Keikat

Huom! Keikka siirretään! Melodisen popin MUSAKLUBIHUOM! Keikka tullaan siirtämään. Ilmoitamme uudesta päivämäärästä mahdollisimman pian.

Huhtikuun Musaklubissa toteutetaan kuuntelijoiden toiveita ja uusitaan viimesyksyinen Beatles-ilta. Molemmat setit soitetaan tunnettuja Beatles-melodioita ja tuleehan sinne väliin vähän harvinaisempiakin kappaleita, jopa hauskoja suomennoksiakin. Tyylin mukaisesti myös kaksitoistakielinen kitara soi useassa kappaleessa.Popparibändissä:
Juha Ahtilinna
Pepe Hämäläinen
Veksa Nyberg
Ari Oinonen
Arska Vesterinen
Inkku Parkkonen

Joplin

la 4.4.2020 22.00 KEIKKA SIIRRETTY
Jyväskyläläinen Joplin lappaa energiaa 70- ja 80-luvun rockista ja virittelee meneviä biisejä mm. sellaisilta bändeiltä kuin AC/DC, Lynyrd Skynyrd, Queen, Thin Lizzy ja Whitesnake. Ei muuta kuin keikalle rokkaamaan!

Jouni Sahiluoto – laulu, kitara, huuliharppu
Arto Hautanen – kitara, laulu
Mikko Hämäläinen – rummut, laulu
Juha Tolvanen – basso


https://joplin.fi/

Gradian kaksi POP/ROCK workshoppia

ma 6.4.2020 19.00 KEIKKA PERUTTU

JAMKín tutkintoja

Perjantain jazzklubi

Lassi Friman B-tutkinto

Laurin Iltamat

Jazz Jkl Live: Pope Puolitaival Nordic4Dalindèosta ja Ricky-Tick Big Bandista tuttu saksofonisti Petri ”Pope” Puolitaival esittäytyy vahvana yhtyeenjohtajana ja säveltäjänä uuden huippukokoonpanonsa kanssa. Melodista pohjoismaista jazzia soittavan Pope Puolitaival Nordic4:n musiikki tunnelmoi hienoilla ja elokuvallisilla sävymaailmoilla.

Yhtyeen hiljattain julkaistu debyyttilevy Northern Resonance heijastelee pohjoista mielenmaisemaa, ja albumin kahdeksan sävellystä sijoittuvat eri puolille Suomea. Sävellykset koostuvat Popen omakohtaisista kokemuksista ja muodostavat tarinallisen kokonaisuuden.

”Uskon että musiikissa kuuluu aina vahvasti sen esittäjän ja säveltäjän elämäntarinat. Kun taustalla on oikeita tapahtumia, on jokaisen kappaleen yksilöllinen tunne helppo löytää uudestaan live-esiintymisissä ja välittää eteenpäin”, Puolitaival sanoo.

Elokuvallisia tunnelmia esiin loihtivat sävellykset vievät kuulijan kuvitteelliselle matkalle tapahtumapaikkoihinsa. Vahvat melodiat ja perinnetietoinen sointi yhdistyvät musiikissa luontevasti vapaampaan improvisaatioon ja Puolitaipaleen rosoiseen, välillä myös sähköisesti muunneltuun saksofonisoundiin.

Pope Puolitaival – saksofonit
Jussi Fredriksson – piano
Jori Huhtala – basso
Jonatan Sarikoski – rummut

SAMULI EDELMANN – Laulut ja piano

la 18.4.2020 19.00 KEIKKA SIIRTYY
KEIKKA SIIRRETTY 13.8. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavalle keikalle. Jos päivä ei sovi, lipun palautus Ticketmaster.fiEnnakkoliput: https://www.ticketmaster.fi/event/samuli-edelmann-laulut-ja-piano-lippuja/273383

Samuli Edelmann tekee keväällä 2020 viisi tunnelmallista klubi-iltaa yhdessä luottopianistinsa Matti Paatelman kanssa. Laulut & Piano -illoissa kuullaan Samulin rakastetuimpia hittejä kevein sovituksin, sekä vuonna 1997 julkaistun Vaiheet ja viime syksyllä julkaistun Vaiheet 2 -albumien materiaalia.

