Keikat 2019

Melodisen popin MUSAKLUBI

pe 4.1.2019


Uusi vuosi alkaa popparibändin ja illan solistivieraan Seppo Tammilehdon seurassa. Seppo Tammilehto aloitti uransa tamperelaisen Alwari Tuohitorven rumpalina ja laulajana jonka jälkeen hän on tehnyt pitkän uran sooloartistina, säveltäjänä ja sanoittajana ja voittanut mm. Seinäjoen Tangomarkkinoitten sävellyskilpailun. Hän on myös ollut Beatles-musiikkiin erikoistuneen Beat Line bändin laulajana, joten eiköhän niitäkin kappaleita Popparissa kuulla. Seppo on tehnyt myös Veksan kanssa vuosien mittaan duo-keikkoja joten akustista musiikkiakin kuuluu illan teemaan. Popparibändi soittaa omaa suosittua rytmimusiikkiaan ja varmaan kuullaan joitakin kappaleita bändin uuden suosikkisoittimen ukulelen säestyksellä.


Popparibändissä:
Ari Oinonen,
Arska Vesterinen,
Veksa Nyberg
ja Juha Ahtilinna,

klo 19.00-21.00, liput 10€.

Dixie Fried

pe 4.1.2019
Keltinmäen paras Western Swing-yhtye: DIXIE FRIED, tekee keikan ravintola Popparissa perjantaina 4.1.2019.

Energisestä, svengaavasta ja hyväntuulisesta esiintymisestään tunnettu bändi on perustettu 1983. Yhtye on tehnyt satoja keikkoja ympäri suomenmaan ja kolme LP-levyä. Aktiiviaikana 1983-1993 bändi esiintyi niin folk-, blues- kuin rockfestivaaleilla, klubeilla, ravintoloissa ja tanssilavoilla, ollen kaikkialla outo, mutta svengaava ilmiö! Ja vastaanotto oli yleisön joukossa kaikkialla positiivista, vaikka Texasin cowboyjazzia ei näillä leveysasteilla oltu juurikaan kuultu.

Yhtyeellä on peräti kolme soolosoittajaa (tai jopa neljä, silloin kun vakivierailija Peippo ehtii lennähtää mukaan). Viulu, haitari sekä klarinetti/saksofoni tuovat mukavan lisän perinteisten koskettimet-sähkökitara soolosoittimiin. Jyväskylässä yhtye harrasti myös katusoittoa asemakadun ja kauppakadun kulmassa. Yhtyeen musiikissa kuuluu Bob Willsín western swing; Carl Perkinsín rockabilly, ja stemmalaulu on niin korkealla tasolla, että kerran yleisön joukosta tuli kommentti: ”tämähän on kuin the Beatles! ”

Yhtyeessa soittavat:

Timo Lievemaa; laulu ja akustinen kitara.
Tommi Lievemaa: sähkökitara ja laulu
Olli Ranttila rummut ja laulu
Jukka Mäkelä: viulu, kissalauta, huuliharppu ja laulu (sekä tarvittaessa vasaradulcimer)
Petteri Pitkänen: koskettimet ja haitari
Jussi Siukola: kontrabasso
Martti Peippo (vakituinen puhaltajavierailija): saxofonit ja klarinetti.

Tätä herkkua saa harvoin. Hanki lippusi ajoissa!

The Boasters, Terve Hulluus & Nuoret Sankarit

la 5.1.2019

The Boasters


Drinking hard, dressing smart! Pikapuoliin ensimmäisen ep:nsä julkaiseva jyväskyläläistamperelainen The Boasters soittaa määrätietoista Oi!-/katupunkkia, joka on maustettu ripauksella Hurriganesia. Nautitaan oluen ja jalkapallon kanssa. Työviikolle arvoisensa päätös on se, kun pääsee laittamaan kuontalon kuntoon ja nauttimaan kunnon rock ’n’ rollista!

Terve Hulluus


Punkrockia Kuopiosta, ensimmäistä kertaa Jyväskylässä. Yksi 7″ julkaistu ja toinen tulossa vuoden 2019 aikana.Terveiset Jyrki Kataiselle! #hankikamppajaasuntolaina

Nuoret Sankarit


Joensuulaisjyväskyläläinen Nuoret sankarit soittaa ankaraa rokkia perinteitä kunnioittaen, punk asennetta unohtamatta. Bändin äijät on monessa liemessä keitettyjä konkareita, joka näkyykin yhtyeen lavashowssa poikamaisena huumorina ja välillä rajumpanakin kettuiluna. Takataskusta löytyy useita julkaisuja, joista tuorein ”Lassie palaa autoon” -EP on poikinut ”Nuokkareille” kovaa nostetta ja pöhinää alan julkaisuissa. Räyh!


Mika Nuorva ja Soittorasia

ti 8.1.2019
Mika Nuorva ja Soittorasia Ravintola Popparissa ti 8.1. klo 22. Liput 8€ ovelta tai ennakkoon baarista.

Mahtavat Kotton Viitanen & Lady Little lämmittelevät roots-meiningillä n. klo 21 alkaen.

Luvassa vanhoja ja uusia lauluja isolla bändillä ja hyvällä meiningillä. Saattaa koskettaa sielun lisäksi myös tanssijalkaa.

Soittorasiassa:

Anna Voutilainen (saksofoni)
Esko Turpeinen (kitara)
Mikko Pellinen (kosketinsoittimet)
Ilona Rimpilä (basso)
Antti Rintala (rummut).

Mika Nuorva on keskisuomalainen laulaja-lauluntekijä, joka on tullut tunnetuksi viime vuosikymmenellä kolmen, runsaasti radiosoittoa saaneiden soololevyjensä myötä. Nyt ohjelmistossa on pitkän tauon jälkeen myös uutta materiaalia. Mikan uusin single “Linnunradan alla” julkaistiin marraskuun alussa.

Kotisivut: www.mikanuorva.com

Nuorisotyön vapaat jamit

ke 9.1.2019

Maagine + Turskan Barahdus

pe 11.1.2019
Popparissa karistellaan joulukinkut lantioilta kahden hienon bändin voimin. Illan starttaa näiden lakeuksien viihdyttävin baritonisaksofoni -duo, Turskan Barahdus ja sen jälkeen Maagine tarjoilee tykki annoksen tuoretta Suomisoulia.Maagine on Jyväskylässä vuonna 2017 perustettu Suomisoul-yhtye. Nuorten huippumuusikoiden virtuositeetti ja yhteenhitsautunut rytmi, yhdistettynä laulaja Matti Halosen sekä kitaristi Tatu Lehdon nokkelasti kirjoitettuihin biiseihin, luovat yhtyeelle persoonallisen ja raikkaan soundin, jossa kaikuvat jokaisen muusikon omat vaikutteet, kuitenkin yhdistävänä tekijänään syvälle juurtunut groove.

www.facebook.com/maagineband/


Turskan Barahdus turauttelee katusoitettavia instrumentaalikäännös-iskelmiä ja kenties joskus omaakin ohjelmistoa.

https://www.facebook.com/TurskanBarahdus/

Jarkko Martikainen

la 12.1.2019


Kaksi keikkaa samana iltana: klo 19 ja klo 22.30!

