Keikat

Perjantain jazzklubi: Jazz Jkl Collective feat. Salla SaarisaloElokuun Perjantain jazzklubilla kuullaan monipuolinen kattaus säveltäjä George Gershwinin tuotantoa. Luvassa on jälleen taattuun tapaan sekä herkkää tunnelmointia että vauhdikasta menoa, ja illan solistina hehkuu loistava nuori laulajatulokas Salla Saarisalo.

Salla Saarisalo on Jyväskylässä ja Helsingissä vaikuttava 25-vuotias jazzlaulaja, musiikkipedagogi ja musiikkituotannon opiskelija. Saarisalo tutustui George Gershwinin tuotantoon suosikkijazzlaulajansa Ella Fitzgeraldin levytysten kautta. Erityisesti Fitzgeraldin tulkitsema George And Ira Gershwin Songbook on muodostunut Saarisalolle tärkeäksi vuosien varrella.

George Gershwin lukeutuu 1900-luvun merkittävimpiin säveltäjiin. Jazz- ja bluesvaikutteet kuuluivat yhdysvaltalaisen Gershwinin orkesterimusiikissa, sekä vastaavasti länsimaisen taidemusiikin vaikutus välittyi hänen musikaaleihin säveltämistä kappaleista, joista monet kappaleet jäivät elämään evergreeneinä ja jazzstandardeina.

Jazz Jkl Collectiven isännöimillä kuukausittaisilla jazzklubeilla kuullaan teemoiltaan vaihtelevaa, tyyliltään perinteistä ja monipuolista jazzmusiikkia. Paikallisista jazzmuusikoista koottu, eri ikäpolvia yhdistävä kokoonpano saa klubi-illoissa vahvistuksekseen kiinnostavia solistivieraita – usein läheltä ja silloin tällöin kauempaakin.

Salla Saarisalo – laulu
Tuomas Paukku – kitara
Marian Petrescu – piano
Pekka Törmänen – basso
Kasper Halttunen – rummut

Tilaisuudessa on 120 hengen yleisörajoitus. Konsertin yhteydessä on mahdollisuus osoittaa tukensa jazzklubin toiminnalle ja muusikoille satsaamalla vapaaehtoiseen kannatuslippuun: lipusta saa halutessaan maksaa vapaavalintaisen, normaalin hinnan ylittävän summan. Lippuja saa ennakkoon baarista ma 10.8. alkaen sekä konserttipäivänä ovelta klo 19 lähtien.

Räsynukke + Suontausta & PuusaariRäsynukke

Räsynukke on vuonna 2011 perustettu jyväskyläläinen akustishenkistä suomenkielistä musiikkia soittava bändi, joka tyylillisesti risteilee folkin ja modernin kansanmusiikin välillä.

Ensimmäinen single joulukuussa 2020 julkaistavalta pitkäsoitolta julkaistiin musiikkivideon kera joulukuussa 2019: Räsynukke – Sinä Iltana https://www.youtube.com/watch?v=OrjM42fz7-Q. Toinen sinkkujulkaisu Tuulien mukana virtaa https://youtu.be/yl-_v3WQgH0 näki päivänvalon koronakevään toukokuussa 2020 ja sitä juhlittiin livestream-keikalla. Nyt on aika juhlia julkaisuja livenä!

Räsynuken musiikki on herkkää, seikkailunhaluista ja dynaamista musiikkimatkailua. Yleisön kertoman mukaan bändi luo keikoillaan intiimin ja helposti lähestyttävän tunnelman. Suvin heleä ja moneen taipuva ääni sekä Hessun perkussiivinen fingerstyle luovat perustan, jota jokainen Räsynuken muusikko omalla instrumentillaan taidokkaasti täydentää.

