Keikat

Arttu Hautanen / Surplus

ARTTU HAUTANEN

Akustista melankoliaa valonpilkahduksilla höystettynä. Muuramelainen laulaja-lauluntekijä saattaa sulosävelillään karskeimmankin karjun kyyneliin.

http://arttu.bandcamp.com/releases
br> SURPLUS <br<<br< Vastapainoksi akustiselle herkistelylle tarjolla heti perään rockia. Surplus on likainen two-piece punk rockin ja alternative rockin häimeiltä välimailta.

http://surplus.bandcamp.com/releases

Kauppakadun Apro (HOUSE BAND VIIHDYTTÄÄ 21.00 ALK)

Akustista poppia aikuisille

Musaklubi kokoontuu jälleen melodisen popin ja kitaramusiikin hengessä. Popparibändissä mukana Juha Ahtilinna, Eki Paananen, Jussi Rantanen ja solistivieras. Klo 19.00-21.00 liput 5€

Zappa-cover

Frank Zappa Memorial Pancake Breakfast plays ”Over­nite Sensation” + other Frank Zappa hits <br<
Vuonna 2004 perustettu Frank Zappa Memorial Pancake Breakfast palaa Poppariin parin vuoden tauon jälkeen. Tällä kertaa keskiössä on Zappan vuonna 1973 julkaisema Over­nite Sensation levy, joka kuullaan kokonaisuudessaan yhtyeen esittämänä. Tämän lisäksi lavalla kuullaan tuttuun tapaan vaihteleva kattaus Zappan monipuolisesta tuotannosta. Edellä mainittu kokonaisuus kuultiin myös tämän vuoden Keitelejazzeilla.

Frank Zappa Memorial Pancake Breakfast on

Antti Koivula (laulu), Janne Toivonen (trumpetti), Petteri Hietamäki (saksofoni), Heikki Tuhkanen (pasuuna), Olli Kari (marimba, vibrafoni), Iikka Kotaja (koskettimet, laulu), Mikko Enqvist (kitara), Antti Kivimäki (basso, laulu), Joni Leino (rummut)

www.facebook.com/FrankZappaMemorialPancakeBreakfast/

Kat Baloun & Frostbites (USA/Fin)

Teksasin El Pasossa syntynyt ja Ohion Cincinnatissa nuoruutensa viettänyt, mutta nykyään Berliinissä asuva Kat Baloun on lajissaan harvinainen naishuuliharpisti. Hän aloitti ammattilaisuransa 90-luvun alkupuolella San Franciscossa, jossa nuoren Katin sensuelli lauluääni, viettelevä lavashow ja tyrmäkkä bluesharppu herättivät blues-yleisön huomion hänen esiintyessään paikallislegenda Elmer Lee Thomasin yhtyeessä. Kat muutti vuonna 1994 Berliinin, ja on siitä lähtien keikkaillut Euroopassa Saksan pääkaupungista käsin. Hän on levyttänyt mm. Nina ja Eb Davisin sekä Chris Rannenbergin kanssa.

Muutaman viimeisen vuoden ajan Kat on tehnyt yhteistyötä myös kotimaisen Tomi Leino Trion kanssa. He levyttivät v. 2013 paljon kiitetyn She´s Got It –cd:n. Suomen keikoilla yhtyeen kitaristina toimii Jonne Kulluvaara.