Martikainen luo esiintyessään käsin kosketeltavan vahvan musiikkitunnelman, joka puhuttelee kaikenikäistä yleisöä.

Hän on monien kulttuurialojen mies, jonka tärkeimpänä maalina on aina ollut laulunteon, levytysten ja keikkailun kolmiyhteys.

Jarkko Martikainen tunnetaan YUP-yhtyeen säveltävänä ja sanoittavana laulaja-kitaristina 1987–2008. Vuonna 2004 alkaneen soolouran myötä lauluihin on tullut mukaan myös entistäkin pohdiskelevampia sävyjä.

Jarkko Martikainen julkaisi elokuussa 2018 viimeisimmän albuminsa ”Aina auki”, joka oli ilmestyessään virallisen albumimyyntilistan TOP-10 -listalla.


Spotify: Aina auki -albumi

LIPUT TIKETISTÄ:
Klo 19 keikan liput: https://www.tiketti.fi/jarkko-martikainen-poppari-jyvaskyla-lippuja/58599

Klo 22.30 keikan liput: https://www.tiketti.fi/jarkko-martikainen-poppari-jyvaskyla-lippuja/58600

Jarkko Martikainen Soolo

la 12.1.2019


Kaksi keikkaa samana iltana: klo 19 ja klo 22.30!

Martikainen luo esiintyessään käsin kosketeltavan vahvan musiikkitunnelman, joka puhuttelee kaikenikäistä yleisöä.

Hän on monien kulttuurialojen mies, jonka tärkeimpänä maalina on aina ollut laulunteon, levytysten ja keikkailun kolmiyhteys.

Jarkko Martikainen tunnetaan YUP-yhtyeen säveltävänä ja sanoittavana laulaja-kitaristina 1987–2008. Vuonna 2004 alkaneen soolouran myötä lauluihin on tullut mukaan myös entistäkin pohdiskelevampia sävyjä.

Jarkko Martikainen julkaisi elokuussa 2018 viimeisimmän albuminsa ”Aina auki”, joka oli ilmestyessään virallisen albumimyyntilistan TOP-10 -listalla.


Spotify: Aina auki -albumi

LIPUT TIKETISTÄ:
Klo 19 keikan liput: https://www.tiketti.fi/jarkko-martikainen-poppari-jyvaskyla-lippuja/58599

Klo 22.30 keikan liput: https://www.tiketti.fi/jarkko-martikainen-poppari-jyvaskyla-lippuja/58600

Frank Zappa Memorial Pancake Breakfast ( One Size Fits All )

pe 18.1.2019


15 vuotta Zappaa: FZMPB plays One Size Fits All


Vuonna 2004 perustettu Frank Zappa Memorial Pancake Breakfast juhlistaa 15­-vuotista taivaltaan tekemällä viiden konsertin mittaisen kiertueen alkuvuonna 2019. Kiertueella yhtye esittää Zappan One Size Fits All -levyn kokonaisuudessaan, muiden Zappa-klassikoiden lomassa. Yhtye esiintyy Popparissa nyt kolmatta kertaa.

Harvakseltaan keikkaileva yhdeksänhenkinen yhtye on esiintynyt aiemmin mm. Saksassa Zappanale-festivaaleilla 2008, sekä Keitelejazzien pääkonsertissa 2011 ja 2016. Keskisuomalainen arvioi Lutakon konserttia joulukuussa 2012 näin: ”Supisuomalainen Frank Zappa Memorial Pancake Breakfast omistautuu sitkeästi mestarin musiikille, ja tekee sen vakuuttavan kunnianhimoisesti, mutta samalla myös Zappan usein rasvaiseksi äityneellä huumorilla ilakoiden…näin huolella rakennetun produktion tuominen Suomen keikkapaikoille on melkoinen kulttuuriteko.”

Frank Zappa Memorial Pancake Breakfast on

Antti Koivula (laulu)
Janne Toivonen (trumpetti)
Petteri Hietamäki (saksofoni)
Heikki Tuhkanen (pasuuna)
Olli Kari (marimba, vibrafoni)
Iikka Kotaja (koskettimet, laulu)
Mikko Enqvist (kitara)
Antti Kivimäki (basso, laulu)
Joni Leino (rummut)

femme balba + Huuma

la 19.1.2019


Pöytälaatikkolaulut ja uskallus saivat bensaa liekkeihinsä oikeassa seurassa.
Ajan viimein tultua kypsäksi muodostui femme balba. Räävittömän räyhäkästä energiaa ja pelotonta, suoraa tekstiä korvamatomelodioilla elämän epäkohdista ja epäoikeudenmukaisuudesta, suurista suruista ja iloista. femme balban musiikissa yhdistyvät kippeet tekstit ja keppeet melodiat.

”Mikä mussa sua pistää vituttaa, On etten pelkää mitään sun sanomaa. Pistäppä vaikka huoritellen Kun argumentit sulta loppuu kesken.”

Emma Balbatsu – Laulu
Eero Salonlahti – Kitara
Jaakko Penttilä – Kitara
Kalle Saarelma – Basso
Aaro Laitinen – Synat
Vili Kallonen – Rummut


Huuma on viidestä kaveruksesta koostuva bändi, joka tarjoilee monipuolista ja iloisen tanssittavaa suomipop/rockia. Biisit ovat koskettavia tarinoita elämän iloista ja suruista puettuna kauniiseen melodiaan. Bändin musiikki syntyy yhdessä tekemisen ja soittamisen ilosta.

Aleksi Nissi – Laulu + kitara
Kim Miettinen – Kitara
Väinö Liinamaa – Basso
Jukka Puolakka – Rummut
Pauliina Puustinen – Koskettimet

Jazz Jkl Live: Antonio Flinta Quartet

to 24.1.2019


Jazz Jkl Live -konserttisarjan kevätkausi käynnistyy lämpimällä eurooppalaisella tuulahduksella, kun Popparissa konsertoi italialainen Antonio Flinta Quartet. Huippuvierailu on osa yhtyeen kahdeksalle paikkakunnalle ulottuvaa Suomen-kiertuetta. Konsertti toteutetaan yhteistyössä Joensuun Jazzkerho -76:n kanssa, jonka järjestämillä keikoilla yhtye vieraili Suomessa muutama vuosi sitten.