Laulu – Suvi Uura
Kitara – Hessu Isoniemi (v. 2018 ->)
Perkussiot ja elektroniikka – Jaakko Peltonen
Kontrabasso – Hanna Turunen
Sello – Laura Vähä-Ruona
Viulu – Emmi Tauriainen

Spotify: https://open.spotify.com/artist/1WNddMjMqcghv9Vuak0Q1e?si=puH6MBsmQ_KMY_rRRBlmSQ
Facebook: https://www.facebook.com/Rasynukkeduo
Youtube: https://m.youtube.com/channel/UCcGIjqGcAVf3sgYfDijJB_Q
Instagram: https://www.instagram.com/rasynukkeband/

Suontausta & Puusaari

Suontausta & Puusaari on vuonna 2015 perustettu jyväskyläläinen lauluntekijä/folk -yhtye, joka tallaa omia tunnelmallisia polkujaan laulettujen tarinoiden ja juurevan kielisoiton maailmassa. Muun muassa Yle Radio Suomen taajuuksilla arvostelumenestystä niittänyt esikoisalbumi ”Kasvot kohti aurinkoo” julkaistiin syksyllä 2017, ja samassa yhteydessä muotonsa vakiinnutti myös laajempi keikkakokoonpano.

Popparin keikalla luvassa on maistiaiseksi myös uutta, huolella kypsyteltyä musiikkia!

”Musiikillista kaurakeksiä.” – J. Kosis

Jani Suontausta – laulu, akustinen kitara
Jaakko Puusaari – akustinen kitara, laulu
Tatu Lehto – slide-kitara, bouzouki
Juho Kosonen – mandoliini, tenoribanjo
Hanna Turunen – kontrabasso

Facebook: www.facebook.com/suontaustapuusaari
YouTube: https://www.youtube.com/user/jsuontausta
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1O4Hbu8pZ9ZwEGG0letupw

Pidetään Melodisen popin Musaklubin etkotKuudetta vuotta aloittavan Musaklubin ensimmäinen keikka pidettiin teemalla ”akustista alkuillasta aikuisille”. Viisivuotisen taipaleen kunniaksi aloitamme uuden kauden vähän etuajassa tällä rauhallisella ja melodisella tyylillä alkuperäisen teeman hengessä. Popparibändin kolme solistia herkistelevät mieliballadiensa merkeissä.Popparibändi akustisesti: Inkku Parkkonen, Juha Ahtilinna, Pepe Hämäläinen ja Veksa Nyberg.

Matti Johannes Koivu (yht,työssä Dex Viihde)

la 22.8.2020 20.00 ovi 15/ennakokot Ticketistä


Matti Johannes Koivun ravintola Popparin illassa kuullaan vahva läpileikkaus muusikon koko uran varrelta. Lukuisten radiosuosikkien mies suhtautuu musiikkiin intohimoisesti: ”Musiikin kestävyys punnitaan elävän yleisön edessä. Rakastan live-esiintymisen haastetta; sitä kuinka jännittää ja hirvittää, ja kuinka musiikki parhaimmillaan vapauttaa esiintyjän ja yleisön.” Tervetuloa. Illassa väliaika.

Mighty M & The Cosmic Bandits

Suomen luonto

Suomen luonto

SAMULI EDELMANN – Laulut ja piano

pe 4.9.2020 19.00 35 ticketmaster


Ennakkoliput: https://www.ticketmaster.fi/event/samuli-edelmann-laulut-ja-piano-lippuja/273383

Samuli Edelmann tekee keväällä 2020 viisi tunnelmallista klubi-iltaa yhdessä luottopianistinsa Matti Paatelman kanssa. Laulut & Piano -illoissa kuullaan Samulin rakastetuimpia hittejä kevein sovituksin, sekä vuonna 1997 julkaistun Vaiheet ja viime syksyllä julkaistun Vaiheet 2 -albumien materiaalia.

Samuli Edelman lisäkeikka

pe 4.9.2020 22.30 35 ticketmaster


Ennakkoliput: https://www.ticketmaster.fi/event/samuli-edelmann-laulut-ja-piano-lippuja/273387

Samuli Edelmann tekee keväällä 2020 viisi tunnelmallista klubi-iltaa yhdessä luottopianistinsa Matti Paatelman kanssa. Laulut & Piano -illoissa kuullaan Samulin rakastetuimpia hittejä kevein sovituksin, sekä vuonna 1997 julkaistun Vaiheet ja viime syksyllä julkaistun Vaiheet 2 -albumien materiaalia.

