Keikat

Pop Up Comedy Club

ke 29.6.2016 20.00 8/5 ennakko
Albert Kajava Markus Luostarinen Simo-Pekka Kainulainen
Marika Ruuskanen
Toni Jyvälä
Anu Kaunisto
Jari Teurajärvi

Hias Koitus plays Hiatus Kaiyote

Savolaisittain ristitty tribuuttikokoonpano Hias Koitus soittaa aussibändi Hiatus Kaiyoten futuristista soul-musiikkia. Torstai-illassa kuullaan mm. kipaleita levyiltä Tawk Tomahawk (2012) ja Choose Your Weapon (2015).

Heta Halonen – laulu
Aapo Nieminen – kitara
Panu Korhonen – kosketin
Hanna Turunen – basso
Niklas Tilli – rumpu
Tanja Kauppila – taustalaulu
Emma Kuivalainen – taustalaulu

Lippuset ovat juuri aivan hyvät, 5/3€! Tervetuloa kokemaan fiiliksiä!

Hukka ja Mama + Le Roi

Yksityistilaisuus 19-22!

Lumberjacks

BLUES FROM THE WOODS

Lumberjacks sekoittaa rohkeasti tyylejä juurimusiikin laajassa kirjossa.

Toinen jalka on tiukasti bluesissa, samalla kun toinen ottaa askeleita milloin soulin, funkin tai jopa doo-wopin ja reggaen suuntaan. Bändi luottaa omiin vahvoihin sävellyksiin, joissa kuuluu eletty elämä, ilot sekä surut. Pieniä tilannekatsauksia ojan pohjalta tai kukkulan kuninkaana. Sitä on se todellinen Blues!

Lumberjacksin pitkään kypsytellyssä bändisoinnissa on jokaisen muusikon panos tärkeä osa kokonaisuutta. Lumberjacks-soundiin kuuluu myös olennaisena osana vahvat taustalaulut, sillä jokainen soittaja on myös väkevä vokalisti.

The Royal Family – PRINCE-tribuutti!

”Dearly beloved,
we are gathered here today to get through this thing called life.”

Prinssi on poissa, mutta kuningaskunta ei unohda! The Royal Family esittää illan aikana monipuolisesti Princen tuotannon helmiä eri vuosikymmeniltä.

Emma Kuivalainen – voc
Aino Junna – b.voc
Kaisu Tajakka – b.voc
Timo Rantama – guitar
Aaro Laitinen – keys
Hanna Turunen – bass
Paulo Poverini – drums

Tervetuloa!

Antti Roihu & Retkut + Tuomiopäivän sävärit

ANTTI ROIHU & RETKUT

Antti Roihu & Retkut on lauluntekijärockia esittävä jyväskyläläis-muuramelainen kokoonpano. Antti Roihun ympärille koottu nelimiehinen yhtye julkaisee debyyttilevynsä Uuteen kaupunkiin 16.3. alkaen. Biisien tekstit kertovat vauhdikkaan Kerouac-henkisen road-tarinan nuorukaisjoukon päämäärättömistä kesäisistä automatkoista vuosituhannen vaihteen Suomessa.

Levyn yhteydessä julkaistaan maantieromaani Neljä sinistä aurinkoa, joka kertoo tarinasta yksityiskohtaisemman version. Levy ja e-kirja julkaistaan jatkokertomuksena kuudessa osassa, biisi ja kirjanpätkä kerrallaan. Musiikkia ja kirjaa voi nautiskella ilmaiseksi:

https://soundcloud.com/anttiroihu https://www.facebook.com/anttiroihu/

TUOMIOPÄIVÄN SÄVÄRIT

Tuomiopäivän sävärit on Jyväskylässä syksyllä 2014 perustettu energinen katurock-kvartetti. Syksyllä 2015 julkaistu ensilevy ”Ei myytävänä” keräsi lupaavia arvioita Soundissa ja Desibelissä. Uutta materiaalia on luvassa kesällä 2016. Bändin musiikkia voi verrata Hanoi Rocksiin, Hellacoptersiin, Backyard Babiesiin ja Tehosekoittimeen, hetkittäin myös Sielun veljiin ja vanhempaan Pelle Miljoonaan. Keikalla yhtye on sähäkkä kuin Stooges vuonna -72 ja mätkii tärykalvot tohjoksi. Kannattaa kokea.

