Keikat

Erik Samulan ja Lasse Asun C-tutkinnot

Tervetuloa katsomaan JAMKin opiskelijoiden Eerik Samulan (kitara) ja Lasse Asun (saksofoni) C-tutkintokeikkoja.

Eerik Samula klo 21

Musiikkia kitarasankareilta kuten Robben Fordilta ja Cory Wongilta.

Eerik Samula – Kitara
Elias Chavez – Laulu
Emma Romsi – Koskettimet
Joonas Laakso – Basso
Senni Hauta-Aho – RummutLasse Asu klo 22.15

Lasse Asu soittaa C-tutkinnon Uusio-orkesterinsa kanssa. Bändi perustettiin jo vuonna 2004 Jyväskylän konservatoriolla silloista valmentavaa tutkintoa varten.

Lasse Asu – Saksofonit
Toni Lepistö – Piano
Joona Lehto – Kitara
Petri Jaakonaho – Basso
Jaska Tabell – Rummut

Tapio Lindholmin ja Tuisku Lehtolan C-tutkintokeikat

Tapio Lindholmin ja Tuisku Lehtolan musiikkipedagogi-opinnot JAMK:ssa alkavat olla loppusuoralla. Tutkintoon kuuluvat C-tutkintokonsertit pidetään Ravintola Popparissa keskiviikkona 24.4.2019 klo 20 alkaen.

Tuisku Lehtola Band klo 20

Tuiskun konsertti sisältää iloisia ja rauhallisia kappaleita, joista jokaiselle tulee hyvä mieli.

Tuisku Lehtola – kitara
Hanna Turunen – basso
Aaro Laitinen – koskettimet
Ville Mikkola – rummut
Laura Helander – siirappi

Tapio Lindholm Trio klo 21.30

Tapio tarjoilee konsertissaan twangikkään matkan roots-musiikin parissa. Matkalla vieraillaan Pohjois-Euroopassa, USA:n länsi- ja itärannikoilla, Nashvillessä sekä ihan vähän Karibialla.

Tapio Lindholm – kitara
Seppo Kylänpää – basso
Ville Nieminen – rummut

KELLARIKLUBIJUICY PANDA

Veturitalleilla majaileva, 2012 perustettu Juicy Panda koki uuden syntymän viime vuonna voittaessaan itselleen paikan Rock Academyn luotsattavaksi. Bändi onkin sittemmin julkaissut esikoismusiikkivideonsa ja käynyt keikkareissuilla jopa Lutakossa asti. Mitä genreihin tulee, Juicy Panda yhdistelee vuosituhannen vaihteen alternative rockia, funkia ja kevyitä proge-elementtejä. Tällä hetkellä studiossa ahkeroiva yhtye käy ottamassa Kellariklubilta alkulämmöt matkalleen kohti tulevien kesien festarilavoja.Juicy Panda FB: https://www.facebook.com/JuicyPandaJKL/

IG: @juicypandaofficial

=====
SURPLUS

Kaupungin toiseksi paras two-piece, Surplus, on taskukokoinen stadionrockyhtye. Tämä useamman aiemman kokoonpanon ylijäämäjäsenistöstä koostuva power duo julkaisi viimeisimmän omakustanteensa ”Sunny Side” viime lokakuussa, ja on sen merkeissä mm. tehnyt laajamittaisen Jyväskylän kiertueen ja käynyt pistokeikalla Hannoverissa. Tälle keikalle yhtye on luvannut ensimmäisiä maistiaisia tulevalta täyspitkältä albumiltaan.

Kuuntele: https://surplus.bandcamp.com/
Peukuta: https://www.facebook.com/surplusmusic/
#seuraa: @surplusband

=====
LIPUT 5€, TERVETULOA!
=====

Werner BrosPainavaa ja aitoa skifflemusaa Hankasalmelta. Werner Bros on viiden Tuukkasen veljeksen ja yhden ottopojan orkesteri, jonka musiikki-iloittelu kumpuaa parhaasta koti- ja ulkomaisesta viihdeperinteestä. Werner Bros -show on taidokasta ja iloisen särmikästä musisointia täynnä positiivistä miesenergiaa!

