Keikat

Backdåår Boyz./Konsan ykkösten tutustumisilta

Jamiavaus tiukassa Doors:n hengessä

Akustista poppia aikuisille

Kesätauon jälkeen melodisen popin musaklubi jatkaa jälleen Popparissa. Solistivieraana koko salin hurmannut upeaääninen Inkku, joka esittää duokumppaninsa Veksan kanssa setin harvinaisempia balladeja. Illan Popparibändin muusikoina soittavat Juha Ahtilinna, Veksa Nyberg, Ari Oinonen, Arska Vesterinen ja Pepe Hämäläinen. Tapaamme siis Popparissa perjantaina 02.09. klo 19.00-21.00, liput 5,00€.

Marian Petrescu & Seppo Muhonen

Frankie boyta yms… Kahden setin verran

Vellamo ja Teatterilesket

Kokkolalainen Vellamo-yhtye otti yhteyttä ja haluasi Jyväskylän seudulle keikalle ja kaveriksi Teatterilesket -duon. Vellamo: www.vellamomusic.com Teatterilesket: www.teatterilesket.fi

THE HOLY + LAZARDS @ Poppari

Yksityistiaisuus

Fiola lämppää & FM64

FM64 on jotain, mitä tässä maassa ei vielä ole. Yhtyeen tunnelmallinen poppi suomenkielisine tarinoineen luo kuulijalleen mielikuvia. Viipyilevää tunnelmaa. Kaihoisia ambientsävyjä.

Tampereelta/Jyväskylästä ponnistava yhtye on varusteltu sekä mies- että naissolistilla – tämä kahden leadlaulajan tuoma monipuolisuus tekee tästä bändistä yhä astetta ainutlaatuisemman. FM64 rikkoo genrerajoja mielellään. Määritelmiä kaipaaville tarjottaneen termi ”atmosfäärinen indiepop”. Kuuntele, niin ymmärrät. Yhtye julkaisi tammikuussa 2016 debyyttisinkkunsa ”Tarvitsen sinua” musiikkivideoineen, jonka vastaanotto on ollut lämpimän positiivinen. Tule paikalle, virittäydy FM64-taajuudelle ja nauti.

Tarvitsen sinua -video: https://www.youtube.com/watch?v=IOMRLjmHSrs

Tutustu: https://www.facebook.com/fm64band/ http://fm64.fi/

Fiola on Tamperelainen tyttötrio, joka soittaa akustista pop-folkia englannin kielellä. Omaperäinen soundi muodostuu omista biiseistä ja vahvasta kolmiäänisestä stemmalaulusta, jota säestää akustinen kitara, viulu sekä basso.

Camilla Sirén – Laulu ja kitara Miisa Asikainen – Laulu ja viulu Jenna Riihinen – laulu ja basso

Black Sabbath-jaminavaus

vocals – Samuli Hannula
drums – Viljami Salo
guitar – Pekka Kämäri
bass – Petteri Vehniäinen

U.Pasanen band & friends

Stand Up Jyväskylä

Kesto 1h 45m.

Stand Up Jyväskylä

Stand Up Jyväskylä

Kat Baloun & Frostbites (USA/Fin)

Akustista poppia aikuisille

Zappa-cover

www.facebook.com/FrankZappaMemorialPancakeBreakfast

SOUL WHAT? Feat. Joonatan Rautio

Joonatan Rautio – saksofoni Mikael Svarvar – laulu, koskettimet Martin Söderbacka – kitara Eevalotta Matikainen – basso Toni Porthén – rummut

Soul What? Feat. Joonatan Rautio on energinen soul/jazz-kvintetti, joka kiertää syksyllä 2016 uuden albuminsa levynjulkaisukeikoilla. Yhtye on toiminut nykyisessä kokoonpanossaan reilun vuoden verran ja saavuttanut ylistäviä kommentteja kaikkialla keikoillaan. Yhtyeen muusikot ovat kovan sarjan ammattilaisia ja tässä yhtyeessä lopputulos on enemmän kuin osastensa summa. Soul What?:n ohjelmisto on kokonaan omaa tuotantoa ja se koostuu tasavertaisesti instrumentaaleista ja englanninkielisistä lauletuista kappaleista. Laulajana yhtyeessä toimii syvällinen tulkitsija ja rytmin taitaja, Mikael Svarvar (mm. Mikael Svarvar Band, YLE FST5 musiikkiohjelmat, Aki Sirkesalon livebändi) Laulamisen lisäksi Mikael soittaa omalla gospelhenkisellä tyylillään sielukkaasti wurlitzeria ja flyygeliä. Yhtyeen vakiovieraan, maamme arvostetuimpiin jazzmuusikoihin lukeutuvan saksofonistin, Joonatan Raution (mm. Nassaun Fasaani , Randy Brecker, Adam Nussbaum, Peter Erskine, Jesse Van Ruller, Jukkis Uotila Band, Jussi Lehtonen Band) käsittelyssä instrumentaalit kappaleet nousevat lentoon. Rumpuja Soul What?-yhtyeessä soittaa persoonallinen ja äärimmäisen energinen Toni Porthén ( mm.Nassaun Fasaani, MP4, Lenni-Kalle Taipale Group, Redrama livebändi, Anna Abreun livebändi) Toni tunnetaan rajoja rikkovasta soitostaan. On varmaa, että luvassa on vauhdikasta menoa ja unohtumattomia hetkiä kun tähän vielä lisätään rohkea basisti/yhtyeenjohtaja Eevalotta Matikainen ja nuori kitaristilupaus Martin Söderbacka sekä pääosin heidän säveltämänsä hienot ja oivaltavat kappaleet, jotka toimivat leikkikenttänä tälle kekseliäälle yhtyeelle.