https://www.facebook.com/lauridarras/ https://www.youtube.com/watch?v=AuWGof_R2Sc

MARI RANTASILA Band @Kesäklubi

Martin Alvarado ”Tango norte, tango sur” @Popparin Kesäklubilla

Kansainvälinen yhteistyö on parhaimmillaan kun etelä ja pohjoinen kohtaavat. Argentiinalainen tangotähti ja maailman tango nuevo –muusikoiden kärkijoukkoon lukeutuvat soittajat ylittävät jälleen perinteisen ja uuden tangon ekvaattorin. Illan aikana Carlos Gardelin tango canción, Astor Piazzollan uusi tango (tango Nuevo) sekä Toivo Kärjen ikivihreät suomitangot sulautuvat jazz- ja taidemusiikin elementteihin. Buenos Airesissa syntynyt laulaja Martin Alvarado on omalta osaltaan lähtenyt uudistamaan argentiinalaisen tangolaulun perinteitä tuoreella ja ennakkoluulottomalla otteella. Yhtyeessä soittavat lisäksi Henrik Sandås – bandoneon, Antti Heerman – viulu, Matti Laukkanen – piano ja Olli Rantala – kontrabasso.

Joona Lehto Band@ Kesäklubi

Husbandin lämppärinä Popparissa keväällä musisoinut ja Ronkaisen Pentin ylistämä veljesbändi räjäyttää kesäillan.
Joona Lehto – Kitara
Jere Lehto – Basso
Jesse Lehto – Rummut
Matias Källi – Koskettimet & Kitara

Summer Jazz Club

www.facebook.com/summerjazzclub

Pop Up Comedy Club

ke 20.7.2016 20.00 8/5 ennakko
Jaakko Seppä Simo Takanen Juhani Laaksonen Heidi Mäkelä Jani Autio
Jussi Herranen
Joel Herman
Mikko Kauppinen
Petteri Mähönen

Paukku-Turunen-Jaakonaho-Blomqvist

Mr.H

Mr.H

Mr.H saapuu jälleen Jyväskylään!
Ensimmäisestä keikasta valtavasti ihastusta ja kiitosta saanut Mr.H on Lahdesta kotoisin oleva neljän miehen akustinen kokoonpano. Mr. H on saanut erityisesti kiitosta kappaleidensa tarttuvista melodioista, upeista stemmoista ja kauniista harmonioista. Nämä seikat ovatkin aina olleet musiikissamme etusijalla. Yhtyeen musiikki on helposti lähestyttävää, tarjoten kuitenkin samaan aikaan kokeneemmallekin musiikin harrastajalle mielenkiintoa. Mr. H:n musiikista on helppo nauttia ikään katsomatta.

Henri Sakki – Laulu/Perkussiot
Ari-Pekka Mälkiä – Piano/Laulu
Matias Luoto – Kitara
Riku Miettinen – Basso

SoundCloud
https://soundcloud.com/mr-h-band

Spotify
https://open.spotify.com/album/2EBAsMj98xQmluMPtHQrCU

Facebook
https://www.facebook.com/Mr-H-257249234308546/?pnref=lhc

Tommi Kalenius Trio

ma 25.7.2016 21.00 10/8 enn
25. heinäkuuta Jyväskylän Popparin lavalle nousee ensikertaa keskisuomalaislähtöinen lauluntekijä-laulaja Tommi Kalenius trio-kokoonpanonsa kanssa. Akustisen popin, folkin ja juurevamman ilmaisun parissa viihtyvä lauluntekijiä esittää omaa musiikkiaan, jota kolmen julkaistun soololevyn lisäksi on syntynyt myös kotimaisille tähtiartisteille, kuten esimerkiksi Jari Sillanpäälle, Katri Helenalle ja Reckless Lovelle.

