Keikat

Tour: —

Pujus of Jukra@ KELLARIKLUBI

Kesän helteet on lusittu. On aika viilentyä. Ja mikäpä olisi sen viileämpää kuin kaupungin coolein progetulokas, Pujus of Jukra. Nämä fotogeneettisesti virheettömät herrasmiehet jammailevat vankasti ajan ja tilan ulkopuolella hyörivillä sovituksillaan hulttion kuin hulttion huimaan hurmioon. Ja vieläpä ilmaiseksi. Huh? Huh!

LIPUT 0e

Kellariklubi on kuukausittain järjestettävä klubi Jyväskylän Popparissa, tavoitteenaan tarjota keikkoja paikallisille, tai vähemmän paikallisille, nuorille, tai vähemmän nuorille esiintyjille. Klubien tyylisuunta vaihtelee laidasta laitaan, genrerajoituksia ei ole. Haluatko esiintymään? Ota yhteyttä!

Seita & Friends in Jyväskylä@ Espanjalainen ilta

Espanjan aurinkorannikolla Fuengirolassa jo 9 vuotta viihdyttänyt super-suosikkibändi Seita ja Friends vihdoin Suomessa keikalla. Teemana on espanjalainen ilta, mutta myös muutakin poppia tulee…bändi julkaisi juuri levyn, josta soitetaan myös omaa musiikkia. Yhtye aloitti toimintansa Merimar-nimisessä ravintolassa, jossa soitti keskiviikkoisin vaihteleva määrä muusikoita. Yhtyeessä on kaiken kaikkiaan soittanut vuosien aikana lähes viisitoista soittajaa, joista Popparissa esiintyvät lähes alkuperäiskokoonpanosta seuraavat muusikot: Seita van den Eeden, Jorma Ettanen, Erkki Kaikkonen, Veksa Nyberg ja Hese Viinamäki. Hasta pronto!! Poppari 17.08. klo 19.00-21.30, liput 10€.

Wishing Well

WISHING WELL on helsinkiläinen hevibändi, joka on julkaissut kaksi erittäin hyvin vastaanotettua albumia, ”Chasing Rainbows” 2016 ja ”Rat Race” 2018. Bändi soittaa melodista heviä ja ohjelmistoon kuuluu sekä nopeita power metal vaikutteisia kappaleita että jylhiä doom-vaikutteisia eepoksia. Wishing Well sai tunnettuutta debyyttialbumillaan, kun Graham Bonnet vieraili albumilla ja lauloi kappaleen ”Hippie Heart Gypsy Soul”. Bändi on keikkaillut Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Vokalistina toimii chileläinen Rafael Castillo, jonka karhea ja voimakas raspisoundi yhdessä Arto Tepon soittamien Hammond-urkujen kanssa muodostavat bändin omaleimaisen vahvan soundin.

Wishing Wellin kokoonpanoon kuuluvat Rafael Castillo (laulu), Anssi Korkiakoski (kitara), Arto Teppo (urut), Juha Kivikanto (rummut) ja Rick Becker (basso).

MAAGINE

Maagine on Jyväskylässä vuonna 2017 perustettu uuden sukupolven Suomisoul-yhtye. Nuorten huippumuusikoiden vahva soittotaito ja yhteenhitsautunut groove, yhdistettynä laulaja Matti Halosen sekä kitaristi Tatu Lehdon nokkelasti kirjoitettuihin biiseihin, luovat yhtyeelle persoonallisen ja raikkaan soundin. Lisätään yhtälöön tiukka ja energinen liveshow, ja kasassa on ainekset unohtumattomaan musiikilliseen elämykseen.

Käy ottaa Maaginen meininki haltuun ennen keikkaa täältä!