Melodisen popin MUSAKLUBISyksyn ensimmäisessä Musaklubissa toteutetaan kuuntelijoiden toiveita ja uusitaan viimesyksyinen Beatles-ilta. Molemmat setit soitetaan tunnettuja Beatles-melodioita ja tuleehan sinne väliin vähän harvinaisempiakin kappaleita, jopa hauskoja suomennoksiakin. Tyylin mukaisesti myös kaksitoistakielinen kitara soi useassa kappaleessa.Popparibändissä:
Juha Ahtilinna
Pepe Hämäläinen
Veksa Nyberg
Ari Oinonen
Arska Vesterinen
Inkku Parkkonen

Ben Granfeld

Let´s Eppelinin 30-vuotisjuhlakeikka

JYRMY esittää: NJIHE, ABSOLUTE KEY & SATOWHITE

la 26.9.2020 21.30 6/0 (ilmainen sisäänpääsy Jyrmyn jäsenille)


Jyrmy-klubissa soi folkin, elektronisen musiikin ja ambientin kaikuiset ja haikeat sävyt. Täältä saa aistittavaksi koskettavia tunnelmia hämärtyviin iltoihin!

NJIHE on psykedeelista folk-musiikkia Inarijärven pohjoisrannalta. Akustiset kielisoittimet säestävät muun muassa pakkomielteistä ja variksista kertovia tekstejä. Äänitemuodossa njihe tekee pommihyppyjä kummien äänten altaaseen, mutta keikoilla laulut tulevat riisuttuina kuulijapoloisten iholle. njihe julkaisi heinäkuussa 2019 esikois-EP:nsä Rengas puhki ja joulukuussa pitkäsoiton Takaisin nukkumaan.

ABSOLUTE KEY on kaksikasvoinen hahmo – lyhty, jonka lasien läpi hohkaa kahta eri valoa. Kun toinen näistä valoista leimuaa mustanpuhuvan ja raivoisan black metal / noise / industrial -kaaoksen muodossa, heijastelee toinen valo seinille seesteisiä ja rytmikkäämpiä ambient/elektro -kuvioita. Kummankin valon takana on kuitenkin sama liekki: halu ymmärtää ihmisyyttä ja maailmankaikkeutta runouden ja orgaanisuutta tavoittelevan konemusiikin avulla. Tällä kertaa Absolute Key paljastaa rauhallisemmat kasvonsa. Kaikuisien äänimattojen ja hypnoottisten rytmien seassa puhuvat muun muassa Eino Leino ja Kirsi Kunnas.

SATOWHITE on jyväskyläläisen musiikintekijän Sami Siivolan yksi monista musiikkiprojekteista ja se painottuu improvisoituun ja hidastempoiseen ambient-musiikkiin. Satowhiten musiikkia on kuvailtu muun muassa sanoin ”minimalistista kelluvaa kosketinsoitin-ambientia”.

JUkka Kuoppamäki

to 1.10.2020 19.00 25€ Ticetin kautta

Melodisen popin MUSAKLUBI

Valpio freestyle klubi

Sani + Samuli Erkkilä & Elias Kahila Duo

Kolemen bändin ilta

Junior All Star Big Band 20-vuotisjuhlakiertue

MusaklubiExtra

pe 16.10.2020 19.00 25 (liput myynnissä Mesenaatti.me -sivulla vain 17.5. asti)


Koska kevään Musaklubit jäivät ”väliin” tunnetun tilanteen vuoksi, Popparin ystävät haluavat järjestää tukikonsertin suositun musaravintolamme tulevaisuuden turvaamiseksi.

MusaklubiExtra järjestetään perjantaina 16.10. klo 19.00-21.30. Popparibändi esittää klubilaisten suosikkikappaleita ja bändin kolme hienoa solistia vuorottelevat erilaisilla musiikkityyleillä. Musaklubissa vierailleita solistejakin tullaan kuulemaan illan aikana (mm. Antti Kleemola).

Jyväskylän Lyseossa 1964 perustettu Steeples on edelleen hyvässä iskussa ja stemmalaulu toimii komeasti. Ilta huipentuu Steeplesin pitkään settiin jossa kuullaan 60-luvun hittejä riittävästi.

Illassa mukana Ari Oinonen, Pepe Hämäläinen, Arska Vesterinen, Upi Helkovaara, Juha Ahtilinna, Inkku Parkkonen, Antti Kleemola, Eki Paananen…ja muut.

Liput (25 €) tukikonserttiin myydään nyt mesenaatti-kampanjassa ja tuotto menee suoraan Popparille.