Tommi Kaleniuksen sooloura sai lentävän lähdön, kun Me olaan ja Vieläkö rakkaus kantaa alkoivat soida radiossa tehden latua huhtikuussa 2011 julkaistulle albumille, Ihminen on ihmisiä. Keväällä 2015 ilmestyi kolmas albumi Liikuta mua, jonka tuottajana toimi Pekka Ruuska.

Tommi Kalenius triossa esiintyvät lauluntekijän lisäksi jyväskylän Popparin lavalta tuttu mies, jazzympyröissä kasvanut pianisti-kosketinsoittaja Miika Pelkonen sekä mm. Keystone Cops -bluesbändin riveistä tuttu Pasi Ryökkynen kontrabassoineen. Jyväskylän Poppariin kokoonpano laskeutuu suoraan Ylläs Soikoon -festivaaleilta.

Lisätiedot: http://www.facebook.com/tommikalenius http://www.tommikalenius.com

Biisit: https://www.youtube.com/watch?v=0YnErMbD5iE https://www.youtube.com/watch?v=5ngATVt9DeM https://www.youtube.com/watch?v=xYXeJdL0KB0

Tommi Kalenius, laulu ja kitarat Miika Pelkonen, laulu ja koskettimet Pasi Ryökkynen, laulu ja kontrabasso

Samuli ja Ikuiset lapset, Olavi Uusivirta -tribute

Yleisön pyynnöstä Samuli ja Ikuiset lapset palaavat Popparin lavalle!

Tervetuloa
Voit tuntea olevasi elossa kun saat tanssia Toton African tahtiin, Vaikka et osaa, sillä On niin helppoo olla onnellinen Popparissa keskiviikkona 27.7.

Teitä viihdyttämässä:
Jere Mäntykangas, guitar
Jaakko Penttilä, bass
Konsta Lehmonen, drums
Unto Luoto, keyboards
Samuli Hannula, vocals

Röyhkä / Inginmaa / Hypnomen

Laitetaan yhteen kaikkien tuntema Kauko Röyhkä, aistikas laulaja-lauluntekijä Anna Inginmaa ja Suomen groovein ja tyylitietoisin instrumentaaliyhtye The Hypnomen. Yhtälö on yllättävä, mutta kuin luotu toimimaan. Röyhkä/Inginmaa/Hypnomenin Huominen on uni -albumi hengittää soul-keuhkoin 60-luvun iskelmää ja folkin pehmeyttä, mutta onnistuu silti olemaan tiukasti nykyhetkessä kiinni.

Albumin kaksi tähän menessä julkaistua singleä ovat raikuneet eetterissä ahkerasti ja nostattaneet odotukset korkealle. Kappaleiden videot voit katsoa seuraavista osoitteista: Hietsu (http://bit.ly/1ULmXS5), Paha poika (http://bit.ly/1ZXQ3Bc).

Kauko Röyhkä innostui The Hypnomen -yhtyeen instrumentaalimusiikista näiden keikalla Tallinassa keväällä 2014, ja ehdotti samoin tein yhteistyötä. Yhteiset musiikilliset kulkusuunnat löytyivät nopeasti. Röyhkä keksi ottaa projektiin mukaan kiinnostavan laulajalahjakkuden, Anna Inginmaan. Alusta asti tekeminen tuntui luonnolliselta ja oikealta – siltä, että tämä ryhmä olisi aina luonut musiikkia yhdessä. Kevät-kesällä 2015 taltioidut kappaleet soljuivat nauhalle The Hypnomen -yhtyeen Pekka Laineen sanoin “unenomaisella vaivattomuudella”.

