Keikat

Pop/Rock Workshop

Gradian Pop & Rock -workshopit esittäytyvät soittamalla musiikkia useilta eri vuosikymmeniltä.

Ensimmäinen keikka alkaa klo 19:00, toinen n. klo 20:15.

Pop/Rock Workshop

Gradian Pop & Rock -workshopit esittäytyvät soittamalla musiikkia useilta eri vuosikymmeniltä.

Ensimmäinen keikka alkaa klo 19:00, toinen n. klo 20:15.

Stand Up -Klubi

Popparin stand up -klubi jatkuu taas kevätkaudella 2023. Luvassa jälleen uusia upeita kattauksia tyylistä toiseen. Lavalla nähdään vanhoja tuttuja ja uusia kasvoja ja ennen kaikkea uusia vitsejä! Klubia järjestetään kerran kuussa torstaisin.

Liput 8e, opiskelijat ja eläkeläiset maksaa lipuistaan 5e.

Showtime kello 19, (huhtikuun ilta poikkeuksellisesti kello 18). Shown kesto on noin kaksi tuntia, sisältäen tauon.

ILLU-Band 40-vuotisjuhlakeikka

to 6.4.2023 21.30 10€/ OAJ-jäsenkortilla 40€, OSJ;n 0
Linkki Facebook-tapahtumaan.

Jyväskyläläisen rytmimusiikin legenda ILLU-Band tuuttaa funkrockia tusinan muusikon voimin. Laulusolisteina vuorottelevat Antti Lipponen, Pekka Välimaa, Juha Holma ja Antti Kleemola Stevie Wonder -settineen.

Vuonna 1983 perustettu ILLU (International Low Level Understanding) on viime vuosikymmeninä keikkaillut harvakseltaan, mutta kulttisuosio Jyväskylässä on ollut taattu. Nyt kopla viettää nelikymppisiään.

Iltamat alkavat klo 21.30 historiallisella ILLU-dokumentilla, joka videotykitetään.

Kokoonpano: Antti Lipponen, laulu; Antti Kleemola, laulu; Pekka Välimaa, laulu & trumpetti; Juha Holma, sormiot & laulu; Panu Varstala, perkussiot; Jorma Lehtola, rummut; Pekka Lampinen, basso; Jukka Viitasaari, kitara, bändin liidaus; Harri Koivisto, trumpetti; Jukka Pitkänen, trumpetti; Martti Peippo, saksofoni; Antti Kettunen, saksofoni; Mikko Saikkonen, saksofoni.

Liput 10 euroa, OAJ:n jäsenkortilla 40 euroa.

YouTube: Herra Herttua

YouTube: Jälkipuberteettia etsimässä

YouTube: Eilisen varjot

YouTube: Rakkautta ja anarkiaa

Melodisen popin MUSAKLUBI

Melodisen popin Musaklubin teemana kerran vuodessa on ollut The Beatles-yhtyeen musiikki. Liverpoolin pojat oli se ryhmä joka popin maailmassa valloitti nuorison musiikillaan, vaatetuksellaan ja varsinkin hius tyylillään. Nuo pitkätukat olivat myös edelläkävijöitä studiotyöskentelyssä legendaarisen kapellimestarin George Martinin ohjauksella. Lennon-McCartneyn sävellykset ovat jo klassikon aseman saavuttaneita mutta myös George Harrison teki omaperäisen hienoja melodioita. Popparibändi tulkitsee runsaasta aarteistosta ne parhaat.

Bändissä mukana Pepe Hämäläinen, Juha Ahtilinna, Ari Oinonen, Juha Murtolahti ja Veksa Nyberg.

Klo 19.00-21.00
Liput 10€, ennakot Popparin baarista.

Let’s Eppelin ja 70’s Show

Maailman neljänneksi vanhin yhä toimiva Led Zeppelin-tribuuttibändi jyrää vimmatusti Popparin tutuilla lauteilla klo 22.22 alkaen. Laulu jää pystyyn! Pääsiäislauantain tietämillä kitaristi Jukka Laitila liittyy joukkoon muuttaen kokoonpanon 70´s Showksi. Luvassa ratkir(i)emukkaita tuplakitaralurituksia ja ylväitä rokkiklassikoita. Myös Paranoid soitetaan.