Spotify: https://open.spotify.com/album/1jzzLTpX946s72EfO4VbBq

iTunes: https://itunes.apple.com/fi/album/aikani-ep/id1280832919… YouTube: https://www.youtube.com/cha…/UCpH-rEpZLFdLIzFEc7e0luA/videos

https://www.facebook.com/maagineband/

Matti Halonen – laulu
Tatu Lehto – kitara
Panu Korhonen – koskettimet
Hanna Turunen – basso
Aapo Lankinen – rummut
Aku Tervakangas – perkussiot
Laura Helander – saksofoni
Heikki Sillanpää – pasuuna
Esa Puolakka – trumpetti
Tour: —

Summer Jazz Club: Adele Sauros Quartet & TaigaAdele Sauros Quartet soittaa omaleimaista modernia nykyjazzia yhdistellen eri tyylejä ennakkoluulottomasti. Sauroksen tunnelmalliset, monieleiset ja pääosin modaaliset sävellykset kertovat tarinoita hänen elämästään; rakkaudesta, melankoliasta, pettymyksistä ja onnistumisista.

Sauros on noussut vauhdilla Suomen jazzin kärkeen. Sauros palkittiin Suomen saksofoniseuran Åke Forsell tunnustuspalkinnolla maaliskuussa 2017. Quartettinsa kanssa hän on esiintynyt vuonna 2017 muun muassa seuraavilla festivaaleilla: Tampere Jazz Happening, Pori Jazz Festival, Turku Jazz festival, Kerava Jazz Festival ja Jazz Espa.

Adele Sauros Quartetin muut vakituiset jäsenet kuuluvat Suomen jazzin kärkikastiin jo kokeeneempina muusikoina, ja ovat tunnettuja monista erilaisista kokoonpanoista useiden vuosien ajalta. Seppo Kantonen on tuttu yhtyeistä kuten Mikko Innanen, Pekka Pohjola ja UMO. Vesa Ojaniemi tunnetaan yhtyeistä kuten UMO, Kasperi Sarikoski & Nuance ja Tero Hyväluoma Group. Tuomas Timonen yhtyeistä kuten HERD, Skinny Jenny ja Zander.


​ ​ Adele Sauros – tenori- ja sopranosaksofoni
Seppo Kantonen – piano
Vesa Ojaniemi – kontrabasso
Tuomas Timonen – rummut ​

“Adele Sauroksen oman kvartetti on tehnyt jo kaksi levyä, joista jälkimmäinen julkaistiin viime marraskuussa. Sen nimi on My Spontaneous Mind, eikä tietysti sattumalta. Hetkeen tarttuminen ja oma-aloitteisuus ovat tärkeä osa jazzia.” – Helsingin Sanomat, Nyt-liite, Harri Uusitorppa 25.5.2017 ​ www.adelesauros.com ​Taiga on Jyväskyläläinen yhtye, joka esittää kitaristi Lauri Hallikaisen sävellyksiä. Yhtyeen ennakkoluulottomassa ilmaisussa voi tuntea kaikuja pohjoismaisesta jazzista maailmanmusiikkiin.

Kappaleet kertovat tarinoita rakkaudesta ja romantiikasta sekä luonnon kauneudesta. Musiikissa voi päästä hyvin lähelle – ihmisen henkisen kasvun matkalle – tai lähteä todella kauas, aina kosmisiin ulottuvuuksiin asti.

Yhtye julkaisee tänä vuonna täyspitkän esikoisensa, josta on jo kuultavissa kahden kappaleen julkaisu Paljaat varpaat.


Ville Lähteenmäki – saksofonit
Aki Vänskä – saksofonit
Juho Leppänen – piano
Lauri Hallikainen – kitara
Veli-Matti Silanterä – basso
Topias Lehtola – rummut
Aaro Laitinen – syntetisaattorit