Noin kaksi vuotta ensitapaamisen jälkeen tarjolla on Röyhkä/Inginmaa/Hypnomen-yhteistyön värikäs ja lämmin tulos, Huominen on uni -albumi. Röyhkän väärentämätön oma ääni laulajana ja lauluntekijänä muodostaa täydellisen vastaparin Inginmaan jazz-sävyisen luonnomukaiselle tulkinnalle. Kaikkea kuljettaa Hypnomenin taiten annosteltu ja rytmitetty analogisoundien virta.

Marian Petrescu & Seppo Muhonen

Nat King Colia ja muuta viihdemusaa aikuisille

Railroad Men

Yksityistilaisuus 19-22!

Waja Quartet & Low Pressure Area

Duo H&M Summer Mondays

Duo H&M on Popparin Vuoden muusikon Henriika Steidelin ja kitaristi Matias Luodon muodostama yhtye. He luovat yhdessä Poppariin upean tunnelman herkillä teksteillä ja kauniilla melodioilla.

Pop Up Comedy Club

ke 10.8.2016 20.00 8/5 ennakko
Lisu Kauranen<br< Saku Torssonen
Peter Sapiano
Mikko Kauppinen
Henric Chezek

Alexi Tuomarila Lithium

Kolmen lahjakkaan soittajan ja säveltäjän projekti, jossa yhdistyy määrätietoisuus, nuoruuden palo sekä kypsä kokemus. Lithiumin musiikki ammentaa monista eri tyylilajeista, jotka muovautuvat Alexi Tuomarilan, Jonne Taavitsaisen ja Joonas Tuurin käsittelyssä yhdeksi, isoksi vahvaksi ja oman kuuloiseksi soundiksi

Alexi Tuomarila – piano Jonne Taavitsainen – drums Joonas Tuuri – bass

Big Ass Sugared Ponies play The Crash

Tribuutti yhdelle Suomen parhaimmista ja hyväntuulisimmista bändeistä tuo kesäiltaan kaivattua kepeyttä ja mahtavia synasoundeja. So come on and take my hand, oh grab my ass and smile! Heidi Laasanen -voc Matias Kangasniemi -gtr Aaro Laitinen -keys Ilona Jokinen -bs Jyri Ekholm -drms

Äipän Monday Club

Summer Jazz Club

www.facebook.com/summerjazzclub

FM64

FM64 on jotain, mitä tässä maassa ei vielä ole. Yhtyeen tunnelmallinen poppi suomenkielisine tarinoineen luo kuulijalleen mielikuvia. Viipyilevää tunnelmaa. Kaihoisia ambientsävyjä.

Tampereelta/Jyväskylästä ponnistava yhtye on varusteltu sekä mies- että naissolistilla – tämä kahden leadlaulajan tuoma monipuolisuus tekee tästä bändistä yhä astetta ainutlaatuisemman. FM64 rikkoo genrerajoja mielellään. Määritelmiä kaipaaville tarjottaneen termi ”atmosfäärinen indiepop”. Kuuntele, niin ymmärrät. Yhtye julkaisi tammikuussa 2016 debyyttisinkkunsa ”Tarvitsen sinua” musiikkivideoineen, jonka vastaanotto on ollut lämpimän positiivinen. Tule paikalle, virittäydy FM64-taajuudelle ja nauti.

Tarvitsen sinua -video: https://www.youtube.com/watch?v=IOMRLjmHSrs

Tutustu: https://www.facebook.com/fm64band/ http://fm64.fi/

U.Pasanen band & friends

Stand Up Jyväskylä

Kesto 1h 45m.