Jorma Hietamäki (laulu)
Jukka Viitasaari (kitara)
Juha-Antti Helama (basso)
Pasi Pekkarinen (rummut)
Jukka Laitila (kitara)

RUSKA

RUSKA on 2020 perustettu suomenkielistä rockmusiikkia esittävä bändi akselilta Jyväskylä-Pihtipudas-Oulu. Pääkallopaikaksi merkitään keihäänheiton ja pontikan pääpitäjä Pihtipudas. Vaikutteet musiikkiin tulevat vahvasti Purple/Zeppelin -osastoilta, mutta toki myös lukemattomista muista lähteistä, kotimaisia lähteitä tietenkään unohtamatta. Jokainen bändin jäsen tuo väkevästi omanlaisensa vaikutteet musiikkiin.

RUSKA piti alunperin olla vain kitaristi Risto Turpeisen pienimuotoinen projekti, mutta sai muodonmuutoksen rumpali Ossi Paanasen jäätyä pois Lost Society -yhtyeestä, jonka jälkeen hän alkoi houkutella kitaristia kasaamaan oikeaa bändiä homman ympärille. Monien eri ehdokkaiden jälkeen lauluun saatiin oululainen Jukka Nummi, jonka vahva soundi onkin muodostunut Ruskan yhdeksi kulmakiveksi. Basistina toimi alkuvuoteen 2022 saakka Harri Pekkarinen, jonka jälkeen alataajuuksien tonttia on hallinnut mm. Agonizer -yhtyeestä tuttu Jussi Tikka. Anton Paananen lupautui loppuvuodesta 2020 kosketinsoittajan rooliin ja tekee sitä edelleen.

Ensimmäinen sinkku julkaistiin keväällä 2021, sittemmin niitä on julkaistu tasaisin väliajoin saaden mairittelevia arvosteluita. Myös musiikkivideoita on julkaistu biisien tiimoilta Youtubeen. Ruskan musiikkia on luonnehdittu kotimaiseksi classic rockiksi, vanhan liiton hard rockiksi. Yhtye itse ei lokeroi musiikkiaan sen kummemmin, kunhan sitä vain soitetaan tunteella ja lujaa!

Facebook

YouTube

Jukka Nummi, laulu
Risto Turpeinen, kitara
Jussi Tikka, basso
Anton Paananen, synat
Ossi Paananen, rummut

Jazz Jkl Live

The Roswo plays The Police

pe 14.4.2023 22.30 20 ennakko/ovi 22,50
THE ROZWO plays The Police

Mitä saadaan, kun päästetään yhteisen suosikkimusansa kimppuun kolme persoonallista muusikkoa, joista kukin on tehnyt tahollaan pitkän uran niinkin erilaisissa yhtyeissä kuin Rajaton, Apocalyptica ja Leningrad Cowboys? Tällaisesta keitoksesta syntyi trio nimeltä The Rozwo, jonka missiona on esittää 70-80-lukujen taitteen new wave -rockin ykkösbändin The Policen musiikkia mahdollisimman autenttisesti alkuperäisesittäjien armottomalla live-energialla.

Hannu Lepola (laulu ja basso), Mikko Siren (rummut) ja Varre Vartiainen (kitara) ovat koonneet pieteetillä melkoisen hittiparaatin, jossa riittää uskaliaita tempoja, kaikuisia kitarasoundeja, vauhtia ja vaarallisia tilanteita – ja tietysti yleisön laulattamista kovaa ja korkealta, kuten asiaan kuuluu. Luvassa on musiikkia Policen jokaiselta viideltä albumilta. Tunnetuimpien kappaleiden kuten ”Roxanne”, ”Message in a Bottle” ja ”Every Breath You Take” ohella ohjelmistossa onlukuisia Police-fanien livesuosikkeja. Onpa mukana muutama Stingin myöhemmän soolouranhittibiisikin; nekin toki soitetaan juuri kuten The Police olisi ne aikanaan soittanut.

Luvassa on jokaiselle The Policen ja Stingin musiikin ystävälle unohtumaton keikka, jonka myötä Hannu, Mikko ja Varre pääsevät näyttämään yleisölleen uusia puolia itsestään muusikkoina. Tätä harvinaista herkkua ei kannata yhdenkään musadiggarin missata!