www.summerjazzclub.com

Tähtelän valot

Antti Kettunen, Antti Kujanpää, Pekka Nättinen, Osmo Blomqvist ja Hannu Tähtelä

Nieminen&Litmanen

Tour: —

Yksityistilaisuus

Melodisen popin MUSAKLUBIN etkot

Melodisen popin Musaklubi ottaa varaslähdön syksyn klubi-iltoihin juhlimalla Popparibändin vakiosolistin Inkun synttäreitä keikan merkeissä. Musaklubin etkoilla Popparibändi virittäytyy syksyn Musaklubeihin vakiokokoonpanolla Juha Ahtilinna, Pepe Hämäläinen, Veksa Nyberg, Ari Oinonen ja Jussi Rantanen. Inkku tietenkin laulelee mielibiisejään synttäreidensä kunniaksi ja myös monia muita solisteja ilmestyy varmaankin…Poikkeuksellisesti ovet avautuvat Musaklubin kuulijoille vasta 18.30, jolloin Musaklubin kuulijat ovat tervetulleita aloittamaan syksyn ja juhlimaan Inkun synttäreitä. Poppari klo 19.00-21.00, liput 10€.

Rylos + Plays Iron Maiden

Rylos soittaa oman setin lisäksi setinlisen Iron Maiden yhtyeen materiaalia.

Kovassa nosteessa oleva rock-akti Rylos julkaisi paljon odotetun kakkosalbuminsa Planet. Kyseinen albumi on jatkoa vuosi sitten ilmestyneelle debyyttilevylle Game Theory. Kuluneen vuoden aikana on ehtinyt tapahtua paljon: lukuisia keikkoja, kokoonpanomuutoksia, Game Theoryn julkaisu Kiinassa yms. Suurimpana uutisena on, että Rylos yhtyeen perustajajäsen laulaja Mikko Heino kiinnitti uudeksi rumpaliksi nuoren superlahjakkuuden Misca Muhlin, joka on ollut koko elämänsä sokea. Misca on hyvä esimerkki siitä, kuinka vakaalla uskolla omiin unelmiinsa ja kovalla työllä voi saavuttaa mitä vaan.

Uudella levyllään Rylos lisäksi herättää Heinon ensimmäisen bändin, Doodahin materiaalia takaisin eloon: mukana platalla ovat vuoden 1996 Doodah -hitit Posthuman Power Station sekä Into the Gutter. Rylosin taustajoukkoihin on niin ikään täydennysmiehenä liittynyt Doodahin kitaristi-säveltäjä Mikko Hämäläinen, joka on antanut oman panoksensa Planet -albumille sanoittamalla ja sovittamalla materiaalia, sekä säveltämällä uuden kappaleen My Capricious Heart. Kaksikko Heino / Hämäläinen on lisäksi säveltänyt valmiiksi jo kolmannenkin Rylos -albumin, jonka olisi määrä ilmestyä loppuvuodesta 2018. Kyseinen teema-albumi, nimeltään Solarworks kertoo seikkailuista ajassa, avaruudessa ja ajatuksissa…

Rylosin maskotti on (Iron Maidenin Eddien hengessä) elävä porkkana nimeltään Ned the Carrot. Hahmo seikkailee sekä piirrettynä Esa Ahlqvistin tekemässä nelisivuisessa Rylos-sarjakuvassa, että elävänä keikoilla.

Planet on huomattavasti raskaampi ja eeppisempi kuin debyyttilevy, mutta edelleen taattua ja tunnistettavaa Rylosia. Trilogian keskiosa tuo esiin niin tunteellisempaa kuin agressiivisempaakin puolta yhtyeestä ja tämä todella kiteyttää homman kullaksi…

”Remembrace + The Common Cold

Remembrace

Remembrace on jyväskyläinen Post-Hardcore yhtye, jonka ilmaisussa kolutaan ihmismielen synkimpiä tuntemuksia. Keväällä julkaistun Home | Hope | Hollow -Ep:n ohella kuullaan myös tulevan albumin materiaalia.

The Common Cold

The Common Cold on rehellisen aggressiivista hardcore punkia soittava jyväskyläläiskvartetti, joka tulkitsee elämää nyky-yhteiskunnassa punk-naivismin ja inhorealismin kautta.