Chilessä syntynyt ja vuodesta 1993 Italiassa asunut pianisti-säveltäjä Antonia Flinta on tehnyt pitkää kansainvälistä uraa omien yhtyeidensä kanssa. Flintan johtama trio laajeni kvartetiksi vuonna 2008, ja tällä kokoonpanolla levytyksiä on tehty kolme.

Kvartetin ohjelmisto koostuu Flintan puhuttelevista sävellyksistä. Monipolvisten sävellysten ohella kvartettikokoonpanon yhteissoiton intensiivinen vuorovaikutus ovat yhtyeenjohtajalle keskeisiä välineitä musiikin tekstuurien ja värien tutkimiseen. Flintan musiikissa vahva groove ja lyyrinen vapaan tilan käyttö ovat molemmat läsnä. Tuloksena on hienoa eurooppalaista jazzia mukavasti yllättävinkin maustein.

Antonio Flinta – piano
Luciano Orologi – tenori- ja sopraanosaksofoni
Roberto Bucci – kontrabasso
Claudio Gioannini – rummut

”Flinta is certainly one of those rare performers who are able to balance musical skills with heartfelt performances, going for a modern jazz twist that has a wide variety of new ideas.” –JazzCorner.comhttps://www.antonioflinta.com/

Läskit Lokit & Konstaog

pe 25.1.2019


Läskit Lokit

Jyväskyläläislähtöinen Läskit Lokit julkaisi uuden ”Maailman Kovin” -EP:n marraskuussa. EP:n tuotannosta vastaa Pielmann ja kappaleilla vierailee Isse-Pappa, Rekami ja Suomen paras DJ Yollu. Koko kansan haittalinnut saapuvat julkaisukiertueellaan kotikulmille Jyväskylän Poppariin perjantaina 25.1.

https://www.facebook.com/laskitlokit

Konstaog

”Mulle musiikki ja räppääminen on terapiaa. Se on tapa käsitellä asioita ja samalla ylittää itsensä heittämällä teknisiä riimejä ja flow-kikkailuja. Nykyään mun käsitys siitä, miksi mä räppään on muuttunut paljon.

Mä haluan kertoa ihmisille elämästä, sen hyvistä ja huonoista puolista ja siitä mikä mulle on tärkeetä. Jos ees yks ihminen löytää samaistuttavia asioita mun biiseistä ja alkaa mahdollisesti ajattelemaan/kyseenalaistamaan omaa toimintaansa ja maailmaa ylipäätään, mun tehtävä ”räppärinä” on suoritettu. Mulla on ollut aina tarve vaikuttaa ja musiikki on selvästi se kanava, minkä avulla mä pystyn siihen parhaiten.”
-Konstaog

https://www.facebook.com/konstaog

Victoriani & Entäs Peltonen

la 26.1.2019


Keski- ja Etelä-Suomen parhaat indiebändit, Victorian ja Entäs Peltonen?, luovat täydellisen illan klo 22.30 Jyväskylän Popparissa!

Vuonna 2013 perustettu Entäs Peltonen? sekoittaa suomenkieliseen kitarapoppiinsa aimo annoksen funkfiilistelyä sekä rockvaikutteita.

https://www.facebook.com/entaspeltonen/
https://www.instagram.com/entaspeltonen/
https://open.spotify.com/artist/5yZcaFctThsrvk6uPOtZ8U

Victorian on päräyttävää englanninkielistä indierockia, joka tarjoaa vivahteita menneiltä vuosikymmeniltä aina diskosta ja popista hard rockiin asti. Vauhtia tai tunnelmaa ei tule puuttumaan.

https://www.facebook.com/victorianjkl/
https://www.instagram.com/victorianjkl/
https://open.spotify.com/artist/6u3kqjjpfsNL8BSKc6tAKw?si=CUxSueevTMKElQ1TdlScag

Lassi Friman Quartet

to 31.1.2019


Lassi Friman Quartet perustettiin alkuvuodesta 2018, alun perin tutkintokonserttia varten. Nyt yhtye tekee paluun Popparissa 31.1. Illan ohjelmisto sisältää Lassi Frimanin sävellyksiä sekä monipuolisen kattauksen jazz-standardeja.

Kokoonpano luottaa perinteiselle jazzille tyypilliseen akustiseen äänimaailmaan, jättäen paljon tilaa improvisaatiolle, omalle näkemykselle ja yhtyeen jäsenten väliselle kommunikaatiolle.

Lassi Friman – Kitara
Juho Leppänen – Piano
Hanna Turunen – Kontrabasso
Markus Snellman – Rummut

Melodisen popin MUSAKLUBI

pe 1.2.2019


Musaklubin teemana tänä iltana on 50-luvun rock ja 60-luvun alun pop-musiikki. Se on aika jolloin nykymuotoinen pop-henkinen rytmimusiikki alkoi kehittyä ja vallata maailman nuorison. Siltä ajalta löytyy monia helmiä jotka on levytetty uudestaan monia kertoja ja niitä esitetään jälleen tänä iltana. Lokakuussa alkanut bändin jäsenten omat valinnat jatkuvat helmikuussa Veksan valinnoilla.

Popparibändi
Pepe Hämäläinen
Veksa Nyberg
Juha Ahtilinna
Arska Vesterinen
Ari Oinonen.

Klo 19.00-21.00, liput 10€.

APPA Music Show

pe 1.2.2019


Suomen paras Abba-tribuuttibändi APPA Music Show nousee jälleen Popparin estradille! Tanssijalan vipatuksen takaa niin vanhat tutut hitit kuin myös vähemmän tunnetut Abban mestariteokset. Glitterit niskaan, teryleenit jalkaan ja sinistä luomiväriä naamaan. Näistä aineksista muodostuu viihdyttävä ilta, koska you can dance, you can jive, having the time of your life!

Agnetha: Heidi Luck
Frida: Anne-Mari Hakala
Björn / kitara: Esko Turpeinen
Benny / koskettimet: Mikko Pellinen
Rutger / basso: Tapani Vaahervaara
Per / rummut: Jani Lahtinen

APPA show for family

la 2.2.2019


Suomen paras Abba-tribuuttibändi APPA Music Show nousee jälleen Popparin estradille! Tanssijalan vipatuksen takaa niin vanhat tutut hitit kuin myös vähemmän tunnetut Abban mestariteokset. Glitterit niskaan, teryleenit jalkaan ja sinistä luomiväriä naamaan. Näistä aineksista muodostuu viihdyttävä ilta, koska you can dance, you can jive, having the time of your life!