Samuli Edelman lisäkeikka

la 18.4.2020 22.30 KEIKKA SIIRTYY
KEIKKA SIIRRETTY 13.8. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavalle keikalle. Jos päivä ei sovi, lipun palautus Ticketmaster.fiEnnakkoliput: https://www.ticketmaster.fi/event/samuli-edelmann-laulut-ja-piano-lippuja/273387

Samuli Edelmann tekee keväällä 2020 viisi tunnelmallista klubi-iltaa yhdessä luottopianistinsa Matti Paatelman kanssa. Laulut & Piano -illoissa kuullaan Samulin rakastetuimpia hittejä kevein sovituksin, sekä vuonna 1997 julkaistun Vaiheet ja viime syksyllä julkaistun Vaiheet 2 -albumien materiaalia.

AB (Alpha Beavers)

AB eli Alpha Beavers on haitarin ja vibrafonin virtuoottinen yhdistelmä ja epäpyhä liitto. Niko Kumpuvaaran (haitari) ja Arttu Takalon (vibrafoni) musiikissa yhdistellään live-elektroniikkaa ja popmusiikin sävyjä ja kaiken kruunaa tulinen improvisaatio. AB on omia ja joskus toistenkin tonaalisia tuotoksia esittävä voima-duo!

Niko Kumpuvaara – haitari ja elektroniikka
Arttu Takalo – vibrafoni ja elektroniikka

Cyan Stonen levynjulkkarikeikka + Malamujér

Cyan Stone on Jyväskylässä perustettu rock-yhtye, jonka mystiikkaa ja mielipuolisuutta yhdistelevä musiikki johdattaa kuulijan yli ajan ja paikan ulottuvalle matkalle. 70-luvun klassikot nivoutuvat yhtyeen ulosannissa nykypäivän äänimaisemaan luoden ajattoman musiikillisen elämyksen. Pian ensikokopitkänsä julkaisevalta yhtyeeltä on ilmestynyt aiemmin Desert-single ja Cyan Stone -EP.

https://www.facebook.com/cyanstoneband/ https://open.spotify.com/track/3cOtRFIzXSjCwo4La0ESN6 https://www.youtube.com/watch?v=cKukEAU16qg

Malamujér on kortesjärveläislähtöinen trio, jonka hypnoottista rock’n’rollia on saatu nauttia jo kolmen albumin verran. Live-vedoistaan kiitetyn kokoonpanon kappaleet vaihtelevat tunnelmaltaan introspektiosta hyökkäävään äänivalliin energiatason pysyessä aina intensiivisenä. Koko spektrin hyödyntämisestä käy esimerkiksi yhtyeen viimeisin kokopitkä Coloratura.

https://malamujer.bandcamp.com/ https://open.spotify.com/artist/6Cb7ssdEkcVlDpeihSujmA https://www.youtube.com/watch?v=U6hUEVfiDDQ

Kauko Röyhkä soolo

pe 24.4.2020 19.00 KEIKKA SIIRRETTY


HUOM! Keikka siirretty 10.7.! Liput käyvät keikalle sellaisenaan, mutta voit halutessasi palauttaa ne Tikettiin 30.4. mennessä.

Liput Tiketistä: https://www.tiketti.fi/kauko-royhka-poppari-jyvaskyla-lippuja/67889?>

Kauko Röyhkän ravintola Popparin illassa kuullaan läpileikkaus Röyhkän levyttämästä tuotannosta kappaleiden taustoja avaavin tarinoin. Illassa kaksi settiä ja väliaika. Tervetuloa. Kauko Röyhkä on pitkän linjan kirjailija ja rockmuusikko, joka on vuodesta 1980 lähtien ärsyttänyt, järkyttänyt ja ihastuttanut Suomen kansaa lauluillaan ja romaaneillaan.

Kauko Röyhkän ensimmäinen albumi Steppaillen (1980) on suomalainen rock-klassikko, ja romaani Kaksi aurinkoa oli Finlandia-palkintoehdokkaana vuonna 1996. Röyhkä on kirjoittanut myös muun muassa elokuvakäsikirjoituksia, tv-draamaa, kolumneja ja levyarvosteluita. Vuonna 1995 Röyhkä sai Suomi-palkinnon ja vuonna 2009 valtion taidepalkinnon. Tämä monipuolinen lahjakkuus ei osoita hyytymisen merkkejä.