Kat Baloun – laulu, huuliharppu
Jonne Kulluvaara – kitara
Jaska Prepula – basso
Mikko Peltola – rummut

SOUL WHAT? Feat. Joonatan Rautio

Joonatan Rautio – saksofoni Mikael Svarvar – laulu, koskettimet Martin Söderbacka – kitara Eevalotta Matikainen – basso Toni Porthén – rummut

Soul What? Feat. Joonatan Rautio on energinen soul/jazz-kvintetti, joka kiertää syksyllä 2016 uuden albuminsa levynjulkaisukeikoilla. Yhtye on toiminut nykyisessä kokoonpanossaan reilun vuoden verran ja saavuttanut ylistäviä kommentteja kaikkialla keikoillaan. Yhtyeen muusikot ovat kovan sarjan ammattilaisia ja tässä yhtyeessä lopputulos on enemmän kuin osastensa summa. Soul What?:n ohjelmisto on kokonaan omaa tuotantoa ja se koostuu tasavertaisesti instrumentaaleista ja englanninkielisistä lauletuista kappaleista. Laulajana yhtyeessä toimii syvällinen tulkitsija ja rytmin taitaja, Mikael Svarvar (mm. Mikael Svarvar Band, YLE FST5 musiikkiohjelmat, Aki Sirkesalon livebändi) Laulamisen lisäksi Mikael soittaa omalla gospelhenkisellä tyylillään sielukkaasti wurlitzeria ja flyygeliä. Yhtyeen vakiovieraan, maamme arvostetuimpiin jazzmuusikoihin lukeutuvan saksofonistin, Joonatan Raution (mm. Nassaun Fasaani , Randy Brecker, Adam Nussbaum, Peter Erskine, Jesse Van Ruller, Jukkis Uotila Band, Jussi Lehtonen Band) käsittelyssä instrumentaalit kappaleet nousevat lentoon. Rumpuja Soul What?-yhtyeessä soittaa persoonallinen ja äärimmäisen energinen Toni Porthén ( mm.Nassaun Fasaani, MP4, Lenni-Kalle Taipale Group, Redrama livebändi, Anna Abreun livebändi) Toni tunnetaan rajoja rikkovasta soitostaan. On varmaa, että luvassa on vauhdikasta menoa ja unohtumattomia hetkiä kun tähän vielä lisätään rohkea basisti/yhtyeenjohtaja Eevalotta Matikainen ja nuori kitaristilupaus Martin Söderbacka sekä pääosin heidän säveltämänsä hienot ja oivaltavat kappaleet, jotka toimivat leikkikenttänä tälle kekseliäälle yhtyeelle.

www.soulwhat.fi www.facebook.com/soulwhatfinland www.twitter.com/soulwhatfinland

Blues Live 2016

LENA& THE SLIDE BROTHERS LUMBERJACKS

Blues Live 2016

EUGENE HIDEAWAY BRIDGES (USA)&WENTUS BLUES BAND

BLACK KAT AND KITTENS (UK/POL/ITA)

THE WOLF PACK

Blues Live 2016

Kasvatustieteen op. Luova Ilta

Blast Beatles

The Blast Beatles on viiden muusikon muodostama kajaanilais-jyväskyläläinen yhtye, joka esittää veikeitä ja raskaita uudelleen sovittamiaan versioita The Beatles -klassikoista. Bändin sovituksen klassikoista on vaikea laittaa yhteen tietyn tyylilajin haarukkaan, mutta ne liikkuvat enimmäkseen alueella rock/proge/punk. Mikä on kuitenkin varmaa on se, että The Blast Beatles tarjoaa kuulijalle täysin ennen kuulemattoman The Beatles -kokemuksen, joka on toteutettu tyylillä, ammattitaidolla, luovuudella ja myös terveellä määrällä huumoria. Ja mikä parasta, tämä keikka sopii sinulle, tykkäsit alkuperäisestä The Beatlesistä tai et!