Melodisen popin Musaklubi

Musaklubi kokoontuu kesätauon jälkeen rytmisissä ja nostalgisissa merkeissä. Kaikukitara soi, Cliffiä ja Shadowsia, Beatlesia, Rollareita ja muuta melodista poppia. Vierailevana solistina on Veksan pitkäaikainen musakaveri Andalucian auringosta Harri ”Pikkis” Karen. Popparibändi Juha Ahtilinna, Veksa Nyberg, Eki Paananen ja Jussi Rantanen.

Marius Pirhonen Band & Päättömät

Marius Pirhonen Band

Kitaristi-laulaja Marius Pirhosella oli visio täydellisestä suomipop-bändistä, ja yhtye perustettiin syksyllä 2016. Musiikissa fuusioituu mm. Eput, Olavi ja 80-luvun syntikkapop. Esikois-EP ilmestyi syksyllä 2017, jonka tiimoilta päästiin mm. Ylen Levylautakunnan arvioitavaksi. Popparin keikalla on luvassa niin vanhoja hittejä kuin uutta materiaalia!

https://www.facebook.com/mariuspirhonenband/

https://www.youtube.com/channel/UCTjMCU2k5XkBsLdiB0taR-w/videos

https://open.spotify.com/album/3p96X7C3quFnnDAjjW7B5L

Päättömät

Tampereelta ponnistava Päättömät-bändi on tasaiseen tahtiin kasvattanut suosiotaan yhtenä uuden suomirockin pioneereista. Tuoreella musiikillisella otteellaan ja sopivasti kieli poskessa -livemeiningillään vakuuttava bändi on vuosien saatossa rakentanut itselleen omanlaisensa atmosfäärin, joka jokaisen on ennen kaikkea koettava itse keikalla! Päättömät ei synkistele vaan tarjoilee kuulijoilleen mukaansatempaavan positiivisen kokemuksen, hillitöntä meininkiä sekä tarttuvia kertsejä.

Päättömät aloitti tämän vuoden rytinällä julkaisemalla uuden sinkun ’Wingmän’, joka on saanut jo radiosoittoakin osakseen. Popparissa tullaan kuulemaan myös uuden sinkun julkkarikeikkaa varten torvisektiolle sovitettuja kappaleversioita bändin tuotannosta!

Tuore sinkku ’Wingmän’ Spotifyssä – https://open.spotify.com/track/4nKS9H7lrt94WGWzQBbVw9?si=a1lsKh4PQbi77ZR6N4uTDg

Sano mitä vaan -musiikkivideo – https://www.youtube.com/watch?v=QsI8jQg_3RE

Facebook: https://www.facebook.com/PaattomatOfficial/ Instagram: https://www.instagram.com/paattomatofficial/

Jazz Jkl Live

Tour: —

KELLARIKLUBI

Johanna FörstiTarinoita, melodioita ja tunteita.

Suomen rytmimusiikin huippua edustava Johanna Försti saattaa kvintetillään pop-musiikista tutut suomalaiset sävelet ja sanat jazz-kansan lähestyttäväksi.

Suomalainen tunnemaisema valjastetaan rytmimusiikin vietäväksi tähän päivään siirtäen, menneisyyttä kunnioittaen. Konsertissa kuullaan musiikkia mm. Baddingilta, Kari Tapiolta ja J Karjalaiselta. Mukana myös kansainvälisiä hittejä.

Anna musiikin kertoa sinulle tarina.

Johanna Försti tunnetaan ennen kaikkea Tanssii Tähtien Kanssa -orkesterin laulajana, Jo Stance -yhtyeen räväkkänä solistina sekä 2016 Tähdet tähdet -ohjelman tähtikilpailijana.

Koko kansan hurmanneen Tanssii Tähtien Kanssa -orkesterin lisäksi Johanna on esiintynyt ja tehnyt yhteistyötä lukemattomien eri artistien ja kokoonpanojen, kuten Trondheim Symphony Orchestran, UMOn, Lenni-Kalle Taipaleen, Sami Pitkämön ja Vantaan viihdeorkesterin solistina. Vuonna 2010 Johanna sai kunnian toimia Linnan Juhlien solistina Itsenäisyyspäivän vastaanotolla.

