Keikat

Jesse Kaikuranta – Jazzy Christmas

.

Valovoimainen Jesse Kaikuranta koko Suomen kattavalle jazz -teemaiselle joulukonserttikiertueelle!

Liput: https://www.tiketti.fi/jesse-kaikuranta-poppari-jyvaskyla-lippuja/67129

Suomen rakastetuimpiin solisteihin kuuluva Jesse Kaikuranta esiintyy ympäri Suomen konserttisaleja joulukuussa 2021 joulukonserttikiertueellaan. Jazzy Christmas -nimellä kulkeva kiertueen ohjelmisto on koottu kaikille tutuista joululauluista niin suomeksi, englanniksi kuin ruotsiksikin.

”Olen pitkään haaveillut jazz-teemaisesta joulukiertueesta. Nyt pääsen toteuttamaan sen huipputaidokkaan trioni kanssa Suomen upeimmissa konserttipaikoissa. Toivottavasti näen teidät kaikki kiertueella!”

Jesse Kaikuranta trio on:
Jesse Kaikuranta, laulu
Juho Valjakka, piano
Jari Ilomäki, kontrabasso

Lauantain jazzklubi: Jazz Jkl Collective feat. Teemu ViinikainenVuoden viimeisellä jazzklubilla tehdään kunniaa jazzkitaran uraauurtaville mestareille, kun solistivieraana on aiheeseen syvällisesti perehtynyt maestro Teemu Viinikainen! Ohjelmassa on mm. Grant Greenin, Wes Montgomeryn ja Kenny Burrellin musiikkia.

Teemu Viinikainen on jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan kantanut kotimaan ykkösjazzkitaristin manttelia. Viinikaisen svengaava ja virtuoottinen kitarointi nousee vahvasta läsnäolosta ja soinnillisesta herkkyydestä, ja hänen käsittelyssään vankka perinnetietoisuus muuntuu ehtymättömäksi luovuuden lähteeksi improvisaatioille. Tätä herkkua on nyt tarjolla jyväskyläläisyleisölle pitkästä aikaa!

Teemu Viinikainen – kitara
Tuomas Paukku – kitara
Marian Petrescu – piano
Pekka Törmänen – kontrabasso
Kasper Halttunen – rummut

Lippujen ennakkovaraus täältä.

Oravuo/Varonen/Törmä Kitaratrio

Jazz Jkl Live: TalamboJazz Jkl:n vuosi päättyy sähköisen rytmimusiikin ilotulitukseen, kun jyväskyläläislähtöinen bassomestari Jori Huhtala tuo muhkean seitsenhenkisen Talambo -kokoonpanonsa kaupunkiin Jazzliiton järjestämällä kiertueella!

Talambo on Jori Huhtalan samannimisen studioprojektin ympärille koottu yhtye. Huhtala sävelsi kaikki kappaleet Eclipse Musicin toukokuussa 2020 julkaisemalle Delusions Of Grandeur -albumilleen ja soitti levylle myös suuren osan soittimista. Huhtala rakentaa ehyitä ja kiinnostavasti kehittyviä kokonaisuuksia. ”Yritin parhaani mukaan antaa tilaa oleelliselle, että levyn kokonaisuus säilyisi ehjänä. Saattoi onnistua tai sitten ei”, luonnehtii säveltäjä itse.

Livenä Huhtalan sähköiseen jazziin, progressiiviseen rockiin ja paikoin melko hävyttömään funk-poljentoon tarttuu Huhtalan tarkasti valitsema seitsenhenkinen pumppu. Soolotilaa saavat maestron itsensä lisäksi muutkin solistiveljet; Antti Kujanpään muhevat urut ja fonistien runsas improvisointi. Yhtenä kotimaan kysytyimpänä kontrabasistina tunnettu Huhtala palaa kokoonpanon myötä ensirakkautensa sähköbasson varteen. Samalla hän tekee paluun ensimmäiselle estradilleen, kotikaupungin jazzklubin lavalle.