Poppari goes Outlaw & Bluegrass

la 15.4.2023 21.00 Ennakko 8€ / Ovelta 10€
Klo 21:00
The Nervous Buffalo String Band
”Keski-Suomen kovimmat kielenkiristäjät sivakoivat bluegrass-musiikin liukkaita latuja perinteisellä kuin vapaallakin tyylillä.
Instrumenttien tiukka tikutus ja vahva, neliääniseksikin kasvava stemmalaulu tarjoavat autenttisen live-elämyksen sitä parasta Ameriikan tanssimusiikkia.

Bluegrass-kirjaston vanhat ja tulevat klassikot, sekä bändin oma Jyväskylä/Kentucky -peltomaata kuokkiva tuotanto pyöräyttää kuulijalta ympäri niin sukat, kuin stetsoninkin.

Tervetuloa tamppamaan!”

Facebook Nervous Buffalo

Klo 22:30
Rusty Shovel Experience
”Keski-Suomen pahamaineisinta outlaw-kantria! Aitoa, juurevaa ja urbaania biker-tunnelmaa, legendaarisia ameriikan sävelmiä Merle Haggardista Willie Nelsoniin ja David Allan Coe:n, tuoreilla sovituksilla ja tulisilla lisämausteilla!

RSE on eräänlainen kollektiivi, joka rakentuu aina keikasta riipuen, solisti Allu Ahlforsin vetäessä letkaa, milloin biker-tallijuhlista, pubi-keikoille ja suuremmille festivaalilavoille asti. Popparin lavalla nähdään kokonainen kantribändi, todellinen Jyväskylän ”Hyvät, pahat ja rumat”!

Allu Ahlfors – Laulu
Mynni Luukkainen – Kitara
Tomi Rinne – Kitara
Saku Vuori – Basso
Teemu Aho – Rummut

Facebook Rusty Shovel Experience

JAMK Soul-workshop

Blues Live!: Blues Bizarre

Blues Bizarre on suomalaisen modernin bluesin uusin nimi. Yhtyeen musiikissa perinteisen juurevan musiikin kanssa sekoittuvat useat eri vaikutteet aina itämaisista sävyistä psykedeeliseen bluesiin. Vahvan jam band-pohjansa sekä omien kappaleidensa laajan kirjon ansiosta Blues Bizarre on vakiinnuttamassa asemansa yhtenä uudemman bluesin omaperäisimmästä edustajista.

Jäsenet:
Sylvi Saarekas, kitara ja laulu
Marko Karppi, kitara
Nikolas Rissanen, basso
Leevi Heikkilä, rummut

Video: YouTube

Torstain jazzklubi

Bäckström/Friman/Jensen (Fi/Dk)

Bäckström/Friman/Jensen (Fi/Dk) is a new exciting collaboration between the Finnish musicians Lassi Friman (guitar), Jonathan Bäckström (bass) and Danish drummer Jens Emil Jensen. Each of the musicians have made their mark on the local jazz scenes, as well as internationally, and with this trio they seek to create a new, exciting Nordic sound. The trio has its roots in traditional standard jazz but with a modern twist and a creative approach to playing together, resulting in an interesting expression. Their repertoire consists of new interpretations of jazz standards and original compositions from all three members.

Slack Bird + Aittolampi

Slack Bird vie kuulijansa juuritasolle yhdistäen syvän etelän ja kylmän pohjoisen parhaat puolet. Massiivisilla kansainvälisillä kiertueilla timanttiseksi live-kokoonpanoksi hioutunut Slack Bird on julkaissut kolme albumia, joista viimeisin, ”Hämärään”, ilmestyi maaliskuussa 2021 vieden Slack Birdin soundia entistäkin isompaan ja synkempään suuntaan. Keväällä 2023 Slack Bird soittaa kotimaassa muutaman keikan kvintetti-kokoonpanolla ennen suuntaamistaan Euroopan kiertueelle.

Slack Bird – Liian hyvä meno (Official Video)

Slack Bird – Tupakkarulla (Official Video)

Pyllytä peto (Official Video)

Bandcamp

Facebook

InstagramAittolampi on jynkkäläisen nosturinkorjaaja Heikki Kohosen perustama gangsta folk -yhtye. Bändi soittaa kappaleita, joissa on molleja ja väritöntä viinaa. Voitettuaan jääkiekon olympiakullan Los Angelesissa 1984 sekä parhaan miessivuosan Grammyn 2023 yhtye äänitti esikoislevynsä Kallion kyyneleet. Neuvoteltuaan menestyksekkäästi rauhan Lähi-itään yhtye aloittaa Suomen kiertueensa Jyväskylän Popparista. Kellä korkki on, se korkin kätkeköön.