Agnetha: Heidi Luck
Frida: Anne-Mari Hakala
Björn / kitara: Esko Turpeinen
Benny / koskettimet: Mikko Pellinen
Rutger / basso: Tapani Vaahervaara
Per / rummut: Jani Lahtinen

APPA Music Show

la 2.2.2019


Suomen paras Abba-tribuuttibändi APPA Music Show nousee jälleen Popparin estradille! Tanssijalan vipatuksen takaa niin vanhat tutut hitit kuin myös vähemmän tunnetut Abban mestariteokset. Glitterit niskaan, teryleenit jalkaan ja sinistä luomiväriä naamaan. Näistä aineksista muodostuu viihdyttävä ilta, koska you can dance, you can jive, having the time of your life!

Agnetha: Heidi Luck
Frida: Anne-Mari Hakala
Björn / kitara: Esko Turpeinen
Benny / koskettimet: Mikko Pellinen
Rutger / basso: Tapani Vaahervaara
Per / rummut: Jani Lahtinen

Jyväskylän Talvi – Winter Jazz ’n Jam

ti 5.2.2019
Jyväskylän Talvi -kulttuuritapahtuman avajaispäivänä Popparissa tunnelmoidaan jamien merkeissä. Tervetuloa todistamaan musiikillista heittäytymistä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita! Houseband avaa jamit, minkä jälkeen lava on vapaa halukkaille jammailijoille.

Vapaa pääsy!

Lassi Friman – kitara
Melik Turunen – kontrabasso
Touko Ruokolainen – rummut

Jyväskylän Talvi: Tribute to Billie Holiday – Sini Pajunen & The Petrescu Brothers

ke 6.2.2019


Billie Holiday-tribuutti saapuu jälleen Poppariin osana Jyväskylän talvi-tapahtumaa!

Luvassa Billie Holidayn rakastetuimpia ja koskettavimpia jazzkappaleita – harvinaisuuksia unohtamatta. Tummaääninen laulajatar Sini Pajunen tulkitsee rankan elämän eläneen Lady Day´n jazzmaailman klassikoiksi muodostuneita lauluja Petrescun virtuoosiveljesten säestyksellä. Rummuissa nuori lahjakkuus Kasper Halttunen.

Sini Pajunen – laulu
Marian Petrescu – piano
Mihai Petrescu – basso
Kasper Halttunen – rummut

Jyväskylän Talvi & MAURISEN AKAN POIKA

ke 6.2.2019
Niin hentoinen runous, kuin myös maaninen humppajyrääminen kietoutuu yhdeksi kokonaisuudeksi Maurisen Akan Pojan esityksessä. Karjalaista murhevalssia, balkanilaista räkähumppaa ja pehmeää keinumisjatsia, tämä on tanssiorkesteri laskuhumalaisesta unesta. Ja sitä paitsi, bändi missä on puhaltimia ja viulu, sellainen on aina hyvä.

https://www.facebook.com/MaurisenAkanPoika/

Maurisen Ankan Poika Spotifyssä

Jyväskylän Talvi & Paleface ja Laulava Unioni sekä MC Kajo ja Vicci

to 7.2.2019
Laulu ottaa kantaa –klubi esittelee tunnettuja ja tuntemattomampia esiintyjiä, jotka eivät arastele ottaa kantaa lauluissaan. Jyväskylän Popparissa kuullaan amerikansuomalaisia työväenlauluja ja kantaaottavaa räppiä.

Laulava Unioni esittää vanhoja amerikansuomalaisia IWW-liikkeen lauluja viime vuosisadan alusta. Yhtyeen solisti on Karri Paleface Miettinen. Paleface esittää klubilla lisäksi oman soolomateriaalia sisältävän setin.

MC Kajo on räpin kolminkertainen suomenmestari, joka tunnetaan mm yliluonnollisista freestyle-kyvyistään sekä kantaaottavista sanoituksistaan. Vicci on kokkolalainen lumoavasta äänestään tunnettu laulaja, lauluntekijä ja tuottaja.

Klubi on osa Jyväskylän Talvi -tapahtumaa ja se on ilmainen. K-18.

PALEFACE: https://www.facebook.com/PalefaceOfficial/

LAULAVA UNIONI: https://www.facebook.com/Laulava-Unioni-580929958957776/

MC KAJO: https://www.facebook.com/kajoraps/

TYÖVÄEN KULTTUURITAPAHTUMA JYVÄSKYLÄN TALVI: https://www.facebook.com/Työväen-kulttuuritapahtuma-Jyväskylän-Talvi-ry-1931475573546750/

The Breed plays PEKKA POHJOLA@ JYVÄSKYLÄN TALVI

pe 8.2.2019


The Breed on esittänyt Pekka Pohjolan musiikkia menestyksekkäästi kotimaamme festivaaleilla, konserttisaleissa ja klubeilla. The Breedin jäsenet ovat Emma-palkittuja ja -ehdokkaita, mm. Steve Vain, Mike Keneallyn, Absoluuttisen Nollapisteen, maailmanmusiikin ja sinfonisen musiikiin virtuoosimuusikoita. He esittävät Pekka Pohjolan musiikkia tuomalla oman persoonallisen lisänsä Pohjolan ikuisiin säveliin.

Kokoonpanossa ovat kotimaamme eturivin monipuoliset, tyylien muutoksien taitavat virtuoosimuusikot, jotka esiintyvät niin kotimaassa kuin muualla Pohjoismaissa ja Euroopassa.

Jaan Wessmann, basso
Aki Lääkkölä, kosketinsoittimet
Niko Ronimus, lyömäsoittimet
Ville Ojanen, viulu
Jukka Iisakkila, kitara, piano

Jukka Iisakkila on monipuolinen muusikko-kitaristi-instrumentalisti, kansainvälisesti tunnettu kapellimestari ja mm. Steve Vain arvostettu yhteistyökumppani.

Jaan Wessman on laaja-alainen multi-instrumentalisti, jonka lukuisiin kansainvälisiin yhteistyökumppaneihin lukeutuvat niin Mike Keneally (Frank Zappa) kuin Marco Minnemann, Paleface ja Jonne Aaron sekä lukuisat muut.

Aki Lääkkölä on tunnettu Absoluuttisesta Nollapisteestä, Niko Ronimuksen taidot ovat kysyttyjä kotimaamme orkesteissa ja yhtyeissä. Ville Ojanen on rokkaavan maailmanmusiikin kansainvälisellä huipulla toimiva viulisti-säveltäjä.