Jori Huhtala – sähköbasso
Jussi Kannaste – saksofonit
Joakim Berghäll – saksofonit ja kitara
Antti Kujanpää – koskettimet
Sigurdur Rögnvaldsson – kitara
Tuomas Timonen – rummut
Jaska Lukkarinen – perkussiot ja koneet

Lippujen ennakkovaraus täältä.

Jyväskylä Big bandJyväskylä Big Band ja häikäisevä laulaja Emma Balbatsu Popparissa pe 17.12. klo 21!

Luvassa on svengaava ilta täynnä groovaavia klassikoita, jotka saavat Popparin takuuvarmasti täyteen pikkujoulutunnelmaa. JBB juhlistaa vuoden päättymistä ja livemusiikkia yhdessä uskomattoman valovoimaisen ja virtuoottisen Emma Balbatsun kanssa.

Tervetuloa!

Lippujen (20/10€) ennakkovaraus osoitteesta: https://forms.gle/Q9ZnjvaBX5mvHL2AA

KATRI YLANDER JOULUKONSERTTI

la 18.12.2021 19.00 16,50 Tiketti/19 ovi
Katri Ylander julkaisee tuoreen joulusinglen, ”Jouluilta” ja lähtee ensimmäistä kertaa joulukonserttikiertueelle bändinsä kanssa joulukuussa 2021. Konserteissa kuullaan uuden singlen lisäksi Katrille tärkeitä joululauluja.

”Jouluilta” -kappaleen on säveltänyt Teleks -yhtyeen Pepe Johansson ja sanoittanut samaisen yhtyeen Markus Koskinen. Katri kertoo olevansa otettu saadessaan esittää ihailemiensa musiikintekijöiden kappaleen. Kappaleen keskiössä on jouluilta, sen pysähtynyt rauha ja tunnelma läheisten kanssa. ”Tykkäämme kovasti Katrin ihanasta äänestä ja teimme joululaulun, jota haluaisimme itse kuunnella. Latasin tekstiin asiat, joita joululta kaipaan ja odotan: melu lakkaa hetkeksi, läheisten kanssa oleminen ja jo menneiden ihmisten muistelu. Ihmisen elämä on pieni välähdys kahden pitkän ikuisuuden välissä” kertoo Markus.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 15 vuotta Katrin ensimmäisestä albumista. Syksyn 2021 syyskiertueen lisäksi artisti halusi toteuttaa pitkään hautuneen ideansa joulusinglestä ja joulukonserteista. ”Joulu on aina rauhoittumisen aikaa, jolloin tulee kokoonnuttua perheen ja tärkeiden ihmisten kanssa saman pöydän ääreen. Silloin tulee koonneeksi ajatuksia ja kokemuksia kuluneelta vuodelta. Yleensä taustalla soi rauhallinen joulumusiikki. Häly ja kiire saa jäädä ja konserteissa haluankin välittää tätä jouluun rauhoittumisen tunnelmaa” tunnelmoi Katri tulevia konsertteja.

Tule kuuntelemaan Katrin herkkää tulkintaa ja rauhallista tunnelmaa Jouluiltana -konserttiin!

PERINTEISET TAPANIN JAMIT

Viitasaurus 60 vee

Esiintyjät:

-Taistelevat Viitasaaret-Duo
-ILLU-Band solisteinaan Antti Kleemola, Antti Lipponen ja Juha Holma

Let´s Eppelin/70´s Show

Melodisen popin MUSAKLUBI

Drink Floyd Wish You Were Beer

Mika Nuorva

Jazz Jkl Live

Ben Granfelt

JARKKO MARTIKAINEN

Perinteiset Sähkömessujen Jamit

Melodisen popin MUSAKLUBI

Jyväskylän Talvi

Jyväskylän Talvi

Jyväskylän Talvi

Jyväskylän Talvi

Jyväskylän Talvi

Jyväskylän Talvi

Jyväskylän Talvi

P. Mustonen & Tagmen ja Riemuvoitto ja RipattesTetetermiten laulaja Pekka Mustosen ympärille muodostunut kokoonpano P. Mustonen & Tagmen tarjoilee bluesista ja muusta sielukkaasta musiikista koostuvan biisikattauksen.