Heikki – laulu & kitara
Tomi – basso & laulu
Aleksi – kitara & laulu
Holtsu – viulu & sähkökitara
Kobra – rummut

About Wes – Smokin’ at Poppari

Wes Montgomery -teemainen keikka kvartettina.

Soittajina:
Tuomas Eronen – kitara
Lauri Viitaniemi – piano/urku
Jere Suojanen – basso
Joel Kallio – rummut

The Shameless Shongololo Bandi

LA Heat

LA Heat Plays 80s Pop

Kansainvälisilläkin areenoilla ilahduttamassa käynyt LA Heat palaa perinteiselle paikalleen Popparin vappuun valmiina viihdyttämään viikonlopun karnevaaliväkeä kasaripopin kärkimateriaalilla.

Ohjelmistoa löytyy Billy Idolista Nik Kershawiin ja Queenistä Tears for Fearsiin, sekä monta 1980-luvun menestyselokuvista hitiksi noussutta teosta. Ei muuta kuin kaikki paikalle, Dancing on the Ceiling like a Maniac. It’s Hip to be Square!

Konsta Niskavaara, laulu
Sami Niskavaara, kitara
Mikko Pellinen, koskettimet
Juha-Matti Rautiainen, basso
Hannu Leppänen, rummut

Liput 10€

L.A. Heat

LA Heat Plays 80s Pop

Kansainvälisilläkin areenoilla ilahduttamassa käynyt LA Heat palaa perinteiselle paikalleen Popparin vappuun valmiina viihdyttämään viikonlopun karnevaaliväkeä kasaripopin kärkimateriaalilla.

Ohjelmistoa löytyy Billy Idolista Nik Kershawiin ja Queenistä Tears for Fearsiin, sekä monta 1980-luvun menestyselokuvista hitiksi noussutta teosta. Ei muuta kuin kaikki paikalle, Dancing on the Ceiling like a Maniac. It’s Hip to be Square!

Konsta Niskavaara, laulu
Sami Niskavaara, kitara
Mikko Pellinen, koskettimet
Juha-Matti Rautiainen, basso
Hannu Leppänen, rummut

Liput 10€

Stand Up -Klubi

Popparin stand up -klubi jatkuu taas kevätkaudella 2023. Luvassa jälleen uusia upeita kattauksia tyylistä toiseen. Lavalla nähdään vanhoja tuttuja ja uusia kasvoja ja ennen kaikkea uusia vitsejä! Klubia järjestetään kerran kuussa torstaisin.

Liput 8e, opiskelijat ja eläkeläiset maksaa lipuistaan 5e.

Showtime kello 19.
Shown kesto on noin kaksi tuntia, sisältäen tauon.

MUSAKLUBI

P. Mustonen & Tagmen

P. Mustonen & Tagmen esittää kahden setin kattauksen bluesia, R&B:tä ja rock- balladeja.

Pekka Mustonen – laulu
Roope Julin – kitara ja laulu
Juha Leppänen – rummut
Olli Sundgren ­– kitara ja saksofoni
­Jarkko Mänttäri – basso
Vierailevana laulajana Suvi Eskelinen

Liput 10€, ennakot baarista paria viikkoa ennen.

Maa Ilmasta (levynjulkkarit) + Ghosts on TV & Mémoire Profonde

Progeyhtye Maa Ilmasta juhlii vanhassa kotikaupungissaan Jyväskylässä uuden albuminsa levyjulkkareita Popparissa 13.5! Mukaan Helsingistä saapuu hyvässä nosteessa oleva post-rock -yhtye Ghosts on TV ja illan avaa Rats Will Feast-jäsen Konsta Kaskimaan ambient-projekti Mémoire Profonde.

Liput 12€

Soittoajat:

21:00 Mémoire Profonde
21:45 Ghosts on TV
22:45 Maa Ilmasta

Maa Ilmasta on suomenkielistä instrumentaalimusiikkia soittava yhtye. Kitaravetoista, maalailevaa ja jopa eeppistä musiikkia soittava nelikko julkaisi ISO YÖ -debyyttialbuminsa Luova Recordsin kautta vuonna 2021. Albumin kappaleita on tämän jälkeen kuunneltu Spotifyssa lähes 100 000 kertaa, joka on paljon uudelle kotimaiselle progelle. Maa Ilmasta onkin saavuttanut suosiota energisen liveilmeen, tiukan yhteissoiton ja tinkimättömän sävellystaitonsa ansiosta.