Risto & Riemuvoitto ja The Ripattes + P. Mustonen & Tagmen

Lauantai-illan monipuolisesta musiikkitarjonnasta vastaa kaksi tuoreehkoa kokoonpanoa, joissa on mukana osin samoja soittajia ja läheisiä sukulaisiakin.Risto & Riemuvoitto ottaa ilon irti twist-kompista ja nauhakaiusta, mutta kun lavalle astuu The Ripattes, sekoittuvat vuosikymmenet ja tyylit. Varmaa on vain, että tanssilattia kutsuu.

Risto Julin – kitara
Jussi Julin – laulu ja kitara
Sami Hanhikoski – koskettimet
Ville Pätynen – basso
Olli Sundgren – kitara, saksofoni
Juha Leppänen – rummut
Laura Eskelinen – laulu
Suvi Eskelinen – laulu
Kaisa Eskelinen – lauluTetetermiten laulajan Pekka Mustosen ympärille muodostunut uusi kokoonpano P. Mustonen & Tagmen tarjoilee bluesista ja muusta sielukkaasta musiikista koostuvan biisikattauksen.

Pekka Mustonen – laulu Roope Julin – kitara ja laulu Juha Leppänen – rummut Olli Sundgren ­– kitara ja saksofoni ­Jarkko Mänttäri – basso Suvi Eskelinen – vieraileva

Aki Niskasaari c-tutkinto

Saara Östman – Silloin laulan

Melodisen popin MUSAKLUBI

SURPLUS RECORD RELEASE PARTY

varattu Pitkänen Saku

Mika Heinon ja Tomi Mäkisuvion C-tutkinnot

Edu Kettunen/Mika Kuokkanen & Johanna ja Mikko Iivanainen

Jesse Kaikuranta

pe 8.5.2020 19.00 Ennakko Tiketistä 20/ ovelta 25, jos jäljellä


Ennakkoliput Tiketistä: https://www.tiketti.fi/jesse-kaikuranta-poppari-jyvaskyla-lippuja/67129

Suomen eturivin solisteihin kuuluva Jesse Kaikuranta suuntaa kevällä 2020 soolo-kiertueelle. Soolo-kiertueella päästään lähemmäs Jesseä, kuin koskaan aiemmin. Valloittavana tulkitsijana tunnettu Kaikuranta kertoo konserteistaan:

”Tein soolo-keikkoja vuonna 2019 ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Syksyllä vierailimme lapissa ruska-kiertueella ja siellä minulle heräsi tunne, että haluan tehdä näitä enemmän. Haluan, että kuulijani pääsevät kokemaan laulut sellaisina, kuin ne on sävelletty: riisuttuna ja arkoina. Herkkinä ajatuksina minun elämästäni. Pianon ja laulun kanssa. Tästä tulee jotain ainutlaatuista. Tervetuloa mukaan!”

Let`s Eppellin 30v.

Mari Rantasila DUO

Räsynuken levynjulkaisukeikka (+ Suontausta & Puusaari)

Jazz Jkl Live: Lexingtone SWE/FINJazz Jkl Liven kevätkauden päätöskonsertissa loistaa rennon perinnetietoisesti svengaava ruotsalais-suomalainen Lexingtone!

Suomen ja Ruotsin huippumuusikoista koostuva Lexingtone kiertää Suomea toukokuussa. Yhtyeen jäsenet ovat esiintyneet ympäri maailmaa ja äänittäneet mm. First Aid Kitin, Ariana Granden sekä Bo Kaspers Orkesterin kanssa.

Yhtyeen musiikilliset juuret juontavat 1960-luvun New Yorkiin, legendaarisen Blue Note -levymerkin synnyinsijoille. Tiukasti svengaava hard-bop kuuluukin yhtyeen soundissa, mutta ohjelmisto on uutta ja tuoretta. Lexingtonen debyyttialbumi Hypto Krypto julkaistiin Stockholm Jazz Recordsille vuonna 2019 ja yhtye onkin soittanut tiuhaan Ruotsin jazzklubeilla viime vuosina.

Jonne Bentlöv – trumpetti
Joona Toivanen – piano
Martin Sundström – basso
Carl Ottosson – rummut

Summer Jazz Club

Peltokurki levynjulkaisukeikka

Perjantain jazzklubi

Sani + Samuli Erkkilä & Elias Kahila Duo

SKENAARIO FREESTYLE RAP GAMESHOWJyväskylä on tunnettu Suomen hiphop -pääkaupunkina. Yksi suuri syy siihen on kovien räppäreiden valtava määrä, laatu ja freestyleräpin syvä arvostus.