Muusikoina toimivat: Mean Mr. Mountain – laulu Erkka Harrison – kitara Villennon – kitara Markus McCartney – basso Osmo Starr – rummut

Facebook: fb.me/theblastbeatles

Akseli Hiltune

Stand up-koomikko Jacke Björklund

Lasse Hirvi Trio

Lasse Hirvi pno Wade Mikkola b Osmo Blomquist drs

Ossian Smith

RAINBOW CONNECTION

RAINBOW CONNECTION on perustettu Jyväskylässä syyskuussa 2011. Alkuperäinen idea oli keskittyä Rainbow:n kulta-aikaan, eli Ronnie James Dion aikaiseen Rainbow-tuotantoon (1975-1978). Sittemmin vuosien saatossa on laajennettu repertuaaria myös yhtyeen myöhempien aikojen tuotantoon (1979-1995). Nykyinen ohjelmisto sisältääkin materiaalia Rainbow:n kaikilta aikakausilta. Jyväskylässä RAINBOW CONNECTION on esiintynyt aiemmin 5 kertaa (2012-2016), ja nyt ensimmäistä kertaa Popparissa. – Long Live Rock´n´Roll ! –

Timo Heinonen – vocals Miika Tarvainen – guitar & backing vocals Jyrki Lindlöf – keyboards Sami Norrbacka – bass & backing vocals Asko Vikki – drums

https://www.youtube.com/watch?v=rKTqaXBF1KA

Vartiainen-Hirvonen

Pääkaupunkiseudulla muutamiakin omia vkottaisia klubi-iltoja isännöinnyt Trio,jonka ohjelmisto nojaa vahvasti amerikkalaiseen jazzperinteeseen yllätysnumeroita kaihtamatta. Basistina on Timo Hirvonen,joka on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisen jazzsähköbasismin ykkösvitjassa.Timo isännöi Koko Jazzklubia Helsingissä ja on tuttu lukemattomista yhteyksistä ja kansainvälisistä kokoonpanoista.Hirvonen on soittanut mm Jukkis Uotilan,Wayne Krantzin,Severi Pyysalon ja Adam Nusbaumin yhtyeissä.Timo on bassovirtuoosi,jonka solismi ja rytminen jäntevyys hakee vertaistaan. Jussi Lehtonen on maamme jazzrumpalien ehdotonta eliittiä.Jussi on esiintynyt ja levyttänyt jazzmaailman huippunimien kanssa ja luonut upean uran myös yhtyeenjohtajana ja säveltäjänä.Lehtosen tyylikästä virtuoositeettia ja rajatonta rytmistä hallintaa on kuultu lukemattomissa yhteyksissä mm Tim Hagansin,Mike Sternin ja Dave Liebmanin kanssa.Jussi luonut myös merkittävän uran jazzpedagogina Sibelius-Akatemian jazzosastolla. Varre Vartiainen on tehnyt näyttävän uran studio-,TV- ja live-esiintymisten parissa kitaristina ja yhtyeenjohtajana.Varren pitkäaikainen oma bändi Husband julkaisi viime keväänä yhteislevyn Espoo Big Bandin kanssa,joka on saanut innostuneen vastaanoton ja jakelua myös ulkomaille.Husbandin ja TV-esiintymisten lisäksi Varre on soittanut lukemattomissa yhtyeissä yli genrerajojen mm Mikko Hassinen Elektro GT,Leningrad Cowboys.

Luvassa intensiivistä yhteissoittoa ja mukaansatempaavaa groovea.

Timo Hirvonen – basso Jussi Lehtonen – rummut Varre Vartiainen – kitara

Ashton Lane (Trio) from Glasgow & Connor Zwetsch from Tampa Florida

Country music ilta kahden voimakasäänisen naisartistin tädittämänä.

https://www.reverbnation.com/ashtonlanemusic www.ashtonlaneofficial.com https://www.reverbnation.com/connorzwetsch www.connorzwetsch.com https://www.youtube.com/watch?v=g_icbgGMQuM

Ben Granfelt Trio

Ben Granfelt Band on takaisin trio muodossa ja julkaisee lokakuussa uuden studio albumin. Luvassa on paljon jammailu koska se on tärkeä osa BGBn live setissä. ”Soitamme musiikkia suoraan sydämestä ja uskallamme ottaa riskejä keikoilla, jamit ovat spontaaneja mutta biisejä ei pilata niillä”

Miri Miettinen rummut John ”Groovemaster” Vihervä basso Ben Gtanfelt kitara ja laulu