Yhtye soitti kesällä 2022 keikkoja maamme nimekkäimmillä ug-festareilla (Mm. Naamat, Mitäs Mitäs Mitäs, Jättömaa…) ja keräsi esiintymisillään faneja ympäri Suomea. Nyt Maa Ilmasta valmistuu toisen studioalbuminsa julkaisuun, joka ilmestyy keväällä 2023.

Spotify
Facebook

Huhtikuussa 2023 toisen studioalbuminsa julkaisevaa Ghosts on TV:tä on kuvailtu mm. ”Suomessa harvinaiseksi melankoliseksi post-rockiksi” (YleX), ”raikkaimmaksi tummasävyiseksi indieksi aikoihin” (Rumba) tai ”jylhästi soivaksi herkkyydeksi” (Soundi).

Kaihoisan kolmen kitaran äänivallin, hauraan minimalismin ja hypnoottisen toiston kehdoista ammentava helsinkiläisyhtye sai alkunsa alunperin jo vuonna 2014, kun viisi 16-vuotiasta päättivät perustaa bändin. Kahden EP:n, eri singejulkaisujen ja yhdessä varttumisen jälkeen kuusikoksi kasvanut ryhmä julkaisi lopulta keväällä 2020 ”I Am Not Dead, I Am 55 Today” -nimisen debyyttialbuminsa. Yllättäen pelkästään instrumentaalista musiikkia sisältänyt teos rakentui yhden 30-minuuttia kestävän kappaleen ympärille. Pian julkaisun jälkeen Ghosts on TV solmi levytyssopimuksen Soliti Recordsin kanssa ja Nordic Music Review valitsi bändin kunnianhimoisen debyytin peräti koko vuoden parhaaksi pohjoismaiseksi albumiksi. Myös mm. raskaan musiikin erikoislehti Inferno sekä Desibelin Mika Roth liittyivät levyn massiivista äänimaailmaa ja intensiivistä jumitusta hehkuttavien kriitikoiden joukkoon. Ahkerasti aina squateista Tavastialle sekä ulkomaille keikkaillutta GoTV:tä on rinnastettu niin Mogwain, Radioheadin kuin Godspeed You! Black Emperorin kaltaisiin kulttinimiin. Yhtyeen tuorein single ”Sunshine” oli Radio Helsingin mukaan ”kaunista ja kaihoisaa shoegazea.” ja kappale keräsi kehuja niin Saksan, USA:n kuin Japanin eri blogeissa.

Spotify
Facebook

Mémoire Profonde on Jyväskyläläisen muusikon Konsta Kaskismaan shoegaze/dreampop projekti. Mémoire Profondessa on suurena inspiraationa nostalgia. Bändin nimi on ranskaa ja kääntyy vapaasti englanniksi Deep Memory. Suuria teemoja kappaleissa on esimerkiksi lapsuuden viattomuuden kaipaaminen aikuiselämässä, oravanpyörän ja kapitalismin vastustaminen ja ikävä aikaan ennen sosiaalista mediaa ja informaatiotulvaa. Musiikillisesti projektissa on kaikuja bändeiltä kuten French Films, My Bloody Valentine ja Chapterhouse. Kaskimaa on hankkinut kannuksensa Rats Will Feast -yhtyeessä.

Tervetuloa!

Jan Moilanen B-tutkintokonsertti (JAMK)

Perjantain jazzklubi

JOPLIN

Jyväskyläläinen Joplin lappaa energiaa 70- ja 80-luvun rockista ja virittelee loistavia biisejä mm. sellaisilta bändeiltä kuin Free, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Queen, Thin Lizzy, Uriah Heep ja Whitesnake.

Toimiiko sinulle 70- ja 80-luvun rock? Tunnistatko sellaisia bändejä kuin AC/DC, Free, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Queen, Thin Lizzy ja Whitesnake? Täällä ne raikaa, kun ammennamme energiaa 70- ja 80-luvun rockista ja viritellään loistobiisejä mm. noilta legendoilta!

Tervetuloa keikalle nauttimaan tiukasta rock-meiningistä!