www.soulwhat.fi www.facebook.com/soulwhatfinland www.twitter.com/soulwhatfinland

Blues Live 2016

Blues Live 2016

Blues Live 2016

Akseli Hiltune

Stand up-koomikko Jacke Björklund

Lasse Hirvi Trio

Lasse Hirvi pno Wade Mikkola b Osmo Blomquist drs

Ossian Smith

Ashton Lane (Trio) from Glasgow & Connor Zwetsch from Tampa Florida

Country music ilta kahden voimakasäänisen naisartistin tädittämänä.

https://www.reverbnation.com/ashtonlanemusic www.ashtonlaneofficial.com https://www.reverbnation.com/connorzwetsch www.connorzwetsch.com https://www.youtube.com/watch?v=g_icbgGMQuM

Ben Granfelt Trio

Ben Granfelt Band on takaisin trio muodossa ja julkaisee lokakuussa uuden studio albumin. Luvassa on paljon jammailu koska se on tärkeä osa BGBn live setissä. ”Soitamme musiikkia suoraan sydämestä ja uskallamme ottaa riskejä keikoilla, jamit ovat spontaaneja mutta biisejä ei pilata niillä”

Miri Miettinen rummut John ”Groovemaster” Vihervä basso Ben Gtanfelt kitara ja laulu

Mirja Mäkelä trio (Jazzliitto)

Mirja Mäkelä Trio . Vuonna 2006 perustettu Mirja Mäkelä Trio esittää pääasiassa laulaja Mirja Mäkelän omaa sävellystuotantoa, joka pohjautuu kotimaisten runoilijoiden teoksiin. Mäkelä on hyödyntänyt sävellystyössään niin Kirsi Kunnaksen, Sanna Karlströmin kuin Heimo Hatakankin runoja. Trioa on kehuttu persoonallisista ja raikkaista sävellyksistään, mielenkiintoisista sovituksistaan ja soitinnuksistaan sekä välittömästä, mutta vangitsevasta tunnelmastaan. Liiderinä Mäkelän ensilevy, englanninkielinen Secret Playground julkaistiin vuonna 2000, joka valittiin heti Helsingin Sanomissa vuoden 2000 mieleenpainuvimpien jazzlevyjen joukkoon. Vuonna 2008 julkaistulla kolmannella Runoisa-albumilla Mäkelä siirtyi kotimaisiin runoihin ja esitteli samalla trionsa, jonka kanssa Mäkelä on jatkanut yhteistyötä Runoisa-levystä lähtien. Samaa trioa kuullaan nyt myös uusimmalla My Hidden Joys -nimeä kantavalla albumilla, jonka trio julkaisi lokakuussa. My Hidden Joys on raikas ja tunnelmallinen kokonaisuus, jolla yhdistyvät soittajien vahvuudet virtuoosimaisina tulkitsijoina sekä herkistä tunnelmista vauhdikkaaseen svengiin vaihtelevat suomenkieliset teokset.