Lavalla:

Jari Tuukkanen – laulu, kitara, pyykkilauta, kazoo, quitarlele
Jyrki Tuukkanen – laulu, pyykkilauta, matkalaukku
Tuure Tuukkanen – laulu, pimpparauta, pyykkilauta, lusikat, matkalaukku
Jaakko Tuukkanen – laulu, narubasso
Pasi Tuukkanen – laulu, mandoliini, kitara, quitarlele
Jussi Ruponen – laulu, kitara, steelkitara, ukulele

Jesse Kaikuranta & Peter EngbergValovoimainen tulkitsija Jesse Kaikuranta esittää Vain Elämää -bändistä tutun kitaristi Peter Engbergin säestyksellä laulujaan kitaralle ja laululle sovitettuina versioina. Konsertissa kuullaan myös harvinaisia, tarkkaan valittuja lainattuja kappaleita.

Tervetuloa mukaan puhuttelevaan ja herkkään iltaan!

LIPUT TIKETISTÄ:https://www.tiketti.fi/jesse-kaikuranta-peter-engberg-poppari-jyvaskyla-lippuja/59218

Annala & Saikkonen

la 27.4.2019 22.00 20/19,50 (ennakko tiketistä)


Metalliyhtye Mokomasta tutut laulaja Marko Annala ja kitaristi Tuomo Saikkonen on nyt mahdollista nähdä intiimillä ja harvinaisella duo-keikalla. Kappalelistalta löytyy tuttuja Mokoma-biisejä sekä harvinaisempia otantoja, joita ei bändikeikoillakaan ole kuultu kuin harvakseltaan, jos ollenkaan.

Mokoma: Facebook / Instagram / Spotify

Liput: https://www.tiketti.fi/annala-saikkonen-poppari-jyvaskyla-lippuja/61690

Liput ovelta 20 €, jos jäljellä.

L.A. Heat

Melodisen popin MUSAKLUBIMusaklubi avaa kesäkauden perinteisesti Steeples-yhtyeen stemmalaulun merkeissä. Bändi on viettänyt vilkkaan keikkavuoden festarisoitoilla ja eri solisteja säestäen joten uuttakin ohjelmistoa on matkan varrella kertynyt. Steeples-yhtyeen nykykokoonpano on toiminut jo 23 vuotta ja aina vaan näyttää soivan.

Steeplesit:
Upi Helkovaara
Pepe Hämäläinen
Veksa Nyberg
Ari Oinonen
Arska Vesterine.

Klo 19.00-21.00, liput 10€.

Dick Howks

kolme gradian workshoppia

Juha Takasen ja Antti Raivion tutkintokeikat

Jarno Stenvall tutkintokeikka

Markan Kone

Riku Haapalan B.tutkintokeikka

FM64 levynjulkkari & Crimson PeakFM64:n odotettu debyyttialbumi on täällä! Esikoisalbumi julkaistaan virallisesti perjantaina 17.5.2019, mutta levyjulkkarikeikka järjestetään Popparissa jo keskiviikkona 15.5.2019. Tule nauttimaan keikasta ja hankkimaan painos levystä ennakkoon!

Lavalla nähdään myös ensimmäistä kertaa Jyväskylässä esiintyvä folkrock-yhtye Crimson Peak Helsingistä.

Jazz Jkl Live: Jere Haakana Varjosto

Jere Haakana Varjosto on vuonna 2016 perustettu rockvaikutteinen jazzyhtye. Ryhmän musiikissa vahvat karaktäärisävellykset ja elokuvalliset äänimaisemat yhdistyvät reaktiivisesti improvisoivaan, jazztraditiosta kumpuavaan yhtyesoittotapaan ja rytmiseen energiaan. Sävellyskeskeisyys, sekä yhtyeen sähkökitaraperinteestä ammentavat sävyt tekevät sen musiikista lähestyttävää myös yleisölle, jolle perinteisen, täysin akustisen jazzkokoonpanon sointi on vieraampi. Varjosto julkaisee keväällä ensilevynsä.