Jyväskylän Talven 50v. Juhlakonsetti & Agit Propin Monna Kamu Sinikka Sokka ja Ertri Ojanen

la 9.2.2019


ENNAKKOMYYNTI: https://www.tiketti.fi/jyvaskylan-talven-juhlakonsertti-popparissa-poppari-lippuja/59445

Jyväskylän Talven perustamisen 50-vuotisjuhlakonsertti tarjoaa työväenperinteitä, nostalgiaa ja tanssijalan vipatusta sekä tietenkin loppu-illan maanista rock-menoa. Tarjolla on leveä kirjo musiikin riemua puhallinorkesterista, iskelmä-rockin ja taistolaisen laululiikkeen kautta kohti matalan basson ja villien syntetisaattoreiden rock-riemua. Liput kannattaa varata ennakkoon tiketistä sillä paikkoja on rajatusti.


Esiintyjät:

SOITTOKUNTA KAJASTUKSEN SEITSIKKO

Vuonna 1891 perustettu Jyväskylän työväenyhdistyksen soittokunta Kajastus jatkaa yhdistyksen yli satavuotista soittokuntaperinnettä. Puhallinmusiikin, soittokuntien ja työväenperinteen ystäville!

SUOMEN LUONTO

Jyväskyläläinen Suomen luonto -yhtye tarjoilee melodramaattista ja korkealentoista iskelmään taipuvaa rockia.

AGIT PROPISTA TUTUT MONNA KAMU JA SINIKKA SOKKA SÄESTÄJÄNÄÄN EERO ERTSI OJANEN

Agit Propista tutut Monna Kamu, Sinikka Sokka ja Ertsi Ojanen vievät kuulijansa 1970-luvun poliittisen laululiikkeen tunnelmiin. 1970-luvulla Agit Prop -yhtye painoi nimensä suomalaisen musiikin historiaan vasemmistolaisen laululiikkeen kirkkaanpunaisena johtotähtenä. Myös Jyväskylän Talvessa yhtye esiintyi useita kertoja. Agit propin rohkeasti kantaaottavat ja syvästi humaanit kappaleet kuten ”Natalia” , ”Che Guevara”, ”United Fruit” tai ”Allendelle”, saavat yhä uusien sukupolvien sydämet syttymään. Popparin ja Jyväskylän Talven musiikin ystävillä on nyt ilo saada kuulla Agit Propin musiikkia yhtyeen alkuperäisten jäsenten Monna Kamun ja Sinikka Sokan esittäminä. Solisteja säestää Agit Propia säestänyt sekä yhtyeelle lukuisia kappaleita säveltänyt Eero ”Ertsi” Ojanen. Ainutkertainen tilaisuus.

Ertsi Ojanen – piano
Monna Kamu – laulu
Sinikka Sokka – laulu


MUUAN MIES -YHTYE

Villisti tanssituttava ja iloa ympärilleen levittävä Muuan Mies -yhtye on yli kymmenvuotisen historiansa aikana tullut tunnetuksi erityisesti hulvattomista live-vedoistaan. Reggaevaikutteista rytmimusiikkia ja iskelmällistä rockia yhdistelevä yhtye esittää kappaleita ruoanlaitosta ja liikakalastuksesta rakkauselämän tragikoomisiin kuvauksiin.

Ismo Puhakka – laulu
Lauri Sintonen – kitara
Mikko Leinonen – basso
Arwi Lind – rummut
Risto Ylihärsilä – koskettimet


RISTO

Suomalaisen vaihtoehtoisen rockin kirkkaimpiin tähtiin kuuluvan, Emma ja Teosto -palkitun Riston soolo-setti venyttää muusikon taiteellisen ilmaisun äärirajoille, ja niiden yli. Kyyneliin pudottavan herkkyyden ja maanisen menon vuoristorataa pitkin Risto kuljettaa kuulijansa syntetisaattori-todellisuuteen jossa kaikki tuntuu mahdolliselta.

Risto Ylihärsilä – laulu ja koskettimet

Gradian pop/rock -työpajan keikka!

ti 12.2.2019
Tiistai-iltana Popparin lavan valtaa Gradian pop/rock -työpaja, joka soittaa musiikkia laidasta laitaan eri vuosikymmeniltä.

LAVALLA:

Tommi Männikkö – rummut
Eve Kaskela – basso
Tuomas Eronen – kitara/koskettimet
Veikka Holma – kitara
Antti Saarinen – kitara
Nea Vilhuniemi – laulu/koskettimet:
Saara Östman – laulu/koskettimet

Vapaa pääsy!

Sini Pajunen & Marian Petrescu

pe 15.2.2019
Jazz standardeja lämmöllä

Hyvät Ihmiset + Herra Pietiläinen & Lempeät keinot

la 16.2.2019
Lauantaina lava täytyy kahdesta kovasta kotimaisesta, kun Herra Pietiläinen & Lempeät keinot sekä Hyvät Ihmiset sulauttavat jyväskyläläis- ja helsinkiläissyntyiset sulosävelensä yhdeksi sykkiväksi harmoniaelimeksi.

SOITTOAJAT / SHOWTIMES

22:30 Hyvät Ihmiset
23:30 Herra Pietiläinen & Lempeät keinot

Hyvät Ihmiset on Helsinkiläinen 5-henkinen, jossain Mars Voltan ja Tuula Amberlan välimaastossa seilaava suomenkielinen laatuyhtye. ”Hyvikset” on tänä vuonna äänittänyt nimeään kantavan LP:n, joka julkaistaan joulukuussa 2018.

https://www.facebook.com/hyvatihmisetofficialHerra Pietiläinen & Lempeät keinot -yhtyeessä soittavat Herra Pietiläinen, Petrus Piironen, Esa Starck ja Jyrki Virta. Viimeisin julkaisu on levy ”Miljoonien muistojen taideteos”, joka julkaistiin alkuvuodesta 2018. Rokki soi myös vuonna 2019. Mukana uusia, kovia biisejä.

Miljoonien muistojen taideteos spotifyssä: https://open.spotify.com/album/3J64s7nFcCP6OzOMfX4A0m

Kitara tutuksi! -workshop

ti 19.2.2019


Kiinnostaako kitaransoitto? Uuden tiedon hankkiminen soittimista vahvistimista ja efekteistä? Miten valita itselle sopiva soitin? Missä voi opiskella musiikkia? Näihin, ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen Kitara tutuksi -workshopissa!

Antti Viljamaa, Ville Viertola ja Lassi Friman opiskelevat musiikkipedagogeiksi Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa. Kitara tutuksi! on heidän perustamansa projekti, jossa he jakavat keikkailusta ja opetuksesta saamaansa tietoa kaikille aiheesta kiinnostuneille!