Rumpali/tuottaja Teppo Mäkysen kanssa yhteistyönä tehty ensilevy ”Jo Stance” ilmestyi vuonna 2010. Suomen taitavimmista muusikoista koostuva samanniminen kokoonpano on näyttänyt uuden suunnan suomalaiselle soul-musiikille. Yhtye on esiintynyt kaikilla merkittävillä rytmimusiikkifestivaaleilla kotimaassa ja levy on ollut arvostelumenestys.

Johanna Försti

Elias Kahila + The Cellophone Flowers

Elias Kahila

Tukholman musiikkiskenessä nousussa oleva, jyväskyläläinen pop/rock-sellon pioneeri Elias Kahila, 35, on laajentamassa sellon ilmaisukykyä kehittämillään uusilla sellonsoittotekniikoilla. Kahilan kolmimuunteinen ”shufflejousitekniikka” mahdollistaa sellonsoiton uskottavasti funkin ja grooven tyylilajeissa antaen kokonaan uuden mausteen rytmimusiikkiin. Kahilan horisontaalinen ”basso-sello” -tekniikka tuo mieleen Red Hot Chili Peppersien Flean otteet bassossa. Looppi-pedaalien avulla (”Ed Sheeran -tyyliin” mutta sellolla) Kahila rakentaa jokaisen biisin omanlaisekseen livenä. Lopputulos on helposti lähestyttävä, uusi musiikkielämys kaikille rytmimusiikin ystäville. Settilista koostuu enimmäkseen omista sävellyksistä. Keikalla kuullaan myös selloluuppi-versio Lenny Kravitzin American Womanista sekä Daft Punkin Get Luckysta. www.facebook.com/eliaskahilaband , Instagram & Snapchat: eliaskahila

Cellophane Flowers

Cellophane Flowers soittaa The Beatlesin helmiä. Luvassa hittejä ja harvinaisuuksia. Yhtue on tehnyt kolme kiertuetta Beatle-weekissä Liverpoolissa ja säestänyt mm. Jussi Raittista, Pepe Wilbergiä, Maarit Hurmerintaa, Pave Maijasta ja Mikko Kuustosta. Kokoonpano: Juha Salo (kitara, ukulele, piano), Sari ”Sakke” Wallenius ja Jouni Koskimäki (mandoliini, mandola, piano). www.cellophaneflowers.net

Elias Kahila + The Cellophone Flowers

Elias Kahila

Tukholman musiikkiskenessä nousussa oleva, jyväskyläläinen pop/rock-sellon pioneeri Elias Kahila, 35, on laajentamassa sellon ilmaisukykyä kehittämillään uusilla sellonsoittotekniikoilla. Kahilan kolmimuunteinen ”shufflejousitekniikka” mahdollistaa sellonsoiton uskottavasti funkin ja grooven tyylilajeissa antaen kokonaan uuden mausteen rytmimusiikkiin. Kahilan horisontaalinen ”basso-sello” -tekniikka tuo mieleen Red Hot Chili Peppersien Flean otteet bassossa. Looppi-pedaalien avulla (”Ed Sheeran -tyyliin” mutta sellolla) Kahila rakentaa jokaisen biisin omanlaisekseen livenä. Lopputulos on helposti lähestyttävä, uusi musiikkielämys kaikille rytmimusiikin ystäville. Settilista koostuu enimmäkseen omista sävellyksistä. Keikalla kuullaan myös selloluuppi-versio Lenny Kravitzin American Womanista sekä Daft Punkin Get Luckysta. www.facebook.com/eliaskahilaband , Instagram & Snapchat: eliaskahila