Mirja Mäkelä Trion jäsenet ovat kaikki tuttuja suomalaisen jazzkentän seuraajille eri yhteyksistä. Trion liideri ja vokalisti Mirja Mäkelä on tehnyt pitkän uran laulajana ja säveltäjänä muun muassa JimJamMurMurissa, The Helsinki Koto Ensemblessä sekä Jazzsiskoissa ja oli Sibelius-Akatemiasta valmistuessaan vuonna 1999 Suomen ensimmäinen musiikin maisteriksi valmistunut jazzlaulaja. Mäkelä on myös pidetty opettaja, ja Sibelius-Akatemian jazzosaston opettajapestin lisäksi hän on toiminut Espoon musiikkiopiston pop/jazzlinjan johtajana vuodesta 2007 lähtien. Yhtyeen kitaristina kuullaan suvereenina instrumentalistina ja sielukkaana tulkitsijana tunnettua Teemu Viinikaista, joka on vuosien mittaan soittanut lukuisten huippuyhtyeiden, kuten Jukka Perko Jazztetin, Panu Savolainen Toivon sekä Eero Koivistoisen ja Jukkis Uotilan yhtyeiden riveissä. Trioa täydentää erityisesti sähköbassosaundistaan tuttu Juho Kivivuori, joka on viime vuosina noussut Suomen kysytyimpien basistien joukkoon ja vaikuttanut muun muassa Nassaun Fasaanissa, Ketola Rewiredissa, D-Boosterissa sekä Olli Hirvosen, Joonas Haaviston sekä Aleksi Rannan yhtyeissä. Mirja Mäkelä Trion muusikot luovat yhdessä intiimin ja intensiivisen kokonaisuuden, jonka tunnelmat venyvät herkimmistä sävyistä aina riehakkaaseen improvisointiin asti.

Mirja Mäkelä Trio:

Mirja Mäkelä, laulu Teemu Viinikainen, kitara Juho Kivivuori, kontrabasso
Yhtyeen Facebook-sivut: www.facebook.com/mirjamakelatrio/

Akustista poppia aikuisille

Dorothy Polonium ja Bashing The Raven

Dorothy Polonium

Dorothy Polonium on nelihenkinen alternative/rock/metal -orkesteri Jyväskylästä. Bändi on perustettu alkuvuodesta 2015 ja ensimmäinen neljän biisin EP julkaistiin syyskuussa. Soundcloud: https://soundcloud.com/dorothy-polonium SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/1NqH8pz3lXqdh2sLhmMMQb

Keikkarintamalla olemme tehneet yhteistyötä Jyrmyn ja Nem Agencyn kanssa. Uuden sinkun julkaisimme 21.5. https://m.youtube.com/watch?v=teJ5OpXYRSE

Dorothy Polonium : Suvi Uura – Laulu (Noumena) Markus Taipale – Kitara/laulu (Auermaa) Arto Kettunen – Basso (Auermaa, Unborn Generation) Samuli Saari – Rummut (Code for Silence, Jimmy Wasted)

Bashing The Raven

Bashing The Raven on kesällä 2016 perustettu rockyhtye pääkaupunkiseudulta. Bändin musiikissa kuuluu vaikutteita niin vaihtoehto- ja garagerockin lisäksi bluesista ja punkrockista. Suurimmiksi vaikuttajikseen yhtye listaa mm. yhtyeitä, kuten The Kills, 22-pistepirkko ja The Raconteurs.

Vasta perustetun yhtyeen jäsenillä on jo lähes parinkymmenen vuoden kokemus useista bändeistä ja projekteista.

Tällä hetkellä bändi työstää debyyttijulkaisua, josta saadaan heti alkusyksystä ensimmäinen maistiainen videon muodossa kappaleesta ”Let’s start a house fire”.

Yhtye avaa virallisia sivustoja vasta videon myötä, mutta tällä hetkellä esimakua voi hakea bändin instagram tililtä.

https://www.instagram.com/bashingtheraven/

Akustista poppia aikuisille

The Royal Family – PRINCE-tribuutti! VOL.2

Hovi on palannut ja voi hyvin! Kesällä pidetty railakas muistotilaisuus saa jatkoa vielä pidempänä ja seksikkäämpänä versiona, kun The Royal Family juhlistaa Princen musiikillisia edesottamuksia mittavan uran varrelta.

THE ROYAL FAMILY:
Emma Kuivalainen, voc
Aino Junna, b.voc
Kaisu Tajakka, b.voc
Timo Rantama, guitar
Aaro Laitinen, keys
Hanna Turunen, bass
Paulo Poverini, drums

Opojen ilta

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Ma - to 16 - 03
Pe 16 - 04
La 19 - 04
Su suljettu, paitsi tapahtumapäivinä

Keikat alkavat viikolla klo 21.00 ja pe - la 22.30, ellei sivuillamme muuta mainita.

Monday Club alk. 21.00.

Liput ovelta viikolla klo 20.30, viikonloppuisin klo 22.00. Ennakot baarista.

Uudet talon viinit nyt täällä!

Hinnat 19 € / plo tai 4 € / 12cl. Tervetuloa maistelemaan!

Vuoden 2015 palkitut

Popparin VIP-pikkujouluissa suoritettiin perinteiset Vuoden valinnat.

Vuoden tulokkaat:
Ville Lähteenmäki (sax) ja Arttu Ahovaara (pno)

Vuoden muusikot:
Henriikka Steidel-Luoto (voc), Jaakko Penttilä (gtr)

Palkitut kautta aikojen