Mirja Mäkelä trio (Jazzliitto)

Mirja Mäkelä Trio . Vuonna 2006 perustettu Mirja Mäkelä Trio esittää pääasiassa laulaja Mirja Mäkelän omaa sävellystuotantoa, joka pohjautuu kotimaisten runoilijoiden teoksiin. Mäkelä on hyödyntänyt sävellystyössään niin Kirsi Kunnaksen, Sanna Karlströmin kuin Heimo Hatakankin runoja. Trioa on kehuttu persoonallisista ja raikkaista sävellyksistään, mielenkiintoisista sovituksistaan ja soitinnuksistaan sekä välittömästä, mutta vangitsevasta tunnelmastaan. Liiderinä Mäkelän ensilevy, englanninkielinen Secret Playground julkaistiin vuonna 2000, joka valittiin heti Helsingin Sanomissa vuoden 2000 mieleenpainuvimpien jazzlevyjen joukkoon. Vuonna 2008 julkaistulla kolmannella Runoisa-albumilla Mäkelä siirtyi kotimaisiin runoihin ja esitteli samalla trionsa, jonka kanssa Mäkelä on jatkanut yhteistyötä Runoisa-levystä lähtien. Samaa trioa kuullaan nyt myös uusimmalla My Hidden Joys -nimeä kantavalla albumilla, jonka trio julkaisi lokakuussa. My Hidden Joys on raikas ja tunnelmallinen kokonaisuus, jolla yhdistyvät soittajien vahvuudet virtuoosimaisina tulkitsijoina sekä herkistä tunnelmista vauhdikkaaseen svengiin vaihtelevat suomenkieliset teokset.

Mirja Mäkelä Trion jäsenet ovat kaikki tuttuja suomalaisen jazzkentän seuraajille eri yhteyksistä. Trion liideri ja vokalisti Mirja Mäkelä on tehnyt pitkän uran laulajana ja säveltäjänä muun muassa JimJamMurMurissa, The Helsinki Koto Ensemblessä sekä Jazzsiskoissa ja oli Sibelius-Akatemiasta valmistuessaan vuonna 1999 Suomen ensimmäinen musiikin maisteriksi valmistunut jazzlaulaja. Mäkelä on myös pidetty opettaja, ja Sibelius-Akatemian jazzosaston opettajapestin lisäksi hän on toiminut Espoon musiikkiopiston pop/jazzlinjan johtajana vuodesta 2007 lähtien. Yhtyeen kitaristina kuullaan suvereenina instrumentalistina ja sielukkaana tulkitsijana tunnettua Teemu Viinikaista, joka on vuosien mittaan soittanut lukuisten huippuyhtyeiden, kuten Jukka Perko Jazztetin, Panu Savolainen Toivon sekä Eero Koivistoisen ja Jukkis Uotilan yhtyeiden riveissä. Trioa täydentää erityisesti sähköbassosaundistaan tuttu Juho Kivivuori, joka on viime vuosina noussut Suomen kysytyimpien basistien joukkoon ja vaikuttanut muun muassa Nassaun Fasaanissa, Ketola Rewiredissa, D-Boosterissa sekä Olli Hirvosen, Joonas Haaviston sekä Aleksi Rannan yhtyeissä. Mirja Mäkelä Trion muusikot luovat yhdessä intiimin ja intensiivisen kokonaisuuden, jonka tunnelmat venyvät herkimmistä sävyistä aina riehakkaaseen improvisointiin asti.

Mirja Mäkelä Trio:

Mirja Mäkelä, laulu Teemu Viinikainen, kitara Juho Kivivuori, kontrabasso
Yhtyeen Facebook-sivut: www.facebook.com/mirjamakelatrio/

Akustista poppia aikuisille

Musaklubin akustinen alkuilta aikuiseen makuun jatkuu melodisen popin ja kitaramusiikin hengessä. Popparibändissä mukana Juha Ahtilinna, Eki Paananen, Jussi Rantanen ja solistivieraana Pepe Hämäläinen Cliff ja Elvis tulkinnoillaan klo 19.00-21.00 liput 5€.