Jere Haakana (s. 1983) on yllätyksellinen ja omia teitään kulkeva kitaristi. Oman Varjosto-kvartettinsa lisäksi hän on soittanut muun muassa Kasperi Sarikosken modernia jazzia tulkitsevassa Nuance -yhtyeessä, räppäri Redraman livebändissä, sekä taidemusiikkiin kallistuvassa Unio Ensemblessä. Haakana soittaa myös jyväskyläisessä tangoyhtye Nuevo Quinteto Otra Vez’issä.

Jere Haakana – kitara
Artturi Rönkä – piano, kosketinsoittimet
Juho Kivivuori – basso
Ville Pynssi – rummut

”Haakana väänsi, käänsi ja mourusi sähköisenä. Kuitenkin pääosin selväpiirteisen intensiivisenä ja sielukkaan voimakkaana. Välillä Haakana irrottautui myös kauniin melodisiin ja kuulaisiin säveliin osoittaen näin osaavuutensa ja laajan tyylikirjohallinnan soittimineen.”
– Jazzrytmit, 2018

Sakea Ilta – Levyjulkkarikeikka

Kirkkopäivien jatkot

K-18 jatkoklubissa on luvassa rentoa tunnelmointia juhlaväelle. Musiikista vastaa Vaeltajan tie -gospelmessusta tuttu Tiina Ask yhtyeineen.

Kirkkopäiväjatkojen artisti Tiina Ask ammentaa tyylinsä vanhasta amerikkalaisesta gospelin juurimusiikista ja yhdistää sen suomalaiseen kansanomaisesti jazzahtavaan rytmimusiikkiin. Lopputuloksena syntyy tasapainoiset ja vahvat raamit helposti lähestyttäville, mutta teksteiltään syvällisille lauluille.

Järj. Kirkkopäivät

www sivuille: https://www.kirkkopaivat.fi/ohjelma-2019/kirkkopaivien-virallinen-jatkoklubi-ravintola-popparissa/

the final show

Kolmen bändin läksiäis iilta

Summer Jazz Club: KaTu MiAu & Kallio Calibro

Summer Jazz Clubin jazzkesä 2019 polkaistaan käyntiin kahden loistavan yhtyeen voimin!Illan avauskokoonpanossa pääsemme vihdoin kuulemaan nuoren jyväskyläläisen lahjakkuuden, rumpali Kasper Halttusen oman yhtyeen musiikkia. Lavalle nousee nuorista 17–18-vuotiaista koostuva KaTu MiAu, joka kuvailee musiikkiaan energiseksi jazztradition ja tämän päivän modernin jazz-musiikin yhdistelmäksi. Sävellyksissä suureen rooliin nousee improvisointi ja vapaa musiikillinen ilmaisu. Nelihenkisen yhtyeen muusikot ovat kaikki Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksen opiskelijoita jazzmusiikin aineryhmässä. ​

Halttusen lisäksi yhtyeessä soittaa kitaristi Milo Mäkelä, joka tunnetaan parhaiten jo kaksi albumia julkaisseesta Milo & Moses -jazztriosta. Kokonaisen KaTu MiAu -yhtyeestä tekevät saksofonisti Aukusti Annala ja basisti Tuomo Purhonen.

Milo Mäkelä – kitara
Aukusti Annala – saksofoni
Tuomo Purhonen – basso
Kasper Halttunen – rummut
Illan toisena yhtyeenä kuulemme helsinkiläistä Kallio Calibroa. Tämän sähkökitaravetoista instrumentaalimusiikkia esittävän koplan omaperäinen saundi muodostuu kitaran, vibrafonin sekä hammond-urun koostamasta seoksesta sekä monenkirjavasta tyylistä; kappaleissa voit kuulla western swingiä, Kuubaa, rautalankaa, twistiä sekä entisaikojen kotimaista iskelmää.