Pekka Mustonen – laulu
Roope Julin – kitara ja laulu
Juha Leppänen – rummut
Olli Sundgren ­– kitara ja saksofoni
Jarkko Mänttäri – basso
Suvi Eskelinen – vierailevaRiemuvoitto ottaa ilon irti twist-kompista ja nauhakaiusta, mutta kun lavalle astuu Ripattes, sekoittuvat vuosikymmenet ja tyylit. Varmaa on vain, että tanssilattia kutsuu.

Tommi Vähäjylkkä – laulu
Jussi Julin – laulu ja kitara
Sami Hanhikoski – koskettimet
Ville Pätynen – basso
Olli Sundgren – kitara, saksofoni
Juha Leppänen – rummut
Laura Eskelinen – laulu
Suvi Eskelinen – laulu
Kaisa Eskelinen – laulu

SURPLUS / AFTEREGO

Melodisen popin MUSAKLUBI

Jazz Jkl Live

MIKKO ALATALO 70V -JUHLAKONSERTTIYksi maamme legendaarisimmista viihdetaiteilijoista, tänä vuonna 70 vuotta täyttänyt Mikko Alatalo suuntaa laajalle juhlakiertueelle keväällä 2022.

Mikko Alatalo 70v- juhlakiertue käsittää 23 konserttia ympäri maata. Kyseessä on Alatalon laajin konserttisalikiertue yli 10 vuoteen. Tunnelmallisissa illoissa yleisö pääsee poikkeuksellisen lähelle ainutlaatuista lauluntekijää, ja biisien lomassa kuullaan tarinoita värikkään uran varrelta. Kiertue toteutetaan akustisen trion kanssa, jossa Mikkoa säestää Kalle Alatalo Company.

”Keikoilla minua pyydetään usein esittämään kappaleita isoimpien hittien ulkopuolelta. Onkin hienoa lähteä ensi keväänä kiertueelle konserttisaleihin, joissa voi laulaa harvemmin kuultuja helmiä kaikille tuttujen biisien rinnalla”, Mikko kommentoi.

Vaikka viihteen kentällä on koronan vuoksi eletty vaikeita aikoja, on tänä vuonna ollut myös syytä juhlaan. Keväällä julkaistiin Alatalon kokoelmalevy tuplavinyylinä sekä 10 cd:n juhlakokoelma ”Suomalainen reissupoika”, joka sai myönteisen arvostelun mm. Helsingin Sanomissa ja Riffi-lehdessä. YLE lähetti Alatalon juhlaohjelman vapunaattona, jonka aikana muisteltiin taiteilijan pitkää musiikkiuraa. Ennen joulua tv-ensi-iltansa saa dokumentti ”Maailma, jossa kasvoin”, joka perustuu Alatalon lauluihin. Vuoteen on lisäksi mahtunut useita huomionosoituksia, kuten taiteen Suomi-palkinto sekä oma tähti Tampereen Tähtikadulle. Laaja juhlakiertue alkaa helmikuussa 2022.

Alatalon mittava ura käsittää 700 levytettyä laulua, joista 600 on kirjoitettu yhdessä Harri Rinteen kanssa. Lisäksi takana on 6000 heitettyä keikkaa ja yli 50 julkaistua albumia. Juhlakonserteissa kuullaan lauluja koko 50 vuotta kestäneen uran varrelta: Juice Leskisen kanssa levytettyjä Manserock-klassikoita, 80-luvun Syksyn Säveliä, Siirtomaa-Suomen lauluja, balladeja ja paljon muuta.