Liput: https://mesenaatti.me/1491/korona-aid-pelastetaan-poppari/

Melodisen popin MUSAKLUBI

Dave Lindholm soolo

la 7.11.2020 19.00 20 tiicetistä

MelroseMelrose on vuonna 1981 perustettu rock-yhtye, joka on musiikissaan yhdistänyt perusrockia rockabillyyn ja rock’n’rolliin.

Tämän timanttisen rock-orkesterin edellisestä studiolevystä on kulunut yli kymmenen vuotta, jonka aikana bändi on keikkaillut ahkerasti ja säännöllisesti ympäri maailmaa, pääsääntöisesti kotimaassa. Tämä rock-trio tunnetaankin loistavasta livemeiningistä, joka tehoaa yhä vain faneihin pajasta ja paikasta riippumatta.

Yhtye on myös esiintynyt Aki Kaurismäen elokuvissa Laitakaupungin valot sekä Hamlet liikemaailmassa.

Hiljattain Melrose palasi vuosikymmenen tauon jälkeen studion uumeniin ja yhtyeen uusi, seitsemäs albumi Got It Made julkaistiin 6.2.2015. Albumin tuottajina toimivat Tokelan itsensä lisäksi Lauri Eloranta (Damn Seagulls, Pää Kii) ja Miikka Paatelainen (Scandinavian Music Group, The Latebirds & Kerkko Koskinen Kollektiivi). Levy-yhtiönä toimii Fullsteam Records.

Kevättalvella 2017 yhtye julkaisi uuden herkän I’ll Let You Know -singlen. ”Tässä biisissä on sopivasti Cissee ja vähän Agentsia, eli aika paljon härmää ollakseen meidän. Mut hyvä näin!” Tokela summaa.

Kataisen synttärikeikka

Arttu Takalo

Queen Tribute

A night of celebrating one of the most famous Rock band of all time with all their hit songs. Performed by The Voice of Finland 6 finalist Andrea Brosio, together with his band.

Andrea Brosio – vocals Eero Nurmela – guitars, backing vocals Lauri Leno – bass, backing vocals Juha Hämäläinen – drums Iida Häkli – keyboards, backing vocals
|
https://m.youtube.com/watch?v=rfCw1l0n8C4

Valpio freestyle klubi

Melodisen popin MUSAKLUBI

Kolmen bändin Punk-rock iltamat

Bändit:

7 Stout Clan (JKL/SLN) Kiltteihin verhoutunut kelttipunk-ryhmä iskee jalkoihin ja päähän kuin savuinen saaristoviski. Säkkipilli, banjo ja parrat johtavat tulta tiukan punk-trion tukemana. Tuoppiin tummaa ja tamppaamaan siis! https://spoti.fi/2Wvylel

The Boasters (JKL/TRE) Pub Rock/Street Punk -ryhmän musiikilliset luuvitoset laittavat suun messingille ja pogo-popot pyörimään jaloissa. Yy-Kaa-Koo-Nee sekä Oi! ja vielä kerran Oi! https://spoti.fi/2ZBjKQr

Strum 101 (PRV) Porvoon parhaimmisto napauttaa ytimeen täyslaidallisen Ska-vaikutteista punk-rockia. Bändi valmistelee juuri seuraajaa vuonna 2018 julkaistulle ”Is This Ska” -EP:lle. Näin kovaa ajoa ei edes kannata vastustella joten ”Come Skank With Me”! https://spoti.fi/2DSxJsU

Jesse KaikurantaEnnakkoliput Tiketistä: https://www.tiketti.fi/jesse-kaikuranta-poppari-jyvaskyla-lippuja/67129

Suomen eturivin solisteihin kuuluva Jesse Kaikuranta suuntaa soolo-kiertueelle. Soolo-kiertueella päästään lähemmäs Jesseä, kuin koskaan aiemmin. Valloittavana tulkitsijana tunnettu Kaikuranta kertoo konserteistaan:

”Tein soolo-keikkoja vuonna 2019 ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Syksyllä vierailimme lapissa ruska-kiertueella ja siellä minulle heräsi tunne, että haluan tehdä näitä enemmän. Haluan, että kuulijani pääsevät kokemaan laulut sellaisina, kuin ne on sävelletty: riisuttuna ja arkoina. Herkkinä ajatuksina minun elämästäni. Pianon ja laulun kanssa. Tästä tulee jotain ainutlaatuista. Tervetuloa mukaan!”