Yhtyeen tammikuussa julkaistu esikoislevy on sarjakuvateemainen sekä kertomuksellinen albumikokonaisuus, joka kuvaa kymmenellä tuokiopalalla trooppisen lauantaipäivän Helsingissä. Kappaleissa seikkailevat mm. virkatehtävissä toimiva Havaijipaitainen poliisi Pasilan mies, italialainen trikoopukuun sonnustautunut supersankari L’Uomo Mascherato, Korkeasaaresta karannut Jaguaari sekä säädytön nainen Tamara. Tolkuttomalla tunteella möykkäävä Kallio Calibro lumoaa kuulijansa mukaan svengaavaan seikkailuun. ​

Henri Jokinen – kitara, sävellykset
Juha-Pekka Jääskeläinen – vibrafoni
Ville Tolvanen – urku
Eemeli Männistö – basso
Erik Fräki – rummut

Weljet-Weljet

Gradian Country-työpaja

Reggaeiltamat

Gradian Reggae ryhmä esiintyy.

Masters of the Scene plays ABBA

Kultasia hittejä, nostalgiaa ja klassikkobängereitä on tarjolla kesäkauden avajaisjameissa, kun Masters of the Scene tuo discon Poppariin. Yhtye lämmittelee jamilavan tulikuumaksi legendaarisen ABBAn tuotantolla.

KELLARIKLUBI

Jyvät ,Pahat ja Rumat-iltamat Roots Klubi

Sami Saari ja Jazzpojat

Sami Saari ja Jazzpojat

Melodisen popin MUSAKLUBIKevätkauden viimeinen Musaklubi ennen kesätaukoa tapahtuu Best of -merkeissä. Illan aikana kuullaan niin yleisön kuin bändinkin mielibiisejä kovalla tunteella. Solistina ensimmäistä kertaa tänä vuonna kuuntelijoiden suur-suosikki Inkku. Hän tulkitsee kauniita balladeja ja myös rytmikkäämpiä kantri-kappaleita. Popparibändin solisteina Pepe ja Juha hoitavat osuutensa niin, että tanssikansalla ja kuuntelijoilla tunnetta ja hikeä riittää.

Popparibändi:

Juha Ahtilinna
Pepe Hämäläinen
Veksa Nyberg
Ari Oinonen
Arska Vesterinen

Klo 19.00-21.00, liput 10€.

Maarit ja Sami Hurmerinta

Uusi levy ilmestynyt.

Summer Jazz Club

KELLARIKLUBI

ETELÄRANTA

Summer Jazz Club

KELLARIKLUBI

Kunnianosoitus Leevi and the Leavingsille

JOPLIN

Jyväskyläläinen Joplin lappaa energiaa 70- ja 80-luvun rockista ja virittelee meneviä biisejä mm. sellaisilta bändeiltä kuin Free, Led Zeppelin, Queen, Thin Lizzy ja Whitesnake. Ei muuta kuin keikalle rokkaamaan!

Jouni Sahiluoto – laulu, kitara, huuliharppu
Arto Hautanen – kitara, laulu
Mikko Hämäläinen – rummut, laulu
Juha Tolvanen – basso

JOPLIN

Jyväskyläläinen Joplin lappaa energiaa 70- ja 80-luvun rockista ja virittelee meneviä biisejä mm. sellaisilta bändeiltä kuin Free, Led Zeppelin, Queen, Thin Lizzy ja Whitesnake. Ei muuta kuin keikalle rokkaamaan!

Jouni Sahiluoto – laulu, kitara, huuliharppu
Arto Hautanen – kitara, laulu
Mikko Hämäläinen – rummut, laulu
Juha Tolvanen – basso

Drink Floyd Wish You Were Beer

Ohjelmassa mm. Dark Side of the Moonin, Wish you where Here ja The Wallin parhaat.

