tiketti.fi).

Jazz Jkl -keikkojen ennakot keikkailmoituksen linkistä.

Näyttely

Näyttely esitteillä syyskuun ajan.