Cellophane Flowers

Cellophane Flowers soittaa The Beatlesin helmiä. Luvassa hittejä ja harvinaisuuksia. Yhtue on tehnyt kolme kiertuetta Beatle-weekissä Liverpoolissa ja säestänyt mm. Jussi Raittista, Pepe Wilbergiä, Maarit Hurmerintaa, Pave Maijasta ja Mikko Kuustosta. Kokoonpano: Juha Salo (kitara, ukulele, piano), Sari ”Sakke” Wallenius ja Jouni Koskimäki (mandoliini, mandola, piano). www.cellophaneflowers.net

Perjantain Jazz Klubi

Purple Rising (FIN) – a tribute to Deep Purple & Rainbow

Yhtye on nuoresta iästään huolimatta noussut nopeasti Suomen cover-piirien kärkikastiin ja jatkaa rockin legendaarisimpien kappaleiden ilosanoman jakamista edelleen. Bändi tuo mukanaan todellisen hard rock-nostalgiatripin ja pitää otteessaan täyden rock-konsertin mittaisen esityksensä ajan. Jouni Viljanen-Kitara Erik Kramer-Laulu Janne Siimesvaara-Rummut Matias Pukari-Basso Petja Puumalainen-Hammond/koskettimet

Liina Harja levynjulkaisu

LIINA HARJA levynjulkaisu

Jyväskyläläinen punk/grunge-yhtye Liina Harja julkaisee debyyttialbuminsa juhlakeikalla. Levyn julkaisee Tahto Levyt.

Liina Harja on jyväskyläläinen punge-outolintu, jonka siivillä alitajunta kähmii tummaa todellisuutta ja jonka suojissa särö kohtaa sametin.

Piia Sairanen (Liina X) – laulu, kitara Taneli Tulkki – basso Mikko Kokki – rummut feat. Pirta Laaksonen – laulu

http://tahtolevyt.fi/artists/liinaharja/
Tour: —

Kikka Laitinen Co. Puut, linnut ja taivas! 25 vuotta kimpassa!

pe 28.9.2018 21.30 10/12€ enn. baarilta


Kikka Laitinen Co. on lauluntekijä Laitisen luotsaama rock-yhtye joka juhlii uutta levyään Puut, linnut ja taivas sekä 25-vuotista taivaltaan samalla kokoonpanolla

Kustaa Kantelinen, kitarat
Petteri Korhonen, rummut
Mikko Yli-Knuuttila, bassot
Kikka Laitinen, biisit, koskettimet, laulu, kitarat.

Uusi levy Puut, linnut ja taivas on saanut loistavat arviot kriitikoilta, ja levyä on soitettu kosolti myös radioaalloilla. Laitinen muusikoineen käsittelee levyllään ajankohtaisia asioita kuten luonto, korruptio, köyhyys, ylidigitalisaatio ja eriarvoisuus. Ihmiset elävät erilaisissa kuplissa; rikkaat liehuvat omissa linnoissaan ja köyhä väki taistelee aktiivimallien ja byrokraattien koukeroissa kuka mitenkin. Luonnon tuhoaminen, ahneus ja rahan palvonta on vienyt länsimaisen elämäntyylin moraaliseen kuoppaan. Monet kuitenkin uskovat vielä rakkauteen, rokkiin ja tasa-arvoon. Laitinen on muusikoineen liikkeellä luonnon ja ihmisen puolesta, Bob Dylanin ja Neil Youngin hengessä.

Huuto Rock

Unknown Decoy – Yhtyeen musiikissa häikäilemätön asenne ja kokeileva metalli yhdistyvät raskaaseen rockiin ja korviaviiltäviin lentoliskokirkaisuihin! Luvassa on hillitön show, jossa yleisö otetaan mukaan riehumaan ja tanssimaan! https://www.youtube.com/watch?v=YKvvc8rHGHs

Wrath of Persecution – Jyväskylä Rock Academyn tuella ensimäistä singleään äänittävä energinen Thrash metal -bändi jonka nopeat riffit ja mureat lauluosuudet sulattavat kuuntelijalta kasvot!