Jouni Sahiluoto, laulu, kitara, huuliharppu, urut;
Arto Hautanen, kitara, laulu;
Mikko Hämäläinen, rummut, laulu;
Juha Tolvanen, basso

YouTube

Kulttuuri keskus Glorian jami-ilta

Emma Balbatsu & Company: One night of Adele

pe 26.5.2023 22.00 15/10 Ennakot Baarilta
Jyväskyläläinen laulaja ja laulunopettaja Emma Balbatsu yhtyeineen esittävät moninkertaisesti Grammy -palkitun Adelen musiikkia tämän kaikilta neljältä studioalbumilta. Illan aikana matkataan bluesahtavan popin kautta pianoballadeihin ja menojalalle on tarjolla letkeää groovea. Tervetuloa!

Company:
Mimi Steffansson – taustalaulu
Neija Välilä – taustalaulu
Veera Jurkka – taustalaulu
Mikko Pellinen – koskettimet
Tuukka Jurkka – kitara
Kalle Saarelma – basso
Jaska Tabell – rummut
Paulo Poverini – perkussiot

Stand Up -Klubi

Popparin stand up -klubi jatkuu taas kevätkaudella 2023. Luvassa jälleen uusia upeita kattauksia tyylistä toiseen. Lavalla nähdään vanhoja tuttuja ja uusia kasvoja ja ennen kaikkea uusia vitsejä! Klubia järjestetään kerran kuussa torstaisin.

Liput 8e, opiskelijat ja eläkeläiset maksaa lipuistaan 5e.

Showtime kello 19.
Shown kesto on noin kaksi tuntia, sisältäen tauon.

MUSAKLUBI

Mäkinen (levynjulkkarikeikka) + Project RutinskiMäkinen on jyväskyläläinen artisti, jonka ensisingle Ainoa ilmestyi vuonna 2018. Musiikissa kohtaa suomalainen raskas rock ja kansanrunoudestakin vaikutteita saaneet lyriikat.

Keikkapäivänä 2.6.2023 julkaistaan myös debyyttialbumi ELÄMÄ ON KAFKAA.

Heikki Mäkinen – kitara ja laulu
Jami Honkala – kitara
Aki Sääksjärvi – basso
Ville Mikkola – rummutProject Rutinski – suomirockin väsymättömät ja kesyttämättömät vääntäjät. Tiukkaa ja hikistä rockenrollia kaasu pohjassa.

LULUA

Suomirockin uuden aallon yhtyeen LULUA:n johtohahmoina toimivat Mia Lepola ja Vesa Holmala jotka vastaavat yhtyeen sävellyksistä ja sanoituksista. Nousujohteisen startin saanut yhtye ei pelkää käyttää teräviä pop-koukkuja ja hyvää energiaa musiikissaan. Lyriikat ovat selkeitä tarinoita eletystä elämästä ja luovat symboliikkaa mielen syvyyksiin. LULUA juhlii tulevaa albumiaan ”C’moon LULUA-kiertueella” keväällä 2023.

https://www.facebook.com/luluavirallinen

YouTube: Elefantin hautausmaa
YouTube: LULU

Ari/Zappa

Jazz Jkl Live

Stand up -ilta

Lavalla on vain mikrofoni, koomikko ja nippu hauskoja ideoita paperilla.

Deadline on stand up -esitys, jossa koomikko Jukka Lindström työstää uutta stand up -showtaan. Yleisö pääsee vitsikätilöksi katsomaan, miten Lindström koeponnistaa maailmaan täysin uusia vitsejä, sketsejä ja tarinoita.

Jukka Lindström on käsikirjoittaja ja stand up -koomikko, joka on tullut tunnetuksi television satiirisarjoista Noin viikon uutiset (Yle TV2) ja Sivuhistoria (Yle TV1). Toisin kuin televisiossa, stand up -lavalla Lindströmin satiiri kietoutuu usein yhteen henkilökohtaisten tarinoiden ja havaintojen kanssa.

Esityksissä saatetaan nähdä vierailevina tähtinä myös muita stand upin kärkinimiä!