Tätä taustaa vasten onkin huikee juttu ilmoittaa uuden freestylerap-klubin alkavan 28.3. Popparissa! Lavalle nousevat JKL:n räppikerma eli Are, Joosu J, Soul Valpio ja Bege DJ R2ISDJ2:n orkestroimana.

Parasta tässä kaikessa on kansanvalta. Olemme luoneet skenaarioita, joiden aiheista ja haasteista vastaa yleisö eli SINÄ. MC:t ottavat haasteen vastaan ja tekevät kaikkensa pysyäkseen pinnalla – tyylillä ja taidolla. Sitä on SKENAARIO! DJ:t Soul Valpio & R2ISDJ2 soittavat tykeimmät vinyylit koko illan ajan ja lavahan on tuttuun tapaan auki jamittelijoille liven jälkeen. Seuraava Skenaario tapahtuu 23.5. Pistäpä nämä kalenteriin, levitä tietoa ja tuo kaveris kans!

AIKATAULU:
Klo21 DJ R2ISDJ2
Klo22 SKENAARIO LIVE
Klo23- DJ:t SOUL VALPIO & R2ISDJ2

Pinja Viljasen tutkintokeikka

Dave Lindholm Lights

pe 29.5.2020 19.00 25 tiketistä

HuumaHuuma on sekoitus huuman tunnetta, iloa, naurua ja ystävyyttä. Neljän kaveruksen muodostama poppoo tarjoilee monipuolista tanssittavaa musiikkia suomirock vaikuitten, tietenkin omaan tyyliin kuuluvalla twistillä. Koko homman idea onkin hauskanpito ja vapaus tehdä mitä vaan, ja tietenkin sen tunteen välittäminen ulospäin. Voisi siis väittää, että Huuma bändi on juuri se tunne, kun hurmio ja euforian tunne iskee ja maailma näyttää kauniilta, vapaalta ja aivan uudelta.

Melodisen popin MUSAKLUBI

Papa ZaiIn the beginning of June, friends of rhythm music are getting spoiled in Jyväskylä! Zambian-born, Finland-based since twenty-some years, reggae singer and songwriter Papa Zai is bringing his new band to restaurant Poppari. The night is going to be filled with capturing rhythms, stories of life and echoes from Jamaica.

Kesäkuun alussa rytmimusiikin ystäviä hemmotellaan Jyväskylässä! Pitkään Suomessa asunut, Sambiasta kotoisin oleva reggae-laulaja ja -lauluntekijä Papa Zai esiintyy uuden kokoonpanonsa kanssa ravintola Popparissa. Illan aikana on luvassa vangitsevia rytmejä, tarinoita elämästä ja kaikuja Jamaikalta.

Papa Zai is a Finland-based Zambian-born multi-talented reggae, afro and calypso/soca singer and multi-instrumentalist, performer and recording artist. In Finland he is probably best known for his stints with the Soul Captain Band, the Love Culture Band, the Suhinators and the Fi-Reggae All Stars. He has performed far and wide in Finland including in some of the major festivals like Ilosaari Rock, Provinssi Rock, Ruis Rock, Fest Afrika, Maailma Kylässä, Reggae Snow Splash, Uppsala Reggae Festival in Sweden, and many others. He has also been a regular feature at Selecta Andor’s Reggae Stomp and other Sound System events. He has curtain-raised for major reggae artists from Jamaica like Burning Spear, Sizzla and Luciano.

Papa Zai on sambialaissyntyinen, Suomessa pitkän ja merkittävän artistiuran tehnyt reggae-, afro- ja calypso-/soca-laulaja ja multi-instrumentalisti. Suomessa hänet tunnetaan parhaiten yhtyeiden kuten Soul Captain Band, the Love Culture Band, the Suhinators ja Fi-Reggae All Stars jäsenenä. Hän on esiintynyt maamme suurimmilla musiikkifestivaaleilla Provinssi Rockissa, Ruis Rockissa, Fest Afrikassa, Maailma Kylässä -festivaaleilla ja Reggae Snow Splashissa sekä Uppsala Reggae -festivaaleilla Ruotsissa. Hän on lisäksi vieraillut säännöllisesti eri Sound System -tapahtumissa kuten Selecta Andor’s Stompissa. Papa Zai on myös nostanut nuorempaa reggaesukupolvea, jamaikalaisia Burning Spearia, Sizzlaa ja Lucianoa tunnettuuteen.