No Use – Suoraan Jyväskylän ytimestä nouseva Skeitti-Thrash -kokoonpano, jonka keikalla voi bongata mm. kommandopipon ja leopardihousut! https://www.youtube.com/watch?v=rn8sXvGILqU&list=PLHqMLOR5QauCRrrcnGqZKG3gi24_S5IAa

Jazz Jkl Live

Melodisen popin Musaklubi

Nyt myös lokakuussa Musaklubi kokoontuu ja Popparibändi soittelee mielibiisejään solistien kanssa. Popparibändi Juha Ahtilinna, Pepe Hämäläinen, Veksa Nyberg, Ari Oinonen ja Jussi Rantanen.

JKL Jazz Jami-ilta

Jazz Jkl Live

Le Roi

Le Roin 5-vuotisjuhlakeikka.

Megalomaaninen juhlarevyy. Isoin mahdollinen saundi ja sillä selvä. Musavideoita ja kaikkea.

Tätä spektaakkelia ei kannata missata!

Kurjat Koirat ja Lojohh

Kurjat Koirat on duosta jo viisihenkiseksi paisunut yhtye, jonka akustisvoittoiset laulut kertovat elämän nurjasta puolesta onnellisilla sattumilla säestäen. Lojohh puolestaan soittaa maanis-depressiivistä diskorokkia, joka pistää tanssijalan väkisin vipattamaan. Viimestään Lojohhin jälkeen on niin hiki, että on pakko suunnistaa baaritiskille korjaamaan nestetasapainoa.

Avant Garden ja Virgo Fuss

Avant Garden on esittänyt stonerpsykedeliasta ponnistavaa, mutta joka suuntaan kimpoilevaa rockiaan Popparissa aiemminkin. Virgo Fuss puolestaan tulee Hollolasta, ja heidän musiikkinsa karkailee pop-rockista usein pitkälle progressiivisuuden puolelle. Hyvä meininki on molemmilla bändeillä taattu, lavalla ja sen ulkopuolella.
Tour: —

KELLARIKLUBI

Jazz Jkl Live

Kauko Röyhkä & The Boots

U. Pasanen Band -levynjulkkarikeikka

Melodisen popin Musaklubi

Marraskuun Musaklubi on tanssittavan ja kuunneltavan suomalaisen ja vähän ulkolaisenkin popin merkeissä. Popparibändi Juha Ahtilinna, Pepe Hämäläinen, Ari Oinonen ja Jussi Rantanen.

JYRMY esittää: J-M Rautiainen, Golden Lampreys, Horte

JYRMY ry tuo Poppariin lauantai-iltana poikkeuksellisen kattauksen maamme kiinnostavinta poikkeuksellista musiikkia, jossa yhdistyvät niin vaihtoehtoinen rock kuin elektroninenkin musiikki.

Psykedeelismystisiä kokemuksia takuulla tarjoilee Svart Recordsille levyttänyt Horte, jonka musiikissa voimakas post-rock kohtaa heleän unipopin. Horte on esiintynyt esimerkiksi Hollannin Tilburgissa vaihtoehtomusiikin mekkana pidetyillä Roadburn-festivaaleilla sekä viime vuonna Jyväskylän omassa Jyrockissa.

Pan Sonic coveroimassa Leadbellyä, Depeche Mode soittamassa The Birthday Partya, vai Martin Hannett tuottamassa Throbbing Gristlea? Tällaista vertailua on herättänyt vavisuttavia live-kokemuksia tarjonneen, jo kuopatun, SINKin mestareista koostuva uusi industrial-henkinen yhtye Golden Lampreys, jonka esiintymisestä ovat päässeet nauttimaan vasta ranskalaiset. Debyyttialbuminsa julkaisun myötä Golden Lampreys tekee myös ensimmäiset keikkansa kotimaassaan Suomessa, joista toinen saadaan Jyväskylän Poppariin.