Liput: https://www.tiketti.fi/tapahtuma/78407
https://www.facebook.com/mikkoalatalovirallinen
https://www.mikkoalatalo.net

Melodisen popin MUSAKLUBI

Heavy Jazz – the Breed plays Pekka Pohjola 70vPekka Pohjola oli vuosikymmenten ajan yksi kansainvälisesti tunnetuimmista suomalaisista muusikoista ja säveltäjistä. Grammy-ehdokkaiden, Emma-palkittujen ja ehdokkaiden, mm. Steve Vain, Mike Keneallyn, Absoluuttisen Nollapisteen, maailmanmusiikin ja sinfonisen musiikiin virtuoosimuusikot esittävät Pekka Pohjolan musiikkia hänen 70. juhlavuonnaan tuomalla oman persoonallisen lisänsä Pohjolan ikuisiin säveliin.

”Heavy Jazz – The Breed plays music of Pekka Pohjola 70v” konserttikokonaisuus juhlistaa tänä vuonna Pekka Pohjolan juhlavuotta!

The Breed on esittänyt Pekka Pohjolan musiikkia menestyksekkäästi kotimaamme festivaaleilla ja klubeilla. Kotimaan klubeista mukana ovat mm. Kuopio (Maxim, Pannuhuone), Hämeenlinna (Suisto), Tampere (Ylioppilasteatteri, Telakka), Jyväskylä (Poppari), Lahti (Tirra), Pori (Validi Karkia), Rovaniemi (Korundi Jazz), Sääksmäki Soi! -festivaali, Hämeenlinna LinnaJazz, Uumaja Jazz Festival, Joensuu Botania Jazz festivaali, Sibelius-museo, Viitasaaren Musiikin Aika, Kaustisen kansanmusiikkijuhlat. Konserttisaleissa mm. Kangasala-talo, Jyväskylän Talvi-festivaali, esiintymiset yhdessä SAWO BigBandin kanssa mm. Kuopiossa, Porissa ja kotimaamme festivaaleilla. Kokoonpanolla on kiertueet mm. Norjaan ja Saksaan.

Jukka Iisakkila on monipuolinen muusikko-kitaristi-instrumentalisti, kansainvälisesti tunnettu kapellimestari ja mm. Steve Vain arvostettu yhteistyökumppani sekä ECM ja Dacapo ja Eclipse Music levy-yhtiöiden artisti. Grammy-ehdokas sekä Emma-ehdokas ja palkittu.
Jaan Wessman on laaja-alainen multi-instrumentalisti jonka lukuisiin kansainvälisiin yhteistyökumppaneihin lukeutuvat niin Mike Keneally (Frank Zappa) kuin Marco Minnemann, Paleface ja Jonne Aaron sekä lukuisat muut artistit ja levytykset.
Aki Lääkkölä on monipuolinen muusikko, laajalti tunnustettu niin kitaristina, säveltäjänä ja kosketinsoittajana sekä tietenkin tunnettu Absoluuttisesta Nollapisteestä,
Niko Ronimuksen taidot ovat kysyttyjä kotimaamme orkesteissa ja yhtyeissä.
Ville Ojanen on rokkaavan maailmanmusiikin kansainvälisellä huipulla toimiva, useilla levytyksillään palkittu, viulisti-säveltäjä. Useita Emma-ehdokkuuksia.

Kokoonpano:
Jaan Wessmann – basso
Aki Lääkkölä – kosketinsoittimet
Niko Ronimus – lyömäsoittimet
Ville Ojanen – viulu
Jukka Iisakkila – kitara, piano

Melodisen popin MUSAKLUBI

Heikki Silvennoinen

Heikki Silvennoinen

Melodisen popin MUSAKLUBI

Kataisen synttärikeikka

Varattu Dex-viihde

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Aukioloajat:

 

Ma-pe 16–05

La 19–05 (18.00 jos keikka 19:00)

Su 23–05

 

 

Keikat alkavat viikolla klo 21.00 ja pe – la 22.30, ellei sivuillamme muuta mainita.

Monday Club alk. 20.00.

Liput ovelta n. tuntia ennen keikan alkua. Ennakot baarista.

Vuoden 2016 palkitut

Popparin VIP-pikkujouluissa suoritettiin perinteiset Vuoden valinnat.

Vuoden muusikko:
Lassi Friman (kitara)

Vuoden tulokas:
Aapo Lankinen (rummut, basso)

Palkitut kautta aikojen