Stand Up Jyväskylä

Stand Up Jyväskylä

Zappa-cover

www.facebook.com/FrankZappaMemorialPancakeBreakfast

SOUL WHAT? Feat. Joonatan Rautio

Joonatan Rautio – saksofoni Mikael Svarvar – laulu, koskettimet Martin Söderbacka – kitara Eevalotta Matikainen – basso Toni Porthén – rummut

Soul What? Feat. Joonatan Rautio on energinen soul/jazz-kvintetti, joka kiertää syksyllä 2016 uuden albuminsa levynjulkaisukeikoilla. Yhtye on toiminut nykyisessä kokoonpanossaan reilun vuoden verran ja saavuttanut ylistäviä kommentteja kaikkialla keikoillaan. Yhtyeen muusikot ovat kovan sarjan ammattilaisia ja tässä yhtyeessä lopputulos on enemmän kuin osastensa summa. Soul What?:n ohjelmisto on kokonaan omaa tuotantoa ja se koostuu tasavertaisesti instrumentaaleista ja englanninkielisistä lauletuista kappaleista. Laulajana yhtyeessä toimii syvällinen tulkitsija ja rytmin taitaja, Mikael Svarvar (mm. Mikael Svarvar Band, YLE FST5 musiikkiohjelmat, Aki Sirkesalon livebändi) Laulamisen lisäksi Mikael soittaa omalla gospelhenkisellä tyylillään sielukkaasti wurlitzeria ja flyygeliä. Yhtyeen vakiovieraan, maamme arvostetuimpiin jazzmuusikoihin lukeutuvan saksofonistin, Joonatan Raution (mm. Nassaun Fasaani , Randy Brecker, Adam Nussbaum, Peter Erskine, Jesse Van Ruller, Jukkis Uotila Band, Jussi Lehtonen Band) käsittelyssä instrumentaalit kappaleet nousevat lentoon. Rumpuja Soul What?-yhtyeessä soittaa persoonallinen ja äärimmäisen energinen Toni Porthén ( mm.Nassaun Fasaani, MP4, Lenni-Kalle Taipale Group, Redrama livebändi, Anna Abreun livebändi) Toni tunnetaan rajoja rikkovasta soitostaan. On varmaa, että luvassa on vauhdikasta menoa ja unohtumattomia hetkiä kun tähän vielä lisätään rohkea basisti/yhtyeenjohtaja Eevalotta Matikainen ja nuori kitaristilupaus Martin Söderbacka sekä pääosin heidän säveltämänsä hienot ja oivaltavat kappaleet, jotka toimivat leikkikenttänä tälle kekseliäälle yhtyeelle.

www.soulwhat.fi www.facebook.com/soulwhatfinland www.twitter.com/soulwhatfinland

Blues Live 2016

Blues Live 2016

Blues Live 2016

Stand up-koomikko Jacke Björklund

Ossian Smith

Ashton Lane (Trio) from Glasgow & Connor Zwetsch from Tampa Florida

Country music ilta kahden voimakasäänisen naisartistin tädittämänä.

https://www.reverbnation.com/ashtonlanemusic www.ashtonlaneofficial.com https://www.reverbnation.com/connorzwetsch www.connorzwetsch.com https://www.youtube.com/watch?v=g_icbgGMQuM

Naistenpankin ilta

Opojen ilta

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Ma - to 16 - 03
Pe 16 - 04
La 19 - 04
Su suljettu, paitsi tapahtumapäivinä

Keikat alkavat viikolla klo 21.00 ja pe - la 22.30, ellei sivuillamme muuta mainita.

Monday Club alk. 21.00.

Liput ovelta viikolla klo 20.30, viikonloppuisin klo 22.00. Ennakot baarista.

Uudet talon viinit nyt täällä!

Hinnat 19 € / plo tai 4 € / 12cl. Tervetuloa maistelemaan!

Vuoden 2015 palkitut

Popparin VIP-pikkujouluissa suoritettiin perinteiset Vuoden valinnat.

Vuoden tulokkaat:
Ville Lähteenmäki (sax) ja Arttu Ahovaara (pno)

Vuoden muusikot:
Henriikka Steidel-Luoto (voc), Jaakko Penttilä (gtr)

Palkitut kautta aikojen