Illan avaa sormionnettomuuden inspiroimana sähköbasson rajoille ja rauhoittumisen ääreen tutkimusmatkaillut, ahkerasti kotimaan ambient-festivaaleja kiertänyt ja esimerkiksi Ylen Avaruusromua-ohjelmassa useamminkin soinut Juha-Matti Rautiainen. Tämän norjalaiselle UAE Recordsille esikoisensa levyttäneen ja loppuvuodesta toisen albuminsa julkaisevan bassotaiteilijan orgaaniseen saundiin ja meditatiivisiin mutta kehittyviin äänimaisemiin on kenen tahansa miellyttävää uppoutua.

Liput: 8/0€ (Jyrmyn jäsenille ilmainen sisäänpääsy)

Jazz Jkl Live

Jazz Jkl Live

Varattu (yllätys esiintyjä)

Varattu (yllätys esiintyjä)

Case Kämäräinen

Marek Konarski – Saxophone Gzregorz Tarwid – Piano Petter Asbjørnsen – Double Bass Tomi Kämäräinen – Drums
Tour: —

KELLARIKLUBI

Joplin

Jyväskyläläinen Joplin lappaa energiaa 70- ja 80-luvun rockista ja virittelee meneviä biisejä mm. sellaisilta bändeiltä kuin Free, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Queen, Thin Lizzy ja Whitesnake. Tervetuloa keikalle nauttimaan tiukasta rock-meiningistä!

Jouni Sahiluoto, laulu, kitara, huuliharppu; Arto Hautanen, kitara; Mikko Hämäläinen, rummut; Juha Tolvanen, basso

Jazz Jkl Live

Vibravox

Vibravox- pitkän linjan bilebändi Päijänteen laulumailta lähinnä privabileitten maailmasta, mutta nyt kaikkien saatavilla. Tää se päivä on! Popparin Vappuetkoille Vibrat surisevat Jytämusaa yli 20 vuoden bilebändikokemuksella. Illan kattauksesta löytyy discoa menneiltä ajoilta, pistäydytään Punkin maailmassa, makustellaan suurimpia hittejä kotimaasta ja ulkomaan elävien alueilta, aikamatkataan eri vuosikymmenille sekä jytätään kannat kattoon ja räjäytetään neonvalopankki. Jytää beibit, Jytää!

Sami Pekkarinen- rummut, laulu Leena Pekkarinen- koeksettimet, laulu Jyrki Ijäs- basso, laulu Samuli Liekkinen- kitara, laulu Olli Liimatainen- kitara, laulu
Tour: —

Tomi Leino Trio

Melodisen popin Musaklubi

Joulukuinen Musaklubi on perinteisesti stemmalaulun iloa, eli Steeples pikkujoulu. Solistivieraitakin voi tulla…Steeples Upi Helkovaara, Pepe Hämäläinen, Veksa Nyberg, Ari Oinonen ja Arska Vesterinen.
Tour: —

KELLARIKLUBI

LA Heat

LA Heat

Jazz Jkl Live

Andrea Boriio

Let´s Eppelin & 70´s Show,

Jyväskylän Talvi 50v/ Musaklubi

Jyväskylän Talvi 50v/ Musaklubi

Jyväskylän Talvi 50v/ Musaklubi

Jyväskylän Talvi 50v/ Musaklubi

Jyväskylän Talvi 50v/ Musaklubi

Yksityistilaisuus ”Viis viidestä kympistä”- konsertti

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Ma-to 15-03
Pe 15-4.30
La 15-04.30
Su lepopäivä

Keikat alkavat viikolla klo 21.00 ja pe – la 22.30, ellei sivuillamme muuta mainita.

Monday Club alk. 21.00.

Liput ovelta viikolla klo 20.30, viikonloppuisin klo 22.00. Ennakot baarista.

Uudet talon viinit nyt täällä!

Hinnat 20 € / plo tai 4,40 € / 12cl. Tervetuloa maistelemaan!

Vuoden 2016 palkitut

Popparin VIP-pikkujouluissa suoritettiin perinteiset Vuoden valinnat.

Vuoden muusikko:
Lassi Friman (kitara)

Vuoden tulokas:
Aapo Lankinen (rummut, basso)

Palkitut kautta aikojen