Räsynuken levynjulkaisukeikka (+ Suontausta & Puusaari)

Räsynukke

Räsynukke on vuonna 2011 perustettu jyväskyläläinen akustishenkistä suomenkielistä musiikkia soittava bändi, joka tyylillisesti risteilee folkin ja modernin kansanmusiikin välillä.

Ensimmäinen single joulukuussa 2020 julkaistavalta pitkäsoitolta julkaistiin musiikkivideon kera joulukuussa 2019: Räsynukke – Sinä Iltana https://www.youtube.com/watch?v=OrjM42fz7-Q. Toinen sinkkujulkaisu Tuulien mukana virtaa https://youtu.be/yl-_v3WQgH0 näki päivänvalon koronakevään toukokuussa 2020 ja sitä juhlittiin livestream-keikalla. Nyt on aika juhlia julkaisuja livenä!

Räsynuken musiikki on herkkää, seikkailunhaluista ja dynaamista musiikkimatkailua. Yleisön kertoman mukaan bändi luo keikoillaan intiimin ja helposti lähestyttävän tunnelman. Suvin heleä ja moneen taipuva ääni sekä Hessun perkussiivinen fingerstyle luovat perustan, jota jokainen Räsynuken muusikko omalla instrumentillaan taidokkaasti täydentää.

Laulu – Suvi Uura
Kitara – Hessu Isoniemi (v. 2018 ->)
Perkussiot ja elektroniikka – Jaakko Peltonen
Kontrabasso – Hanna Turunen
Sello – Laura Vähä-Ruona
Viulu – Emmi Tauriainen

Spotify: https://open.spotify.com/artist/1WNddMjMqcghv9Vuak0Q1e?si=puH6MBsmQ_KMY_rRRBlmSQ
Facebook: https://www.facebook.com/Rasynukkeduo
Youtube: https://m.youtube.com/channel/UCcGIjqGcAVf3sgYfDijJB_Q
Instagram: https://www.instagram.com/rasynukkeband/

Suontausta & Puusaari

Suontausta & Puusaari on vuonna 2015 perustettu jyväskyläläinen lauluntekijä/folk -yhtye, joka tallaa omia tunnelmallisia polkujaan laulettujen tarinoiden ja juurevan kielisoiton maailmassa. Muun muassa Yle Radio Suomen taajuuksilla arvostelumenestystä niittänyt esikoisalbumi ”Kasvot kohti aurinkoo” julkaistiin syksyllä 2017, ja samassa yhteydessä muotonsa vakiinnutti myös laajempi keikkakokoonpano.

Popparin keikalla luvassa on maistiaiseksi myös uutta, huolella kypsyteltyä musiikkia!

”Musiikillista kaurakeksiä.” – J. Kosis

Jani Suontausta – laulu, akustinen kitara
Jaakko Puusaari – akustinen kitara, laulu
Tatu Lehto – slide-kitara, bouzouki
Juho Kosonen – mandoliini, tenoribanjo
Hanna Turunen – kontrabasso

Facebook: www.facebook.com/suontaustapuusaari
YouTube: https://www.youtube.com/user/jsuontausta
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1O4Hbu8pZ9ZwEGG0letupw

Drink Floyd

Drink Floyd

Jyväskylä Big Band & Osmo Ikonen

Let´s Eppelin/70´s Show

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Aukioloajat:

✨ ma – to   16–04
✨ pe             16–04.30
✨ la              19–04.30
✨ su             23–04

 

Keikat alkavat viikolla klo 21.00 ja pe – la 22.30, ellei sivuillamme muuta mainita.

Monday Club alk. 20.00.

Liput ovelta n. tuntia ennen keikan alkua. Ennakot baarista.

Uudet talon viinit nyt täällä!

Hinnat 22 € / plo tai 4,40 € / 12cl. Tervetuloa maistelemaan!

Vuoden 2016 palkitut

Popparin VIP-pikkujouluissa suoritettiin perinteiset Vuoden valinnat.

Vuoden muusikko:
Lassi Friman (kitara)

Vuoden tulokas:
Aapo Lankinen (rummut, basso)

Palkitut kautta aikojen