Illan ohjelma sisältää esitelmät mm. soittimista ja oheislaitteista. Itselle sopivan soittimen valinnasta ja musiikin opiskelusta itsenäisesti tai kouluissa. Musiikkiesityksiä eri tyylilajeista sekä kitaroiden, vahvistimien ja efektien testaamista kaikille halukkaille.

Vapaa pääsy!

OK:KO

to 21.2.2019
OK:KO on rumpali Okko Saastamoisen johtama yhtye, joka on jo lyhyessä ajassa ehtinyt nousta kotimaisen skenen livesuosikiksi. Kovassa nosteessa oleva nuori kvartetti julkaisee uuden levynsä Syrtti 22. helmikuuta We Jazz Recordsin kautta.

Vahvan kakkosalbuminsa myötä odotettavissa on, että bändi nousee musadiggareiden tietoisuuteen myös muualla – niin omaperäinen ja samalla tarttuva yhtyeen visio jazzmusiikista on.

OK:KO-yhtyeessä Saastamoisen ohella soittavat myös Alder Egosta tuttu saksofonisti Jarno Tikka, pianisti Toomas Keski-Säntti ja tämän vuoden We Jazz -festivaalin Rising Star -palkittu basisti Mikael Saastamoinen.

Vesa Aaltonen Proge Band

pe 22.2.2019
TASAVALLAN PRESIDENTTI -yhtye perustettiin tasan 50 vuotta sitten (-69). Sen peursti kitaristi Jukka Tolosen kanssa rumpali Vesa Aaltonen.

Aaltonen on pitkänlinjan muusikko, jonka uralle mahtuu keikkoja laidasta laitaan. Häneltä on usein kysytty, josko häneltä löytyisi bändiä, joka soittaisi vanhaa ”Suomi Progea”. Tästä syystä pari vuotta sitten syntyi ajatus muiden keikkojen ja konserttien ohella kasata nuorista loistavista ammattimuusikoista ryhmä, joka tarjoaa parhaita paloja bändeistä, joissa hän on ollut mukana.

Vesa Aaltonen proge -bandin musiikki koostuu pääasiassa 70-80 luvun Tasavallan Presidentin, Jukka Tolosen, The Groupin, Pekka Pohjolan, ja suomalais-ruotsalaisen Made In Sweden yhtyeiden tuotannosta.

V.A. Progeband on kiertänyt maata progehenkisissä tapahtumissa mm. Pori Jazz 2017 ja Keitele Jazz 2018.

Lavalla:

Vesa Aaltonen – rummut
Jari Heino – basso
Jere Haakana – kitara
Juha Kuoppala – Keyboards
Max Zenger – saxofoni, huilu


Vesa Aaltonen Proge Band

pe 22.2.2019
TASAVALLAN PRESIDENTTI -yhtye perustettiin tasan 50 vuotta sitten (-69). Sen peursti kitaristi Jukka Tolosen kanssa rumpali Vesa Aaltonen.

Aaltonen on pitkänlinjan muusikko, jonka uralle mahtuu keikkoja laidasta laitaan. Häneltä on usein kysytty, josko häneltä löytyisi bändiä, joka soittaisi vanhaa ”Suomi Progea”. Tästä syystä pari vuotta sitten syntyi ajatus muiden keikkojen ja konserttien ohella kasata nuorista loistavista ammattimuusikoista ryhmä, joka tarjoaa parhaita paloja bändeistä, joissa hän on ollut mukana.

Vesa Aaltonen proge -bandin musiikki koostuu pääasiassa 70-80 luvun Tasavallan Presidentin, Jukka Tolosen, The Groupin, Pekka Pohjolan, ja suomalais-ruotsalaisen Made In Sweden yhtyeiden tuotannosta.

V.A. Progeband on kiertänyt maata progehenkisissä tapahtumissa mm. Pori Jazz 2017 ja Keitele Jazz 2018.

Lavalla:

Vesa Aaltonen – rummut
Jari Heino – basso
Jere Haakana – kitara
Juha Kuoppala – Keyboards
Max Zenger – saxofoni, huilu


Moonshine Gold

la 23.2.2019
Moonshine Gold on brittiläis-suomalainen kokoonpano, joka soittaa tunnettuja rock- ja popklassikoita alkaen 60-luvulta aina näihin päiviin saakka.

Bändissä laulaa Colchesterissa Britanniassa asuva laulaja Gary Reakes ja muut muusikot ovatkin vanhoja tuttuja Popparin soittajia.

Gary Reakes (Voc)
Miika Tarvainen (Gtr & voc)
Juha-Antti Helama(bass)
Jyrki Lindlöf (keyboards)
Pasi Pekkarinen (drums)

Teatteri Eurooppa 4

ke 27.2.2019


Teatteri Eurooppa Neljän huipputaitava ja monipuolinen ammattilaisbändi pääsee kerrankin soittamaan mielimusiikkiaan ja ihan mitä haluaa! Illan ohjelmisto muodostuu fiiliksen mukaan ja myös yleisön toiveita kuunnellaan. Luvassa on niin kotimaista kuin ulkomaistakin materiaalia hempeästä jytinän kautta kokeelliseen. Tyylilajeja on joka lähtöön iskelmästä ja popista aina rockiin, funkiin ja jazziin asti: mikään musiikin laji ei ole vierasta tälle huipputiimille!

TE4 Band:

Toni Lepistö, koskettimet
Antti Parviainen, kitara
Kalle Saarelma, basso
Jaakko Tabell, rummut

Solistit:

Maiju Jokinen
Tommi Niemi
Jari Silventoinen
Neija Välilä

Vapaa pääsy!

Hess (DK) Winter (FIN) Huntley (USA) Trio

to 28.2.2019
WINTER HESS HUNTLEY TRIO

Trion perusvire on maalailevan lyyrinen, mutta jämäkkyyttäkin löytyy tarvittaessa. Yllättävyys on juuri tämän bassottoman trion vahvuus.

Niklas Winterin ja Emil Hessin yhteistyö johtaa aina 90-luvun alkuun, kun nämä kaksi muusikkoa opiskelivat Bostonissa mainekkaassa Berklee College of Musicissa. Siellä he perustivat Scandinavian Jazz Quartet -yhtyeen, joka teki yhteensä kolme albumia.

Yhteistyö on jatkunut saumattomasti aina tähän päivään asti ja uusin levy ”You” ilmestyi syyskuussa 2018. Winterin ja Hessin lisäksi albumilla soittaa Richard Huntley New Yorkista. Huntley on Winterille ja Hessille vanha tuttu jo 20 vuoden takaa erilaisista muista kokoonpanoista.Huntley Trio tekee uuden ‘You’-levyn kunniaksi kiertueen helmi-maaliskuussa. Luvassa materiaalia levyltä sekä uusia/vanhempia sävellyksiä.