HUSBAND

Suomalaisen fuusio-funk-rock-jazzin pitkäaikainen voimayhtye,jonka ohjelmisto on valtaosin kitaristi Varre Vartiaisen sävelkynästä. Husband on toiminut vuodesta 2000 lähtien esiintyen lähes kaikilla merkittävillä Suomalaisilla jazzfestivaaleilla kuten mm Korppoo Jazz,Pori Jazz,Kalott Jazz ja Keitele Jazz festivaaleilla. Husband on julkaissut neljä studioalbumia,joista viimeinen julkaistiin viime keväänä Aprill Jazz festivaaleilla Espoossa.”Lauma”on yhteislevy Espoo Big Bandin kanssa.Levy on herättänyt innostusta myös maamme rajojen ulkopuolella ja Husband-EBB-bigband on lähdössä Euroopan kiertueelle ensi vuonna. Husband on esiintynyt Jyväskylässä jo 15 vuoden ajan vuosittain saaden aikaan kuuman ja haltioituneen tunnelman. Husbandissa vaikuttavat kitaravirtuoosit Marzi Nyman ja Varre Vartiainen,jotka ovat tuttuja lukemattomista live-,äänilevy ja TV-tuotannoista jo kahden vuosikymmenen ajan. Komppipari Anssi Nykänen-Harri Rantanen on käsite, ns”valtakunnankomppi”; legendaarisin komppipari suomalaisessa musiikkihistoriassa,jotka ovat soittaneet yhdessä tuhansia levysessioita ja livekeikkoja lukemattomien kärkiartistien kanssa.

Husband tarjoaa maailmanluokan yhteissoittoa ja groovea,joka ei jätä ketään kylmäksi. Kuten he itse sanovat ” Jatsia juopoille ja laitapuolenkulkijoille” eli kokonaisvaltaisen musiikkielämyksen,joka sopii kaikille sukupuoleen,ikään tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta!

Anssi Nykänen – rummut Harri Rantanen – basso Marzi Nyman – kitara,ääni Varre Vartiainen – kitara

Suontausta & Puusaari

JOPLIN

Jyväskyläläinen Joplin lappaa energiaa 70- ja 80-luvun rockista ja virittelee loistavia biisejä mm. sellaisilta bändeiltä kuin Free, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Queen, Thin Lizzy ja Whitesnake.

Tervetuloa keikalle nauttimaan tiukasta rock-meiningistä!

• Jouni Sahiluoto, laulu, kitara, huuliharppu • Pekka Heikkinen, kitara • Mikko Hämäläinen, rummut • Juha Tolvanen, basso

Maailman Matti

Muuan Mies + Sylvia Blah & Skeptinen Tendenssi

Muuan mies – yhtye on jalostunut entistä rytmikkäämmäksi: mukana on ripaus reggaeta ja räppiä, unohtamatta vanhaa suomalaista lauluperinnettä, iskelmää ja rillumareita. Uusi kokoonpano on soittanut kevään ja kesän yhdessä ja homma toimii! Jytäkän bassolinjan takuumieheksi ilmestyi juurevan basson taitaja, Mikko “Lieska” Leinonen (mm. Laulurastas ja Puppa J & Tasottavat). Lieska on soittanut jo päiväkotiajoista lähtien rumpali Arwi Lindin kanssa, joka on vaikuttanut Muuan miehen yhtyeessä alusta saakka. Yhdessä he muodostavat tanakan rytmiryhmän. Koskettimien ääreen asettui jo edellisellä levyllä soittanut, itse vanha velho Risto Ylihärsilä, joka pitää huolen siitä että kosmos on auki kaikille! Kitaristiksi taivaasta tippui vasta 23-vuotias näppäräsorminen nuori herrasmies Lauri Sintonen Jyväskylästä.