Keskiviikkona 14.6. klo 19:00
Kesto 2h (sis. Väliaika)
Liput 15/10€

Torstain jazzklubi

Kataisen synttärikeikka

Happy Jazz WKND -jamit

Happy Jazz WKND -jamit

Jazz Jkl Live

Musaklubi Extra Seita & Friends

Musaklubi

Jorma Hietamäki & Hänen Leipänsä

Jazz Jkl Live

Musaklubi

KASEVA

pe 8.9.2023 19.00 Liput Tiketstä
Legendaarinen suomalainen pop rock -yhtye Kaseva palaa keikkalavoille syyskuussa 2023. Yhtye tunnetaan herkästä musiikistaan ja upeasta stemmalaulustaan. Yhtyeen lukuisat hitit joihin kuuluvat mm. Mari, Vanha mies, Tyhjää, Striptease tanssija, Pena, Kun maailma elää jne. ovat osa kansallista muistiamme jo vuodesta 1974 lähtien.

Kasevan ensimmäinen aktiivikausi käsitti vuodet 1974-86 ja 2000-luvun alussa yhtye kasattiin uudelleen esiintymään konserttisalehin ja klubeihin ympäri Suomen.

Uudella kymmenluvulla hetken hiljaiseloa viettänyt Kaseva palasi taas keikoille loppuvuodesta 2015. Nyttemmin yhtyeen alkuperäisen solistin Mikko Jokelan paikalle on liittynyt Mikon itsensä valtuuttamana Popedan alkuperäisen kitaristin Arwo Mikkosen poika Matti Mikkonen.

Kasevan klassikkobiisit elävät edelleen ja bändin arvokas herkkyys sekä karisma on vain kasvanut vuosien saatossa! Kuulijakunta ulottuu jo kolmanteen sukupolveen.

Kaseva on:
Matti Mikkonen, laulu ja kitara.
Jouko Järvinen, basso ja laulu.
Nils Jokela, rummut.
Tommi Kekoni, kitara ja laulu.

Let´s Eppelin & Wishing Well

Mavon Safia

Mavon Safia

ke 13.9.2023 19.00 10 enn//12 ovi

Honey B & T-Bones

ETELÄRANTA

Jazz Jkl Live

Musaklubi

Jazz Jkl Live

Katri Ylander (trio)

Ennakot tulevat Tiketti.fi:hin.

Musaklubi

Antti Reini

Lukuisista elokuva- ja tv-sarjarooleistaan tuttu näyttelijä Antti Reini on tehnyt vahvan paluun levyttäväksi ja keikkailevaksi artistiksi. Nuorempana rumpuja eri yhtyeissä soittanut Reini on nyt ajautunut erilaisten bändikokoonpanojen kautta soolouralle, ja hänen debyyttisoololevy Kärpänen julkaistiin elokuussa 2016. Antti Ervasti arvioi Reinin albumia Soundi-lehdessä seuraavasti: ”Kärpänen on osoitus siitä, että mies on syntynyt laulajaksi ja musiikintekijäksi, sen verran vahvaa on jälki heti kättelyssä.”

Antin mukaan tämä julkaisu on vasta esimakua tulevalle: uutta materiaalia syntyy miehen mukaan kaiken aikaa. ”Olen alkanut jo työstämään seuraavan albumin materiaalia ja kappaleita lisätään keikkasettiin pikkuhiljaa”, hän kertoo.

Antti Reini tekee marrakuussa 2023 soolokiertueen, joka kantaa nimeä Valoa ja Voimaa.

Costello Hautamäki & Rock´n Roll Boys

Popeda-ikoni, kitaristi Costello Hautamäki & Rock´n Roll Boys-yhtyeen settilista koostuu muun muassa Popedan, Hurriganesin sekä hänen omista suomirock-klassikoistaan. Ja saattaapa setistä löytyä myös muutama ulkomainen rokkiklassikkokin!

Costello Hautamäki & Rock’n’Roll Boys kiertueella lokakuusta joulukuun puoleenväliin 2023!

Musaklubi

Jazz Jkl Live

Let´s Eppelin & 70’s Show

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Aukioloajat:

Ma-Ti 19-05

Ke-Pe 16-05

La 19-05

Su 23-05

Maanantaisin Jazzjamit konkareille ja nuoremmille!

Keikattomat illat vapaana jamitteluun.

Liput

Liput ovelta n. tuntia ennen keikan alkua.

Ennakot baarista 2 viikkoa ennen keikkaa.

Ohjelmatoimistokeikkojen ennakot keikkailmoituksen linkistä (esim. Tiketti.fi).

Jazz Jkl -keikkojen ennakot keikkailmoituksen linkistä.