Emil Hess (DK) – tenori saksofoni & bassoklarinetti
Niklas Winter (FIN) – kitara
Richard Huntley (USA) – rummutHess Winter Huntley uusi albumi ”You” spotifyssa https://open.spotify.com/album/6s70D6pGuaIEs7E7XzDmXW?si=ZrnPgKQATnaExXNTyanbhw

http://www.niklaswinter.com
http://emilhess.dk
http://www.rlhuntley.com/rlhuntley.com/home.html

Melodisen popin MUSAKLUBI

pe 1.3.2019


Maaliskuun Musaklubissa tanssitaan ja kuunnellaan suomalaista musiikkia, iskelmää, poppia ja jalkaan sopivaa rytmimusiikkia. Vierailevana solistina on Helena, joka tulkitsee tyylikkäästi Lailaa, Carolaa, Paulaa ja Virveä. Illan toisena solistina Juha, joka tulkitsee mm. Kirkaa ja Dannya, joten suomimusiikin helmet soivat Musaklubissa.

Popparibändi:
Ari Oinonen
Juha Ahtilinna
Eki Paananen
Arska Vesterinen.

Klo 19.00-21.00, liput 10€.

Päättömät EP-kiertue + Nuppu Oinas

pe 1.3.2019
Päättömät

Päättömät on tamperelainen modernin bändivetoisen poprockin nimeen vannova yhtye! Päättömien keikoilla on aitoa vaaran tuntua, kitaristi juoksee pitkin tanssilattiaa etkä voi ikinä olla varma lausutaanko keikalla seuraavaksi mantraa vai soitetaanko vuoden kovin rokkibiisi! Hommat hoidetaan ammattimaisesti, ja miehet ovat reiluja ja hyväkäytöksisiä.

Tässä Päättömien uusi ’Merimies’ -musiikkivideo:Nuppu Oinas

Illan toinen esiintyjä Idolsista tuttu Nuppu Oinas sekoittaa biiseissään tyylillisesti modernia poppia ja räppiä. Musiikin suuri rakastaminen käy ilmi kappaleiden vilpittömistä teksteistä ja kiinnostavista melodioista. Oinaan tuotantoa on verrattu muun muassa artisti Chisuun ja Mariskaan. Huikea taustabändi takaa biisien freesin otteen, ja tempaa kuuntelijan tarinaan mukaan!

Jazz Jkl Live: Jukka Eskola Soul Trio

la 2.3.2019
Kotimaan arvostetuimpiin trumpetisteihin lukeutuva Jukka Eskola tuo viimein Jyväskylään väkevänä keikkabändinä tunnetun Soul Trionsa. Yhtyeen musiikki on rouhean soul jazzin perinteestä ammentavaa, svengaavaa ja perinnetietoista nykyjazzia, jolle kyytiä antavat urkuri Mikko Helevä ja rumpali Teppo Mäkynen.

Upean vastaanoton saanut debyyttialbumi ilmestyi huhtikuussa 2017. Jukka Eskola Trion musiikilliset suuntaviivat ovat peräisin 50- ja 60-luvuilta, mutta kappaleista löytyy vaikutteita muualtakin. Omien sävellysten joukossa on myös muutamia tarkkaan valikoituja gospel- ja soul-vaikutteisia lainakappaleita. Musiikin avainsanat ovat juurevuus ja svengi, mutta yhtye koukuttaa kuulijansa hienostuneella dynamiikalla ja paikoin jopa minimalistisilla ratkaisuilla.

Palkittu trumpetisti Jukka Eskola tunnetaan johtamiensa kokoonpanojen lisäksi mm. Ricky-Tick Big Bandin ja The Five Corner’s Quintetin riveistä sekä viihdemaailman puolelta esim. Juha Tapion ja Paula Koivuniemen yhtyeistä.

Jukka Eskola – trumpetti
Mikko Helevä – urut
Teppo Mäkynen – rummut

“… Soul Trio vaan soundaa niin täydellisesti siltä kuin 60-luvun mustat soul-jazz-levyt: super-coolisti funkyä groovailua, mahtavan lämmin ja hengittävä sointi ja aivan helvetin hyviä biisejä, joiden teemat osuvat sydänalaan.”
– Antti Luukkainen/Soundi

Teatteri Eurooppa 4

ke 6.3.2019


Teatteri Eurooppa Neljän huipputaitava ja monipuolinen ammattilaisbändi pääsee kerrankin soittamaan mielimusiikkiaan ja ihan mitä haluaa! Illan ohjelmisto muodostuu fiiliksen mukaan ja myös yleisön toiveita kuunnellaan. Luvassa on niin kotimaista kuin ulkomaistakin materiaalia hempeästä jytinän kautta kokeelliseen. Tyylilajeja on joka lähtöön iskelmästä ja popista aina rockiin, funkiin ja jazziin asti: mikään musiikin laji ei ole vierasta tälle huipputiimille!

TE4 Band:

Toni Lepistö, koskettimet
Antti Parviainen, kitara
Kalle Saarelma, basso
Jaakko Tabell, rummut

Solistit:

Maiju Jokinen
Tommi Niemi
Jari Silventoinen
Neija Välilä

Vapaa pääsy!

Bosswell EP:n julkkarikeikka

to 7.3.2019


Bosswell on jyväskyläläinen hiphop-yhtye, jossa yhdistyy virtuoosinen soitto ja aito suomiräp-henki. Hiphopin lisäksi musiikillisia vaikutteita on ammennettu funkista, rockista ja modernista popista. Yhtye vie mukanaan chillaamaan parvekkeelle ja sieltä ryöstämään paikallisia musiikkiliikkeitä vauhdikkaissa live-tilanteissa. Tule ja koe suomiräpin uusi suuntaus joka ei jätä kylmäksi!