Doors/ovet klo 22.00.
Show time/konsertti klo 23.00.
Dj afterparty/Dj-setti klo 00.00.

Perjantain jazzklubi

A. Katainen Midlife Crysis Arkestra plays Neil Young & Crazy Horse & Beyond

A. Katainen Midlife Crysis Arkestra plays the hot hot hits of Neil Young & Crazy Horse + a smörgåsbord of other delicious cold cold cuts from the golden days of yore onstage at the legendary LiveMusicClub Poppari for the benefit of Himself and his 40th year on this planet they call… ”Earth”?

Once in a lifetime experience !!! Come and enjoy yourself !!! Bring your jazz hands along !!! Everybody’s welcome !!! Overuse of exclamation points !?!

Antti Katainen – Vocals & Guitars
Tony Vuorma – Bass & Backing Vocals
Janne Kaipainen – Drums & Backing Vocals
Janne Riekko – Guitars & Backing Vocals

+ SPECIAL GUEST(S)!!!

BE THERE OR B-52’s² !!!

Summer Jazz Club

Queen Tribute

A night of celebrating one of the most famous Rock band of all time with all their hit songs. Performed by The Voice of Finland 6 finalist Andrea Brosio, together with his band.

Andrea Brosio – vocals Eero Nurmela – guitars, backing vocals Lauri Leno – bass, backing vocals Juha Hämäläinen – drums Iida Häkli – keyboards, backing vocals
|
https://m.youtube.com/watch?v=rfCw1l0n8C4

Queen Tribute

A night of celebrating one of the most famous Rock band of all time with all their hit songs. Performed by The Voice of Finland 6 finalist Andrea Brosio, together with his band.

Andrea Brosio – vocals Eero Nurmela – guitars, backing vocals Lauri Leno – bass, backing vocals Juha Hämäläinen – drums Iida Häkli – keyboards, backing vocals

https://m.youtube.com/watch?v=rfCw1l0n8C4

Seita & Friends: Espanjalainen ilta

SAMULI EDELMANN – Laulut ja piano

pe 4.9.2020 19.00 35 ticketmaster


Ennakkoliput: https://www.ticketmaster.fi/event/samuli-edelmann-laulut-ja-piano-lippuja/273383

Samuli Edelmann tekee keväällä 2020 viisi tunnelmallista klubi-iltaa yhdessä luottopianistinsa Matti Paatelman kanssa. Laulut & Piano -illoissa kuullaan Samulin rakastetuimpia hittejä kevein sovituksin, sekä vuonna 1997 julkaistun Vaiheet ja viime syksyllä julkaistun Vaiheet 2 -albumien materiaalia.

Samuli Edelman lisäkeikka

pe 4.9.2020 22.30 35 ticketmaster


Ennakkoliput: https://www.ticketmaster.fi/event/samuli-edelmann-laulut-ja-piano-lippuja/273387

Samuli Edelmann tekee keväällä 2020 viisi tunnelmallista klubi-iltaa yhdessä luottopianistinsa Matti Paatelman kanssa. Laulut & Piano -illoissa kuullaan Samulin rakastetuimpia hittejä kevein sovituksin, sekä vuonna 1997 julkaistun Vaiheet ja viime syksyllä julkaistun Vaiheet 2 -albumien materiaalia.

JUkka Kuoppamäki

to 1.10.2020 19.00 25€ Ticetin kautta

Dave Lindholm soolo

la 7.11.2020 19.00 20 tiicetistä

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Aukioloajat:

Rakkaat asiakkat! Popparin ovet aukesivat toistaiseksi viimeisen kerran 23.3. Toivomme, että kaiken tämän jälkeen voimme taas avata ovet ja kutsua teidät baarille nauttimaan livemusiikista. Pidetään toisistamme huolta!

Keikat alkavat viikolla klo 21.00 ja pe – la 22.30, ellei sivuillamme muuta mainita.

Monday Club alk. 20.00.

Liput ovelta viikolla klo 20.30, viikonloppuisin klo 22.00. Ennakot baarista.

Uudet talon viinit nyt täällä!

Hinnat 22 € / plo tai 4,40 € / 12cl. Tervetuloa maistelemaan!

Vuoden 2016 palkitut

Popparin VIP-pikkujouluissa suoritettiin perinteiset Vuoden valinnat.

Vuoden muusikko:
Lassi Friman (kitara)

Vuoden tulokas:
Aapo Lankinen (rummut, basso)

Palkitut kautta aikojen