Bryn Jones: laulu, kitara Ben Granfelt: kitara, laulu Jukka Jylli: basso Altti Uhlenius: keys, akustinen kitara ja laulu Nicke Lindholm: rummut, laulu

Drink Floyd Wish You Were Beer

ohjelmassa mm. Dark Side of the Moonin, Wish you where Here ja The Wallin parhaat.

Bryn Jones: laulu, kitara Ben Granfelt: kitara, laulu Jukka Jylli: basso Altti Uhlenius: keys, akustinen kitara ja laulu Nicke Lindholm: rummut, laulu

Summer Jazz Club

KELLARIKLUBI

Varattu keikka

Varattu keikka

Sami Saari ja Jazzpojat

Sami Saari ja Jazzpojat

Nirvana Tribute Unplugged

Nirvana Tribute Unplugged

”Takana on kilometrejä ja lukuisia vetoja orkesterin tuotantoa säröllä meuhkaten vuosina 2002 – 2010. Koko kahdeksan vuoden ajan kävi keikoilla poikkeuksetta hyvin jengiä koti- ja ulkomaita kiertäessä. Tunnelma on auteettisen taattua. Toistuvasti on kyselty, että koska taas keikkaillaan?! Nyt on oiva syy kaivaa instrumentit naftaliinista. Cobainin kuolemastahan tulee kuluneeksi kohta 25 vuotta. Muutamia tämmöisiä vetoja on tehty ja ne toimi komeasti, joten tehdään lisää. 2019 SOITAMME AINOASTAAN AKUSTISESTI! Nirvana julkaisi MTV Unplugged in New York levyn 1994. Tämän teoksen esitämme kokonaisuudessaan sellon ja haitarin ollen messissä. Kiitelty on äänenpainetta, millä live -soitantaa toteutetaan. Tämän kestää herkempikin korvapari. Settimme pääsee oikeuksiinsa paikoissa, missä yleisö ymmärtää läsnäolevan harmonian. Kynttilän loisteessa ja viinin viipyilessä, voi rauhaisasti istuen pitää turpansa kiinni nauttien kuulemastaan.”

Video Seinäjoen taannoiselta keikalta: https://www.youtube.com/watch?v=Kp6ziznW4ps&t=2487s

Yst. terv. Oskar / JYRMY ry Liitealue Esikatsele YouTube-video NIrvana Tribute bar 15 Seinäjoki 8.3.2019 1/2

femme balba ja Hanhisalo

KELLARIKLUBI

Kauko Röyhka soolo

Hanna Pakarinen Duo

KELLARIKLUBI

Kaija Kärkinen & Ile Kallio

Hanna Pakarinen Duo

Varattu keikka. Esiintyjä ilmoitetaan myöhemmin.

KELLARIKLUBI

KELLARIKLUBI

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Pääsiäisen aukiolo:

Pe 16-4.30
La 19-4.30
Su suljettu
Ma suljettu

Muina aikoina:

Ma-to 16-03 (05)
Pe 16-4.30 (05)
La 19-04.30 (05)
Su lepopäivä

Keikat alkavat viikolla klo 21.00 ja pe – la 22.30, ellei sivuillamme muuta mainita.

Monday Club alk. 21.00.

Liput ovelta viikolla klo 20.30, viikonloppuisin klo 22.00. Ennakot baarista.

Uudet talon viinit nyt täällä!

Hinnat 20 € / plo tai 4,40 € / 12cl. Tervetuloa maistelemaan!

Vuoden 2016 palkitut

Popparin VIP-pikkujouluissa suoritettiin perinteiset Vuoden valinnat.

Vuoden muusikko:
Lassi Friman (kitara)

Vuoden tulokas:
Aapo Lankinen (rummut, basso)

Palkitut kautta aikojen