Pelko, Huolet ja murheet sekä Akseli Hiltunen

pe 8.3.2019
Pelko on helsinkiläinen synkkä, mutta jorattava traumarock-yhtye, joka julkaisi keväällä esikoisalbuminsa “Paino jota vastaan ei voi taistella”. Pelko äänittää parhaillaan uutta levyä, ja maaliskuun alussa siltä on jo lohkaistu sinkkumusavideo tai toinenkin. Musiikkia on noteerattu Soundista Spotify-listoille asti.Huolet ja murheet, tuo turkulainen “punkrockin Haloo Helsinki”, julkaisi juuri kahdeksannen EP:nsä ja kiertää Suomea hyperahkerasti. Uuden kasetin äänitykset ovat juuri paketissa ja uutta julkaisua tulee varmasti ennen keikkaa.Akseli Hiltunen esittää yhtyeensä kanssa intensiivisellä otteella korkeatasoista, eri tunneskaaloja ja tyylilajeja yhdistelevää rock-musiikkia ensimmäisellä kotimaisella ilmaistuna aliarvioimatta kuulijoidensa kykyä uppoutua maalaamiinsa visioihin. Elokuussa Hiltunen julkaisi tulevalta pitkäsoitoltaan maistiaisen ”Kadotetun tulevaisuuden aaveet”.

The Presidents

la 9.3.2019
Rautaista rock-musaa Karstulasta!

The Presidents:

Juha Järvi
Olli Pälvimäki
Lasse Lahti
Ari Piesala
Arto Vidgren
Ilkka Oikari

Quu

ti 12.3.2019
Quu on vuonna 2012 perustettu kolmen ystävyksen yhtye ja “Quu-jazzin” pioneeri. Quun musiikki on mystistä ja hypnoottista, sähköisen ja akustisen jazzin rajamailla liikkuvaa sci-fi fantasiaa, joka lainaa ennakkoluulottomasti, eikä pelkää ottaa riskejä. Quu etsii kauneutta virheiden kautta ja sinkoaa kuulijan kauas kiertoradalle.

Quun ensimmäinen albumi “Quu” ilmestyy alkuvuodesta 2019. Kunnianhimoinen julkaisu kerää samoihin kansiin yhtyeen keikkaohjelmiston aikaisemmilta vuosilta sekä esittelee yhteistyötä vokalisti Kadi Vijan kanssa.Lanai

to 14.3.2019
Oululainen Lanai on laulaja-lauluntekijä Tanja Torvikosken ja kitaristi-tuottaja Petri Kuuselan raikas folk-extravaganza joka esittelee herkkään indie-folkiin yhdistettyä americanaa. Vaikka Lanain musiikki käy syvällä, tunnetaan yhtye lohdullisesta ja myötätuntoisesta sävystään.

Ensimmäinen single “Follow the Sun” sai ensisoittonsa Yle Radiossa, jossa kappaletta kuvailtiin: ”Todella hyvin tehtyä, loppuun asti vietyä, modernia folk-meininkiä.” Kappale pääsi mukaan ’Uuden musiikin X – Parasta nyt’ listalle ja kantoi Lanain Yle X:n Nosteessa -artistiksi. ”Follow the Sun” nostettiin myös mm. kansainvälisille Hidden Gems, Emerging ja New artists only soittolistoille ja Born Music noteerasi kappaleen blogissaan sanoin: “This is one to watch out for.”

Duon esikoisalbumi ”Ship’s Bell” julkaistaan 1.3.2019 ja levynjulkaisukiertue starttaa Jyväskylästä 14.3. Livekokoonpanossa soittavat levylläkin esiintyvät Jaakko Konttila (bs) ja Juuso Ahlroos (dr).

Ben Granfelt

pe 15.3.2019


Ben Granfelt soittaa vain muutaman keikan Suomessa ennen kevään Europan kiertuetta. Toinen niistä on Jyväskylän Popparissa, jossa Ben, Masa Maijanen ja Miri Miettinen soittavat 2 keikkaa samana iltana (klo 19 ja 22.30).

Tule kuuntelemaan ja nauttimaan hienosta melodisesta Blues Rockista ja jammailusta.

Uusi ”My Soul LIVE to You” -levy imestyy myös maaliskuussa.

Ben Granfelt

pe 15.3.2019


Ben Granfelt soittaa vain muutaman keikan Suomessa ennen kevään Europan kiertuetta. Toinen niistä on Jyväskylän Popparissa, jossa Ben, Masa Maijanen ja Miri Miettinen soittavat 2 keikkaa samana iltana (klo 19 ja 22.30).

Tule kuuntelemaan ja nauttimaan hienosta melodisesta Blues Rockista ja jammailusta.

Uusi ”My Soul LIVE to You” -levy imestyy myös maaliskuussa.

COVERSNAKE

la 16.3.2019


Coversnake: Walking in the Shadow of the Blues 1978 – 1984

Tämän hyväksi todetun otsikon alla yhä liikutaan. Sapluunahan on sama vanha tuttu, Coversnake soittaa Whitesnaken alkuaikojen juurevampia hevirokkiralleja. Näiden ilmeisimpien hittiviisujen sekaan on piristykseksi ujutettu myös joitakin aivan suotta vähemmälle huomiolle jääneitä bändin henkilökohtaisia suosikkeja edellämainitun aikakauden albumeilta.

Ja miksi tätä tehdään kun Whitesnake kuitenkin kesällä jälleen Suomeen saapuu? Biisejähän tietysti soitetaan, kun hra Coverdale ei sitä nykyisellään itse ymmärrä tehdä. Tuodaan tämä musiikki takaisin juurilleen. Sinne jonnekin, johon stadionkokoluokkaan kasvaneella nykyisellä Whitesnakella ei ole enää palaaminen. Moni hieno laulu jää nykykonseptiin istumattomana laulamatta. Nämä ovat kuitenkin sellaisia kappaleita ja levyjä joiden mukana me olemme kasvaneet. Hattu pois päästä ja syvä kumarrus sinne mistä pitkän uran tehnyt yhtye on aikanaan tiensä aloitellut. Maanläheisempi, intiimimpi ja hyvällä tavalla karkeampi, tätä on Coversnake.

Coversnake:

Timo Heinonen – laulu
Pekka Lampinen – basso
Mika Leppälä – kitara
Peter Miinala – kitara
Mikko Pellinen – koskettimet
Asko Vikki – rummut

Subscribe: RSS | iCal

Aukioloajat

Ma-to 16-03 (05)
Pe 16-4.30 (05)
La 19-04.30 (05)
Su lepopäivä

Keikat alkavat viikolla klo 21.00 ja pe – la 22.30, ellei sivuillamme muuta mainita.

Monday Club alk. 21.00.

Liput ovelta viikolla klo 20.30, viikonloppuisin klo 22.00. Ennakot baarista.

Uudet talon viinit nyt täällä!

Hinnat 20 € / plo tai 4,40 € / 12cl. Tervetuloa maistelemaan!

Vuoden 2016 palkitut

Popparin VIP-pikkujouluissa suoritettiin perinteiset Vuoden valinnat.

Vuoden muusikko:
Lassi Friman (kitara)

Vuoden tulokas:
Aapo Lankinen (rummut, basso)

Palkitut kautta aikojen