Sylvia Blah & Skeptinen Tendenssi on eklektistä vaikuterajoittamatonta aggressiivis-melankolista tekstivetoista proge-iskelmä-punkkia soittava yhtye Jyväskylästä.

Hullu Aasi

DOROTHY POLONIUM & BAILOUT

DOROTHY POLONIUM

Dorothy Polonium on nelihenkinen tummasävyinen rockmetalli-yhtye Jyväskylästä.

Bändi on perustettu alkuvuodesta 2015 ja ensimmäinen neljän biisin EP julkaistiin syyskuussa. DP:n musiikin on sanottu flirttailevan häpeilemättömästi 90-luvun alternativen kanssa, seisten silti tukevasti 2010-luvun rähjäisessä soundimaisemassa ja koukkien metallin puolelle silloin tällöin.

”Kaiken kaaoksen sisimmässä vallitsee rauha. Jotkut kutsuvat sitä tyhjyydeksi. Me kutsumme sitä täyttymykseksi. Liity seuraamme ja tunne sen syleily!”

www.facebook.com/dorothypolonium https://soundcloud.com/dorothy-polonium https://open.spotify.com/artist/1NqH8pz3lXqdh2sLhmMMQ https://m.youtube.com/watch?v=teJ5OpXYRSE

BAILOUT

Bailout on Kotkasta ponnistava hard rock -yhtye, jonka saundia on usein verrattu 90-luvun grunge bändeihin, kuulostamatta kuitenkaan varsinaisesti yhdeltäkään niistä. Erityisen vivahteen tuovat rockmusiikissa harvoin kuultu trumpetti, sekä täyteläisinä soivat stemmakuorot.

Bailoutilla on vyöllään puolisen sataa keikkaa ympäri Suomen ja bändiä onkin kehuttu erityisesti energisestä lavaesiintymisestä ja taidokkaasta soitosta. Keväällä ilmestyi Bailoutin debyyttialbumi ”…As the Winds Blow On”

https://www.youtube.com/watch?v=skLUnDg8PMo

https://open.spotify.com/album/5yXmCxqvVTr9ZQGIztmdNR

Levystä sanottua:

”Bailoutissa sekoittuvat grunge ja nykypäivän hard rock hyvinkin taidokkaasti, ja juuri nämä elementit erottavat sen muista rokkibändeistä”

Inferno – 3/5

” ”..As the Winds Blow On” gives me that boost to get through the day, perfect for rolling across the highways and byways with the windows down and the wind whipping through the air. Good stuff indeed.”

Eternal Terror – 5/6

“This is enjoyably varied whilst staying true to some hard rock staples and even finds space for a little subtle trumpet that actually fits quite well.” Justin Halford – 17/20

Akustista poppia aikuisille

02.12. Melodisen popin musaklubi kokoontuu Steeples-hengessä ja juhlii nykykokoonpanon 20-vuotis taivalta pikkujoulun merkeissä. Solistivieraana harvinaisten balladien tulkitsijana laulaja Pekka Mustonen ja kitaristi Roope Julin. Klo 19.00-21.00 liput 5€

PUUP BAND

Body&Soul -talk show

BODY&SOUL –ilta sisältää lavalla tapahtuvaa, yhtä aikaa syvällistä ja viihteellistä talk show -keskustelua sekä sielukasta livemusiikkia.

Suomen ainoan live talk shown vetäjä Laura Siltala (www.iltalaurankanssa.fi) tuo tällä kertaa rohkeasti saman pöydän ääreen kaksi Suomessa pisimpään yhteistyötä tehneet ammattistripparit sekä yhden pastorin. Illassa ei stripata eikä saarnata, vaan keskustellaan kaikkia koskettavista teemoista; kehosta, mielestä ja sielusta, ulkonäköpaineista, henkisestä jaksamisesta, alastomuudesta ja itsetunnosta.

Keskustelemassa ovat Jyväskylästä kotoisin oleva, Suomen kysytyin miesstrippari Marko ”Mr Maso”, ammattistrippari sekä tankotanssija Miss Emma sekä mm. Blues Brothers -messua kehittämässä ollut pastori Minnamaria Tammisalo.

Musiikista vastaavat ammattimuusikot Minna ja Jussi Pyysalo, jotka esittävät illan teemaan istuvaa soulhenkistä musiikkia.

Ohjelman kesto n. 2h väliaikoineen. Liput: Ennakkoon Popparista 5e, ovelta 7e

The Royal Family – PRINCE-tribuutti! VOL.2

Hovi on palannut ja voi hyvin! Kesällä pidetty railakas muistotilaisuus saa jatkoa vielä pidempänä ja seksikkäämpänä versiona, kun The Royal Family juhlistaa Princen musiikillisia edesottamuksia mittavan uran varrelta.

THE ROYAL FAMILY:
Emma Kuivalainen, voc
Aino Junna, b.voc
Kaisu Tajakka, b.voc
Timo Rantama, guitar
Aaro Laitinen, keys
Hanna Turunen, bass
Paulo Poverini, drums

Rival Tree

Jyväskyläläinen Rival Tree keittää parhaillaan kokoon upeaa keitosta kitarapopin parhaista luomuraaka-aineista. Käsityönä ja vilpittömästä rakkaudesta musiikkiin valmistuneet lauluaihiot on maustettu perinteisin menetelmin: neljä äijää soittimineen kasvokkain pienessä tilassa ja muutama intensiivinen päivä. Näistä raaka-aineista on nyt valmistunut nippu hienoja biisejä, joita sosiaalinen media ja liveyleisö saa alkaa hiljalleen maistelemaan.

https://www.youtube.com/channel/UCYMVrARqVzK5qW1bYRBYmKA

Rival Tree tuoksuu tutulta kotiruualta mutta maistuu kovaksikeitetylle popkulinaristillekin. Makumaailmaan sekoittuu hieman 70-luvun folkrockia, tuoreempaa singer-songwriterperinnettä sekä 90-luvun powerpopkaikuja.

Herra Pietiläinen ja Lempeät Keinot

The Roars (plays the Doors )

The Doors tribuuttibändi joka on käynyt niittämässä mainetta aina Saksan Magdeburgissa asti maailman ainoalla The Doors yhtyeen musiikkiin keskittyvällä festivaalilla. Pari vuottta sitten popparin lavalla villinnyt yhtye palaa pieneltä keikka tauolta. Tätä ei harvinaista tilaisuutta ei kannata missata !

Jussi Serengil -laulu- Heikki Halonen -kitara- Ville Tolvanen -koskettimet- Jani Suvivuo -rummut-

https://fi-fi.facebook.com/TheRoarsplaysTheDoors/

Viljami 18 JAMIT

Opojen ilta

Yksityistilaisuus

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Ma - to 16 - 03
Pe 16 - 04
La 19 - 04
Su suljettu, paitsi tapahtumapäivinä

Keikat alkavat viikolla klo 21.00 ja pe - la 22.30, ellei sivuillamme muuta mainita.

Monday Club alk. 21.00.

Liput ovelta viikolla klo 20.30, viikonloppuisin klo 22.00. Ennakot baarista.

Uudet talon viinit nyt täällä!

Hinnat 19 € / plo tai 4 € / 12cl. Tervetuloa maistelemaan!

Vuoden 2015 palkitut

Popparin VIP-pikkujouluissa suoritettiin perinteiset Vuoden valinnat.

Vuoden tulokkaat:
Ville Lähteenmäki (sax) ja Arttu Ahovaara (pno)

Vuoden muusikot:
Henriikka Steidel-Luoto (voc), Jaakko Penttilä (gtr)

Palkitut kautta aikojen